Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ιατροδικαστής: Από πολλαπλές κακώσεις και χτύπημα με κλομπ ο θάνατος του βαρυποινίτη

ντάξει ξεκαυλώσατε οι χρυσαυγίτες ή διψάτε και γι' άλλο αίμα άλλη 'δικαιοσύνη';

Επισκέπτης
Ιατροδικαστής: Από πολλαπλές κακώσεις και χτύπημα με κλομπ ο θάνατος του βαρυποινίτη

όχι ρε γαμωτο... Κριμα :-
Σκατα στον ταφο του

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506

καλά του κάνανε του πούστη, μόνο που εκτός από τον συναδελφό τους μην χάσουν και τις δουλειές τους γι αυτο το τομάρι...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τι σχέση έχει αυτό με την χα; Σχεδόν όλοι που ξέρω θα ήθελαν παρόμοια κατάληξη (κι ας μην το παραδέχονται).

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εγώ λέω να γυρίσουμε στο μεσαίωνα και κάθε φυλακή να έχει και θάλαμο βασανιστηρίων και επίσης να επαναφέρουμε την θανατική ποινή και τις κρεμάλες στις πλατείες.

Άντε ρε μόγγολα χρυσαυγίτες απολίτιστα ζώα που θα αποφασίζετε ποιος αξίζει να ζει και ποιος να πεθαίνει.

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
καλά του κάνανε του πούστη, μόνο που εκτός από τον συναδελφό τους μην χάσουν και τις δουλειές τους γι αυτο το τομάρι...

Μακάρι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό που επέφερε τον θάνατό του να χάσουν τις δουλειές τους και να πάνε φυλακή.

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τι σχέση έχει αυτό με την χα; Σχεδόν όλοι που ξέρω θα ήθελαν παρόμοια κατάληξη (κι ας μην το παραδέχονται).

Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας που λέγαμε.

Όλοι ξαφνικά διψάνε για αίμα, ξύλο, εκδίκηση, κρεμάλες, αυτοδικίες, γρήγορες λύσεις... Να πα να γαμηθούν οι νόμοι και τα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου (ακόμα και του εγκληματία).

Επισκέπτης
Εγώ λέω να γυρίσουμε στο μεσαίωνα και κάθε φυλακή να έχει και θάλαμο βασανιστηρίων και επίσης να επαναφέρουμε την θανατική ποινή και τις κρεμάλες στις πλατείες.

Άντε ρε μόγγολα χρυσαυγίτες απολίτιστα ζώα που θα αποφασίζετε ποιος αξίζει να ζει και ποιος να πεθαίνει.
Η αληθεια είναι ότι ο Αλβανος βαρυποινίτης (σκατα στον ταφο του) εχει καλυτερη κριση για το ποιος εργαζόμενος θα ζησει η θα πεθανει...

Ρε ουστ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Μακάρι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό που επέφερε τον θάνατό του να χάσουν τις δουλειές τους και να πάνε φυλακή.
εγώ φίλε μου μπορεί να είμαι προοδευτικός αλλά έχω και κόκκινες γραμμές, έχω φίλους δεσμοφύλακες οικογενειάρχες που απλά κάνουν την δουλειά τους, και δεν θα ήθελα να δω κανένα τους σφαγμένο, από τομάρια είτε αλβανούς είτε έλληνες  

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Η αληθεια είναι ότι ο Αλβανος βαρυποινίτης (σκατα στον ταφο του) εχει καλυτερη κριση για το ποιος εργαζόμενος θα ζησει η θα πεθανει...

Ρε ουστ.

Μάλλον αδυνατείς να κατανοήσεις ότι ο ρόλος του κράτους δεν είναι να ικανοποιεί τις εκδικητικές αιμοβόρες ορέξεις του κάθε φανατισμένου τραμπούκου-μόγγολου, ούτε να ξεσυνερίζεται τον κάθε εγκληματία-δολοφόνο. Υπάρχει σύνταγμα και νόμοι που ορίζουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει.

Επισκέπτης
Μάλλον αδυνατείς να κατανοήσεις ότι ο ρόλος του κράτους δεν είναι να ικανοποιεί τις εκδικητικές αιμοβόρες ορέξεις του κάθε φανατισμένου τραμπούκου-μόγγολου, ούτε να ξεσυνερίζεται τον κάθε εγκληματία-δολοφόνο. Υπάρχει σύνταγμα και νόμοι που ορίζουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει.
Στις φυλακες υπαρχουν και αγραφοι νομοι όμως και γι αυτό ο Αλβανος είναι εκει που του αξιζει... Στο διαολο

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
εγώ φίλε μου μπορεί να είμαι προοδευτικός αλλά έχω και κόκκινες γραμμές, έχω φίλους δεσμοφύλακες οικογενειάρχες που απλά κάνουν την δουλειά τους, και δεν θα ήθελα να δω κανένα τους σφαγμένο, από τομάρια είτε αλβανούς είτε έλληνες  

Ο προοδευτικός στα δύσκολα φαίνεται. Αν είσαι από αυτούς που λένε 'σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη και είμαι κατά της αυτοδικίας και της θανατικής ποινής αλλά αν πχ μου σκοτώσουν το παιδί θα τους σφάξω όλους' τότε τι να το κάνω;

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Στις φυλακες υπαρχουν και αγραφοι νομοι όμως και γι αυτό ο Αλβανος είναι εκει που του αξιζει... Στο διαολο

Στην κοινωνία υπάρχουν κανονικοί νόμοι όμως και γι αυτό θα γίνει έρευνα και θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Όσο και να σε χαλάει αιμοβόρικο αγόρι.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ο προοδευτικός στα δύσκολα φαίνεται. Αν είσαι από αυτούς που λένε 'σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη και είμαι κατά της αυτοδικίας και της θανατικής ποινής αλλά αν πχ μου σκοτώσουν το παιδί θα τους σφάξω όλους' τότε τι να το κάνω;
δεν υπάρχουν όλοι υπάρχει συγκεκριμένος, είμαι κατά της θανατικής ποινής και το νόμου του Λιντς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τον λυπάμαι...

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν υπάρχουν όλοι υπάρχει συγκεκριμένος, είμαι κατά της θανατικής ποινής και το νόμου του Λιντς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τον λυπάμαι...

Μα στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε ο νόμος του Λίντς (από ένστολους μάλιστα). Δε βλέπεις την αντίφαση σε αυτό που έγραψες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom