Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιάκχου 7Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reza
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
χιστεσ ι ελβιρα δεν ειναι μεταλαγμενο!σασ το λεο σιγουρα ψολαραδεσ μου! ;) ;) ;) ;) ;)

ειναι 100% γινεκα και ρουφαι απιστευτα!!! :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Και κοπελα χωρισ βιασυνεσ χαλαρη για σου κοριτσαρα :-*

ElviraZ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Σεπ 2011
Like
0
Προβλέπω αύριο ουρά έξω απ' το Εφέσου με τσακωμούς για το ποιος είναι ο πραγματικός jockerx και anasp :2funny:

Ευτυχως αγαπη μου που υπαρχει το 3G και τα laptop.

:smitten: :smitten: :smitten:

Είσαι μούναρος δε λέω μα δεν εχω ευρώ και κλαίω!

Τώρα που εχουμε τον φόρο, κάνε μια λαχειοφόρο,

μπας και ειμαι ο τυχερός, να πηδήσω γω ο πτωχός!!!  :dunno:

Αγαπουλα μου στα γενεθλια σου, θα κανεις ενα ωραιο δωρο στον εαυτο σου.

Φιλακια πολλα!!!!
Καληνυχτα σας.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καταπινι λαγνα και αβισαλεα ολο το κρεατινο ραβδι και το στραγγιζι μεχρι τελευτεα κιλιδα σπερματοσ! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Τύφλα νάχει η Hoover!!  :2funny:
Μεγα Αρχηγέ Πίτσι , δεν σου εχει ξεφύγει καμία βάκιουμ πάμπ που να μην την εχεις τεστάρει!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

darklord

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ελβιρα δουλευεις σημερα?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
τα οσα λεγονται οτι η ελβιρα ειναι τρανς ειναι παντελως αναληθη.υπαρχει μαρτυρια ενωπιον μου και του πιτσιλιστη απο κοπελα του χωρου που μας διαβεβαιωνε οτι η ελβιρα ειναι γυναικα.αρα τα οσα ακουγονται περι του αντιθετου ειναι 100% συκοφαντιες.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.104
Πόντοι
17.085
τα οσα λεγονται οτι η ελβιρα ειναι τρανς ειναι παντελως αναληθη.υπαρχει μαρτυρια ενωπιον μου και του πιτσιλιστη απο κοπελα του χωρου που μας διαβεβαιωνε οτι η ελβιρα ειναι γυναικα.αρα τα οσα ακουγονται περι του αντιθετου ειναι 100% συκοφαντιες.
Και μαλακίες όπως είπα πιο πάνω. Γεια σου anasp.  :jerking: :cheesy:  ;)

anasp

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Και μαλακίες όπως είπα πιο πάνω. Γεια σου anasp.  :jerking: :cheesy:  ;)

στις 20:08 ακριβώς της 25ης Σεπτεμβρίου ξαφνικά έπεσαν 13 απανωτα μυνηματα δηθεν απο θαυμαστες της Ελβίρας, μετά από λίγο στις 21:09 έπεσαν άλλα 3. Τα έστειλε όλα μαζί και αυτά της Ελβίρας ο εξής ένας: ο Κος Γιαν... ιδιοκτήτης του adoos και του my list. Συγχαρητήρια σε όλους. Εγώ εδώ τερματίζω την επαφή μου με αυτόν τον υπόκοσμο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.104
Πόντοι
17.085
Άρες μάρες κουκουνάρες.  :cheesy:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στις 20:08 ακριβώς της 25ης Σεπτεμβρίου ξαφνικά έπεσαν 13 απανωτα μυνηματα δηθεν απο θαυμαστες της Ελβίρας, μετά από λίγο στις 21:09 έπεσαν άλλα 3. Τα έστειλε όλα μαζί και αυτά της Ελβίρας ο εξής ένας: ο Κος Γιαν... ιδιοκτήτης του adoos και του my list. Συγχαρητήρια σε όλους. Εγώ εδώ τερματίζω την επαφή μου με αυτόν τον υπόκοσμο.
οχι ρε φιλε...πες μας κι αλλα :rockon:

Επισκέπτης
τυπε μην μασασ γραφε και εμεισ διαβαζουμε.κατι ξερεισ τυπε εσυ

Επισκέπτης
Κάνε αντιγραφή όλα τα μηνύματα εδώ.
Είναι σοβαρό το θέμα.

anasp

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Κάνε αντιγραφή όλα τα μηνύματα εδώ.
Είναι σοβαρό το θέμα.

οφείλω να ζητήσω συγνώμη από την Ελβίρα και τους αναγνώστες του σάιτ, για τη συκοφαντία που διέδωσα εναντίον της. το έκανα για καθαρά προσωπικούς λόγους σε στιγμές μεγάλης αδυναμίας. λυπάμαι πολύ για αυτό και αποχωρώ από το σάιτ σαν ένδειξη μεταμέλειας προς όλους. παρακαλώ το διαχειριστή να διαγράψει το λογαριασμό μου. παρακαλώ επίσης να μην σεναριολογίσει κάποιος μαλάκας σαν εμένα. τα πράγματα συνήθως είναι πολύ απλά. φαίνονται με την πρώτη ματιά.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οφείλω να ζητήσω συγνώμη από την Ελβίρα και τους αναγνώστες του σάιτ, για τη συκοφαντία που διέδωσα εναντίον της. το έκανα για καθαρά προσωπικούς λόγους σε στιγμές μεγάλης αδυναμίας. λυπάμαι πολύ για αυτό και αποχωρώ από το σάιτ σαν ένδειξη μεταμέλειας προς όλους. παρακαλώ το διαχειριστή να διαγράψει το λογαριασμό μου.
:jerking:

Επισκέπτης
οφείλω να ζητήσω συγνώμη από την Ελβίρα και τους αναγνώστες του σάιτ, για τη συκοφαντία που διέδωσα εναντίον της. το έκανα για καθαρά προσωπικούς λόγους σε στιγμές μεγάλης αδυναμίας. λυπάμαι πολύ για αυτό και αποχωρώ από το σάιτ σαν ένδειξη μεταμέλειας προς όλους. παρακαλώ το διαχειριστή να διαγράψει το λογαριασμό μου. παρακαλώ επίσης να μην σεναριολογίσει κάποιος μαλάκας σαν εμένα. τα πράγματα συνήθως είναι πολύ απλά. φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Αξιοσ τυπε.τωρα να μεταλαβεισ και να εξομολογηθεισ. :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom