Επισκέπτης
χιστεσ ι ελβιρα δεν ειναι μεταλαγμενο!σασ το λεο σιγουρα ψολαραδεσ μου! ;) ;) ;) ;) ;)
ειναι 100% γινεκα και ρουφαι απιστευτα!!!
ειναι 100% γινεκα και ρουφαι απιστευτα!!!
Προβλέπω αύριο ουρά έξω απ' το Εφέσου με τσακωμούς για το ποιος είναι ο πραγματικός jockerx και anasp
Είσαι μούναρος δε λέω μα δεν εχω ευρώ και κλαίω!
Τώρα που εχουμε τον φόρο, κάνε μια λαχειοφόρο,
μπας και ειμαι ο τυχερός, να πηδήσω γω ο πτωχός!!!
καταπινι λαγνα και αβισαλεα ολο το κρεατινο ραβδι και το στραγγιζι μεχρι τελευτεα κιλιδα σπερματοσ!Και κοπελα χωρισ βιασυνεσ χαλαρη για σου κοριτσαρα :-*
Τώρα που βλέπω ότι είσαι της τεχνολογίας σε γουστάρω απίστευτα...Ευτυχως αγαπη μου που υπαρχει το 3G και τα laptop.
καταπινι λαγνα και αβισαλεα ολο το κρεατινο ραβδι και το στραγγιζι μεχρι τελευτεα κιλιδα σπερματοσ!
Ελβιρα δουλευεις σημερα?
Και μαλακίες όπως είπα πιο πάνω. Γεια σου anasp. ;)τα οσα λεγονται οτι η ελβιρα ειναι τρανς ειναι παντελως αναληθη.υπαρχει μαρτυρια ενωπιον μου και του πιτσιλιστη απο κοπελα του χωρου που μας διαβεβαιωνε οτι η ελβιρα ειναι γυναικα.αρα τα οσα ακουγονται περι του αντιθετου ειναι 100% συκοφαντιες.
Και μαλακίες όπως είπα πιο πάνω. Γεια σου anasp. ;)
οχι ρε φιλε...πες μας κι αλλαστις 20:08 ακριβώς της 25ης Σεπτεμβρίου ξαφνικά έπεσαν 13 απανωτα μυνηματα δηθεν απο θαυμαστες της Ελβίρας, μετά από λίγο στις 21:09 έπεσαν άλλα 3. Τα έστειλε όλα μαζί και αυτά της Ελβίρας ο εξής ένας: ο Κος Γιαν... ιδιοκτήτης του adoos και του my list. Συγχαρητήρια σε όλους. Εγώ εδώ τερματίζω την επαφή μου με αυτόν τον υπόκοσμο.
τυπε μην μασασ γραφε και εμεισ διαβαζουμε.κατι ξερεισ τυπε εσυ
Κάνε αντιγραφή όλα τα μηνύματα εδώ.στις 20:08 ακριβώς της 25ης Σεπτεμβρίου ξαφνικά έπεσαν 13 απανωτα μυνηματα δηθεν απο θαυμαστες της Ελβίρας, μετά από λίγο στις 21:09 έπεσαν άλλα 3. Τα έστειλε όλα μαζί και αυτά της Ελβίρας ο εξής ένας: ο Κος Γιαν... ιδιοκτήτης του adoos και του my list. Συγχαρητήρια σε όλους. Εγώ εδώ τερματίζω την επαφή μου με αυτόν τον υπόκοσμο.
Κάνε αντιγραφή όλα τα μηνύματα εδώ.
Είναι σοβαρό το θέμα.
οφείλω να ζητήσω συγνώμη από την Ελβίρα και τους αναγνώστες του σάιτ, για τη συκοφαντία που διέδωσα εναντίον της. το έκανα για καθαρά προσωπικούς λόγους σε στιγμές μεγάλης αδυναμίας. λυπάμαι πολύ για αυτό και αποχωρώ από το σάιτ σαν ένδειξη μεταμέλειας προς όλους. παρακαλώ το διαχειριστή να διαγράψει το λογαριασμό μου.
Αξιοσ τυπε.τωρα να μεταλαβεισ και να εξομολογηθεισ.οφείλω να ζητήσω συγνώμη από την Ελβίρα και τους αναγνώστες του σάιτ, για τη συκοφαντία που διέδωσα εναντίον της. το έκανα για καθαρά προσωπικούς λόγους σε στιγμές μεγάλης αδυναμίας. λυπάμαι πολύ για αυτό και αποχωρώ από το σάιτ σαν ένδειξη μεταμέλειας προς όλους. παρακαλώ το διαχειριστή να διαγράψει το λογαριασμό μου. παρακαλώ επίσης να μην σεναριολογίσει κάποιος μαλάκας σαν εμένα. τα πράγματα συνήθως είναι πολύ απλά. φαίνονται με την πρώτη ματιά.
οφείλω να ζητήσω συγνώμη από την Ελβίρα και τους αναγνώστες του σάιτ, για τη συκοφαντία που διέδωσα εναντίον της. το έκανα για καθαρά προσωπικούς λόγους σε στιγμές μεγάλης αδυναμίας. λυπάμαι πολύ για αυτό και αποχωρώ από το σάιτ σαν ένδειξη μεταμέλειας προς όλους. παρακαλώ το διαχειριστή να διαγράψει το λογαριασμό μου. παρακαλώ επίσης να μην σεναριολογίσει κάποιος μαλάκας σαν εμένα. τα πράγματα συνήθως είναι πολύ απλά. φαίνονται με την πρώτη ματιά.