Νέα

Η Ζωή μας με 5 εκατομμύρια μετρητά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
θα αγοραζα αυτο και τα ρεστα βενζινες  :sunglasses:

Συνημμένα

• 242.jpg
    242.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 40

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το θρεντ θα μπορούσε να έχει εναλλακτικό τιτλο "Η ζωή μας σαν τη ζωή του nipple_lover78" :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το θρεντ θα μπορούσε να έχει εναλλακτικό τιτλο "Η ζωή μας σαν τη ζωή του nipple_lover78 κορυφαιου επιθετικου της Ευρωπης Μητρογλου μετα την μεταγραφη του το καλοκαιρι του 2014" :sunglasses:
:grin:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η καλυτερη τακτικη για τα 5 μυρια επενδυση ποια ειναι?τραπεζουλα και αγιος ο θεος?

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
με τοσα λεφτα η πουτσα μου θα ειχε σαπισει μεσα στο μουνι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....καλησπερα πουτανιαρηδες και καλα γαμησια να εχεται...τωρα στο θεμα μας....ο καθενας απο τους προλαλισαντες θα εκανε οτι του αρεσει, οτι εχει στερηθει, οτι εχει ονειρευτη,οτι εχει απωθημενο...πολλα εχουν λογικη και αλλα εχουν πλακα, ολα ειναι σεβαστα παντος....εγω ρε πουτανιαρηδες θα τακτοποιουσα μερικες υποχρεωσεις που εχω και θα εφευγα για καπου χωρις προγραμμα και προπαντος χωρις ανχος για το τι θα γινει πισω....οι αποφασεις για τον καθε προορισμο θα λαμβανονταν καθ οδον....

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.473
Πόντοι
3.057
Εγώ θα γκρέμιζα το σπίτι μου στην κρήτη και θα το ξαναέφτιαχνα από την αρχή όπως αρέσει σε μένα,θα έκανα σίγουρα ένα ταξίδι σε Ιαπωνία,Αγγλία και αυστρία που είναι τα τρία μέρη που θα ήθελα να πάω.
Θα αγόραζα ένα μαύρο golf με ηλιοροφή στην πρώην μου,που τόσο της αρέσει...για εμένα δύο καλά ποδηλατάκια για να κάνω το χαβαλέ μου και ένα audi s3 για να παίζω.Θα σταμάταγα να δουλεύω για να έχω όλο το χρόνο με τη σχέση μου και θα έπαιρνα δύο κουτάβια να παίζουμε όλη μέρα...Δεν είναι πολύ ''φαντεζύ'' όνειρα ούτε χρειάζονται τόσα λεφτά αλλά σε γενικές γραμμές αυτά θα ήθελα από τη ζωή μου :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Το θεμα ειναι γουστοζικο!!Για ολους εσας τους καυλιαρηδες που ο καθενας εχει τα δικα του , ας ονειρευτει για λιγο να μας πει πως θα ζουσε χωρις να χαλαει το κεφαλαιο του και τι ζωη θα εκανε?Τι του λυπει αυτη την στιγμη και θα το εκανε μετα χιλια μετα.Οι επενδυσεις στα ακινητα αποδεικνυονται στην Ελλαδα μεγαλη φωλα.Οποτε δεν δινουμε ευρω σε τουβλα.Απο κει και περα μπηκανε τα 5 μυρρια στον λογαριασμο μας στην Alpha Bank............

Καταρχην θα τα εβαζα  σε μια τράπεζα του εξωτερικού.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ αποτι καταλαβαινω ολοι θα τρωγατε το χρημα κατευθειαν.Επενδυση τιποτα για να καλυψουμε τον κολο τον δικο μας κ των παιδιων μας.....Τα παιδια μας να ξαναρχισουν απο το σερβιτοριλικι δλδ παλι..???Για μενα το καλυτερο ειναι τραπεζα ελβετια επενδυονται απο private banking και νοιγω και ενα μαγαζι στην Αθηνα για να δικαιολογω τα θελω μου.ξεπλυμα ουσιαστικα.Γιατι το να εχεςι Audi s3 με μηδενικη φορολγικη δηλωση ως ανεργος θα σε παρουνε με τις πετρες...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
  Καταρχην θα τα εβαζα  σε μια τράπεζα του εξωτερικού.

να και ενας ανθρωπος που μιλαει με την λογικη μου.......

Για μενα δεν χαλαμε ουτε ευρω τα τραβαμε ελβετια και επιτα την παιρναμε με τα μηνιαια των ελβετων.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom