iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.746
- Πόντοι
- 2.606
κάμερα σε μένα!
Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά..
μου βγήκε αυθόρμητα τύπε![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
κάμερα σε μένα!
Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά..
μου βγήκε αυθόρμητα τύπε![]()
Η Ζωή μας με 5 εκατομμύρια μετρητά ?
οτι λεει η υπογραφη μου απο κατω,απλα αλλαζει το ποσό....
(με ολα τα παρελκομενα...)
τα μονα πραγματα που εχετε ειναι μια βαλιτσα με ρουχα και 5 μμυρια μετρητα σε μια τραπεζα....
Παρεπιπτόντως το γνωρίζατε ότι οι ρηματικοί χρόνοι που μας μάθαν στο σχολείο είναι 9 και όχι 8;
Εκτός από τους Ενεστώτα, Παρατατικό, Αόριστο, Παρακείμενο, Υπερσυντέλικος, και τους 3 μέλλοντες
υπάρχει και.....ο χρόνος των φτωχών:
Θα αγόραζα, θα πήγαινα, θα γαμούσα, κλπ, κλπ, κλπ![]()
εστω κ ετσι να ειναι,παλι καλα θα ειναι.Ψηλε με 500.000 στο Μαλιμπου ουτε τσιγαρα παιρνεις . Ισως... το τσιγαροχαρτο .Mε 5 000 000 μπορεις να πεις οτι πας που και που για κανα ποτο![]()
Παρεπιπτόντως το γνωρίζατε ότι οι ρηματικοί χρόνοι που μας μάθαν στο σχολείο είναι 9 και όχι 8;
Εκτός από τους Ενεστώτα, Παρατατικό, Αόριστο, Παρακείμενο, Υπερσυντέλικος, και τους 3 μέλλοντες
υπάρχει και.....ο χρόνος των φτωχών:
Θα αγόραζα, θα πήγαινα, θα γαμούσα, κλπ, κλπ, κλπ![]()
εγω θα πηγαινα πορτογαλια, θα τα φτιαχνα με μελαμψες πορτογαλεζες και θα πινα μοχιτο συνεχεια.
εστω κ ετσι να ειναι,παλι καλα θα ειναι.![]()
αυτός δεν είναι ο χρόνος των φτωχών αλλά ο χρόνος των περισσότερων ανθρώπων...
το 99,9% των ανθρώπων δεν ικανοποιήτε ποτέ με αυτά που έχει είδη
όσα και να έχει κάποιος πάντα θα θέλει περισσότερα![]()
εχεις παει?A και εχει παγωμενα νερα και καρχαριεςξανασκεψου το
![]()
Ναι μαλακα, ζησε με το ονειρο πως θα αποκτησεις καποτε κατι περισσοτερο. Ποσες πιθανοτητες σου δινεις; 0%;γι'αυτό και ο κομμουνισμός είναι μη ρεαλιστικό σύστημα![]()
Ναι μαλακα, ζησε με το ονειρο πως θα αποκτησεις καποτε κατι περισσοτερο. Ποσες πιθανοτητες σου δινεις; 0%;![]()
Θα ψοφησεις στην τρυπα που αποκαλεις σπιτι. Παρτο αποφαση.τι λες ρε μαν πριν κάτι χρόνια με ζούσαν οι γονείς μου ήδη είμαι αυτάρκης![]()