iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.701
- Πόντοι
- 2.606
κάμερα σε μένα!
Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά..
μου βγήκε αυθόρμητα τύπε
κάμερα σε μένα!
Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά..
μου βγήκε αυθόρμητα τύπε
Η Ζωή μας με 5 εκατομμύρια μετρητά ?
οτι λεει η υπογραφη μου απο κατω,απλα αλλαζει το ποσό....
(με ολα τα παρελκομενα...)
τα μονα πραγματα που εχετε ειναι μια βαλιτσα με ρουχα και 5 μμυρια μετρητα σε μια τραπεζα....
Παρεπιπτόντως το γνωρίζατε ότι οι ρηματικοί χρόνοι που μας μάθαν στο σχολείο είναι 9 και όχι 8;
Εκτός από τους Ενεστώτα, Παρατατικό, Αόριστο, Παρακείμενο, Υπερσυντέλικος, και τους 3 μέλλοντες
υπάρχει και.....ο χρόνος των φτωχών:
Θα αγόραζα, θα πήγαινα, θα γαμούσα, κλπ, κλπ, κλπ
εστω κ ετσι να ειναι,παλι καλα θα ειναι.Ψηλε με 500.000 στο Μαλιμπου ουτε τσιγαρα παιρνεις . Ισως... το τσιγαροχαρτο .Mε 5 000 000 μπορεις να πεις οτι πας που και που για κανα ποτο
Παρεπιπτόντως το γνωρίζατε ότι οι ρηματικοί χρόνοι που μας μάθαν στο σχολείο είναι 9 και όχι 8;
Εκτός από τους Ενεστώτα, Παρατατικό, Αόριστο, Παρακείμενο, Υπερσυντέλικος, και τους 3 μέλλοντες
υπάρχει και.....ο χρόνος των φτωχών:
Θα αγόραζα, θα πήγαινα, θα γαμούσα, κλπ, κλπ, κλπ
εγω θα πηγαινα πορτογαλια, θα τα φτιαχνα με μελαμψες πορτογαλεζες και θα πινα μοχιτο συνεχεια.
εστω κ ετσι να ειναι,παλι καλα θα ειναι.
αυτός δεν είναι ο χρόνος των φτωχών αλλά ο χρόνος των περισσότερων ανθρώπων...
το 99,9% των ανθρώπων δεν ικανοποιήτε ποτέ με αυτά που έχει είδη
όσα και να έχει κάποιος πάντα θα θέλει περισσότερα
εχεις παει?A και εχει παγωμενα νερα και καρχαριες ξανασκεψου το
Ναι μαλακα, ζησε με το ονειρο πως θα αποκτησεις καποτε κατι περισσοτερο. Ποσες πιθανοτητες σου δινεις; 0%;γι'αυτό και ο κομμουνισμός είναι μη ρεαλιστικό σύστημα
Ναι μαλακα, ζησε με το ονειρο πως θα αποκτησεις καποτε κατι περισσοτερο. Ποσες πιθανοτητες σου δινεις; 0%;
Θα ψοφησεις στην τρυπα που αποκαλεις σπιτι. Παρτο αποφαση.τι λες ρε μαν πριν κάτι χρόνια με ζούσαν οι γονείς μου ήδη είμαι αυτάρκης