Επισκέπτης
ελα ντε
ενα μαυρο δονητη θα της επαιρνα εγω
ακου εκει μαυρο γκολφ και με ηλιοροφη
στην ΠΡΩΗΝ κιόλας
ελα ντε
ενα μαυρο δονητη θα της επαιρνα εγω
ακου εκει μαυρο γκολφ και με ηλιοροφη
σορρυ μαν αλλα δεν κανω ονειρα που μπορω να πραγματοποιησωνα και ενας ανθρωπος που μιλαει με την λογικη μου.......
Για μενα δεν χαλαμε ουτε ευρω τα τραβαμε ελβετια και επιτα την παιρναμε με τα μηνιαια των ελβετων.....
Ε μπορει να μην υπαρχει νυν.στην ΠΡΩΗΝ κιόλας
Οχι δεν υπάρχει νυν.Ε μπορει να μην υπαρχει νυν.
O άνθρωπος είναι πολύ παράξενο ον...Μπορεί να έχει 5 μύρια και να μην είναι ευτυχισμένος...
Υγεία και ευτυχία λοιπόν πάνω απ' όλα...
Υπάρχουν επιθυμίες που δεν ικανοποιούνται με το χρήμα.
Οχι δεν υπάρχει νυν.
Ας μην μπερδευομαστε.O άνθρωπος είναι πολύ παράξενο ον...Μπορεί να έχει 5 μύρια και να μην είναι ευτυχισμένος...
Υγεία και ευτυχία λοιπόν πάνω απ' όλα...
Υπάρχουν επιθυμίες που δεν ικανοποιούνται με το χρήμα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα...υπήρχε και μια σχετικά πρόσφατη ταινία επιστημονικής φαντασίας όπου ο πλούτος του ανθρώπου μετριόταν με το πόσο χρόνο είχε σε μια συσκευή που είχαν στο χέρι τους.τύπε το πιο πολύτιμο αγαθό είναι ο χρόνος
τύπε εσύ δεν το γραψες αυτό;
"Εγώ θα γκρέμιζα το σπίτι μου στην κρήτη και θα το ξαναέφτιαχνα από την αρχή όπως αρέσει σε μένα,θα έκανα σίγουρα ένα ταξίδι σε Ιαπωνία,Αγγλία και αυστρία που είναι τα τρία μέρη που θα ήθελα να πάω.
Θα αγόραζα ένα μαύρο golf με ηλιοροφή στην πρώην μου,που τόσο της αρέσει...για εμένα δύο καλά ποδηλατάκια για να κάνω το χαβαλέ μου και ένα audi s3 για να παίζω.Θα σταμάταγα να δουλεύω για να έχω όλο το χρόνο με τη σχέση μου και θα έπαιρνα δύο κουτάβια να παίζουμε όλη μέρα...Δεν είναι πολύ ''φαντεζύ'' όνειρα ούτε χρειάζονται τόσα λεφτά αλλά σε γενικές γραμμές αυτά θα ήθελα από τη ζωή μου Smiley"
Ας μην μπερδευομαστε.
Σιγουρα καποιος με 5 εκατομμυρια μπορει να μην ειναι ευτυχισμενος.
Αλλά σιγουρα καποιος με μηδεν ή με χρεη ειναι δυστυχισμενος.
Για εσένα δηλ. δεν υπάρχει περίπτωση να το δηλώσει κάποιος και να κάνει ανάλωση κεφαλαίου ωστε να δικαιολογεί το s3;δλδ αποτι καταλαβαινω ολοι θα τρωγατε το χρημα κατευθειαν.Επενδυση τιποτα για να καλυψουμε τον κολο τον δικο μας κ των παιδιων μας.....Τα παιδια μας να ξαναρχισουν απο το σερβιτοριλικι δλδ παλι..???Για μενα το καλυτερο ειναι τραπεζα ελβετια επενδυονται απο private banking και νοιγω και ενα μαγαζι στην Αθηνα για να δικαιολογω τα θελω μου.ξεπλυμα ουσιαστικα.Γιατι το να εχεςι Audi s3 με μηδενικη φορολγικη δηλωση ως ανεργος θα σε παρουνε με τις πετρες...
Οτι καλυτερα να τα εχεις παρα να μην τα εχεις.Πιθανότατα ναι.Όχι σίγουρα.
Αλλά που κολλάει αυτό;
Οτι καλυτερα να τα εχεις παρα να μην τα εχεις.
δλδ αποτι καταλαβαινω ολοι θα τρωγατε το χρημα κατευθειαν.Επενδυση τιποτα για να καλυψουμε τον κολο τον δικο μας κ των παιδιων μας.....Τα παιδια μας να ξαναρχισουν απο το σερβιτοριλικι δλδ παλι..???Για μενα το καλυτερο ειναι τραπεζα ελβετια επενδυονται απο private banking και νοιγω και ενα μαγαζι στην Αθηνα για να δικαιολογω τα θελω μου.ξεπλυμα ουσιαστικα.Γιατι το να εχεςι Audi s3 με μηδενικη φορολγικη δηλωση ως ανεργος θα σε παρουνε με τις πετρες...
μιλησα με τραπεζιτη και μου ειπε οτι τα 5 μυρια ακουραστα και αβιαστα μας δινουν μηνιαιως 20 χιλιαρικα.μας φτανουνε η ειμαστε απλιστοι???
Θεωρούμε πάντα ότι κερδίζουμε 5 εκ ευρο δεδομένων των όσων έχουμε ο καθένας αυτή τη στιγμή... 'υποθέτω'
Σε προσωπικό επίπεδο θα μιλήσω πάντα,αλλά τα έσοδά μου δεν προέρχονται αποκλειστικά από την δουλειά μου...οπότε δύναμαι να δικαιολογήσω ένα αυτοκίνητο.