Νέα

Η Ζωή μας με 5 εκατομμύρια μετρητά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
να και ενας ανθρωπος που μιλαει με την λογικη μου.......

Για μενα δεν χαλαμε ουτε ευρω τα τραβαμε ελβετια και επιτα την παιρναμε με τα μηνιαια των ελβετων.....
σορρυ μαν αλλα δεν κανω ονειρα που μπορω να πραγματοποιησω  :sunglasses:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
O άνθρωπος είναι πολύ παράξενο ον...Μπορεί να έχει 5 μύρια και να μην είναι ευτυχισμένος...

Υγεία και ευτυχία λοιπόν πάνω απ' όλα...

Υπάρχουν επιθυμίες που δεν ικανοποιούνται με το χρήμα.

Επισκέπτης
O άνθρωπος είναι πολύ παράξενο ον...Μπορεί να έχει 5 μύρια και να μην είναι ευτυχισμένος...

τύπε το πιο πολύτιμο αγαθό είναι ο χρόνος 

Επισκέπτης
Οχι δεν υπάρχει νυν.

τύπε εσύ δεν το γραψες αυτό;

"Εγώ θα γκρέμιζα το σπίτι μου στην κρήτη και θα το ξαναέφτιαχνα από την αρχή όπως αρέσει σε μένα,θα έκανα σίγουρα ένα ταξίδι σε Ιαπωνία,Αγγλία και αυστρία που είναι τα τρία μέρη που θα ήθελα να πάω.
Θα αγόραζα ένα μαύρο golf με ηλιοροφή στην πρώην μου,που τόσο της αρέσει...για εμένα δύο καλά ποδηλατάκια για να κάνω το χαβαλέ μου και ένα audi s3 για να παίζω.Θα σταμάταγα να δουλεύω για να έχω όλο το χρόνο με τη σχέση μου και θα έπαιρνα δύο κουτάβια να παίζουμε όλη μέρα...Δεν είναι πολύ ''φαντεζύ'' όνειρα ούτε χρειάζονται τόσα λεφτά αλλά σε γενικές γραμμές αυτά θα ήθελα από τη ζωή μου Smiley"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Ας μην μπερδευομαστε.
Σιγουρα καποιος με 5 εκατομμυρια μπορει να μην ειναι ευτυχισμενος.
Αλλά σιγουρα καποιος με μηδεν ή με χρεη ειναι δυστυχισμενος.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Moncler θα ηθελε να παρει κανεις??

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.473
Πόντοι
3.057
τύπε το πιο πολύτιμο αγαθό είναι ο χρόνος 
Θα συμφωνήσω απόλυτα...υπήρχε και μια σχετικά πρόσφατη ταινία επιστημονικής φαντασίας όπου ο πλούτος του ανθρώπου μετριόταν με το πόσο χρόνο είχε σε μια συσκευή που είχαν στο χέρι τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχεις πολλά λεφτά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσεις πράγματα όπως ''αληθινή αγάπη'' ''φιλία''  λόγο συμφερόντων...

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.473
Πόντοι
3.057
τύπε εσύ δεν το γραψες αυτό;

"Εγώ θα γκρέμιζα το σπίτι μου στην κρήτη και θα το ξαναέφτιαχνα από την αρχή όπως αρέσει σε μένα,θα έκανα σίγουρα ένα ταξίδι σε Ιαπωνία,Αγγλία και αυστρία που είναι τα τρία μέρη που θα ήθελα να πάω.
Θα αγόραζα ένα μαύρο golf με ηλιοροφή στην πρώην μου,που τόσο της αρέσει...για εμένα δύο καλά ποδηλατάκια για να κάνω το χαβαλέ μου και ένα audi s3 για να παίζω.Θα σταμάταγα να δουλεύω για να έχω όλο το χρόνο με τη σχέση μου και θα έπαιρνα δύο κουτάβια να παίζουμε όλη μέρα...Δεν είναι πολύ ''φαντεζύ'' όνειρα ούτε χρειάζονται τόσα λεφτά αλλά σε γενικές γραμμές αυτά θα ήθελα από τη ζωή μου Smiley"

μέρος του ονείρου μου ήταν.να με συγχωρείς αν η κακή μου διατύπωση οδήγησε σε παρερμήνευση.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ας μην μπερδευομαστε.
Σιγουρα καποιος με 5 εκατομμυρια μπορει να μην ειναι ευτυχισμενος.
Αλλά σιγουρα καποιος με μηδεν ή με χρεη ειναι δυστυχισμενος.

Πιθανότατα ναι.Όχι σίγουρα.

Αλλά που κολλάει αυτό;  :think:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δλδ αποτι καταλαβαινω ολοι θα τρωγατε το χρημα κατευθειαν.Επενδυση τιποτα για να καλυψουμε τον κολο τον δικο μας κ των παιδιων μας.....Τα παιδια μας να ξαναρχισουν απο το σερβιτοριλικι δλδ παλι..???Για μενα το καλυτερο ειναι τραπεζα ελβετια επενδυονται απο private banking και νοιγω και ενα μαγαζι στην Αθηνα για να δικαιολογω τα θελω μου.ξεπλυμα ουσιαστικα.Γιατι το να εχεςι Audi s3 με μηδενικη φορολγικη δηλωση ως ανεργος θα σε παρουνε με τις πετρες...
Για εσένα δηλ. δεν υπάρχει περίπτωση να το δηλώσει κάποιος και να κάνει ανάλωση κεφαλαίου ωστε να δικαιολογεί το s3;
Φυσικά και θα πληρώνει τις σχετικές φορολογικές επιβαρύνσεις. Αλλά το να έχει καποιος το κεφάλι του ήσυχο ειναι αξία ανεκτιμητη και μπορεί να συμβιβαστει στην ιδέα να πληρωνει για να το έχει ήσυχο.

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.785
Πόντοι
22.915
Θα άνοιγα ένα μπαράκι σε πριβε στυλ με καλή μουσική και με stage για κάποιες ζωντανές εμφανίσεις.
Παρακολούθηση από κοντά όλων των αγώνων F1

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μιλησα με τραπεζιτη και μου ειπε οτι τα 5 μυρια ακουραστα και αβιαστα μας δινουν μηνιαιως 20 χιλιαρικα.μας φτανουνε η ειμαστε απλιστοι???

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.473
Πόντοι
3.057
δλδ αποτι καταλαβαινω ολοι θα τρωγατε το χρημα κατευθειαν.Επενδυση τιποτα για να καλυψουμε τον κολο τον δικο μας κ των παιδιων μας.....Τα παιδια μας να ξαναρχισουν απο το σερβιτοριλικι δλδ παλι..???Για μενα το καλυτερο ειναι τραπεζα ελβετια επενδυονται απο private banking και νοιγω και ενα μαγαζι στην Αθηνα για να δικαιολογω τα θελω μου.ξεπλυμα ουσιαστικα.Γιατι το να εχεςι Audi s3 με μηδενικη φορολγικη δηλωση ως ανεργος θα σε παρουνε με τις πετρες...

Θεωρούμε πάντα ότι κερδίζουμε 5 εκ ευρο δεδομένων των όσων έχουμε ο καθένας αυτή τη στιγμή... 'υποθέτω'
Σε προσωπικό επίπεδο θα μιλήσω πάντα,αλλά τα έσοδά μου δεν προέρχονται αποκλειστικά από την δουλειά μου...οπότε δύναμαι να δικαιολογήσω ένα αυτοκίνητο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μιλησα με τραπεζιτη και μου ειπε οτι τα 5 μυρια ακουραστα και αβιαστα μας δινουν μηνιαιως 20 χιλιαρικα.μας φτανουνε η ειμαστε απλιστοι???
dond_thebanker.jpg

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Θεωρούμε πάντα ότι κερδίζουμε 5 εκ ευρο δεδομένων των όσων έχουμε ο καθένας αυτή τη στιγμή... 'υποθέτω'
Σε προσωπικό επίπεδο θα μιλήσω πάντα,αλλά τα έσοδά μου δεν προέρχονται αποκλειστικά από την δουλειά μου...οπότε δύναμαι να δικαιολογήσω ένα αυτοκίνητο.

δλδ περα απο την δουλεια σου απο που αλλου εχεις εσοδα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom