Νέα

Η Ξαβιέρα Χολάντερ θεωρεί τους Έλληνες τους καλύτερους εραστές!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα horonia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

horonia

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2011
Like
28
Πόντοι
0
Διάβασα online το βιβλίο της Ξαβιέρα Χολάντερ "The Happy Hooker: My Own Story", όπου μας θεωρεί κορυφαίους εραστές, τους καλύτερους απ΄'λους όσους έχει ζήσει. Πάρτε λινκ και φουσκώστε από εθνική υπερηφάνια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μιλάμε για μια από τις πιο γνωστές πόρνες του κόσμου, με δική της στήλη παλιότερα στο Playboy κτλ.

Ευχαριστώ τον συναγωνιστή anestis_38 για τη υπόδειξη του βιβλίου καθώς και για την πολύ ωραία και αστεία ιστόρία που έχει ανεβάσει. Εμένα μου άρεσε πολύ θα γέλασετε με τη καρδιά σας, δίνω λινκ

Η ιστορία μιας μπουρδελοπαρέας
Να 'σαι καλά Ανεστάρα, δώσε κι άλλη ιστορία στο λαό!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Διάβασα online το βιβλίο της Ξαβιέρα Χολάντερ "The Happy Hooker: My Own Story", όπου μας θεωρεί κορυφαίους εραστές, τους καλύτερους απ΄'λους όσους έχει ζήσει. Πάρτε λινκ και φουσκώστε από εθνική υπερηφάνια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μιλάμε για μια από τις πιο γνωστές πόρνες του κόσμου, με δική της στήλη παλιότερα στο Playboy κτλ.

Ευχαριστώ τον συναγωνιστή anestis_38 για τη υπόδειξη του βιβλίου καθώς και για την πολύ ωραία και αστεία ιστόρία που έχει ανεβάσει. Εμένα μου άρεσε πολύ θα γέλασετε με τη καρδιά σας, δίνω λινκ

Η ιστορία μιας μπουρδελοπαρέας
Να 'σαι καλά Ανεστάρα, δώσε κι άλλη ιστορία στο λαό!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Eτσι  ετσι.........Η αναγνωριση ηρθε απο μακρυα  :rockon: :rockon:
Χαραμιζομαστε  σ αυτη τη χωρα  :grin:

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
μερακλου η Ξαβιερα,οχι σαν κατι αλλες ξενερωτες  :sunglasses:

OP
OP
H

horonia

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2011
Like
28
Πόντοι
0
Μάγκες διαβάστε τι γράφει για τους Γερμαναράδες η Ξαβιέρα, τους τσακίζει - ειναι κομπλεξικός λαός ότι και λεμε τωρα!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
και γαμω τα μουνετα η xaviera τυποι  :2on1:

Συνημμένα

• xaviera hollander.jpg
    xaviera hollander.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 10

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eτσι ακριβως
Σημερα θεωρειται αγαπουλης και ελαττωμα,το ν ασχολεισαι με την γυναικα,να της φερεσαι ωραια,να εισαι τρυφερος,να την προσεχεις
Αυτα ομως ειναι τα βασικα χαρακτηριστικα του ελληνα εραστη που πριν λιγα χρονια εθεωρειτο απο τους καλυτερους εραστες του κοσμου
Μετα ηρθαν τα ξεκωλα..και προσπαθει να πλασσαριστει πλεον η εικονα του macho αντρα
Για μενα,προσωπικη γνωμη..αγνοηστε τα

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αμα τα σκας κιολας εισαι και γαμω τους super lovers

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Eτσι ακριβως
Σημερα θεωρειται αγαπουλης και ελαττωμα,το ν ασχολεισαι με την γυναικα,να της φερεσαι ωραια,να εισαι τρυφερος,να την προσεχεις
Αυτα ομως ειναι τα βασικα χαρακτηριστικα του ελληνα εραστη που πριν λιγα χρονια εθεωρειτο απο τους καλυτερους εραστες του κοσμου
Μετα ηρθαν τα ξεκωλα..και προσπαθει να πλασσαριστει πλεον η εικονα του macho αντρα
Για μενα,προσωπικη γνωμη..αγνοηστε τα

Όλα αυτά καλά και σωστά αλλά αλλάξανε πολλά από τη δεκαετία των '70 που έγραψε το βιβλίο η Ξαβιέρα. Αλλάξανε τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες γιατί αλλάξανε τελείως οι συνθήκες. Ο αγαπούλης μπορεί να πέσει θύμα εκμετάλλευσης, και ο macho μπορεί να πληγώσει μια κοπέλα που να αξίζει το κάτι παραπάνω. Ειδικά,τώρα, όπως έχουμε γίνει στην Ελλάδα οι σχέσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες, άστα...

Και επειδή ο συναγωνιστης horonia έδωσε λινκ για την ιστορία που έγραψα να τον ευχαριστήσω, θενξ τύπε!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύπε anestis είπες ή ιστορία σου ήταν φανταστική αλλά τό υπέρμουνο ακριβώς όπως τό περιέγραψες οπτικά καί μάλιστα σέ ρδέλο μέ σφουγγάρι στήν πόρτα υπήρχε τότε καί ήταν ή Νάντια. Μήπως είναι ελευθέρου σεναρίου αλλά "based on a true story" πού λένε στό Hollywood; :grin:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τύπε anestis είπες ή ιστορία σου ήταν φανταστική αλλά τό υπέρμουνο ακριβώς όπως τό περιέγραψες οπτικά καί μάλιστα σέ ρδέλο μέ σφουγγάρι στήν πόρτα υπήρχε τότε καί ήταν ή Νάντια. Μήπως είναι ελευθέρου σεναρίου αλλά "based on a true story" πού λένε στό Hollywood; :grin:
Λοιπόν, συναγωνιστή ναι όπως τα λες , ένα υπερμουνο που εδω και δυο δεκαετίες μου έχει μείνει αξέχαστο! Την είχα δει τότε στη Φυλής -πιτσιρικάς- και εφόσον μιλάμε για την ίδια (κοίτα όμως σύμπτωση!) σε ευχαριστώ που δίνεις όνομα (Νάντια) σε μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου!
Κατα τ' άλλα η ιστορία είναι φανταστική αλλά βασίζεται -όπως και να κάνεις δε γίνεται αλλιώς- σε παραστάσεις που 'εχω από εκείνη την εποχή, όπως η Νάντια καλή ώρα!
Σε ευχαριστώ για την ανάγνωση, να 'σαι καλά

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ψηλότερα από τά πολλά μαζεμένα στή Φυλής ήταν; Ίσως 109 ή 134A άν θυμάμαι σωστά;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Που να θυμάμαι ρε φίλε πριν τόσα χρόνια... Αχ Νάντια...

Είχε εξωτερικό διάδρομο καί μετά έκανες δεξιά καί έμπαινες σέ αρκετά μεγάλο τετράγωνο σαλόνι. Τηλεοράσεις δέν είχε στά δωμάτια. Ή Νάντια σαλόναρε χωρίς σουτιέν καί χωρίς καβλαντίσματα, απλώς πέρναγε.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Είχε εξωτερικό διάδρομο καί μετά έκανες δεξιά καί έμπαινες σέ αρκετά μεγάλο τετράγωνο σαλόνι. Τηλεοράσεις δέν είχε στά δωμάτια. Ή Νάντια σαλόναρε χωρίς σουτιέν καί χωρίς καβλαντίσματα, απλώς πέρναγε.
Πραγματικά δε θυμάμαι, μια φορά άλλωστε την είδα- ήταν όμως αρκετή για να μου μείνει αξέχαστη! Αυτό πάντως που θυμάμαι, είναι ότι τότε (20 χρόνια πριν λέμε) δε έπεφταν καβλαντίσμα όπως σήμερα στα ντελα, τουλάχιστον έτσι νομίζω

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δέν ήταν καριερίστριες ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά ήξεραν. Τράνζιτ ή αρπαχτή, τό πολύ εξάμηνο εδώ. Κάποιες ήταν καί κανονικά μοντέλα περιοδικών από Βαλτικές χώρες. Όμως αρκετές ήταν πολύ καλύτερες σέ συμμετοχή στό δωμάτιο από ότι περίμενες βάση σαλόνι, πιό αυθόρμητες από σήμερα. Έξτρα δέν παίζανε εύκολα. Ή Νάντια δέν ήταν ντίβα γιά παράδειγμα, ήταν δεκτική στό κρεβάτι. 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δέν ήταν καριερίστριες ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά ήξεραν. Τράνζιτ ή αρπαχτή, τό πολύ εξάμηνο εδώ. Κάποιες ήταν καί κανονικά μοντέλα περιοδικών από Βαλτικές χώρες. Όμως αρκετές ήταν πολύ καλύτερες σέ συμμετοχή στό δωμάτιο από ότι περίμενες βάση σαλόνι, πιό αυθόρμητες από σήμερα. Έξτρα δέν παίζανε εύκολα. Ή Νάντια δέν ήταν ντίβα γιά παράδειγμα, ήταν δεκτική στό κρεβάτι. 
Μιλάμε για αρχες-μεσα δεκαετίας 1990; Μοντέλα στη Φυλής, όχι Ct ή cg; Θα μου πεις άλλα χρονια εκείνα... Τώρα για τη συμπεριφορά τους στα ενδότερα πείρα μεγάλη δεν έχω αλλά από συζητήσεις που έκαναν άλλοι που τότε το κατείχαν το άθλημα, δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες. Χρόνος λίγος, συμπεριφορά παγοκολώνας, δεν θέλανε να τις ακουμπάς κτλ

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κατά τη γνώμη σου πως σου φαίνεται η περιγραφή που έκανα στην ιστορία, ήταν πειστική; Εγώ τότε 2-3 φορές είχα πάει Φυλής (για την ακρίβεια με πήγανε) και από τότε δεν έχω ξαναπάει παρα μόνο μια φορά που πέρναγα από κέντρο και έκανα μια βολτούλα  ;), χωρίς όμως να περάσω μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom