Νέα

Η Ξαβιέρα Χολάντερ θεωρεί τους Έλληνες τους καλύτερους εραστές!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα horonia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
H

horonia

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2011
Like
28
Πόντοι
0
Ίσως να μην έχει γίνει πλήρως κατανοητό τι σήμαιναν αυτά που έγραψε η Ξαβίερα για την πάρτη μας το 1972.
1ον το βιβλίο της έγινε παγκόσμιο Best Seller, και διαβάζεται μέχρι σήμερα
2ον η ίδια θεωρήθηκε στην Αμερική αυθεντία στο σεξ, και το Playboy (ή το Penthouse;) της έδωσαν στήλη δική της που έδινε συμβουλές στους άντρες για καλύτερο σεξ κτλ
3ον το βιβλίο της έγινε και ταινία δίνω λινκ στο youtube

για το 1972 λοιπόν το να γράφει η Ξαβίερα για τους Έλληνες αυτά, ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφήμιση.
Αυτά
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
1.Bασικά οι γερμανοί που ξέρω εγώ έχουν στάνταρ ένα πρωινό ντους στην κουλτούρα τους που ΔΕΝ έχουμε εμείς ακόμη και εγώ για να είμαι ειλικρινής, άρα πως βγαίνουν βρωμιάρηδες δεν ξέρω.

Επίσης όλα μας αυτά τα προβλήματα με χρωωκοπίες, οικονομικά προβλήματα, "Μακεδονικό", βγάζουμε προς τα έξω μία προβληματίλα, ο τρελλός του χωριού είμαστε. Αυτό που σου λέω είναι έτσι, βγες από τα σύνορα να πας προς την Δύση και θα το δεις.

Μένει μόνο και το λέω, οτι είμαστε ωραία παιδιά, (οι άνδρες), γενικά αυτό το μελαχρινό της Μεσογείου λέει, βλέπε Νικοπολίδη, Ζαγοράκη, Καραγκούνη, αλλά και ανταγωνισμό, Φίγκο κλπ.

Τώρα πια λοιπόν οι σημερινές Ξαβιέρες έχουν και άλλους Νότιους να διαλέξουν που είναι και εκτός μνημονίων και σοβαροί λαοί, βλέπε Ισπανούς (Μπαντέρας έτσι)

χώρια όπως είπα, αν πάνε Καραιβική, έχει εκεί κάτι μαύρα παλαμάρια φίλε...

Η βρωμια ειναι πρωτιστως θεμα διατροφης.

Οι Γερμανοι ειναι τιγκα στα λουκανικα, επεξεργασμενα ολα, λαχανικα της πουτσας κλπ.

Εμεις μπορει να ειμαστε σε ολα για τον πουτσο, αλλα ακομα και η χειροτερη μας διατροφη, σε ποικιλια και ποιοτητα ειναι αρκετα καλυτερη αλλων κρατων

OP
OP
H

horonia

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2011
Like
28
Πόντοι
0

Οι Γερμανοι ειναι τιγκα στα λουκανικα, επεξεργασμενα ολα, λαχανικα της πουτσας κλπ.

Εμεις μπορει να ειμαστε σε ολα για τον πουτσο, αλλα ακομα και η χειροτερη μας διατροφη, σε ποικιλια και ποιοτητα ειναι αρκετα καλυτερη αλλων κρατων
Λες γι΄αυτο να τους βγάλαν "βρωμα" ότι βρωμάνε; :2funny: Είναι κομπλεξαρες οι ανθρωποι απο τα γεννοφασκια τους

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom