Νέα

Η Ξαβιέρα Χολάντερ θεωρεί τους Έλληνες τους καλύτερους εραστές!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα horonia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
Καλά τά θυμάσαι γενικά, αλλά δείχνει νά έχεις περάσει αρκετές φορές. Ή Πράσινη πόρτα πρέπει ήταν τό 136.
Ναί, εποχή μέ κέντρο τριχίλαρου χρονικά. CT δέν υπήρχαν κάν σάν όρος, CG εξαπλώθηκαν τέλη δεκαετίας μαζί μέ τήν μαζική χρήση κινητού. Μάλιστα τίς έλεγαν "κινητά¨ πολλές φορές αντί γιά βίζιτες. Επιπέδου μοντέλα είχε μέχρι καί Ιάσωνος, όχι Μόνο Φυλής καί κάθετες. Πολύ δυνατά ήταν καί τά στούντιο τού 10χίλιαρου από εμφανίσεις, μέ 5-10 κοπέλες επιλογή.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Καλά τά θυμάσαι γενικά, αλλά δείχνει νά έχεις περάσει αρκετές φορές. Ή Πράσινη πόρτα πρέπει ήταν τό 136.
Ναί, εποχή μέ κέντρο τριχίλαρου χρονικά. CT δέν υπήρχαν κάν σάν όρος, CG εξαπλώθηκαν τέλη δεκαετίας μαζί μέ τήν μαζική χρήση κινητού. Μάλιστα τίς έλεγαν "κινητά¨ πολλές φορές αντί γιά βίζιτες. Επιπέδου μοντέλα είχε μέχρι καί Ιάσωνος, όχι Μόνο Φυλής καί κάθετες. Πολύ δυνατά ήταν καί τά στούντιο τού 10χίλιαρου από εμφανίσεις, μέ 5-10 κοπέλες επιλογή.
ΥΠΗΡΧΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ; Μιλάμε αυτό το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου! Άκου να δεις ρε...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
αλλά δείχνει νά έχεις περάσει αρκετές φορές.
Κοίτα έκανα παρέα με μεγαλύτερα παιδιά που ήταν μπουρδελιάριδες και πάντα άκουγα με ενδιαφέρον τις περιγραφές τους. Και πρέπει να παραδεχτεις πως η Φυλής είναι μια περιοχή που σου εντυπώνεται στο μυαλο έστω κι αν πας μόνα μια φορά.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
ΥΠΗΡΧΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ; Μιλάμε αυτό το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου! Άκου να δεις ρε...

Εντάξει δέν είπες καί λεοπαρδαλέ πόρτα, όλο καί κάποια πράσινη θά λάχαινε. :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
Τώρα για τη συμπεριφορά τους στα ενδότερα πείρα μεγάλη δεν έχω αλλά από συζητήσεις που έκαναν άλλοι που τότε το κατείχαν το άθλημα, δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες. Χρόνος λίγος, συμπεριφορά παγοκολώνας, δεν θέλανε να τις ακουμπάς κτλ

Έπρεπε scouting. 1 στίς 10 ήτανε θερμή, φαινότανε μέ τήν πρώτη . Στίς 2-3 επαναλήψεις -μέ τό πού καταλάβαινε ότι τήν προτιμάς- λυνότανε.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Έπρεπε scouting. 1 στίς 10 ήτανε θερμή, φαινότανε μέ τήν πρώτη . Στίς 2-3 επαναλήψεις -μέ τό πού καταλάβαινε ότι τήν προτιμάς- λυνότανε.
Ίσχυε δηλαδή αυτό που ισχυεί και σήμερα, οι συχνές επαφές δημιουργούν οικειότητα.  
Πάντως και να πούμε και για το θέμα ,γκουγκλαρα εκ του προχείρου,  και για εμας (τους Έλληνες) δε λένε (πια) ΄τιποτα το σπουδαίο, τους Γερμανούς ,όμως του θάβουνε παντού! Οι χειρότεροι βγαίνουνε !!! δίνω λινκ

για εμάς ,έτσι γρήγορα που κοίταξα δε βρηκα κατι

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
Αυτά τά Ξαβιερικά ήταν δεκαετίας 70. Σήμερα είναι περισότερο ναρκισιστικές καί υλιστικές εποχές. Ή πυρφορία θεωρείται πεδίο εκμετάλευσης από τίς γυναίκες πού έχουν γίνει πολύ περισσότερο PSE, όχι προσόν, καί κοστίζει ώς χόμπυ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
όταν είσαι χρεοκωπημένος,

οι γκόμενες σου είναι οι ελλεεινίδες,

γαμάς όλα τα γυφτοβλαχαδερά της επαρχίας της Ρουμανίας και τους χτίζεις μαιζονέτες,

το να σε πει τον καλύτερο εραστή μία υπέργηρη πουτάνα που είναι με το ένα πόδι στον τάφο

είναι και γαμώ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
World's Worst Lovers: World's Best Lovers:
1. Germany (too smelly) 1. Spain
2. England (too lazy) 2. Brazil
3. Sweden (too quick) 3. Italy
4. Holland (too dominating) 4. France
5. America (too rough) 5. Ireland
6. Greece (too lovey-dovey) 6. South Africa
7. Wales (too selfish) 7. Australia
8. Scotland (too loud) 8. New Zealand
9. Turkey (too sweaty) 9. Denmark
10. Russia (too hairy) 10. Canada

6 (worst)= Πυρφορία πασέ (πού λέγαμε)

1  3 (best) έχουν οικονομικά προβλήματα σοβαρά αλλά δέν δείχνει νά εμποδίζει

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
όταν είσαι χρεοκωπημένος,

οι γκόμενες σου είναι οι ελλεεινίδες,

γαμάς όλα τα γυφτοβλαχαδερά της επαρχίας της Ρουμανίας και τους χτίζεις μαιζονέτες,

το να σε πει τον καλύτερο εραστή μία υπέργηρη πουτάνα που είναι με το ένα πόδι στον τάφο

είναι και γαμώ.

Συμφωνώ χίλια αλλά όταν το έγραψε η Ξαβιέρα το βιβλίο ήταν 1972!
Μάλλον από τότε μέχρι σήμερα αλλάξαμε οι Έλληνες προς το χειρότερο(ίσως, δε ξερω). Προσωπικά όταν ήμουν 20αρης είχα εμπειρία με μια Δανέζα 40φεύγα, τουρίστρια, καλοκαιράκι λέμε τώρα δεκαετίας '90. Μου έλεγε πως μας εκτιμούσε τους Έλληνες ως άντρες, της αρέσαμε. Περισσότερα δε ξέρω για το πως μας βλέπουν σήμερα οι ξένες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Συμφωνώ χίλια αλλά όταν το έγραψε η Ξαβιέρα το βιβλίο ήταν 1972!
Μάλλον από τότε μέχρι σήμερα αλλάξαμε οι Έλληνες προς το χειρότερο(ίσως, δε ξερω). Προσωπικά όταν ήμουν 20αρης είχα εμπειρία με μια Δανέζα 40φεύγα, τουρίστρια, καλοκαιράκι λέμε τώρα δεκαετίας '90. Μου έλεγε πως μας εκτιμούσε τους Έλληνες ως άντρες, της αρέσαμε. Περισσότερα δε ξέρω για το πως μας βλέπουν σήμερα οι ξένες

1. είχα εμπειρία με μια Δανέζα 40φεύγα, τουρίστρια, καλοκαιράκι λέμε τώρα δεκαετίας '90
ΕΥΓΕ

To 72 είχαν περισσότεροι άνθρωποι καλό λόγο για μας και λιγότερο ανταγωνισμό,σήμερα η Γερμανίδα αν θέλει να γαμηθεί μπορεί ναι πάει και Καραιβική, Άγιο Δομίνικο όπου υπάρχουν και εκεί πρόθυμοι βαρκάρηδες με παλαμάρια.

Σήμερα είμαστε περίγελος για πολύ κόσμο.

Το μόνο που μένει είναι οτι είμαστε ωραίοι άνδρες.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
1. είχα εμπειρία με μια Δανέζα 40φεύγα, τουρίστρια, καλοκαιράκι λέμε τώρα δεκαετίας '90
ΕΥΓΕ

To 72 είχαν περισσότεροι άνθρωποι καλό λόγο για μας και λιγότερο ανταγωνισμό,σήμερα η Γερμανίδα αν θέλει να γαμηθεί μπορεί ναι πάει και Καραιβική, Άγιο Δομίνικο όπου υπάρχουν και εκεί πρόθυμοι βαρκάρηδες με παλαμάρια.

Σήμερα είμαστε περίγελος για πολύ κόσμο.

Το μόνο που μένει είναι οτι είμαστε ωραίοι άνδρες.
Ομορφάντρα μου!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δε ξέρω  αν έχουμε γίνει περίγελος αλλά δε μας λένε και βρωμιάρηδες όπως τους Γερμανούς και να σου πω το κρίμα μου οι Ρουμάνες μου αρέσουνε - αλλά δε τους χτίζω μεζονετα,βεβαίως :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δε ξέρω  αν έχουμε γίνει περίγελος αλλά δε μας λένε και βρωμιάρηδες όπως τους Γερμανούς και να σου πω το κρίμα μου οι Ρουμάνες μου αρέσουνε - αλλά δε τους χτίζω μεζονετα,βεβαίως :)

1.Bασικά οι γερμανοί που ξέρω εγώ έχουν στάνταρ ένα πρωινό ντους στην κουλτούρα τους που ΔΕΝ έχουμε εμείς ακόμη και εγώ για να είμαι ειλικρινής, άρα πως βγαίνουν βρωμιάρηδες δεν ξέρω.

Επίσης όλα μας αυτά τα προβλήματα με χρωωκοπίες, οικονομικά προβλήματα, "Μακεδονικό", βγάζουμε προς τα έξω μία προβληματίλα, ο τρελλός του χωριού είμαστε. Αυτό που σου λέω είναι έτσι, βγες από τα σύνορα να πας προς την Δύση και θα το δεις.

Μένει μόνο και το λέω, οτι είμαστε ωραία παιδιά, (οι άνδρες), γενικά αυτό το μελαχρινό της Μεσογείου λέει, βλέπε Νικοπολίδη, Ζαγοράκη, Καραγκούνη, αλλά και ανταγωνισμό, Φίγκο κλπ.

Τώρα πια λοιπόν οι σημερινές Ξαβιέρες έχουν και άλλους Νότιους να διαλέξουν που είναι και εκτός μνημονίων και σοβαροί λαοί, βλέπε Ισπανούς (Μπαντέρας έτσι)

χώρια όπως είπα, αν πάνε Καραιβική, έχει εκεί κάτι μαύρα παλαμάρια φίλε...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
οι ρουμάνες, όταν θέλουν κάνουν φοβερό γαμήσι, όντως.

και είναι και μουνάρες.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
1.Bασικά οι γερμανοί που ξέρω εγώ έχουν στάνταρ ένα πρωινό ντους στην κουλτούρα τους που ΔΕΝ έχουμε εμείς ακόμη και εγώ για να είμαι ειλικρινής, άρα πως βγαίνουν βρωμιάρηδες δεν ξέρω.

Επίσης όλα μας αυτά τα προβλήματα με χρωωκοπίες, οικονομικά προβλήματα, "Μακεδονικό", βγάζουμε προς τα έξω μία προβληματίλα, ο τρελλός του χωριού είμαστε. Αυτό που σου λέω είναι έτσι, βγες από τα σύνορα να πας προς την Δύση και θα το δεις.

Μένει μόνο και το λέω, οτι είμαστε ωραία παιδιά, (οι άνδρες), γενικά αυτό το μελαχρινό της Μεσογείου λέει, βλέπε Νικοπολίδη, Ζαγοράκη, Καραγκούνη, αλλά και ανταγωνισμό, Φίγκο κλπ.

Τώρα πια λοιπόν οι σημερινές Ξαβιέρες έχουν και άλλους Νότιους να διαλέξουν που είναι και εκτός μνημονίων και σοβαροί λαοί, βλέπε Ισπανούς (Μπαντέρας έτσι)

χώρια όπως είπα, αν πάνε Καραιβική, έχει εκεί κάτι μαύρα παλαμάρια φίλε...
Καταλαβαίνω τι λες αλλά για να το παίξω τρελός του χωριού, ΔΕ νομιζω ότι είμαστε α-σοβαρος λαός, ανεξάρτητα απ' όσα τραβαμε τώρα και ΔΕ το λέω εθνικιστικά. Αμά ακούσεις τι παίζει Ισπανια ,Ιταλία κτλ από φτώχεια και λιτότητα, άστα. Τώρα για το Μακεδονικό δε νομίζω πως ευθυνόμαστε εμείς που ένα αλλο κράτος βγάζει χάρτες που περιλαμβάνουν τα μισά μας εδάφη κτλ κτλ. Άποψη μου περνάμε μια φάση θα την περάσουμε και ας ελπίσουμε πως απ' όλο αυτό θα βγούμε καλύτεροι και ομορφότεροι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ίσως να μην έχει γίνει πλήρως κατανοητό τι σήμαιναν αυτά που έγραψε η Ξαβίερα για την πάρτη μας το 1972.
1ον το βιβλίο της έγινε παγκόσμιο Best Seller, και διαβάζεται μέχρι σήμερα
2ον η ίδια θεωρήθηκε στην Αμερική αυθεντία στο σεξ, και το Playboy (ή το Penthouse;) της έδωσαν στήλη δική της που έδινε συμβουλές στους άντρες για καλύτερο σεξ κτλ
3ον το βιβλίο της έγινε και ταινία δίνω λινκ στο youtube

για το 1972 λοιπόν το να γράφει η Ξαβίερα για τους Έλληνες αυτά, ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφήμιση.
Αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom