jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
δεν παθαινει τιποτα,ολα αυτα εκει ειναι Βιταμινες![]()
![]()
σωστα πρεπει να κανει κ αντισωματα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν παθαινει τιποτα,ολα αυτα εκει ειναι Βιταμινες![]()
![]()
ε βεβαια....με μερικες τζουρες αναπνοης εχει μεριμνησει το κρατος να εμβολιαζεσαι....,αλλα καποιοι προσπαθουν να θιξουν το κοινωνικο αυτο εργο με λασπολογιες :Sσωστα πρεπει να κανει κ αντισωματα![]()
![]()
τυπε αυτα να τα πεις στις τριχες σου... ;)δεν παθαινει τιποτα,ολα αυτα εκει ειναι Βιταμινες![]()
![]()
τυπε αυτα να τα πεις στις τριχες σου... ;)
σχετικως καλα φιλαρακι..... ;)την καλησπερα μου φιλε
ολα οκ?
;)σχετικως καλα φιλαρακι..... ;)
μερα με την μερα θα ανεβαινω σιγα σιγα ;) ολα θελουν τον χρονο τουςπεσμενος μου ακουγεσαι![]()
μερα με την μερα θα ανεβαινω σιγα σιγα ;) ολα θελουν τον χρονο τους
ειναι απαραιτητη δοση,μετα απο ''μαζουτ'' να ξαλαφρωνεις πανω σε αφρικανικη εβενινη κορμαρα,να υποθεσω οτι σου χει λειψει μαυρη σαρκα κ μυρωδια ;)
ειναι απαραιτητη δοση,μετα απο ''μαζουτ'' να ξαλαφρωνεις πανω σε αφρικανικη εβενινη κορμαρα,![]()
![]()
και σε είχα για cult τύπο :SΕχω πολλα χρονια να πατησω Μεταξι και δεν προκειται φυσικα. Ομως κουραδες βλεπω σε καθημερινη βαση εδω Κυψελη. Για να μη θιξω τα διποδα ζωα, υποθετω οτι προερχονται απο πρωκτους σκυλων![]()
http://[URL unfurl="true"]www.everythingshe.com/wp-content/uploads/2010/10/hp-poop.jpg[/img[/URL]]Εχω πολλα χρονια να πατησω Μεταξι και δεν προκειται φυσικα. Ομως κουραδες βλεπω σε καθημερινη βαση εδω Κυψελη. Για να μη θιξω τα διποδα ζωα, υποθετω οτι προερχονται απο πρωκτους σκυλων![]()
Τα ίδια σκατά είναι και Μετάξι και Φυλής.Επειδή έχουμε βρει το δύσμοιρο το Μεταξουργείο και τα ρίχνουμε όλα επάνω του, Φωκαίας και Φυλής τί μυρίζει;
Αγιόκλιμα και βασιλικό;
Φυλής και Φιλιππίδου από την πλευρά της Φιλιππίδου τί ευωδιάζει;
Νυχτολούλουδο και πασχαλιά;
Τα πρεζάκια σας πειράζουν στην Ιάσωνος και όχι οι μεθυσμένοι που σπάνε τα μπουκάλια και κατουράνε όπου βρουν στη Φυλής.