enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.857
- Πόντοι
- 3.656
μετα τον δημητρακη εγινε κινημα το χεσιμο στους δρομους μαν
τυπε οι πορνοι βοηθουν και το οικοσυστημα με την ρομαντικη σκατιλα τους που γινεται λιπασμα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
μετα τον δημητρακη εγινε κινημα το χεσιμο στους δρομους μαν
δεν περναει κανα οχημα του Δημου με καμμια μανικα να ριξει λιγο νερακι....να φυγει η κατρουλιλα κ η σκατιλα.
γαμησετα ρομαντικη ψωλιλα-ιχθυοσκαλαενταξει φυσιολογικα πραγματα, πανω στη γωνια ιασωνος και κεραμεικου στον καδο αποριμματων που είναι κοντα στα κινεζικα, αν πας σε τελος βαρδιας
πλην της σκατιλας και της κατουρλιλας μυριζουν και οι καποτες με τα χυσια που πετανε οι τσατσαδες...
αμα δεν υπαρχει δυσωδια εκει που χυνεις δεν υπαρχει ρομαντισμος![]()
![]()
![]()
γιαυτο γουσταρω το μεταξι......επειδη ειναι ''ρομαντικο''
![]()
Οχι δεν ειχε πεθανει πρεζακι κατουρο και σκατιλα μυριζε !
Ελα ρε!!!!Ειναι ο Δημητρακης Ελλαδα;Οχι δεν ειχε πεθανει πρεζακι κατουρο και σκατιλα μυριζε !
Εμένα μου εχει μυρίσει σκατιλας ακόμα και η σκουφα μια φορα ενώ στο μεταξύ εχω δει αρουρι που ήταν σαν σκυλος
ή και το στομάχι σουμε το που πλησιασεις και σταματησεις,και μυρισεις αυτο το crazy mix κατουροσκατοηρωινοκαποτοχυμενο ''αρωμα'' γνωριζεις οτι εδω καπου πρεπει να αδειασεις τα αρχιδια σου![]()
![]()
αγνα καλτ σκηνικα ειναι αυτα τυπεΑπιστευτη μυρωδια και βρωμα χθες στο Μεταξι ....ειδικα Κεραμεικου και Ιασονος...με το ζορι αντεξα.....Ηταν τοσο ασχημα που δεν εκανα τον κοπο να περασω εστω για τσεκ απο Ιασονος...τραγικο!
Απιστευτη μυρωδια και βρωμα χθες στο Μεταξι ....ειδικα Κεραμεικου και Ιασονος...με το ζορι αντεξα.....Ηταν τοσο ασχημα που δεν εκανα τον κοπο να περασω εστω για τσεκ απο Ιασονος...τραγικο!
...μαζι με την μηνιγγιτιδα και την ηπατιτιδα που θα εχει κολλησει...Αυτα θα εχεις να θυμασαι οταν μεγαλωσεις![]()
...μαζι με την μηνιγγιτιδα και την ηπατιτιδα που θα εχει κολλησει...![]()
![]()
![]()
δεν παθαινει τιποτα,ολα αυτα εκει ειναι Βιταμινες...μαζι με την μηνιγγιτιδα και την ηπατιτιδα που θα εχει κολλησει...![]()
![]()
![]()