Νέα

Η Θητεία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11

Οι κινήσεις του Μάκη είχαν σκοπό. Να πάψουν να παίρνουν κομμάτι από την πίτα των Κουλοχέρηδων οι Έλληνες που είχαν μαγαζιά με φρουτάκια. Να παίζουν κουλοχέρηδες μόνο στα KAZINA που ανήκουν σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ. ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ.

Έχεις δίκιο ότι οι πούστηδες και οι πουτάνες προσπαθούν να μας καβαλήσουν από τις τηλεοράσεις. Οι γαμημένες οι τηλεοράσεις όμως και τα γαμημένα έντυπα/ραδιοφωνα/εφημερίδες καθώς και οι ινστρούχτορες της Παιδείας που οδηγεί στην αποβλάκωση και αποχαύνωση έχουν πείσει μεγάλη μερίδα Ελλήνων ότι η ανοχή σε αυτές τις μορφές σήψης (πουστιά,πουτανιά, πρέζα) καθώς και οι ανοχή σε όλους τους υπάνθρωπους λαθρομετανάστες (ΚΩΛΟ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΒΡΩΜΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Κ.Α.) είναι "Προοδευτισμός" και "Δημοκρατία". Με αποτέλεσμα όλα αυτά τα αλλοδαπά καθήκια να μας γαμάνε στη χώρα μας ατιμώρητα και να μην κάνει "κιχ" κανείς, γιατί αν διαμαρτυρηθεί θα πάψει να είναι "δημοκράτης" και "προοδευτικός" και μπορεί να χαρακτηρισθεί "φασίστας" , "οπισθοδρομικός" ή "θείτσα με σκουριασμένα μυαλά της δεκαετίας του '50".

Ενώ όποιος είναι υπέρ της πρέζας και της πουστιάς είναι προοδευτικός&δημοκράτης!!!!!!

lakis 33 μήπως έχεις ξεφύγει λίγο?

Εννοείται ότι για τα φρουτάκια είχε συμφέρον το κράτος,να λειτουργούν μόνο τα νομιμα καζίνο,τα οποία και φορολογούνται.
Ενώ τα παράνομα δε φορολογούνται...

Και για την Τουρκία ποιός είπε ότι θα μπεί στην ΕΕ?Κανείς στην Ευρώπη δεν την θέλει εντός.
Οι μετανάστες σε τι φταίνε?Δηλαδή αν τους διώξουμε θα τα έχουμε λύσει όλα?

Ασε που  με τους μετανάστες/τριες που έρχονται,ανανεώνεται και το εργατικό δυναμικό των''σπιτιών''!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες εμενα ο λαζοπουλος μου τη δινει πολυ στα νευρα.εχει βρει πεντε προσωπα και τους εχει γαμισει το κερατο.αν μη τι αλλο αυτο δειχνει ελλειψη φαντασιας.τωρα αν πηγε η οχι φανταρος αυτο για μενα λιγη σημασια εχει,αλλωστε δεν γινεσαι αντρας στο στρατο αν δεν εισαι ηδη.απλα ο τυπος εχει την ταμπελα του κωμικου που σατιριζει και μπορει ακομα και να προσβαλει τους αλλους χωρις να τον νοιαζει τιποτα.κριμα παντως που διαλεξε αυτο το δρομο γιατι ολοι αγαπησαμε τους μητσους.

Επισκέπτης
Εδώ που τα λέμε από πούστηδες σαν αυτόν δεν περιμένεις αντρίκια συμπεριφορά.

Επισκέπτης
Εννοείται ότι για τα φρουτάκια είχε συμφέρον το κράτος,να λειτουργούν μόνο τα νομιμα καζίνο,τα οποία και φορολογούνται.
Ενώ τα παράνομα δε φορολογούνται...

Δηλαδή τα καζίνο σου δίνουν απόδειξη για τα λεφτά που χάνεις; Δηλώνονται όλα τους τα έσοδα; Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες που υπάρχουν. Αποδείξεις δίνουν μόνο για ... τα ποτά που πουλάνε στα μπάρ τους και τους καφέδες!

Και κάτι άλλο ...
Αν ήταν νόμιμες επιχειρήσεις, γιατί δεν δίνουν άδεια στον καθένα; Πιστεύεις ότι αν φτιάξεις ένα γαμάτο ξενοδοχείο μπορείς να πάρεις άδεια καζίνο;

Και τελευταίο και καλύτερο. ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δηλαδή τα καζίνο σου δίνουν απόδειξη για τα λεφτά που χάνεις; Δηλώνονται όλα τους τα έσοδα; Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες που υπάρχουν

Σύμφωνα με τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Λας Bέγκας, Nτιν Pάντιν, η τηλεκίνηση βρίσκει πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξή της στα καζίνο, μόνο όμως τις ημέρες της πανσέληνου. Oι διευθύνσεις των καζίνο διαπίστωσαν ότι κατ αυτή τη φάση τα κέρδη των παιχτών αυξάνονταν σημαντικά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες του έτους !!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Σύμφωνα με τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Λας Bέγκας, Nτιν Pάντιν, η τηλεκίνηση βρίσκει πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξή της στα καζίνο, μόνο όμως τις ημέρες της πανσέληνου. Oι διευθύνσεις των καζίνο διαπίστωσαν ότι κατ αυτή τη φάση τα κέρδη των παιχτών αυξάνονταν σημαντικά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες του έτους !!!

Όταν γράφεις καζίνο να ξέρεις ότι εννοείς για τα μεγαύτερα νομιμοποιημένα πλυντήρια χρήματος. Χρειάζεται mega-soupline...!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Όταν γράφεις καζίνο να ξέρεις ότι εννοείς για τα μεγαλύτερα νομιμοποιημένα πλυντήρια χρήματος. Χρειάζεται mega-soupline...!

Αστα συνάδελφε... έχω πάει Las Vegas και ξέρω από πρώτο χέρι! Πάντως καταευχαριστήθηκα ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΙ+ΠΟΤΟ... και ξεσκίστηκα στο πούτσο... ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Αστα συνάδελφε... έχω πάει Las Vegas και ξέρω από πρώτο χέρι! Πάντως καταευχαριστήθηκα ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΙ+ΠΟΤΟ... και ξεσκίστηκα στο πούτσο... ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!!

ναι ναι είναι value added services...!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ακόμα κι αν έχει σκοπιμότητα ο Τριανταφυλλόπουλος που βγάζει όσα βγάζει, είναι καλύτερα από το να μη βγαίνει τίποτα! Δηλαδή τα φρουτάκια προστάτευαν τον κόσμο από το να πηγαίνει σε καζίνα; Αν και όσοι τα παίζουν είτε στο ένα ή στο άλλο άξιοι της μοίρας τους είναι.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Για τον Μακη και το Λαζοπουλο να συμφωνησω οτι δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια...(αλλωστε το οτι επιβιωνουν στο χωρο των media τοσα χρονια κατι λεει),ΑΛΛΑ δε σημαινει οτι δεν εχουν δικαιωμα να μιλουν. Δηλαδη αν ο Μακης βγαζει καποια πραγματα στη φορα (πχ βρωμες πολιτικων εσχατως) δε σημαινει οτι επειδη και ο ιδιος ειναι λερα δε θα τα λαβουμε υποψην...

Επισκέπτης
Ακόμα κι αν έχει σκοπιμότητα ο Τριανταφυλλόπουλος που βγάζει όσα βγάζει, είναι καλύτερα από το να μη βγαίνει τίποτα! Δηλαδή τα φρουτάκια προστάτευαν τον κόσμο από το να πηγαίνει σε καζίνα; Αν και όσοι τα παίζουν είτε στο ένα ή στο άλλο άξιοι της μοίρας τους είναι.

Τι ακριβώς κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος ...

Είναι σαν να έχουν γίνει σε μια γειτονιά σε μια μέρα:

1)Ληστεία εκατομμυρίων με 10 φόνους.
2)Βιασμός και φόνος ανηλίκων.
3)Κάποιος να πήρε μια σοκοφρέτα από ένα περίπτερο.

Και να πηγαίνουν οι μπάτσο ινα πιάνουν αυτόν που πήρε τη σοκοφρέτα από το περίπτερο ...

Όποιος θέλει να κάνει αποκαλύψεις στην Ελλάδα ας πιάσει

ΑΚΤΩΡ/ΑΤΕΜΚΕ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ ....

Όλα τα άλλα είναι πίπες για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου ...

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1

Για να μην μπερδευόμαστε...
Δεν νομίζω οτι κανένας στο forum ενοχλείται απο το όποιο (καλό ή κακό) αποτέλεσμα απο τις "αποκαλύψεις" του Μάκη, αλλά απο το γεγονός οτι σχεδόν όλες, για να μην πω όλες, είναι κατά συγκεκριμένων στόχων. Δηλαδή χτυπά συγκεκριμένα συμφέροντα  κάθε φορά, χωρίς να ενδιαφέρεται για όποιους άλλους εμπλέκονται, ακόμα και σε μεγαλύτερο βαθμό, στην ίδια δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Μόλις περάσει ο ντόρος, αυτοί που δεν χτυπήθηκαν, επαναδραστηριοποιούνται, έχοντας πλέον μονοπωλιακό καθεστώς στην όποια αγορά (φρουτάκια, studio, ναρκωτικά κ.λ.π.), λόγω της εξόντωσης που έχουν υποστεί οι μέχρι πρότινος ανταγωνιστές τους απο το Μάκη. Αυτό εμένα (και απ'οτι βλέπω εδώ και σε άλλους) μου φαίνεται "Βρωμερό και κατάπτυστο" για να χρησιμοποιήσω και μία πολύ αγαπημένη φράση του Μάκη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, οτι κάθε φορά που κάνει μαλακία και τον διώχνουν απο ένα κανάλι, στο επόμενο που θα πάει, στήνει πρώτα απ'όλα μια συντονισμένη επίθεση προς το κανάλι που τον φιλοξενούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Τι ακριβώς κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος ...

Είναι σαν να έχουν γίνει σε μια γειτονιά σε μια μέρα:

1)Ληστεία εκατομμυρίων με 10 φόνους.
2)Βιασμός και φόνος ανηλίκων.
3)Κάποιος να πήρε μια σοκοφρέτα από ένα περίπτερο.

Και να πηγαίνουν οι μπάτσο ινα πιάνουν αυτόν που πήρε τη σοκοφρέτα από το περίπτερο ...

Όποιος θέλει να κάνει αποκαλύψεις στην Ελλάδα ας πιάσει

ΑΚΤΩΡ/ΑΤΕΜΚΕ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ ....

Όλα τα άλλα είναι πίπες για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου ...

Ποιος θα πρέπει να τους πιάσει αυτούς νομίζεις κατά την ταπεινή σου άποψη;;;
Είπαμε. Μαγκιά - κλανιά - και κώλο φινιστρίνι οι ερευνητές δημοσιογράφοι, αλλιώς ξέρουν ότι αν πάνε τα ποδάρια τους λίγο πιο έξω από το περιθώριο θα τα κόψει η πριονοκορδέλα.

Μην τρέφεις αυταπάτες λοιπόν, ή πρέπει να πάρει ο κοσμάκης τις τσουγκράνες και να τους ανοίξει το κεφάλι στα 4 ή τουμπεκί. Εκεί ανάμεσα σε τουμπεκι και τσουγκράνα επιβιώνει η ράτσα του λουλουδόπουλου.

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πάντως μάγκες δεν ξέρω αν είχατε προσέξει ότι κατά το διάστημα που είχε φύγει από τον alpha τώρα τελευταία και πριν πάει στο alter όλο έβγαινε και δήλωνε και έκλαιγε για το οικονομικό πρόβλημα που θα είχε εάν σύτομα δεν έβρισκε δουλειά και πως θα έθρεφε την οικογένεια του και κάτι τέτοια... μιλάμε για θράσος απύθμενο...

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Χα,χα!

Είπε τέτοιες μαλακίες ο εκ των εκδοτών του''θέματος''?

Ας πουλούσε το Cayenne αν είχε τέτοιο πρόβλημα!

Ντροπή του.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ναι ειχε πει οτι αντιμετωπιζει βιοποριστικο προβλημα...
Εμ βεβαια πως θα κρατησει την δημοσιογραφο-CG Κιμ που θελει τουλαχιστον 2 σακουλαρες ψωνια απο τα Luis Viton την εβδομαδα...

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Και τελευταίο και καλύτερο. ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;
Οι συμπτώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις θα έλεγα απλά ότι δεν υφίστανται... είναι εκτός πιθανότητας "τυχαίου γεγονότος" :crazy:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πιο πολυ λυπαμαι τους μαϊντανους γλειφτες που στολιζουν το πανελ του.
Ο ιδιος ειναι η πιο σιχαμενη καρικατουρα της τελευταιας δεκαετιας.
Οπλοφορει, κυκλοφορει και ειναι ακρως επικινδυνος. Να τον χαιρομαστε.

ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓ.... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ??

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
α, ολα κι ολα! Επαναλαμβανω οτι ο γιατρος Φρενοβλαβης ειναι ολα τα λεφτα στα πανελ του Μακη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom