Νέα

Η Θητεία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
O Τριανταφυλοπουλος ειναι εκβιαστης. Πολλες φορες εχει προαναγγειλει θεματα που δεν εχει βγαλει ποτε. Τα προαναγγελει φωτογραφιζοντας τους εμπλεκομενους και αν δεν πεσει χρημα τοτε τα βγαζει στη φορα. Πριν τις εκλογες του 2000 ειχε πει οτι εχει θεμα με πολιτικους παιδεραστες το οποιο θα εβγαζε μετα τις εκλογες για να μην αλοιωσει το αποτελεσμα των εκλογων. Ειδατε τιποτα εσεις? Αυτο το εχει ακνει πολλες φορες.

Την εφημεριδα γιατι την εβγαλε νομιζετε? Που βρηκε τα λεφτα?
Στυγνος εκβιαστης. Κανει 10 καλα και 90 ασχημα. Αφηστε που στις μισες και πλεον εκπομπες του βγαινει και μας λεει τις αποψεις του και τιποτα παραπανω. Οι καλεσμενοι του ειναι στην πλειοψηφια κατι τελειωμενοι αναρχοκουμουνιστες, οπως ο Γριβας (μακαριτης) ο Γλεζος, ο Αρωνης και κατι αλλοι ασχετοι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Ας βγει επιτελους ενασ ΠΟΥΣΤΗΣ να βγαλει τα απλυτα του ΚΑραμανλη που ειναι ο μονος υπευθυνος για το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα απο το 2004 και μετα.

Ολο κατι μαλακιες του κου Μακη ακουω οτι δηθεν φταινε τα λαμογια που τον εξαπατησαν (τον Καραμανλη), και κυριε Καραμανλη εσεις που ειστε καλος προσεχτε και κατι παπαριες.

Ο Καραμανλης δε κανει για πρωθυπουργος ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Ξυπνατε ο ανθρωπος ειναι ασχετος και επικινδυνος. Και μονο στη σκεψη μιας κρισης για τη χωρα εγω τρεμω.

Επισκέπτης
Ας βγει επιτελους ενασ ΠΟΥΣΤΗΣ να βγαλει τα απλυτα του ΚΑραμανλη που ειναι ο μονος υπευθυνος για το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα απο το 2004 και μετα.

Ολο κατι μαλακιες του κου Μακη ακουω οτι δηθεν φταινε τα λαμογια που τον εξαπατησαν (τον Καραμανλη), και κυριε Καραμανλη εσεις που ειστε καλος προσεχτε και κατι παπαριες.

Ξυπνατε ο ανθρωπος ειναι ασχετος και επικινδυνος. Και μονο στη σκεψη μιας κρισης για τη χωρα εγω τρεμω.
και πες οτι βγαζουν τα απλυτα του καραμανλη & παει σπιτι του..εχεις κανα αξιο να μας προτεινεις???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

καποιος ειχε πει καποτε οτι η τουρκια ειναι 60000000 ζωα που τους κυβερνανε 300 ανθρωποι
ενω η ελλαδα ειναι 10000000 που τους κυβερνανε 300 ζωα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
και πες οτι βγαζουν τα απλυτα του καραμανλη & παει σπιτι του..εχεις κανα αξιο να μας προτεινεις???

Eγω πιστευω οτι οποιοδηποτε μεγαλοστελεχος κομματος εμπαινε στη θεση του χειροτερος δε θα ηταν. Οχι σοβαρα τωρα πειτε μου. Μετα τη Χουντα υπηρξε χειροτερος πρωθυπουργος?
Εντωμεταξυ γελαω με κατι πειναλεους, κατι 50ρες κυρατσες, νοικοκυρες, καθαριστριες κτλ που νομιζουν οτι επειδη ειναι με τον Καραμανλη ειναι της υψηλης κοινωνιας και chic. Ειναι πολυ της μοδας ο μπουλης φαινεται.

Εμενα αυτο που με ανησυχει περισσοτερο απ'ολα ειναι
1)Μετα απ'οτι εγινε ο λαος ξαναψηφισε Καραμανλη
2)Το ΠΑΣΟΚ ειναι εξισου επικυνδινο μη πω και περισσοτερο.

Η μονη λυση ειναι κατα τη γνωμη μου να ριξει μαυρο ο κοσμος και στα 2 αχρηστα κομματα στις επομενες εκλογες. Μαυρο. Οχι ακυρο-λευκο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Eγω πιστευω οτι οποιοδηποτε μεγαλοστελεχος κομματος εμπαινε στη θεση του χειροτερος δε θα ηταν. Οχι σοβαρα τωρα πειτε μου. Μετα τη Χουντα υπηρξε χειροτερος πρωθυπουργος?
Εντωμεταξυ γελαω με κατι πειναλεους, κατι 50ρες κυρατσες, νοικοκυρες, καθαριστριες κτλ που νομιζουν οτι επειδη ειναι με τον Καραμανλη ειναι της υψηλης κοινωνιας και chic. Ειναι πολυ της μοδας ο μπουλης φαινεται.

Εμενα αυτο που με ανησυχει περισσοτερο απ'ολα ειναι
1)Μετα απ'οτι εγινε ο λαος ξαναψηφισε Καραμανλη
2)Το ΠΑΣΟΚ ειναι εξισου επικυνδινο μη πω και περισσοτερο.

Η μονη λυση ειναι κατα τη γνωμη μου να ριξει μαυρο ο κοσμος και στα 2 αχρηστα κομματα στις επομενες εκλογες. Μαυρο. Οχι ακυρο-λευκο
με το νεο νομο οτι αποχρωση και να ριξεις παλι κυβερνηση βγαζουν

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
γιατι με τον παλιο δεν εβγαζαν????ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..ειπαμε..ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ αλλαζαν κατι,θα ειχαν απαγορευτει προ πολλου..
με τον μεχρι για 30000 ψηφους εβγαλε αυτοδυναμια
αλλα με αυτο που θελουν να κανουν ακομα και με 30 % θα περνουν μπονους 50 εδρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom