Νέα

Η Θητεία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Γιατί μην μου πείτε ότι Μάκης, Λαζόπουλος,΄κτλ, κτλ δεν τα παίρνουν. Ο "φτωχός-πλην-τίμιος" δημοσιογράφος Μάκης κυκλοφορεί με 3 Cherokee... τι να λέμε τώρα.

Δεν σε βρισκω καλα ενημερωμενο,  cherokee στην Ελλαδα εχει ο απλος κοσμακης , ο Μακης εχει Cayenne Turbo S  !!!!
Κατα τ'αλλα βγαζει μονο 10-15000 Ε τον μηνα απο την εκπομπη...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Και όλους αυτούς που -και καλά- "έχει βγάλει στη φόρα", τι τους έχουν κάνει; Έχουν τιμωρηθεί; Ο Κορκολής πχ ζει, βασιλεύει και καλοπερνάει, και το χειρότερο,... γράφει ακόμα μουσική!

Δηλαδη τι διαφορα ειχε η περιπτωση του Κορκολη με την 15χρονη-"Ναι,ειμαι το πουτανακι σου" και του Μακη με την 21χρονη Κιμ????

Οτι η μια ηταν ανηλικη και η αλλη οχι???
Αν μιλαμε με στενα νομικα κριτηρια οκ, αλλα αν μιλαμε με ηθικα εγω  δεν βρισκω καμια διαφορα...

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
παιδια εχει την ισχυη  να διαλεξει μια νεα και ωραια κοπελα της επιλογης του. ενω η συντριπτικη πλειοψηφια των νεων δεν εχει την ευκαιρια.
νομιζετε οτι οι περισσοτερες θα ελεγαν οχι στον συγκεριμενο;

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ειλικρινα πιστευω οτι ο Μακης (ο σαποιοκωλακης) ειναι ανδρικελο καποιων...
ΠΟΙΩΝ ΟΜΩΣ????

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες, έχει και off η ρημάδα η TV. Τί ασχολείστε με το τσίρκο και τους γελοίους και τους δίνετε υπόσταση?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Και όλους αυτούς που -και καλά- "έχει βγάλει στη φόρα", τι τους έχουν κάνει; Έχουν τιμωρηθεί; Ο Κορκολής πχ ζει, βασιλεύει και καλοπερνάει, και το χειρότερο,... γράφει ακόμα μουσική!

Το οτι πήδαγε την αρραβωνιαστικιά του Ο Κορκολής είναι λόγος τιμωρίας? Εδώ η μαμά της κοπέλας έπιανε τους καθηγητές στο Λύκειο της Κω που φοιτούσε (νομίζω τεχνικό-επεγγελματικό) και τους έλεγε ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του Κ. και να είναι ελαστικοί με τις απουσίες της.....  Απλά ο Κ. έκανε το "στρίβειν διά του Αρραβώνος" και του την στήσανε!

Αστικές ή ποινικές κατηγορίες δεν αντιμετώπισε. Απλά με το λαμόγιο το ΜΤ πήρε άσχημη τροπή η καρριέρα του.

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
δεν νομιζω οτι παντρευτηκε αυτη για την οποια εχει γινει το ολο θεμα. νομιζω οτι με εκεινη εχει χωρισει και εχει παντρευτει ενα μοντελο μολις εκλησε τα 18. ο συγκεκριμενος πρεπει να τις αλλαζε σαν τα πουκαμισα.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Παντρεύτηκε την "μαθητευόμενη" δημοσιογράφο ΚΙΜ που είχε στο ΤΕΑΜ του και έχει και παιδί μαζί της 1 μηνός :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
δεν νομιζω οτι παντρευτηκε αυτη την οποια ειχε για ερωμενη. νομιζω οτι με εκεινη εχει χωρισει και εχει παντρευτει ενα μοντελο μολις εκλησε τα 18. ο συγκεκριμενος πρεπει να τις αλλαζε σαν τα πουκαμισα.

Φίλε lado, δεν ξέρω τι κάνεις εσύ, εγώ τις κάνω rotation όσο πιο συχνά με παίρνει. Αν δεν γαμούσε ο Κ. με το όνομα που έχει και τη δουλειά που κάνει πολλές και διάφορες, για αδελφή θα τον είχαμε.... Ναι δεν παντρεύτηκε αυτήν από την Κω που έτησε την ιστορία με το βίντεο.

Το να τις αλλάζεις σαν πουκάμισα δε διώκεται. Απλά δεν το γουστάρουν οι δήθεν ηθικοί μαλάκες.

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω γιατι ξαφνικά πονάνε τόσο πολύ τα αγγούρια που χώνει ο Μάκης σε ορισμένους τουρλοτούς κώλους ( βλ. γιατρούς, δικηγόρους, δικαστές, πολιτικούς κτλ.). Είτε το θέλετε είτε οχι, ο Μάκης είναι θεσμός. Αν κάποιος θέλει να κάνει μια καταγγελία, δεν θα πάει ούτε στην αστυνομία, ούτε στον εισαγγελέα. Θα πάει σε αυτόν που εμπιστεύεται. Θα πάει στον Μάκη. Δυστυχώς, εκεί καταντήσαμε. Και δεν φταίει ο Μάκης γι' αυτό...
Οσο για τον στρατό, όσοι έχουν υπηρετήσει πραγματική θητεία, ( και εγώ είμαι ένας απο αυτούς ), θα έχει διαπιστώσει πως στον στρατό βασιλεύει η απόλυτη αναξιοκρατία. Όποιος δεν έχει μπάρμπα  στην κορώνη, κοινώς βίσμα, θα γαμηθεί αγρίως. Με τον Τριανταφυλλόπουλο σας έπιασε ο πόνος. Δηλαδή, όλοι αυτοί οι τσάτσοι που υπηρετούν απο το σπίτι τους είναι καλύτεροι απο τον Μάκη ? Κάντε μια μικρή έρευνα για το πόσοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και οι κανακάριδές τους έχουν υπηρετήσει "κανονική" θητεία. Αλήθεια, ο Χατζηνικολάου που υπηρέτισε ? Στο studio του MEGA ?
Περίμενα πιο σοβαρές προσεγγίσεις του θέματος. Ο λαϊκισμός και η υπεραπλουστευτική λογική 10χρονου, πάει σύννεφο εδώ μέσα.
Βέβαια, με τόσους που έχει ξεβρακώσει και ενίοτε "παλουκώσει", λογικό είναι να "ξυνίζει" σε πολλούς. Αλλά σε τόσους πολλούς, δε το περίμενα...
  Τώρα αν τα πέρνει. Σαφώς και τα πέρνει. Με τα νούμερα που κάνει στην tv λογικό είναι να τα κονομάει. Φουλ οι διαφημίσεις. Και είναι κακό αυτό ? Μήπως έχουμε κομμουνισμό και δεν το ξέρω ?
Ολίγην σοβαρότητα ρε μάγκες.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν κάποιος θέλει να κάνει μια καταγγελία, δεν θα πάει ούτε στην αστυνομία, ούτε στον εισαγγελέα. Θα πάει σε αυτόν που εμπιστεύεται. Θα πάει στον Μάκη. Δυστυχώς, εκεί καταντήσαμε. Και δεν φταίει ο Μάκης γι' αυτό...

Δυστυχώς εκεί καταντήσαμε. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ξεφτίλα του σημερινού Ελληνικού Κράτους.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
[[/quote]
Δεν ξέρω γιατι ξαφνικά πονάνε τόσο πολύ τα αγγούρια που χώνει ο Μάκης σε ορισμένους τουρλοτούς κώλους ( βλ. γιατρούς, δικηγόρους, δικαστές, πολιτικούς κτλ.). Είτε το θέλετε είτε οχι, ο Μάκης είναι θεσμός. Αν κάποιος θέλει να κάνει μια καταγγελία, δεν θα πάει ούτε στην αστυνομία, ούτε στον εισαγγελέα. Θα πάει σε αυτόν που εμπιστεύεται. Θα πάει στον Μάκη. Δυστυχώς, εκεί καταντήσαμε. Και δεν φταίει ο Μάκης γι' αυτό...
..........
........
Ολίγην σοβαρότητα ρε μάγκες.
Εχεις κάποιο δίκιο αλλά και κάποιο άδικο συναγωνιστή. Εγώ δεν διαφωνώ με την τάση των μεγαλόσχημων δημοσιογράφων να τα χώνουν σε διάφορους αλλά με την αυτοανακήρυξή τους σε τηλεδικαστές και ειδικά με χρήση αθέμιτων μέσων που στην ακροαματική διαδικασία ενός πραγματικού δικαστηρίου δεν πρόκειται ποτέ να αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία. Δεν μπορώ να δεχτώ να "δικάζει" ο οιοσοδήποτε  με κρυφή κάμερα στην τηλεόραση με υπέρβαση εξουσίας που του δίνει ο τηλεοπτικός χρόνος...αλλά από την άλλη όταν υπάρχουν αποδείξεις να βγούν!!! (όσο για την θητεία και για υπουργό εθνικής άμυνας ακούσαμε στο παρελθόν πως δεν υπηρέτησε θητεία!!)

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Πέρα απο τη μαλακία του Κορκολή με τα ανήλικα (και χωρίς να γουστάρω ούτε αυτόν, ούτε τη μουσική του), εσύ τι προτείνεις δηλαδή; Να του απαγορευτεί δια νόμου να γράφει μουσική; Η να τον εκτελέσουμε;

Εννοώ ότι τελικά οι δήθεν αποκαλύψεις που κάνει δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο σε πρόσωπα. Απλά γίνονται για να τις βλέπει ο κόσμος. Όσο για τη μουσική του Κ. έκανα χιούμορ, το οποίο μάλλον δεν έπιασες (αν και πιστεύω ότι αυτός και ορισμένοι άλλοι "συνθέτες" κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στον κόσμο με τα σκουπίδια για μουσική που γράφουν παρά με την προσωπική τους ζωή).

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ο Μακης σιγουρα ειναι απλα ενα φερεφωνο που κανει πολυ καλα την δουλεια του...για παραδειγμα τωρα χτυπαει τον Μητσοτακη!Περιπου ....για την ακριβεια την Ντορα χτυπαει...να συνεχισω χρειαζεται?ποιος εχει συμφερον να χτυπηθει η ντορα?Παλια σε προηγουμενη δουλεια ξεραμε δικηγορο του....μαθαμε πολλα...πιστευω ομως οτι απο τα σκατα καλυτερος,οχι πολυ καλυτερος αλλα καταφερνει τα τελευταια χρονια να με βαζει για υπνο,στο νανουρισμα δεν παιζετε ο ανθρωπος.Οπως δειχνουν τα πραγματα βαδιζει προς το τελος του...εχει κουρασει πολυ τα ιδια και τα ιδια πολυ ντορος και στο αποτελεσμα τιποτα.Πιστευω ο Ευαγγελατος εχει ποιο πολυ πλακα ειναι ποιο In...

οσο για το φανταριλικη σιγα τα ωα,εδω αλλοι εχουν απολυτηριο με Ι1 και δεν εχουν πατησει ουτε στην ορκομοσια...

Επισκέπτης
παντως ο τριανταφυλοπουλος εχει κανει μια δηλωση που την γουσταρω με χιλια!!!!!!!!!!!!και για αν τα παιρνει σας λεω ενα πραγμα!!το θεμα με τον γιατρο τον Σπυρου!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δεν σε βρισκω καλα ενημερωμενο,  cherokee στην Ελλαδα εχει ο απλος κοσμακης , ο Μακης εχει Cayenne Turbo S  !!!!
Κατα τ'αλλα βγαζει μονο 10-15000 Ε τον μηνα απο την εκπομπη...

τα υπόλοιπα 30000-50000 Ε τον μήνα τα βγάζει από στυγνούς εκβιασμούς .. νέα εκδοχή του Γκαίμπελς...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εδω  θα  ηθελα  να  κανω  μια  εκκληση    στα  μελη  του  site  που  ειναι    μεγαλυτερα  σε  ηλικια  και  γνωριζουν  το  παρελθον  του  τοπου . Ενταξει  ,  καταλαβαινω  οτι  αυτο  το  site  δεν  προσφερεται    για  τετοιες    συζητησεις  αλλα  η  καταντια  της    δημοσιογραφιας  και  της  πολιτικης  επηρεαζει    την  καθημερινοτητα  μας  οπως  και  το  σεξ  αλλωστε , αντικειμενο  που  πραγματευεται  αυτο το  site . Θα  ηταν  χρησιμο  ανθρωποι  που  εξησαν  προσφατες  καταστασεις  να  βγουν    απο  τα  καβουκια  τους  και    να  μιλησουν  στους  νεοτερους  για την  προσφατη  ιστορια    του  καθε  γκαζοντενεκε  που  προσβαλει  την  αισθητικη  μας . Για  παραδειγμα , ποια  ειναι  η  προσωπικη  ιστορια    του  υποκειμενου  ,  του  απολυτου  Ρουφιανου  που  ακουει  στο  ονομα  Κακαουνακης ?  Πως    ειναι  δυνατον  να  κουρελιαζει  πολιτικους  και  επιχειρηματιες  καθε  βραδυ  στην  TV  και  κανεις  να  μην  τον  αγγιζει ,  αντιθετως  να  τον  γλειφουν  για  να  τα  εχουν  καλα  μαζι  του  ? Μηπως  ξερει  μυστικα  και  τους  εκβιαζει ?  Που  βρισκει  τα    χρηματα    για    να  συντηρησει  μια  εφημεριδα  που  πουλαει  2000 φυλλα ?  Εγω  ο  ιδιος  τον  ακουσα  να  λεει  σε  Ελληνα  πρωην  εκπροσωπο  του  ΝΑΤΟ  "κι  εγω  πρακτορας  ειμαι ,  παλια  στον  Λαμπρακη , υστερα  στον  Αλαφουζο  και  τωρα  στον  Κοκκαλη".  Που  ηταν  ο  Κακαουνακης  την  εποχη  Κοσκωτα    για  παραδειγμα ?    Εφερα  το  συγκεκριμενο  ερπετοειδες  σαν  π.χ.  . Τα  ιδια  ερωτηματα  μπορουν  να  διατυπωθουν  και    για  αλλους  που  προσβαλουν  την  αισθητικη  μας    και  καθοριζουν  τις  επιχειρηματικες    εξελιξεις  στην  Ελλαδα . 

Επισκέπτης
εδω εχουμε καταντησει συναγωνιστες 3 λαμογια δημασιογραφοι και 3 οικογενειες καραμανλη  παπανδρεου και μητσοτακη κυβερνουν αυτην την χωρα ισως ενα απο τα μεγαλυτερα δημοσια εργα που θα γινουν μελοντικος θα ειναι η προμηθεια και τοποθετηση με κοκκινα φωτα σε ολες της εισοδους της ελλαδας τελωνεια αεροδρομια λιμανια βεβαια υπαρχουν και αλες εισοδοι στην χωρα τα μονοπατια απο βουλγαρια και αλβανια για την εισοδο στην χωρα που στο τελος θα της δωσουμε και την ονομασια μπατε σκυλοι αλεστε

Επισκέπτης
τριανταφυλοπουλος παραδειγμα 1ο
υποθεση κορκολη  το εκανε εθνικο θεμα αποτελεσμα στο δικαστηριο την εκανε γαργαρα.
παρ 2ο υποθεση φρουτα και αυτο το εκανε εθνικο θεμα και ενω ελεγε θα βγαλει και αλλα πολλα τετοια και εκει γαργαρα μαλιστα ακομα αυτα τα μαγαζια τα εχουνε τα ιδια ατομα καλαματα πατρα γιαννενα.
τα ιδια και με την παραγκα στο ποδοσφερο.
τωρα με την χρηματοδοτηση των κοματων και ενω στην ουσια στον αλφα αλλο θεμα ηθελε να βγαλει αλλα στο αλτερ τα γυρισε και ασχιληθηκε με τον κωνσταντοπουλο που αν και αυτο το θεμα αν ειναι οπως τα λεει και ητανε αδικημα θα ειχε παραγραφει αλλα απλα το εβγαλε για λογους εκδικησεις διοτι παλιοτερα ειχανε βγαλει οτι ο κωνσταντοπουλος εδερνε την γυναικα του και επειδη ο κωνσταντοπουλος εκανε μυνηση στον τριανταφυλοπουλο και το δικαστηριο τον δικασε και τωρα εκρεμει εφεση για αντιπερισπασμο ο μακης εριξε στην μαχη αυτο το θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom