Δεν ξέρω γιατι ξαφνικά πονάνε τόσο πολύ τα αγγούρια που χώνει ο Μάκης σε ορισμένους τουρλοτούς κώλους ( βλ. γιατρούς, δικηγόρους, δικαστές, πολιτικούς κτλ.). Είτε το θέλετε είτε οχι, ο Μάκης είναι θεσμός. Αν κάποιος θέλει να κάνει μια καταγγελία, δεν θα πάει ούτε στην αστυνομία, ούτε στον εισαγγελέα. Θα πάει σε αυτόν που εμπιστεύεται. Θα πάει στον Μάκη. Δυστυχώς, εκεί καταντήσαμε. Και δεν φταίει ο Μάκης γι' αυτό...
Οσο για τον στρατό, όσοι έχουν υπηρετήσει πραγματική θητεία, ( και εγώ είμαι ένας απο αυτούς ), θα έχει διαπιστώσει πως στον στρατό βασιλεύει η απόλυτη αναξιοκρατία. Όποιος δεν έχει μπάρμπα στην κορώνη, κοινώς βίσμα, θα γαμηθεί αγρίως. Με τον Τριανταφυλλόπουλο σας έπιασε ο πόνος. Δηλαδή, όλοι αυτοί οι τσάτσοι που υπηρετούν απο το σπίτι τους είναι καλύτεροι απο τον Μάκη ? Κάντε μια μικρή έρευνα για το πόσοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και οι κανακάριδές τους έχουν υπηρετήσει "κανονική" θητεία. Αλήθεια, ο Χατζηνικολάου που υπηρέτισε ? Στο studio του MEGA ?
Περίμενα πιο σοβαρές προσεγγίσεις του θέματος. Ο λαϊκισμός και η υπεραπλουστευτική λογική 10χρονου, πάει σύννεφο εδώ μέσα.
Βέβαια, με τόσους που έχει ξεβρακώσει και ενίοτε "παλουκώσει", λογικό είναι να "ξυνίζει" σε πολλούς. Αλλά σε τόσους πολλούς, δε το περίμενα...
Τώρα αν τα πέρνει. Σαφώς και τα πέρνει. Με τα νούμερα που κάνει στην tv λογικό είναι να τα κονομάει. Φουλ οι διαφημίσεις. Και είναι κακό αυτό ? Μήπως έχουμε κομμουνισμό και δεν το ξέρω ?
Ολίγην σοβαρότητα ρε μάγκες.