Νέα

Η τέλεια μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KostakosAigaleo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KostakosAigaleo

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σημερα κατα τις δεκα το πρωι μολις ειχα σχολασει απτη δουλεια παιρνω τον φιλο μου και παμε την γνωστη μπουρδελοτσαρκα της φυλης
να μην τα πολυλογω βγαινουμε απτο τραινο ολο ευθεια κατω για φυλης στριβουμε δεξια στο πρωτο στο δεξι μας χερι που ειδαμε .....μας υποδεχεται ενας τσατσοσ ονοματι στελιος...το γκομενακι καλο και παρτουζα...ο τσατσος ομως ειχε αλλα σχεδια....το πορνιδιακο μυαλο του ειχε βαλει στο ματι τον φιλο μου
του λεει....αχχ εσυ εισαι πολυ καυλιαρικο μωρο.....αρχιζω και γω το δουλεμα και λεω ο φιλος μου ικανοποιει και τα 2 φυλα...καυλωσε η πουσταρα και αρχιζει και  ρωταει δηλαδη οτι γαμαει και αντρικα κωλαρακια?και απανταω εγω ναι..ο φιλος μου εχει αφηνιασει λεει με τροπο οτι θα με σκισει μολισ βγουμε εξω...εγω ειχα σκασει στα γελια καθως το πουστρακι κοιταγε με παθος το ηδη σκληρο του τσουτσουνακι...τελοσπαντων λεμε ενα γεια
αντι να γαμησουμε εμεις μας πεφτει και ξενερωνουμε
απιστευτη εμπειρια
ΛΟΛ παιδες!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
σημερα κατα τις δεκα το πρωι μολις ειχα σχολασει απτη δουλεια παιρνω τον φιλο μου και παμε την γνωστη μπουρδελοτσαρκα της φυλης
να μην τα πολυλογω βγαινουμε απτο τραινο ολο ευθεια κατω για φυλης στριβουμε δεξια στο πρωτο στο δεξι μας χερι που ειδαμε .....μας υποδεχεται ενας τσατσοσ ονοματι στελιος...το γκομενακι καλο και παρτουζα...ο τσατσος ομως ειχε αλλα σχεδια....το πορνιδιακο μυαλο του ειχε βαλει στο ματι τον φιλο μου
του λεει....αχχ εσυ εισαι πολυ καυλιαρικο μωρο.....αρχιζω και γω το δουλεμα και λεω ο φιλος μου ικανοποιει και τα 2 φυλα...καυλωσε η πουσταρα και αρχιζει και  ρωταει δηλαδη οτι γαμαει και αντρικα κωλαρακια?και απανταω εγω ναι..ο φιλος μου εχει αφηνιασει λεει με τροπο οτι θα με σκισει μολισ βγουμε εξω...εγω ειχα σκασει στα γελια καθως το πουστρακι κοιταγε με παθος το ηδη σκληρο του τσουτσουνακι...τελοσπαντων λεμε ενα γεια
αντι να γαμησουμε εμεις μας πεφτει και ξενερωνουμε
απιστευτη εμπειρια
ΛΟΛ παιδες!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Nα το κοιτάξεις, μην τ αφήσεις....Ενας φίλος μου έλεγε τα ίδια και τώρα :crazy: :crazy: :priest: :priest: :priest:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γεια σου Κωστακο ηρωα του Αιγαλαιου!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μας είχε τύχει ίδιο περιστατικό με τον bourdeliaris1984 στον ίδιο τσάτσο.Τον είδαμε λίγο δροσερό και άρχισα να του λέω οτι ο φίλος μου είναι του.. "τρίτου φύλου" και άλλα τέτοια.. και σε κάποια φάση  γονατίζει και πάει να τον ξεκουμπώσει για να του φάει το πουλί!Μετά έκανα πως έβγαζα το τζιν μου αισθησιακά για πλάκα και αυτός χώνει το χέρι μεστο παντελόνι του για να τον παλινδρομήσει..απίστευτος!Μας έλεγε κιόλας οτι έρχονται πελάτες ειδικά για εκείνον!Το σπίτι για το οποίο μιλάμε είναι το φυλής 66Δ.

Μη δίνετε και πολλά δικαιώματα πάντως γιατί για εμάς μπορεί να είναι αστείο αλλά αυτουνού είναι οι ορμές του και μπορεί να κάνει κι άλλα τέτοια περίεργα..

άσχετο αλλά η κοπέλα που βρήκατε ήταν η Κατερίνα?Ρουμάνα,πολύ κοντή με μακριά μαύρα μαλλιά.Αν ήταν αυτή έπρεπε να χωθείτε. 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Aυτον με τα γυαλια λετε;
Ειναι πουστης;Ε οχι δε το πιστευω.. :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom