Νέα

Η σύγχρονη - άρρρωστη Ελλάδα - Φρίκη στα μάτια του επσικέπτη .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως το ίδιο με τον RPM σκεφτόμουν κι εγώ. Προχτές μπήκες στο άλλο θρεντ και κατάφερες να σου ρίχνουν μπινελίκια άτομα από τις πολιτικές αποχρώσεις γιατί απλά ειρωνευόσουν ως Λονδρέζος. Σήμερα άνοιξες και νέο θέμα το οποίο έχει συζητηθεί χιλιάδες φορές για να σου ρίξουν πάλι τα μπινελίκια σου και προφανώς να μην ενοχλείς το θέμα "Χρεοκωπεί η Ελλάδα" για να τα έχεις όλα τα μπινελίκια δικά σου. Αλήθεια, σου αρέσει να σε βρίζουνε; Βίτσιο;

το αντίθετο !!  εχει συζητηθεί το θέμα ? τα χάλια σας ?  βγήκε κάποιο συμπερασμα ?

αν δεν σας απασχολεί η αισχρή εικονα της χώρας - η αρρωστεια που σέρνεται - τι άλλο μπορεί να αποτελλεί θέμα συζήτησης ? που έχω λάθος για πες μου ?

δεν έχετε επίγνωση της κατάστασης ?  γιατι αντιδράς τοσο αρνητικά ? είμαι παράλογος ?  εδω τουλάχιστον δεν διαπίστωσα τοοοσα μπινελίκαι που ειδε εσύ ... εκτος απο τους συνήθεις περίεργους .....

η συμπεριφορά και οι ύβρεις χαρακτηρίζουν το άτομο ... και επιστρέφουν στον κραυγάζοντα .... συμφωνείς ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και δεν μου λες, εσενα τι σε νοιαζει  :cheesy:

θελει να του πουμε οτι οντως πειναμε για να μην αυτοκτονησει
που ειναι εξωτερικο και τρωει το γαμησι απο τον ξενο εργοδοτη τυπε
και κοιμαται καθε μερα στις 9 το βραδυ  :grin:

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλό το αγγλικό σου αλλά δεν το μεταφράζεις κιόλας στα ελληνικά να δούμε πού κολλάει αυτό που έγραψες με αυτό που σου είπα;

επίστρέφουμε στο θεμα παρακαλώ η θες νασαι looky look ?

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

merci camarade ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το αντίθετο !!  εχει συζητηθεί το θέμα ? τα χάλια σας ?  βγήκε κάποιο συμπερασμα ?

αν δεν σας απασχολεί η αισχρή εικονα της χώρας - η αρρωστεια που σέρνεται - τι άλλο μπορεί να αποτελλεί θέμα συζήτησης ? που έχω λάθος για πες μου ?

δεν έχετε επίγνωση της κατάστασης ?  γιατι αντιδράς τοσο αρνητικά ? είμαι παράλογος ?  εδω τουλάχιστον δεν διαπίστωσα τοοοσα μπινελίκαι που ειδε εσύ ... εκτος απο τους συνήθεις περίεργους .....

η συμπεριφορά και οι ύβρεις χαρακτηρίζουν το άτομο ... και επιστρέφουν στον κραυγάζοντα .... συμφωνείς ?

και δεν μου λες, εσυ που εχεις  ψυχολογικο προβλημα, οταν παθαινεις κρισεις βριζεις τον συμπολίτη σου;;;

πιστευοντας οτι αυτος (χωρις εσενα) στο δημιουργησε;;;

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και δεν μου λες, εσυ που εχεις  ψυχολογικο προβλημα, οταν παθαινεις κρισεις βριζεις τον συμπολίτη σου;;;

πιστευοντας οτι αυτος (χωρις εσενα) στο δημιουργησε;;;

οχι βέβαια, αλλά σε τι αναφέρεσαι ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσύ να τα βλέπεις που θες να φύγεις  εξωτερικό...βλέπεις τι σε περιμένει.... :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

τον ξερω ειναι και οπαδος της Ε.Ε και του ΕΥΡΩ (στο λονδινο)...
και επενδυτης του 500αρικου  :uglystupid:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οχι βέβαια, αλλά σε τι αναφέρεσαι ?

Δηλαδη εσυ αν δεν κανω λαθος πιστευεις οτι φταιει ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ (αλλα εσυ δεν εισαι) και οχι οι ΔΟΤΟΙ και πουλημενοι
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ειχες απο την μεταπολιτευση και ΜΕΤΑ ετσι... και το στημενο πολιτικο σου συστημα..

Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ  :cheesy:

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τον ξερω ειναι και οπαδος της Ε.Ε και του ΕΥΡΩ (στο λονδινο)...
και επενδυτης του 500αρικου  :uglystupid:

βρε της δεκάρας εγώ !! χεσε με εμένα !!

για εδω σε ρωτάω εγω ... τι πιστευετε ? τι θα κάνετε ? τι θα γινει ? θα το αφησετε ετσι να κυλά το ποταμάκι που ήδη εχει γινει χείμαρος ?

εγω την έχω καλυμένη την καμπούρα μου για εδω ρωταω ... θα ξυπνησει κανενας η θα πατε ετσι φούντο ακίνητοι ?

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη εσυ αν δεν κανω λαθος πιστευεις οτι φταιει ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ (αλλα εσυ δεν εισαι) και οχι οι ΔΟΤΟΙ και πουλημενοι
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ειχες απο την μεταπολιτευση και ΜΕΤΑ ετσι... και το στημενο πολιτικο σου συστημα..

Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ  :cheesy:

φταιει ο νεοέλληνας - ολοι σας φταιτε .. οι πολιτικοί αιμα απο αιμα σας ειναι δεν γεννηθηκαν με παρθενογέννεση δεν ειναι αλλοδαποί δεν ειναι εξωγηινοι ...

εσεις ειστε !!! μην αναζητας εκει το λαθος .... τη λυση ψαξε !!!  και η λυση εχει ηδη δωθει στην ευρωπη - στις ΗΠΑ ... παλη αντιγραφη εχετε να κανετε copy paste ..... δυσκολο ?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βρε της δεκάρας εγώ !! χ'εσε με εμένα !!

για εδω σε ρωτάω εγω ... τι πιστευετε ? τι θα κάνετε ? τι θα γινει ? θα το αφησετε ετσι να κυλά το ποταμάκι που ήδη εχει γινει χύμαρος ?

εγω την έχω καλυμένη την καμπούρα μου για εδω ρωταω ... θα ξυπνησει κανενας η θα πατε ετσι φούντο ακίνητοι ?

περιμενε...

εσυ εισαι καλυμενος ετσι και φραγγατος και επενδυτης........ :cheesy: (ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)  ;)

Λογικα και απο οτι εχεις πει, σε βολευει να εξαθλιωθουμε για να μας ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...
να ερθεις εδω με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και με τις ΕΟΖ να κανεις επενδυση  :cheesy:

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;

Τωρα γιατι σε πιανει η ΨΥΧΟΠΟΝΙΑ για μας ;;;;

για ξηγα το λιγο...αυτο..

Επισκέπτης
το κέντρο της Αθήνας είναι μια χαρά.
θα ήταν ακόμα καλύτερο αν δε βρωμούσε λίγο κατουρίλα, χεσίλα, ιδρωτίλα, απλυτίλα, πρεζίλα, ζητιανίλα, ποδαρίλα, ποντικίλα, σκονίλα, κατσαριδίλα, πουτανίλα, βοθρίλα, και επίσης αν για να περπατήσεις μια νορμαλ διαδρομή 500 μέτρων δεν επρεπε να διασχίσεις 15 σταυροδρόμια, 39 φανάρια και 22 κλεισμένα πεζοδρόμια...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φταιει ο νεοέλληνας - ολοι σας φταιτε .. οι πολιτικοί αιμα απο αιμα σας ειναι δεν γεννηθηκαν με παρθενογέννεση δεν ειναι αλλοδαποί δεν ειναι εξωγηινοι ...

εσεις ειστε !!! μην αναζητας εκει το λαθος .... τη λυση ψαξε !!!  και η λυση εχει ηδη δωθει στην ευρωπη - στις ΗΠΑ ... παλη αντιγραφη εχετε να κανετε copy paste ..... δυσκολο ?
Δηλαδή,ποια είναι;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

φιλε εγω παλι δεν βλεπω κανενα προβλημα

γιατι αφενος με το που γεννηθηκα δεν μου υποσχεθηκε κανεις πως θα γινω εκατομυριουχος
ουτε πως θα εχω μουναρες ουτε τιποτα... οποιος ειναι ψωνισμενος αρρωσταινει μονος του
δεν εχετε μαθει να απολαμβανετε τις μικρες χαρες της ζωης , εναν περιπατο στην φυλης
εναν καφε καπου εξω... μερικα φραγκακια στην τσεπη ειστε ολοι απληστοι για αυτο τα τραβατε αυτα  :grin:

εμενα στα αρχιδια μου ολα  :rockon:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Σοβαρα ρε φιλαρακο... και εσυ γιατι βγαινεις εξω..

δεν μας ειπες;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom