Νέα

Η σύγχρονη - άρρρωστη Ελλάδα - Φρίκη στα μάτια του επσικέπτη .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
περιμενε...

εσυ εισαι καλυμενος ετσι και φραγγατος και επενδυτης........ :cheesy: (ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)  ;)

Λογικα και απο οτι εχεις πει, σε βολευει να εξαθλιωθουμε για να μας ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...
να ερθειος εδω μαε τους ΓΑΡΜΑΝΟΥΣ και με τις ΕΟΖ να κανεις επενδυση  :cheesy:

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;

Τωρα γιατι σε πιανει η ΨΥΧΟΠΟΝΙΑ για μας ;;;;

για ξηγα το λιγο...αυτο..

δεν είσαι ο shrink για να σου κανω εξομολόγηση ....  για τη ζωή σας μιλαω ... αν θες απάντα αν οχι ... τι να πω ? δικαίωμά σου ,.,,

αλλά δεν θα απολογηθώ εγω για τα συμφέροντά μου ... στο κάτω κατω εμενα ενδιαφέρουν ....

Επισκέπτης
και μια και το φερε η συζητηση, να σας πω οτι η Αθηνα έχει ψηφιστεί ως 75η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς  :rockon:

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το κέντρο της Αθήνας είναι μια χαρά.
θα ήταν ακόμα καλύτερο αν δε βρωμούσε λίγο κατουρίλα, χεσίλα, ιδρωτίλα, απλυτίλα, πρεζίλα, ζητιανίλα, ποδαρίλα, ποντικίλα, σκονίλα, κατσαριδίλα, πουτανίλα, βοθρίλα, και επίσης αν για να περπατήσεις μια νορμαλ διαδρομή 500 μέτρων δεν επρεπε να διασχίσεις 15 σταυροδρόμια, 39 φανάρια και 22 κλεισμένα πεζοδρόμια...

+ οι βαμένοι τοιχοι απο καθε τρελαμένο, τα ερειπωμένα κτιρια, η αισθηση του κινδύνου, η εγκατάλειψη , και τα χιλια δυο άλλα στραβά σας .....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και μια και το φερε η συζητηση, να σας πω οτι η Αθηνα έχει ψηφιστεί ως 75η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς  :rockon:
Εεε ναι ρε συ,σκέψου σε πόσες χώρες είναι θαύμα να γυρίζεις ζωντανός σπίτι σου...σε πόσες έχουν μ.ο. ζωής τα 37-40 χρόνια....

Ντάξει υπάρχουν πράγματι κ χειρότερα...αν θέλουμε να βρούμε παρηγοριά. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν είσαι ο shrink για να σου κανω εξομολόγηση ....  για τη ζωή σας μιλαω ... αν θες απάντα αν οχι ... τι να πω ? δικαίωμά σου ,.,,

αλλά δεν θα απολογηθώ εγω για τα συμφέροντά μου ... στο κάτω κατω εμενα ενδιαφέρουν ....

κατσε ρε φιλαρακι οταν η ερωτησει καιει κανουμε γαργαρες  :cheesy:

σε ξαναρωταω

εσυ εισαι καλυμενος ετσι και φραγγατος και επενδυτης........ :cheesy: (ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)  ;)

Λογικα και απο οτι εχεις πει, σε βολευει να εξαθλιωθουμε για να μας ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...
να ερθεις εδω με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και με τις ΕΟΖ να κανεις επενδυση  :cheesy:

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;

Τωρα γιατι σε πιανει η ΨΥΧΟΠΟΝΙΑ για μας ;;;;

για ξηγα το λιγο...αυτο..

και γιατι δεν εφαρμοζεις το συμφερον σου ... ΑΓΑΠΗΤΕ  :cheesy:

Τοσο πολυ ντρέπεσαι για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ... και δεν απαντας  :cheesy:

Τωρα σε χαλαει η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ κυριε επενδυτα  :cheesy:

Απαντα... Αν μπορεις..

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σοβαρα ρε φιλαρακο... και εσυ γιατι βγαινεις εξω..

δεν μας ειπες;;;

ζω τον περισσότερο χρονο εκτος ελλάδος .... εχω και εδω ακινητα και κατοικίες και έρχομαι και λογω συμφεροντων και ευρυτερης οικογενειας ... τωρα ειναι αθηνα κολωνάκι - δεξαμενη .... και εχω φριξει .... δραμα ... δραμα δραμα ...

εσυ που ζεις ?

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

σε ξαναρωταω

και γιατι δεν εφαρμοχεις το συμφερον σου ... ΑΓΑΠΗΤΕ  :cheesy:

Τοσο πολυ ντρέπεσαι για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ... και δεν απαντας  :cheesy:

Τωρα σε χαλαει η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ κυριε επενδυτα  :cheesy:

Απαντα... Αν μπορεις..

disclosure .... only if NDA applies .....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ζω τον περισσότερο χρονο εκτος ελλάδος .... εχω και εδω ακινητα και κατοικίες και έρχομαι και λογω συμφεροντων και ευρυτερης οικογενειας ... τωρα ειναι αθηνα κολωνάκι - δεξαμενη .... και εχω φριξει .... δραμα ... δραμα δραμα ...

εσυ που ζεις ?

εγω Κρητη.. αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο  :cheesy:

Αλλο σε ρωταω...

Γιατι σε χαλαει EΣENA η κινεζοποιηση της ελλαδος ;;;;

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

σε ξαναρωταω

και γιατι δεν εφαρμοχεις το συμφερον σου ... ΑΓΑΠΗΤΕ  :cheesy:

Απαντα... Αν μπορεις..

τα συμφεροντα μου prevail ./...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εσυ που ζεις ?

στο πουτσο μας μωρη αδερφη.  ;)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

εσυ που ζεις ?

Διαβάζοντας κανεις κάποια από αυτά που ποστάρεις, οδηγείται εύκολα στα εξής συμπεράσματα:

1. Δεν ξέρεις ορθογραφία
2. Δε μιλάς καλά Αγγλικά
3. Δε μιλάς καλά Γαλλικά
4. Κανεις copy paste κείμενα που βρίσκεις στο internet και τα ποστάρεις για δικά σου
5. Προσπαθείς πάντα να προσβάλεις, με βασικό σου επιχείρημα ότι εσύ ζεις εκτος ελλάδας ενώ οι άλλοι ζούνε εντός

Γενικά έχεις μια χωριατιά, προσπαθείς να μας εντυπωσιάσεις με λέξεις που δε γνωρίζεις ούτε καν πως γράφονται. Σε μια εποχή που στο κολωνάκι ζουν κυρίως χωριάτες και πρώην δυτικές συνοικίες, εσύ έχεις μείνει πίσω στη δεκαετία του 80. Σε λίγο θα μας πεις ότι σου ανήκει και η Αυτοκίνηση.

Προσωπικά βρίσκω την προσπάθεια σου χαριτωμένη.

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω Κρητη.. αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο  :cheesy:

Αλλο σε ρωταω...

Γιατι σε χαλαει EΣENA η κινεζοποιηση της ελλαδος ;;;;

Κρήτη !!

πανέμορφα !!  τα Χανιά, Φραγκοκάστελο, Μπαλος, Ελαφόνησσος, Σαμαριά, Φαλάσερνα, Γραμβούσα ... τι αναμνησεις περσι ....  για αυτο μιλάς ... δεν εxεις δει την αθηνα .... τυχερός ....

εχουμε διαπργματευσεις με τον ομιλο Λανιτη - Cybarco για βιλλες στο Μαλεμε ... προβλήματα με την πολεοδομία ... δεν εγκρινει συγκροτημα με mall ....

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τωρα ειναι αθηνα κολωνάκι - δεξαμενη .... και εχω φριξει .... δραμα ... δραμα δραμα ...
να πας στη δραμα,ωραια ειναι,εχει και φθηνο σουβλακι,παρανεστι,ελατια,φρακτος...γαμαει,να κανεις και κανα ιαματικο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Διαβάζοντας κανεις κάποια από αυτά που ποστάρεις, οδηγείται εύκολα στα εξής συμπεράσματα:

1. Δεν ξέρεις ορθογραφία
2. Δε μιλάς καλά Αγγλικά
3. Δε μιλάς καλά Γαλλικά
4. Κανεις copy paste κείμενα που βρίσκεις στο internet και τα ποστάρεις για δικά σου
5. Προσπαθείς πάντα να προσβάλεις, με βασικό σου επιχείρημα ότι εσύ ζεις εκτος ελλάδας ενώ οι άλλοι ζούνε εντός

Γενικά έχεις μια χωριατιά, προσπαθείς να μας εντυπωσιάσεις με λέξεις που δε γνωρίζεις ούτε καν πως γράφονται. Σε μια εποχή που στο κολωνάκι ζουν κυρίως χωριάτες και πρώην δυτικές συνοικίες, εσύ έχεις μείνει πίσω στη δεκαετία του 80. Σε λίγο θα μας πεις ότι σου ανήκει και η Αυτοκίνηση.

Προσωπικά βρίσκω την προσπάθεια σου χαριτωμένη.

παικτη εγω ξερω καλα ισπανικά. Θες να σου κανω μια δοκιμη???

Pustola... Scatola , capito?  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κρήτη !!

πανέμορφα !!  τα Χανιά, Φραγκοκάστελο, Μπαλος, Ελαφόνησσος, Σαμαριά, Φαλάσερνα, Γραμβούσα ... τι αναμνησεις περσι ....  για αυτο μιλάς ... δεν εxεις δει την αθηνα .... τυχερός ....

εχουμε διαπργματευσεις με τον ομιλο Λανιτη - Cybarco για βιλλες στο Μαλεμε ... προβλήματα με την πολεοδομία ... δεν εγκρινει συγκροτημα με mall ....
Γιατι σε χαλαει EΣENA η κινεζοποιηση της ελλαδος τελικά κ μας τα 'χεις κάνει τσουρέκια;;;;
(σαφέστατη η ερώτηση)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom