kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δίνουμε τα κλειδιά στου οβραίους ;)Δηλαδή,ποια είναι;;;
δίνουμε τα κλειδιά στου οβραίους ;)Δηλαδή,ποια είναι;;;
περιμενε...
εσυ εισαι καλυμενος ετσι και φραγγατος και επενδυτης........ (ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ;)
Λογικα και απο οτι εχεις πει, σε βολευει να εξαθλιωθουμε για να μας ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...
να ερθειος εδω μαε τους ΓΑΡΜΑΝΟΥΣ και με τις ΕΟΖ να κανεις επενδυση
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;
Τωρα γιατι σε πιανει η ΨΥΧΟΠΟΝΙΑ για μας ;;;;
για ξηγα το λιγο...αυτο..
το κέντρο της Αθήνας είναι μια χαρά.
θα ήταν ακόμα καλύτερο αν δε βρωμούσε λίγο κατουρίλα, χεσίλα, ιδρωτίλα, απλυτίλα, πρεζίλα, ζητιανίλα, ποδαρίλα, ποντικίλα, σκονίλα, κατσαριδίλα, πουτανίλα, βοθρίλα, και επίσης αν για να περπατήσεις μια νορμαλ διαδρομή 500 μέτρων δεν επρεπε να διασχίσεις 15 σταυροδρόμια, 39 φανάρια και 22 κλεισμένα πεζοδρόμια...
Εεε ναι ρε συ,σκέψου σε πόσες χώρες είναι θαύμα να γυρίζεις ζωντανός σπίτι σου...σε πόσες έχουν μ.ο. ζωής τα 37-40 χρόνια....και μια και το φερε η συζητηση, να σας πω οτι η Αθηνα έχει ψηφιστεί ως 75η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς
δεν είσαι ο shrink για να σου κανω εξομολόγηση .... για τη ζωή σας μιλαω ... αν θες απάντα αν οχι ... τι να πω ? δικαίωμά σου ,.,,
αλλά δεν θα απολογηθώ εγω για τα συμφέροντά μου ... στο κάτω κατω εμενα ενδιαφέρουν ....
εσυ εισαι καλυμενος ετσι και φραγγατος και επενδυτης........ (ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ;)
Λογικα και απο οτι εχεις πει, σε βολευει να εξαθλιωθουμε για να μας ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...
να ερθεις εδω με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και με τις ΕΟΖ να κανεις επενδυση
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;
Τωρα γιατι σε πιανει η ΨΥΧΟΠΟΝΙΑ για μας ;;;;
για ξηγα το λιγο...αυτο..
Σοβαρα ρε φιλαρακο... και εσυ γιατι βγαινεις εξω..
δεν μας ειπες;;;
κατσε ρε φιλαρακι οταν η ερωτησει καιει κανουμε γαργαρες
σε ξαναρωταω
και γιατι δεν εφαρμοχεις το συμφερον σου ... ΑΓΑΠΗΤΕ
Τοσο πολυ ντρέπεσαι για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ... και δεν απαντας
Τωρα σε χαλαει η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ κυριε επενδυτα
Απαντα... Αν μπορεις..
ζω τον περισσότερο χρονο εκτος ελλάδος .... εχω και εδω ακινητα και κατοικίες και έρχομαι και λογω συμφεροντων και ευρυτερης οικογενειας ... τωρα ειναι αθηνα κολωνάκι - δεξαμενη .... και εχω φριξει .... δραμα ... δραμα δραμα ...
εσυ που ζεις ?
κατσε ρε φιλαρακι οταν η ερωτησει καιει κανουμε γαργαρες
σε ξαναρωταω
και γιατι δεν εφαρμοχεις το συμφερον σου ... ΑΓΑΠΗΤΕ
Απαντα... Αν μπορεις..
τωρα ειναι αθηνα κολωνάκι - δεξαμενη .... και εχω φριξει .... δραμα ... δραμα δραμα ...
disclosure .... only if NDA applies .....
ζω τον περισσότερο χρονο εκτος ελλάδος .... εχω και εδω ακινητα και κατοικίες και έρχομαι και λογω συμφεροντων και ευρυτερης οικογενειας ... τωρα ειναι αθηνα κολωνάκι - δεξαμενη .... και εχω φριξει .... δραμα ... δραμα δραμα ...
εσυ που ζεις ?
εσυ που ζεις ?
εγω Κρητη.. αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο
Αλλο σε ρωταω...
Γιατι σε χαλαει EΣENA η κινεζοποιηση της ελλαδος ;;;;
να πας στη δραμα,ωραια ειναι,εχει και φθηνο σουβλακι,παρανεστι,ελατια,φρακτος...γαμαει,να κανεις και κανα ιαματικο...τωρα ειναι αθηνα κολωνάκι - δεξαμενη .... και εχω φριξει .... δραμα ... δραμα δραμα ...
Διαβάζοντας κανεις κάποια από αυτά που ποστάρεις, οδηγείται εύκολα στα εξής συμπεράσματα:
1. Δεν ξέρεις ορθογραφία
2. Δε μιλάς καλά Αγγλικά
3. Δε μιλάς καλά Γαλλικά
4. Κανεις copy paste κείμενα που βρίσκεις στο internet και τα ποστάρεις για δικά σου
5. Προσπαθείς πάντα να προσβάλεις, με βασικό σου επιχείρημα ότι εσύ ζεις εκτος ελλάδας ενώ οι άλλοι ζούνε εντός
Γενικά έχεις μια χωριατιά, προσπαθείς να μας εντυπωσιάσεις με λέξεις που δε γνωρίζεις ούτε καν πως γράφονται. Σε μια εποχή που στο κολωνάκι ζουν κυρίως χωριάτες και πρώην δυτικές συνοικίες, εσύ έχεις μείνει πίσω στη δεκαετία του 80. Σε λίγο θα μας πεις ότι σου ανήκει και η Αυτοκίνηση.
Προσωπικά βρίσκω την προσπάθεια σου χαριτωμένη.
Φιδεμπορική Α.Ε.ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;;;;
Γιατί?
Άδειασε η δεξαμενή??
Γιατι σε χαλαει EΣENA η κινεζοποιηση της ελλαδος τελικά κ μας τα 'χεις κάνει τσουρέκια;;;;Κρήτη !!
πανέμορφα !! τα Χανιά, Φραγκοκάστελο, Μπαλος, Ελαφόνησσος, Σαμαριά, Φαλάσερνα, Γραμβούσα ... τι αναμνησεις περσι .... για αυτο μιλάς ... δεν εxεις δει την αθηνα .... τυχερός ....
εχουμε διαπργματευσεις με τον ομιλο Λανιτη - Cybarco για βιλλες στο Μαλεμε ... προβλήματα με την πολεοδομία ... δεν εγκρινει συγκροτημα με mall ....