trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και εχουνε και οπλα λεει
λες να μπλεξουμε ρε??
αρχιζω και τους φοβαμαι
εμένα ? ο πιο καλοκαρδος άνθρωπος !! ολοι με αγαπούν !
και εχουνε και οπλα λεει
λες να μπλεξουμε ρε??
αρχιζω και τους φοβαμαι
lakis stands for ... looky look ?
spot the what ? do y know me ? since when & where ? dont appear in front of greater public u know ....
lakis stands for ... looky look ?
spot the what ? do y know me ? since when & where ? dont appear in front of greater public u know ....
καλα ρε τυπε δεν ξερεις τον λακη?lakis stands for ... looky look ?
Αν δεν ειναι ο lakis33, τοτε ειναι ο Αβραμης σιγουρα.
Το μιλαει πολυ καλα το αγγλικον...
καλα ρε τυπε δεν ξερεις τον λακη?
και μου θες κουμπουρια μετα :S
ναι αλλα ο λακης δεν ειναι τυχαιοςπόσοι γραφουν εδω μέσα ? που να τους ξέρω ?
πειτε του οτι θελετε αλλα να ξερετε οτι δεν ειναι κλωνος , εγω τον γνωριζω.παιδια ειμαι εγω και κανενας αλλος .... δεν εχω 2 ονοματα ..... και αν βρεθειτε στο περιβαλλον μου διαπιστωνετε οτι ειμαι επωνυμος ... one and only ....
δεν θελω να σε φοβισω αλλα, εχεις κανει ασφαλεια ζωης???????? Οχι οτι κινδυνευεις στο κεντρο!!!!! Αφοβα!!!!!Η αληθεια παιδες ειναι οτι η κατασταση στην αθηνα δεν παλευεται ευκολα
Οπου και να κοιταξεις υπαρχει παρανομια, υποβαθμιση και μιζερια......
Καθε τρεις και λιγο γινεται ενα συμβαν και η αστυνομευση ειναι ελλειπεστατη και αδιαφορη οταν υπαρχει.
Εγω προσωπικα εχω σιχαθει τα μαλα, αλλα ειναι που δεν εχω που αλλου να παω
και η δουλεια μου βρισκεται εκει .....
δεν θελω να σε φοβισω αλλα, εχεις κανει ασφαλεια ζωης???????? Οχι οτι κινδυνευεις στο κεντρο!!!!! Αφοβα!!!!!
Σιγα να μην τους δωσουν Taser για τους λαθρο. Για εμενα και εσενα....μπορει να τους εφοδιασουνδεν καταλαβαίνω γιατι τα όργανα της τάξεως δεν είναι εφοδιασμένα με Taser
Σιγα να μην τους δωσουν Taser για τους λαθρο. Για εμενα και εσενα....μπορει να τους εφοδιασουν
Φυσικά η αριστερά κυβερνάει ετούτον τον τόπο όπως όλοι γνωρίζουμε κ έτσι τους ακούνε....ειχα μια συζήτηση με τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την δημοτική αστυνομία .... προσπαθεί ο άνθρωπος να εφοδιασει του δημοτικούς αλλά η κατάσταση εδω στις υπηρεσίες σας ειναι δραματικά κακή ... κομμούνια και ηλίθιοι αριστεροί φέρνουν εμποδια ....
Φυσικά η αριστερά κυβερνάει ετούτον τον τόπο όπως όλοι γνωρίζουμε κ έτσι τους ακούνε....
Τώρα αρχίζει να στρώνει σιγά-σιγά.ο τρόπος που σκέπτονται οι έλληνες εχει διαβρωθεί ....
δεν θελω να σε φοβισω αλλα, εχεις κανει ασφαλεια ζωης???????? Οχι οτι κινδυνευεις στο κεντρο!!!!! Αφοβα!!!!!
τυπε και αυτο κανει δουλεια