Νέα

Η σύγχρονη - άρρρωστη Ελλάδα - Φρίκη στα μάτια του επσικέπτη .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν ειναι ο lakis33, τοτε ειναι ο Αβραμης σιγουρα.
Το μιλαει πολυ καλα το αγγλικον...

παιδια ειμαι εγω και κανενας αλλος .... δεν εχω 2 ονοματα ..... και αν βρεθειτε στο περιβαλλον μου διαπιστωνετε οτι ειμαι επωνυμος ... one and only ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η αληθεια παιδες ειναι οτι η κατασταση στην αθηνα δεν παλευεται ευκολα
Οπου και να κοιταξεις υπαρχει παρανομια, υποβαθμιση και μιζερια......
Καθε τρεις και λιγο γινεται ενα συμβαν και η αστυνομευση ειναι ελλειπεστατη και αδιαφορη οταν υπαρχει.

Εγω προσωπικα εχω σιχαθει τα μαλα, αλλα ειναι που δεν εχω που αλλου να παω
και η δουλεια μου βρισκεται εκει .....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
παιδια ειμαι εγω και κανενας αλλος .... δεν εχω 2 ονοματα ..... και αν βρεθειτε στο περιβαλλον μου διαπιστωνετε οτι ειμαι επωνυμος ... one and only ....
πειτε του οτι θελετε αλλα να ξερετε οτι δεν ειναι κλωνος , εγω τον γνωριζω.

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Η αληθεια παιδες ειναι οτι η κατασταση στην αθηνα δεν παλευεται ευκολα
Οπου και να κοιταξεις υπαρχει παρανομια, υποβαθμιση και μιζερια......
Καθε τρεις και λιγο γινεται ενα συμβαν και η αστυνομευση ειναι ελλειπεστατη και αδιαφορη οταν υπαρχει.

Εγω προσωπικα εχω σιχαθει τα μαλα, αλλα ειναι που δεν εχω που αλλου να παω
και η δουλεια μου βρισκεται εκει .....
δεν θελω να σε φοβισω αλλα, εχεις κανει ασφαλεια ζωης???????? Οχι οτι κινδυνευεις στο κεντρο!!!!! Αφοβα!!!!!

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν θελω να σε φοβισω αλλα, εχεις κανει ασφαλεια ζωης???????? Οχι οτι κινδυνευεις στο κεντρο!!!!! Αφοβα!!!!!

δεν καταλαβαίνω γιατι τα όργανα της τάξεως δεν είναι εφοδιασμένα με Taser

Many people are always looking for the best taser gun.  And, many of those same people wonder if the TASER M26C should be considered the best. Of course, the answer is subjective, so you really have to decide for yourself.  But, I think its a great question to consider.

The TASER M26C is not the most expensive taser gun on the market.  So, as long as its as effective as the other guns, then it might just be considered the best.  And, since it is generally considered just as good all the other models taser offers, then perhaps it is the best.  But, don’t just get stuck on this one model.  Phazzer also offers the Phazzer Enforcer which is very very similar to the M26C.  Of course, the Phazzer folks consider their weapon to be better than the M26C.  Big surprise there, right?  Anyway, two things that definitely set the Phazzer apart is that the LED light that is on the Enforcer is so bloody bright it can literally disorient an attacker before discharging the weapon.  And, the Phazzer model uses the cartridges from Phazzer, which are generally considered a better wound cartridge, allowing for greater effectiveness.  Also, Phazzer offers pepper ball and paint cartridges.  So, you decide which is the best taser gun.

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: Σιγα να μην τους δωσουν Taser για τους λαθρο. Για εμενα και εσενα....μπορει να τους εφοδιασουν

ειχα μια συζήτηση με τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την δημοτική αστυνομία .... προσπαθεί ο άνθρωπος να εφοδιασει του δημοτικούς αλλά η κατάσταση εδω στις υπηρεσίες σας ειναι δραματικά κακή ... κομούνια και ηλίθιοι αριστεροί φέρνουν εμποδια ....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειχα μια συζήτηση με τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την δημοτική αστυνομία .... προσπαθεί ο άνθρωπος να εφοδιασει του δημοτικούς αλλά η κατάσταση εδω στις υπηρεσίες σας ειναι δραματικά κακή ... κομμούνια και ηλίθιοι αριστεροί φέρνουν εμποδια ....
Φυσικά η αριστερά κυβερνάει ετούτον τον τόπο όπως όλοι γνωρίζουμε κ έτσι τους ακούνε....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το εχω σκεφτει πολλες φορες αυτο φιλε......

Δεν με ενδιαφερει ..... προσπαθω να μην τραβω την προσοχη και παω μονο σε κεντρικα μερη
δρομακια και περιεργα μερη τα αποφευγω .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom