Γαμος=παιδια υποχρεωσεις=εμετος
Και μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται να ξερασω
Κι ειναι και ο λογος που απεχω εδω και καμποσο καιρο απο τις απληρωτες γυναικες
Οταν ειμαστε 20 εχει αξια να ριχνουμε γκομενες και να μην πληρωνουμε για σεξ γιατι παιρνουμε επιβεβαιωση και υποτιθεται καταλαβαινουμε τη διαφορα μεταξυ κανω ερωτα κανω σεξ(για μενα μια εντελως θεωρητικη μαλακια αλλα τεσπα)
Στα 40 plus τι να αποδειξω πλεον στον εαυτο μου.
Δεν εχω αναγκη την επιβεβαιωση ουτε να αρεσω σε καποια αληθινα
Ασε που σε στολιζουν με ενα σωρο ρομαντικες πιπες αν αρεσεις σε καποια.
Το μονο που μενει ειναι το κοινωνικο περιτυλιγμα που δε θα το βρεις στην πουτανα.
Δηλαδη ειναι καυλα να σκιζεις πχ μια πωλητρια η μια περιπτερου η μια ξερω γω φοιτητρια που εξω στον κοσμο εχει ενα ρολο στην κοινωνια ενα περιτυλιγμα.
Οταν το περιτυλιγμα "καθως πρεπεισμου"πεσει τοτε ειναι φοβερη καυλα
Στα πορνεια η τα εσκορτ πουτανες συναντας πουτανες γαμας.Δεν αλλαζει κατι.
Θα ειχε ενδιαφερον στο σημειο αυτο να πω,να ειχε καποιος τοσο πολυ χρημα που δυσκολα να του λεγε οχι καποια "κανονικη" αλλα αυτο ειναι δυσκολο.
Μη τα πολυλογω.
Οι γυναικες ψαχνονται για σχεση και αυτο ειναι το προβλημα.
Δυσκολο να κατσει η αλλη απλα να τη γαμας.
Τουλαχιστο σε μενα δεν εχει τυχει.
Παμε τωρα σε αυτους που ειναι 50 plus και θα θελαν να παντρευτουν αλλα δε τους εκατσε.
Πως να τους κατσει σε μια τετοια κοινωνια παρακμης που ζουμε.
Ο εξυπνος ανθρωπος αντιδρα,δε συμβιβαζεται.
Σε αλλους η τυχη ειναι ευνοικη και βρισκουν βασει της κοντοφθαλμης λογικης τους το "αλλο τους μισο"και κανουν οικογενεια.
Για μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων ομως ειναι δυσκολα τα πραγματα καθως πεφτουν στη μια μετα την αλλη καριολα.
Ποια ειναι η στρατηγικη;
Να συνεχισουν να επιμενουν στο στοχο τους αλλα με τροπο.
Να μη ξεχνανε να ΖΟΥΝ ενω τον επιδιωκουν.
Βολτες με φιλους,εγγραφη σε σχολη παραδοσιακων/μοντερνων χορων,συμμετοχη στα κοινα,γυμναστηριο,κτλ κτλ
Ωστε να απολαμβανουν την καθημερινοτητα τους και να ξεγελουν το "βαρος" που τους εχει δημιουργησει η αρνητικη οψη της ζωης τους και οι υποχρεωσεις της
Θα μου μεινει μια φραση που ειχα ακουσει πιτσιρικας και τοτε γελασα με αφελεια:
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ.ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ
Κανε κατι για τη ζωη σου BRO η ζωη δεν υπολογιζει σχεδια και στρατηγικες.
Καποιες φορες αλλοιως στρωνεις αλλοιως κοιμασαι!
Απολαυσε τη βολτα σου ομως!