Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ε τί όριο,για τους διάσημους δεν υπάρχει κανένα όριο.Παντρεύεται ο άλλος πλούσιος,διάσημος απ'τα 23 λες και είναι κανας Έλληνας χωριάτης που φοβάται μη μεινει μπακούρι.Ακόμα και μουνάρα να πάρει,θα την γαμήσει,θα την ξαναγαμήσει,ε σε 3-4 χρόνια δε θα την έχει βαρεθεί;Πες αυτή πέτυχε το σκοπό της να παντρευετεί πλούσιο και διάσημο,αυτός τί σκατά κάνει;
Οι ποδοσφαιριστες και γενικα οι αθλητες οι περισσοτεροι ξενογαμανε.Τραγουδιστες και showbiz παπαρες τα ιδια λιγο πολυ.Τωρα οσοι παντρευονται απο μικροι και κανουν οικογενεια ειναι ατομα συντηρητικα και θρησκευομενα.Το εχουν παρει απο την οικογενεια τους και δεν γουσταρουν αλλαξωκολιες και πολλα πολλα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μα όλοι κάνουν οικογένεια μικροί,λες και είναι τίποτα απελπισμένοι ότι δεν θα βρουν γυναίκα.Ο Ρονάλντο που μπορoύσε να γαμάει οποιαδήποτε γυναίκα στον πλανήτη,στα 35 είναι παντρεμένος και πολύτεκνος.Τώρα αν κάνουν οικογένεια για τα μάτια του κόσμου κι απο πίσω γαμάνε άλλες,δεν ξέρω
"Μια νυχτα απ τη ζωη μου, ολοκληρη η δικη σου" το ξερεις το τραγουδι;

Ε, κατι τετοιο παιζει με ατομα σαν τον Ροναλντο. Οι οποιοι σε πολυ μικρο διαστημα ζουνε οσα μπορει ενας αντρας να ονειρευτει ποτε. Χρημα, δοξα, γυναικες, κλπ

Φτανουν πολυ νωρις σε επιπεδα κορεσμου, οποτε και κοιτανε τι υπαρχει παραπερα, που αυτο που απομενει ειναι οικογενεια.

Εξ αλλου ο γαμος δεν τους εμποδιζει απο το να γαμανε οποτε θελουν, οποια θελουν, ειδικα οι ποδοσφαιριστες που ταξιδευουν συνεχως και ειναι αδυνατο να τους ελεγξει η γυναικα τους. Αν και πολλοι απο αυτους οι γυναικες ξερουνε τι παιζει, για να μην πω οτι το εχουν προσυννενοηθει κιολας, οτι ο καθενας θα μπορει να κανει οτι θελει μετα το γαμο, οπως κανουνε πολλοι πλουσιοι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.972
Πόντοι
3.506
Δεν το είπα για εσένα προσωπικά, παρά τη χρήση του β' ενικού.

Για αυτό έγινες "ανθεκτικός"
Το κατάλαβα :wink: Για να μην μπαίνω σε λεπτομέριες και κουράζω, μπορώ να πω οτι από την εφηβεία μέχρι κάπου στα 25 τα παραδείγματα που έβλεπα γύρω μου ήταν το τι δεν πρέπει να γίνω σαν άνθρωπος μεγαλώνοντας :rockon::rockon::rockon:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ο κουλης για να ειμαστε δικαιοι εδωσε καποια λεφτα για τους γονεις που κανουν παιδια.Κατι ειναι και αυτο για μια χρεωκοπημενη μπανανια.Το θεμα ειναι οτι θα επρεπε να βγαλει στην απεξω σκατογυφταριο,λαθροσκουπιδια και αλλα αλλοδαπα μπαζα.Θα επρεπε να δινει τα λεφτα καθαρα και μονο σε Ελληνες.
Ποια ελλεινιδα ρε. Μεγάλε κάνει παιδιά πόσα θες να μας τρελάνεις?? Αυτές από το να ανοίγουν τα πόδια τίποτα άλλο δεν ξέρουνε.. Οι αλβαξιδες κάνουνε για οικογένεια οι ελλεινιδες πουτσα και πουλο..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ε τί όριο,για τους διάσημους δεν υπάρχει κανένα όριο.Παντρεύεται ο άλλος πλούσιος,διάσημος απ'τα 23 λες και είναι κανας Έλληνας χωριάτης που φοβάται μη μεινει μπακούρι.Ακόμα και μουνάρα να πάρει,θα την γαμήσει,θα την ξαναγαμήσει,ε σε 3-4 χρόνια δε θα την έχει βαρεθεί;Πες αυτή πέτυχε το σκοπό της να παντρευετεί πλούσιο και διάσημο,αυτός τί σκατά κάνει;
Αγγλία παντρεύονται μικροί γενικά, εκεί 30χρονων είσαι παντρεμένος με 2 παιδιά.. Μη κοιτάς ελλαντα που οι Αντρέ δεν μπορούν να βρουν γυναίκα να κάνουνε οικογενεια?.. Εγώ όταν είχα πάει Αγγλία έβλεπα 30αρηδες με καροτσάκια μωρά, επίσης όσοι πολωνοιλιθουανολεττ οι μετανάστες έμεναν στη γειτον ία μου ήταν όλοι με παιδιά στα 30 τους.. Ελλάδα δε βρίσκεις γυναίκα για να παντρευτείς. Γιατί έχουμε πολύ κακή πάστα γυναικών εδω. Οι αθλητές Αγγλία απλά ακολουθούνε το ρεύμα της κοινωνίας και παντρεύονται και αυτοί μικροί..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.972
Πόντοι
3.506
Αγγλία παντρεύονται μικροί γενικά, εκεί 30χρονων είσαι παντρεμένος με 2 παιδιά.. Μη κοιτάς ελλαντα που οι Αντρέ δεν μπορούν να βρουν γυναίκα να κάνουνε οικογενεια?.. Εγώ όταν είχα πάει Αγγλία έβλεπα 30αρηδες με καροτσάκια μωρά, επίσης όσοι πολωνοιλιθουανολεττ οι μετανάστες έμεναν στη γειτον ία μου ήταν όλοι με παιδιά στα 30 τους.. Ελλάδα δε βρίσκεις γυναίκα για να παντρευτείς. Γιατί έχουμε πολύ κακή πάστα γυναικών εδω. Οι αθλητές Αγγλία απλά ακολουθούνε το ρεύμα της κοινωνίας και παντρεύονται και αυτοί μικροί..
Ρε μύστη νταξ καλός ο χαβαλές που κάνουμε αλλά εσύ έπιασες ταβάνι :confused: :confused: :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.694
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.972
Πόντοι
3.506

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Στην Αγγλία έχει δουλειές και επιδόματα για αυτό παντρεύονται νέοι.. εδώ που δουλεύουν για 500 το μήνα οι γάμοι είναι δύσκολοι ..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.972
Πόντοι
3.506
Στην Αγγλία έχει δουλειές και επιδόματα για αυτό παντρεύονται νέοι.. εδώ που δουλεύουν για 500 το μήνα οι γάμοι είναι δύσκολοι ..
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ακόμα και σε αυτή την περίοδο κάποιος μπορεί να έχει έναν καλό μισθό με λίγη προσπάθεια και μια σχετική εξειδίκευση

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ακόμα και σε αυτή την περίοδο κάποιος μπορεί να έχει έναν καλό μισθό με λίγη προσπάθεια και μια σχετική εξειδίκευση
Κι εγώ δεν είμαι ενημερωμένος πολύ για το πώς είναι τα πράγματα Αγγλία..εντάξει πολύ ακριβά ενοίκια αλλά και πολύ καλοί μισθοί..παλιά έδιναν πολύ δυνατά επιδόματα ανεργίας..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.694
Πόντοι
6.236
Ναι μπορεί αλλά δεν είναι ο κανόνας νομίζω. Ειδικά για κάποιον νέο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Κάποιοι γνωστοί μου πήγαν Αγγλία. Παίρνουν καλούς μισθούς ( δεν ξέρω λεπτομέρειες). Εδώ θα έπαιρναν ψίχουλα..ο ένας ΤΕΙ, ο άλλος μεταπτυχιακό .. είναι 30ρηδες..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.972
Πόντοι
3.506
Σίγουρα δεν είναι , αλλά βρίσκομαι στον χώρο του χειρονακτικού επαγγέλματος και βλέπω ακόμα ότι κάποιος που θέλει να δουλέψε,ι μπορεί και με καλές αποδοχές

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.694
Πόντοι
6.236
Δε λέει να ενημερωθούμε κι εμείς...

Ε δώσε καμία πληροφορία ντε κι εσύ :grin:
Εσείς οι δύο ειδικά, δεν έχετε ανάγκη από δικές μου πηγές. Εσύ Αγράμματε έχεις μιλήσει με τόσους σοφούς....και εσύ Aristarxos...τι να πω και για σένα...θα είναι λίγο...

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εσείς οι δύο ειδικά, δεν έχετε ανάγκη από δικές μου πηγές. Εσύ Αγράμματε έχεις μιλήσει με τόσους σοφούς....και εσύ Aristarxos...τι να πω και για σένα, θα είναι λίγο...
Μμμμ... Διφορούμενο το σχόλιο σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom