Νέα

Η Samsung παρουσίασε τα νέα Galaxy S6 και S6 Edge

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Μηνύματα
4.292
Like
2.330
Πόντοι
456
Χα χα χα. Μα κάπου τόσα και ίσως και κατι παραπάνω εδωσα για το S5 το  Samsung.  Δεν σε καταλαβαίνω ομως. Οποιος εχει να διαθέσει 600 ευρω πρεπει σωνει και καλά να παρει iphone; Αλλο πάλι και τούτο. Θα μπορούσα  να σου απαριθμισω 10 λόγους που δεν θα προτιμουσα το iphone. Ενας ομως αρκει, και εχει να κανει με την μπαταρια.Αν εχεις το κινητο για να κάνεις λάικ στο φατσοβιβλίο ή για να στέλνεις μυνηματακια και καρδούλες στη γκομενιτσα τότε  πάω  πάσο. Αν ξεμεινεις απο μπαταρια τοτε μπορουν να περιμενουν τα λάικ.  Αν ομως το εχεις για επαγγελματικη χρήση τοτε τα παιχνιδακια εκει δεν εχουν θέση. Το να ειμαι καλωδιομένος και να κουβαλάω power bank, δεν το θελω με τιποτα. Εχω λοιπόν μαζι μου 2 επιπλέον μπαταρίες και ...ολα καλά.Αν δεν καταλαβες κατι, πες μου να σου το ξαναπω. Αυτα....

Το θεμα δεν εισαι εσυ η εγω αλλα ο μεσος χρηστης.Ο μεσος χρηστης λοιπον ουτε κουβαλαει μπαταριες μαζι του ουτε βγαινει εξω για 1 ωρα και του τελειωνει η μπαταρια.Για λειτουργικο μην συγκρινουμε γτ αστο καλυτερα...Εγω το μονο π ξερω ειναι πως τα τα iphone και να τα τιγκαρεις δεν θα τα δεις να κολλανε ποτε.Αντιθετα τα samsung θα αγκομαχουν.Υποψη ειμαι κατα των iphone αλλα δεν ειμαι κολλημενος και δεν μπορω να μην πω τα θετικα αυτου του τηλεφωνου.
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
ο επαγγελματιας θα παρει blackberry passport
τα υπολοιπα ειναι μαλακιες για 18χρονα

+1.000.000
Μεσα εισαι... Αλλα μονο για εντος Ελλαδος, και για εκτος μόνο για e-mail.
Αν κανει καποιος το λαθος και ανοιξει τιποτα χαρτες ή τιποτα σελιδες ιντερνετ στο εξωτερικο, τοτε ο λογαριασμος ανεβαινει για πλακα σε 4ψηφια νουμερα.
Οποτε τι μένει για τον επαγγελματία?
Εκτος του ΒΒ, και ενα επιπλεον εξυπνο-τηλεφωνο που θα το δουλευει με τοπικες καρτες, για να εχει τους χαρτες του, την πλοηγηση, και τα σερφαρισματα του.
Δυστυχως οι μπαταριες σε αυτα τα εξυπνο-τηλεφωνα δεν κρατανε πανω απο 5-6 ωρες με συνεχη χρηση. 1-2 μπαταριουλες στο τσεπακι δεν καταλαμβανουν μεγαλο χωρο, αντιθετα με power bank ή φορτιστη αυτοκινητου.
Φαντασου να εχω βαλει στον πλοηγο κατευθυνση για κανα FKK, και να μου μεινει το iphone  απο μπαταρια, Μενεις απο κινητο, και μενεις και με το πουλι στο χερι..... χα χα χα.......
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Eναμιση μηνιατικο?
Ασε απο σεπτεβρη που θα χει τα μισα
 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
βιτρίνα και μόνο βίτρινα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom