soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Χα χα χα. Μα κάπου τόσα και ίσως και κατι παραπάνω εδωσα για το S5 το Samsung. Δεν σε καταλαβαίνω ομως. Οποιος εχει να διαθέσει 600 ευρω πρεπει σωνει και καλά να παρει iphone; Αλλο πάλι και τούτο. Θα μπορούσα να σου απαριθμισω 10 λόγους που δεν θα προτιμουσα το iphone. Ενας ομως αρκει, και εχει να κανει με την μπαταρια.Αν εχεις το κινητο για να κάνεις λάικ στο φατσοβιβλίο ή για να στέλνεις μυνηματακια και καρδούλες στη γκομενιτσα τότε πάω πάσο. Αν ξεμεινεις απο μπαταρια τοτε μπορουν να περιμενουν τα λάικ. Αν ομως το εχεις για επαγγελματικη χρήση τοτε τα παιχνιδακια εκει δεν εχουν θέση. Το να ειμαι καλωδιομένος και να κουβαλάω power bank, δεν το θελω με τιποτα. Εχω λοιπόν μαζι μου 2 επιπλέον μπαταρίες και ...ολα καλά.Αν δεν καταλαβες κατι, πες μου να σου το ξαναπω. Αυτα....
Το θεμα δεν εισαι εσυ η εγω αλλα ο μεσος χρηστης.Ο μεσος χρηστης λοιπον ουτε κουβαλαει μπαταριες μαζι του ουτε βγαινει εξω για 1 ωρα και του τελειωνει η μπαταρια.Για λειτουργικο μην συγκρινουμε γτ αστο καλυτερα...Εγω το μονο π ξερω ειναι πως τα τα iphone και να τα τιγκαρεις δεν θα τα δεις να κολλανε ποτε.Αντιθετα τα samsung θα αγκομαχουν.Υποψη ειμαι κατα των iphone αλλα δεν ειμαι κολλημενος και δεν μπορω να μην πω τα θετικα αυτου του τηλεφωνου.