kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Κατέβασε και την ανάλυση της καμερας;
έχουνε τεράστια αυτονομία για τα πράγματα που κάνουνε.
Αν θες αυτονομία, μην πας να αγοράσεις έναν 8πύρηνο με OoO πυρήνες,
να πας να πάρεις ένα κινητό με 4 in order επεξεργαστή να το σκίζεις 3 μέρες και να μη νοιώθει τίποτα.
[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Cortex-A53[/url]οπως ποιο???
to s5 me navigation 1 ωρα κ 1 ωρα ομιλια η 2 στρημ εσβησε..τι 3 μερες μας λες ρε φιλε σορρυ δηλ???με wifi η hotspot λειτουρεια βαλε χ εντελως..πλας μονο η καλη οθονη καμερα,αν δεν τοπαιρνα δωρεαν δεν εδινα ουτε 200..Αδερφε, αν θελεις αυτονομια, αυτο με τους 8 παιρνεις. Οι 2 ειναι υποχρονισμένοι για να μη καταναλώνουν ενεργεια. Στις απαιτητικες εφαρμογές περιλαμβανονται ολοι οι πυρηνες, οποτε ναι, τοτε η αυτονομια παιρνει την κατιουσα. Η μαλακια το S5 που εχω (λεω μαλακια για αλλους λόγους), βγαζει 3.5 μερες αποκλειστικά με LTE. Λίγο καλυτερα απο το xperia z3 (της δουλειας).
Μάθαμε τιμη; κανένα 800αρι κλασικα;to s5 me navigation 1 ωρα κ 1 ωρα ομιλια η 2 στρημ εσβησε..τι 3 μερες μας λες ρε φιλε σορρυ δηλ???με wifi η hotspot λειτουρεια βαλε χ εντελως..πλας μονο η καλη οθονη καμερα,αν δεν τοπαιρνα δωρεαν δεν εδινα ουτε 200..
τσολια κλπ ..ΠΟΙΟ μοντελο προτεινετε?λεφτα υπαρχουν ωρα να διαβασω 10 λινκ οχι..
η παραθεση που κολαει??Μάθαμε τιμη; κανένα 800αρι κλασικα;
Πότε καταφθάνει στην ψαροκωσταινα;
to s5 me navigation 1 ωρα κ 1 ωρα ομιλια η 2 στρημ εσβησε..τι 3 μερες μας λες ρε φιλε σορρυ δηλ???με wifi η hotspot λειτουρεια βαλε χ εντελως..πλας μονο η καλη οθονη καμερα,αν δεν τοπαιρνα δωρεαν δεν εδινα ουτε 200..
τσολια κλπ ..ΠΟΙΟ μοντελο προτεινετε?λεφτα υπαρχουν ωρα να διαβασω 10 λινκ οχι..
3.4.0 εχει..αυτη η χρηση που λες ειναι της πλακας....χρηση για μενα ειναι 2-3 ωρες ομιλια κ στρημ 2,3 ωρεςΟποιοδηποτε με αναμενη οθονη θα πεθάνει. Για εμενα, κινητό κινητό σημαίνει ομιλία 2 περιπου ωρες την ημέρα, data ανοικτά διαρκώς για mail. Διαβασμα και απαντησεις σε mail (περιπου 10-15 την ημέρα) με περιστασιακό σερφαρισμα. Οι 3 μερες ειναι στανταρ- SGS5 με CM13 και kernel v3.4.0. Αν εχεις χειροτερη αποδοση, εχεις καποιο hog να σου τρεχει συνεχεια.
ναι αλλά για κάποιον που δε θέλει 4 ενεργοβόρους πυρήνες για να βλέπει ιστοσελίδες ή να στέλνει μηνύματα κάτι τέτοια είναι υπερβολικά.Αδερφε, αν θελεις αυτονομια, αυτο με τους 8 παιρνεις. Οι 2 ειναι υποχρονισμένοι για να μη καταναλώνουν ενεργεια. Στις απαιτητικες εφαρμογές περιλαμβανονται ολοι οι πυρηνες, οποτε ναι, τοτε η αυτονομια παιρνει την κατιουσα. Η μαλακια το S5 που εχω (λεω μαλακια για αλλους λόγους), βγαζει 3.5 μερες αποκλειστικά με LTE. Λίγο καλυτερα απο το xperia z3 (της δουλειας).
εγώ δε μπορώ να σου προτείνω κινητό γιατί δεν παρακολουθώ τέτοια πράγματα.τσολια κλπ ..ΠΟΙΟ μοντελο προτεινετε?λεφτα υπαρχουν ωρα να διαβασω 10 λινκ οχι..
να προτιμήσεις exynos αντί για snapdragon 820αντε να βγεί με το καλό γιατί περιμένω να κάνω upgrade από το iphone 6s Δεκεμβρίου.
Το τελικό προϊόν δεν εχει βγει στην αγορά, απλα εικάζεται ότι αυτά που διαβάσαμε θα είναι στο τελικό προϊόν. Τωρα για το θεμα της κάμερας που ανέδειξες, να σε πληροφορήσω, μπορεί και να το ξέρεις, ότι σε πολλά test που εχουν γινει μεταξυ iphone6s (12mpixels) σε σύγκριση με το δικο σου κινητό samsungS6 (16mpixels) χάνει σε πολλούς τομείς και κυρίως στην χρωματική πιστότητα του περιβάλλοντος.Εχω το s6edge plus με 16mpixels και το s7 θα έχει μικροτερη καμερα 12mpixel? Ωραιο μαγκες...βαλτε το στον πατο σας
εχω παρει...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ πληρωνω για 700 κ 900 που ζητανε...ειμαι εξωτερικο κ βλεπωω στο δρομο τι; ειδησεις κανα 2ωρο κ κανα 4ωρο ακουω ραδιοφωνο ιντερνετικα...κ φκαποια απ αυτα που λες,μειλ ομιλια κλπTi stream ρε τυπε 3 ωρες την ημέρα και 10 ωρες browsing. Και στο κινητο.. Αυτο δεν ειναι χρηση κινητου. Τραβα αγορασε ενα power bank τοτε και παρε οποιο τηλεφωνο σου γυαλιζει ποιο καλα στο ματι.
Εχω το s6edge plus με 16mpixels και το s7 θα έχει μικροτερη καμερα 12mpixel? Ωραιο μαγκες...βαλτε το στον πατο σας
το ξερω εξ ου κ τους εχω γραωει στα @@ μου απο πρπερσυ..σ5 ειναι κι αδιαβροχο μεχρι να βγει το ιδιο με ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ,αλλα με φουλ χρηση στα παντα...ας απευθυνθουν σε οσα 16χρονα εχει ακομα ο μπαμπας τους 700 κ 900 για πεταμα κ δεν θελουν κ το αιφονι!!τα ακριβά κινητά δίνουν επιδώσεις και όχι μεγάλη διάρκεια...
ρίξε μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό και δες αν υπάρχει κανένα κινητό των 800 ευραίων στα τσαρτς.