Νέα

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge: Επίσημη παρουσίαση στις 21 Φεβρουαρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Κατέβασε και την ανάλυση της καμερας;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
έχουνε τεράστια αυτονομία για τα πράγματα που κάνουνε.
Αν θες αυτονομία, μην πας να αγοράσεις έναν 8πύρηνο με OoO πυρήνες,
να πας να πάρεις ένα κινητό με 4 in order επεξεργαστή να το σκίζεις 3 μέρες και να μη νοιώθει τίποτα.

Αδερφε, αν θελεις αυτονομια, αυτο με τους 8 παιρνεις. Οι 2 ειναι υποχρονισμένοι για να μη καταναλώνουν ενεργεια. Στις απαιτητικες εφαρμογές περιλαμβανονται ολοι οι πυρηνες, οποτε ναι, τοτε η αυτονομια παιρνει την κατιουσα.  Η μαλακια το S5 που εχω (λεω μαλακια για αλλους λόγους), βγαζει 3.5 μερες αποκλειστικά με LTE. Λίγο καλυτερα απο το xperia z3 (της δουλειας).

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Cortex-A53[/url]
τα κινητά που έχουν τέτοιου τύπου πυρήνα καταναλώνουν πάρα πολύ λίγη ενέργεια.
είναι βέβαια και κάποια άλλα που έχουν αυτόν ή και έχουν 4 από τους πρώτους για το stand-by... αλλά άμα ανοίξεις μιας βαριά εφαρμογή ενεργοποιούν τους ενεργοβόρους επεξεργαστές.

για να μάθεις και λίγο μπαλίτσα, αν μπεις στα λινκ σε κάποια θα διαβάσεις το out of order(OoO) ενώ στον Α-53 όχι.
αυτό το ΟοΟ προσφέρει πιο γρήγορη εκτέλεση εντολών αλλά είναι πολύ ακριβό σε χώρο και ενέργεια.

τώρα που έμαθες 2 πράγματα, θα μπεις εδώ
[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_smartphones#2015[/url]
και θα ξέρεις πως να ερμηνεύσεις αυτά τα α53 α73 και α-κάτι που βλέπεις και τι σημαίνουν ... σε συνάρτηση βέβαια με την αντίστοιχη μπαταρία, έτσι;

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
Εγώ σταμάτησα στο 5 και θα το ξανασκεφτω να το αλλάξω όταν βγει το 10

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αδερφε, αν θελεις αυτονομια, αυτο με τους 8 παιρνεις. Οι 2 ειναι υποχρονισμένοι για να μη καταναλώνουν ενεργεια. Στις απαιτητικες εφαρμογές περιλαμβανονται ολοι οι πυρηνες, οποτε ναι, τοτε η αυτονομια παιρνει την κατιουσα.  Η μαλακια το S5 που εχω (λεω μαλακια για αλλους λόγους), βγαζει 3.5 μερες αποκλειστικά με LTE. Λίγο καλυτερα απο το xperia z3 (της δουλειας).
to s5 me navigation 1 ωρα κ 1 ωρα ομιλια η  2 στρημ εσβησε..τι 3 μερες μας λες ρε φιλε σορρυ δηλ???με wifi η hotspot λειτουρεια βαλε χ εντελως..πλας μονο η καλη οθονη καμερα,αν δεν τοπαιρνα δωρεαν δεν εδινα ουτε 200..
τσολια κλπ ..ΠΟΙΟ μοντελο προτεινετε?λεφτα υπαρχουν  :grin: ωρα να διαβασω 10 λινκ οχι.. :hi:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
to s5 me navigation 1 ωρα κ 1 ωρα ομιλια η  2 στρημ εσβησε..τι 3 μερες μας λες ρε φιλε σορρυ δηλ???με wifi η hotspot λειτουρεια βαλε χ εντελως..πλας μονο η καλη οθονη καμερα,αν δεν τοπαιρνα δωρεαν δεν εδινα ουτε 200..
τσολια κλπ ..ΠΟΙΟ μοντελο προτεινετε?λεφτα υπαρχουν  :grin: ωρα να διαβασω 10 λινκ οχι.. :hi:
Μάθαμε τιμη; κανένα 800αρι κλασικα;
Πότε καταφθάνει στην ψαροκωσταινα;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216

Οποιοδηποτε με αναμενη οθονη θα πεθάνει. Για εμενα, κινητό κινητό σημαίνει ομιλία 2 περιπου ωρες την ημέρα, data ανοικτά διαρκώς για mail. Διαβασμα και απαντησεις σε mail (περιπου 10-15 την ημέρα) με περιστασιακό σερφαρισμα. Οι 3 μερες ειναι στανταρ- SGS5 με CM13 και kernel v3.4.0. Αν εχεις χειροτερη αποδοση, εχεις καποιο hog να σου τρεχει συνεχεια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οποιοδηποτε με αναμενη οθονη θα πεθάνει. Για εμενα, κινητό κινητό σημαίνει ομιλία 2 περιπου ωρες την ημέρα, data ανοικτά διαρκώς για mail. Διαβασμα και απαντησεις σε mail (περιπου 10-15 την ημέρα) με περιστασιακό σερφαρισμα. Οι 3 μερες ειναι στανταρ- SGS5 με CM13 και kernel v3.4.0. Αν εχεις χειροτερη αποδοση, εχεις καποιο hog να σου τρεχει συνεχεια.
3.4.0 εχει..αυτη η χρηση που λες ειναι της πλακας....χρηση για μενα ειναι 2-3 ωρες ομιλια  κ στρημ 2,3 ωρες
η 2 ωρες ομιλια κ  σερφινγκ απεριοριστο 10ωρες κ βαλε
κανενα δεν το κανει αυτοενα >tab2 που ειχα τα πλησιαζε...7.8 ωρες στρημ
η σερφινγκ 3 μερες.....κλπ
βεβαια δεν ειχε σχεσεις σε επιδοσεις με το σ5

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ti stream ρε τυπε 3 ωρες την ημέρα και 10 ωρες browsing. Και στο κινητο.. Αυτο δεν ειναι χρηση κινητου. Τραβα αγορασε ενα power bank τοτε και παρε οποιο τηλεφωνο σου γυαλιζει ποιο καλα στο ματι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

π.χ. ένα με α53
Αδερφε, αν θελεις αυτονομια, αυτο με τους 8 παιρνεις. Οι 2 ειναι υποχρονισμένοι για να μη καταναλώνουν ενεργεια. Στις απαιτητικες εφαρμογές περιλαμβανονται ολοι οι πυρηνες, οποτε ναι, τοτε η αυτονομια παιρνει την κατιουσα.  Η μαλακια το S5 που εχω (λεω μαλακια για αλλους λόγους), βγαζει 3.5 μερες αποκλειστικά με LTE. Λίγο καλυτερα απο το xperia z3 (της δουλειας).
ναι αλλά για κάποιον που δε θέλει 4 ενεργοβόρους πυρήνες για να βλέπει ιστοσελίδες ή να στέλνει μηνύματα κάτι τέτοια είναι υπερβολικά.
Σε πυρήνες όπως ο sd800/810/805/804/815 κ.ο.κ. οι 4 δεν είναι υποχρονισμένοι, είναι διαφορετική τελείως αρχιτεκτονική για χαμηλή κατανάλωση... αλλά είναι υπερ αρκετοί για σερφάρισμα, μηνύματα κ.ο.κ..

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.413
Πόντοι
446
αντε να βγεί με το καλό γιατί περιμένω να κάνω upgrade από το iphone 6s Δεκεμβρίου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τσολια κλπ ..ΠΟΙΟ μοντελο προτεινετε?λεφτα υπαρχουν  :grin: ωρα να διαβασω 10 λινκ οχι.. :hi:
εγώ δε μπορώ να σου προτείνω κινητό γιατί δεν παρακολουθώ τέτοια πράγματα.
Από θέματα επεξεργαστών, gpu, dsp, socs, dram, lte, wifi, κ.ο.κ. ρώτα με ό,τι θες γιατί πάνω σε αυτά κάνω έρευνα.
στα κινητά για παράδειγμα όπως είπα και πριν οι Α53 είναι δείγμα χαμηλής κατανάλωσης (βέβαια  μειώνεται και η απόδοση, αλλά είναι υπέρ αρκετό για καθημερινή χρήση η απόδοσή του)
ένδειξη χαμηλής κατανάλωσης επίσης είναι και η lpddr4 ή οποία δουλεύει σε χαμηλότερες τάσεις και είναι σχεδιασμένη (ότι έχει ddr4, so-dimm ddr4, lpddr4) για χαμηλότερες καταναλώσεις.
επίσης socs όπως αυτό της samsung, 8890 που έχει ραμ, αποθηκευτικό χώρo και το soc σε ένα τσιπ και μειώνει κατά 10 με 15% την κατανάλωση σε ίδιο σύστημα με τα πάντα ξεχωριστά.

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
12
Πόντοι
1
Εχω το s6edge plus με 16mpixels και το s7 θα έχει μικροτερη καμερα 12mpixel? Ωραιο μαγκες...βαλτε το στον πατο σας

OP
OP
company of heroes tho

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Εχω το s6edge plus με 16mpixels και το s7 θα έχει μικροτερη καμερα 12mpixel? Ωραιο μαγκες...βαλτε το στον πατο σας
Το τελικό προϊόν δεν εχει βγει στην αγορά, απλα εικάζεται ότι αυτά που διαβάσαμε θα είναι στο τελικό προϊόν. Τωρα για το θεμα της κάμερας που ανέδειξες, να σε πληροφορήσω, μπορεί και να το ξέρεις, ότι σε πολλά test που εχουν γινει μεταξυ iphone6s (12mpixels) σε σύγκριση με το δικο σου κινητό samsungS6 (16mpixels) χάνει σε πολλούς τομείς και κυρίως στην χρωματική πιστότητα του περιβάλλοντος.     

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ti stream ρε τυπε 3 ωρες την ημέρα και 10 ωρες browsing. Και στο κινητο.. Αυτο δεν ειναι χρηση κινητου. Τραβα αγορασε ενα power bank τοτε και παρε οποιο τηλεφωνο σου γυαλιζει ποιο καλα στο ματι.
εχω παρει...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ πληρωνω για 700 κ 900 που ζητανε...ειμαι εξωτερικο κ βλεπωω στο δρομο τι; ειδησεις κανα 2ωρο κ κανα 4ωρο ακουω ραδιοφωνο ιντερνετικα...κ φκαποια απ αυτα που λες,μειλ  ομιλια κλπ

γι αυτο σου ειπα σαν πελατης τιποτα πιο πολυ απο το σ5 δεν εχουν τα νεα μοντελα...δεν αξιζουν παραπανω απο 500 κι αυτα μονο γιατι παλιωσαε το σ5 τοχω 2 χρονια πλεον....
αν θελουν 800 κ 900 κ 1000,ας φτιαξουν μπαταριες που ν αντεχουν σε εντατικη χρηση ΜΙΑς ΗΜΕΡΑς εστω, κ ν αφησουν τις παπαριες βελτιωσεις σε αχρηστα σπεκς
αν ειναι ναχω φωτηνοτητα 20% το ηχειο στο μισο κ να τρεμει ο κωλος μου μην σβησει ενω κανω μια διαδρομη 2 ωρων με ναβι  κ θελουν κ 700ε ας το βαλουν εκει που θα το βαλουν ετσι κι αλλιως...
φυσικα κι ειναι μια γνωμη κ τιποτα αλλο .σαμσουμγκ αγοραζω βασικα επειδη εχει χαμηλα σαρ ,απο παλια κ μ αρεσαν τα σλαιντ απ που ειχε βγαλει τοτε //. :hi:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε τυπε θα εκτυπωσεις φωτο? τι μαλακια λυσσα ειναι αυτη με τα πιξελ. αφου ηλεκτρονικα εχουμε πλεον ολες τις φωτο. δεν γινεται αντιληπτη η διαφορα εκτος και θελεις να εκτυπωσεις σε μεγαλο μεγεθος

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τα ακριβά κινητά δίνουν επιδώσεις και όχι μεγάλη διάρκεια...
ρίξε μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό και δες αν υπάρχει κανένα κινητό των 800 ευραίων στα τσαρτς.
το ξερω εξ ου κ τους εχω γραωει στα @@ μου απο πρπερσυ..σ5 ειναι κι αδιαβροχο μεχρι να βγει το ιδιο με ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ,αλλα με φουλ χρηση στα παντα...ας απευθυνθουν σε οσα 16χρονα εχει ακομα ο μπαμπας τους 700 κ 900 για πεταμα  :rolleyes: κ δεν θελουν  κ το αιφονι!! :grin:
υγ οππο εχει φιλος αγορα απο χονγκ κονγκ,δεν μου λεει κι αυτο κατι ομως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom