Νέα

Η Ρωσίδα που αναστάτωσε την Ψαρρού!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Γειὰ σου ὀρὲ TempT μὲ τὴν black card σου!

(Σημ. Ὁ κ. TempT, πάντοτε ὀλίγα λέγων καὶ πολλὰ νὰ ἐννοηθῶσιν ἀφίνων, ὑποδηλοῖ ὁτὶ ἡ καθαρὰ του θέσις εἶναι περίπου 16,3 ἑκ. USD)

αγαπητε, παρεξηγειτε, εγω απλα κοινωνικη κριτικη κανω και στηλιτευω τη σηψη αξιων στη μοντερνα ελληνικη κοινωνια, δεν υποδηλωνω ουτε αφηνω να εννοηθει τιποτα

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν αντεληφθην.
Ο Κωστοπουλος δεν ηταν που χρωσταγε εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε δημοσιο και εργαζομενους, και κινδυνευε να συλληφθει το φθινοπωρο?
Γι αυτο το λογο εξαλλου δεν ξεκινησε να κανει τηλεοραση επι καθημερινης βασεως, ωστε να βγαλει κανενα φραγκο γιατι τον ειχαν πνιξει τα χρεη?
Τωρα πώς κανει διακοπες στη Μυκονο? Ξόφλησε? Απο πού?

Υ.Γ. Μέτριος κώλος.

ψηφοφορος σας ειναι....τι συγχυζεσαι ? τα εχουμε πει ξανα.....για αυτους πληρωνουμε οι κοινοι φορους, για να ειναι στην ψαρρου να κανουν μοστρες αυτοι οι τυποι !!!

Επισκέπτης
Behave yourself, κ. bakalhs! Το IRS διατηρεί ώτα και εις τον ιστότοπον τούτον ...

Ὁπότε δὲν ἐπιδεικνύομεν τὰ σύμβολα τοῦ πλούτου ἡμῶν. Εἴπομεν, understatement!

(Καλὴ μέθοδος τὸ understatement. Ἡμπορεῖ τις νὰ μὴν διαθέτῃ  οὔτε λεπτόν).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ψηφοφορος σας ειναι....τι συγχυζεσαι ? τα εχουμε πει ξανα.....για αυτους πληρωνουμε οι κοινοι φορους, για να ειναι στην ψαρρου να κανουν μοστρες αυτοι οι τυποι !!!
Tι λες ρε παπαρα? Δηλαδη αν καποιος απατεωνας ψηφιζει ΝΔ θα αλλαξω εγω κομμα?
Δηλαδη αν αρχισει να ψηφιζει ο Κωστοπουλος Χρυση Αυγη, θα αλλαξεις εσυ κομμα?

Επισκέπτης
αγαπητε, παρεξηγειτε, εγω απλα κοινωνικη κριτικη κανω και στηλιτευω τη σηψη αξιων στη μοντερνα ελληνικη κοινωνια, δεν υποδηλωνω ουτε αφηνω να εννοηθει τιποτα

Ἔ μὰ δὲν χρειάζεται black card διὰ τὴν προσέλκυσιν τοῦ ἐνδιαφέροντος τῶν γυνῶν. Οἱαδήποτε πιστωτικὴ εἰς τὰς ἡμέρας μας ἀρκεῖ. (Ἀφοῦ ἔχει τις ἀκόμη πιστωτικὴν σημαίνει ὅτι τουλάχιστον δὲν εἶναι ...κανονιοφόρος).

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Tι λες ρε παπαρα? Δηλαδη αν καποιος απατεωνας ψηφιζει ΝΔ θα αλλαξω εγω κομμα?
Δηλαδη αν αρχισει να ψηφιζει ο Κωστοπουλος Χρυση Αυγη, θα αλλαξεις εσυ κομμα?

σιγα μην ψηφισει ο κωστοπουλος ΧΑ....τρελος εισαι ??? ο τυπος ψηφιζει αυτους που τον εχουν να ζει στο απυροβλητο χωρις να εχει αλλαξει το παραμικρο στον τροπο ζωης του  εν μεσω πτωχευσης και κρισης στην ελλαδα.....μαλακας ειναι να ψηφισει κατι αλλο ??? σε παραδεισο ζει......και καλυτερα απο οτι ζουσε προ κρισης !!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
ενα ερανο για τον πετραν να κανουμε βρε παιδια...απο τοτε που "χρεωκοπησε" εχει να παει στο ντουμπαι το παλικαρι...ολο στα συνηθισμενα την βγαζει πλεον....

Επισκέπτης
εσύ δικέ μου τώρα  θα πηγαίνεις στο νησί Poel στην Βαλτική όπου τα καλοκαίρι βλέπεις κανονικά τα μουνόχειλα έξω (κι όχι κώλους και μαλακίες  :jerking: με τάνγκα)δεδομένου οτι οι Γερμανοί κάνουν γυμνισμό το καλοκαίρι σε ΟΛΕΣ τις παραλίες.

Κανενα προβλημα κι εγω κανω γυμνισμο το καλοκαιρι οταν αραζω σ΄ενα ποταμι, αλλα δεν ειναι καπως μακρυα η θαλασα απο το Βερολινο ?
Και να σου πω κοσμογυρισμενε μου δε νομιζω πως τον πρωτο καιρο θα μου περισευει χρονος για ταξιδια εκτος κι εκτος της Γερμανιας.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κανενα προβλημα κι εγω κανω γυμνισμο το καλοκαιρι οταν αραζω σ΄ενα ποταμι, αλλα δεν ειναι καπως μακρυα η θαλασα απο το Βερολινο ?
Και να σου πω κοσμογυρισμενε μου δε νομιζω πως τον πρωτο καιρο θα μου περισευει χρονος για ταξιδια εκτος κι εκτος της Γερμανιας.

ποιό ποτάμι, εδώ μιλάμε για ακτή νησιού.

260 χιλιόμετρα είναι το Poel από το Βερολίνο, εγώ πήγαινα αυθημερόν, όλο και κάποιο ρεπό θα έχεις.

είμαι εκεί καλοκαίρο του 10 ή 11, ένα ζευγάρι κάνει ηλιοθεραπεία, η κυρία ανάσκελα με ανοικτά τα πόδια και ένα γυαλιστερό ξυρισμένο γουλί μουνάκι σε κοινή θέα όλης της γεμάτης από κόσμο παραλίας.

είχαν ανοιγμένο στην πετσέτα τους και ένα μπουκάλι κρασί και έπιναν από κολωνάτα ποτήρια. όταν θέλουν οι γερμανοί μπορούν να έχουν πολύ στυλ.

τι μου θυμίσατε τώρα παλιόπαιδα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
τυπε μια χαρα ειναι αλλα λιγο δουλεια στα σκουοτ τη θελει να λεμε την αληθεια

Και βαθιές προβολές θα κάναν δουλειά, να "πεταχτεί" λίγο. Κατά τ' άλλα μια χαρά κωλαράκι αψεγάδιαστο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.815
Πόντοι
6.515
ενα ερανο για τον πετραν να κανουμε βρε παιδια...απο τοτε που "χρεωκοπησε" εχει να παει στο ντουμπαι το παλικαρι...ολο στα συνηθισμενα την βγαζει πλεον....

ρε σεις μηπως λαικιζουμε με αφορμή ένα κωλαρακι?

Τον Κωστοπουλο ουτε τον ξερω ουτε με ξερει, αλλα καπου διαβασα ότι πουλησε τη βιλλα του στη Μυκονο.
Ε, σε τετοια περιπτωση, κατι θα εχει μεινει για να νοικιασει μια ξαπλωστρα πολυτελειας  :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μια μετρια γκομενιτσα που την κανουν θεα τα λιγουρια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
ρε σεις μηπως λαικιζουμε με αφορμή ένα κωλαρακι?

Τον Κωστοπουλο ουτε τον ξερω ουτε με ξερει, αλλα καπου διαβασα ότι πουλησε τη βιλλα του στη Μυκονο.
Ε, σε τετοια περιπτωση, κατι θα εχει μεινει για να νοικιασει μια ξαπλωστρα πολυτελειας   :S
ο λαικισμος ειναι απο την αλλη πλευρα τυπε...ο πετραν οταν βαρεσε κανονι εβγαινε και κλαιγοταν και καποιες αμοιβαδες τον λυποντουσαν κιολας....λες και οταν χρεωκοπουν τετοιου ειδους επιχειρηματιες, φαλιριζουν οι ιδιοι...ο πετραν πολυ απλα δεν ξερει τι εχει...απλα φαλιρισε η εταιρεια του και χασαν τα λεφτα τους οι εργαζομενοι του...
δεν ειναι θεμα φθονου ή ζηλειας,απλα ειναι γελοιο πως αντιμετωπιστηκε η πτωχευση του....εκαλυτερα να ελεγε παρτε τα αρχιδια μου και κανω διακοπες σαν τον ματζεστικ...πιο εντιμο το θεωρω αυτο...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
"Η Ρωσίδα ..." !

Τελικά όλοι ασχολούνται με τον Κωστόπουλο και κανα δύο με το κώλο της ¨Ρωσίδας" !

Μήπως αυτό ήταν το ζητούμενο του συγκεκριμένου άρθρου??????

Γιατί άμα πας Μύκονο, τέτοιοι κώλοι, είναι στη καθημερινή διάταξη και δεν αναστατώνουν κανέναν ! ΚΑΙ φυσικά, Ούτε καν τους μισοψώλιδες, που μαζεύονται στην Ψαρού !

Κοινώς γράφτε τους στ΄ αρχίδια σας, όσοι καταλαβαίνετε ! Οσοι δεν ,... καλή συνέχεια !  :grin:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Ο μίτος έπρεπε να έχει τίτλο " Ο Πετράν που αναστάτωσε την Ψαρρού"...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ψαρού, δεν πάνε νορμάλ άθρωποι !

Ολα τα βαρεμένα, τα νεόπλουτα, τα τσόλια, τα δήθεν , τα καρα-ξέκωλα, και ότι χειρότερο, υπάρχει επι γης μαζεύεται εκεί ,... ;)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Πάντως βλέπω τον Πετραν αμα συνεχιστεί η κατάσταση να μην τη βγάλει καθαρή, να τρώει κάνα μπερτάκι καμιά μέρα γιατί συνεχίζει και προκαλεί. Και είναι σα να μη πέρασε μια μέρα από τότε που κλαιγόταν στα κανάλια για λύπηση..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλε φαλιμέντο , κανονι , μπουμ , πως το λενε στο χωριο σου ...
Τα λεφτα μια χαρα φτανουν , τα μαυρα δεν στα παιρνει κανεις  :sunglasses:

ο κοσμος που φεσωσε ξερει να φωναζει στα δελτια και να σηκωνει πανο στα δικαστηρια αλλα δεν ξερει να παει ετσι μπουγιο στην ψαρρου και να τον ραντισει λιγα τσισα  :piss:
για μενα καλα κανει και αυτος και οποιος αλλος να φεσωνει και μετα να ξεσαλωνει. απο τη στιγμη που δεν υφισταται αντιδραση δεν υφισταται και προκληση.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
ο κοσμος που φεσωσε ξερει να φωναζει στα δελτια και να σηκωνει πανο στα δικαστηρια αλλα δεν ξερει να παει ετσι μπουγιο στην ψαρρου και να τον ραντισει λιγα τσισα  :piss:
για μενα καλα κανει και αυτος και οποιος αλλος να φεσωνει και μετα να ξεσαλωνει. απο τη στιγμη που δεν υφισταται αντιδραση δεν υφισταται και προκληση.

Αποστομοτικός... έχεις απόλυτο δίκιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom