Και πες οτι ειμαι χοντρη και ασχημη....και πάλι εδω μεσα θα εψαχνα αντρα?Αν εισαι γυναικα οσο μπάζο και να'σαι αντρα βρισκεις.
Μεγάλη αλήθεια στην Ελλάδα του 2014......
Και πες οτι ειμαι χοντρη και ασχημη....και πάλι εδω μεσα θα εψαχνα αντρα?Αν εισαι γυναικα οσο μπάζο και να'σαι αντρα βρισκεις.
Ωχ, τι παει να πει "καλος"?χαχαχα ναι σωστό! Καθομαι και το ψειριζω εγω
Alex τι θες παιδι μου, να σου περιγραψω τον κωλο μου? Καλος ειναι ξερω γω.![]()
ε απ το να τη δειξει το νασιοναλ τζεογκραφικ καλυτερα το μυκονος τιβι
Αυτη ειναι η ατακα των τριων τελευταιων σχεσεων μου οταν με πρωτογνωρισαν.Και πες οτι ειμαι χοντρη και ασχημη....και πάλι εδω μεσα θα εψαχνα αντρα?
Θα σε δείξει όμως το Mykonos TV! :-*
Εγω δεν θα την επελεγα ουτε για χορο σε στριπ.Στό Πρώτο Θέμα καί στή Σιρίνα ή ίδια σχολή αποφασίζει τίς λεζάντες φαίνεται. Καμία σχέση μέ τό τί συνέβει ή τό τί θά δείς δηλαδή.
Κατά τά άλλα τό γκομενάκι έχει τό γνωστό σκαρί στυλιάρι μέ τό ανάλογο ευκίνητο κωλαράκι, πολύ καλό, αλλά υστερεί σέ σαλονάρισμα.
Εγω εχω γυναικες τουλαχιστον.φημίζεσαι για το γούστο σου στις γυναίκες άλλωστε![]()
Αυτη ειναι η ατακα των τριων τελευταιων σχεσεων μου οταν με πρωτογνωρισαν.
"Δεν ψαχνω για αντρα ψάχνω για ψησταριά".
Εγω δεν θα την επελεγα ουτε για χορο σε στριπ.
εδώ έρχεται η επιβεβαίωση των μελών του μπου ...![]()
![]()
Ε οχι παντα.Γενική αληθεια ειναι. Καλώς ή κακώς ετσι ειναι, μην κοροϊδευόμαστε. Αν εισαι γυναικα και το θες, βρισκεις αντρα. Αν εισαι αντρας δυσκολευεσαι παραπανω.
Εγω εχω γυναικες τουλαχιστον.![]()
Γενική αληθεια ειναι. Καλώς ή κακώς ετσι ειναι, μην κοροϊδευόμαστε. Αν εισαι γυναικα και το θες, βρισκεις αντρα. Αν εισαι αντρας δυσκολευεσαι παραπανω.
Γενική αληθεια ειναι. Καλώς ή κακώς ετσι ειναι, μην κοροϊδευόμαστε. Αν εισαι γυναικα και το θες, βρισκεις αντρα. Αν εισαι αντρας δυσκολευεσαι παραπανω.
Εγω δεν θα την επελεγα ουτε για χορο σε στριπ.
να σου πω ενα μυστικο? αμα εχεις αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.moneyaftergraduation.com/wp-content/uploads/2012/08/AMEX-centurion-black-card.jpg[/img[/URL]]
δε δυσκολευεσαι καθολου
και δε μιλαω για πουτανες
[/quote]
Γειὰ σου ὀρὲ TempT μὲ τὴν black card σου!
(Σημ. Ὁ κ. TempT, πάντοτε ὀλίγα λέγων καὶ πολλὰ νὰ ἐννοηθῶσιν ἀφίνων, ὑποδηλοῖ ὁτὶ ἡ καθαρὰ του θέσις εἶναι περίπου 16,3 ἑκ. USD)
Tωρα πια οχι τοσο. Μεχρι πριν 4-5 χρονια τα προτιμουσα. Ηταν ομως μια φαση που περασε. Εξαλλου παλιοτερα τα στριπ ηταν πιο "ελευθερα" και οχι τοσο ξενερωτα οσο σημερα, στην πλειοψηφια τους.Στριποβιος, τυπε;
Γουσταρεις πριβε και φραπεδες;
Behave yourself, κ. bakalhs! Το IRS διατηρεί ώτα και εις τον ιστότοπον τούτον ...Γειὰ σου ὀρὲ TempT μὲ τὴν black card σου!
(Σημ. Ὁ κ. TempT, πάντοτε ὀλίγα λέγων καὶ πολλὰ νὰ ἐννοηθῶσιν ἀφίνων, ὑποδηλοῖ ὁτὶ ἡ καθαρὰ του θέσις εἶναι περίπου 16,3 ἑκ. USD)