Νέα

Η Ρωσίδα που αναστάτωσε την Ψαρρού!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ντροπή σε όσους γράφουν για χάλια ή μέτριο κώλο η κοπέλα έχει θεσπέσιο ακατέργαστο τεεν (όπως λέμε σιτε) κωλαράκι, απλά ντροπή :jerking:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε παιδί μου, ωραιος κωλος, μια χαρα κωλος. Απλά οχι και κώλος για ειδηση, αυτο εννοω. Καλά σκάω  :'(

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ντροπή σε όσους γράφουν για χάλια ή μέτριο κώλο η κοπέλα έχει θεσπέσιο ακατέργαστο τεεν (όπως λέμε σιτε) κωλαράκι, απλά ντροπή :jerking:

τυπε μια χαρα ειναι αλλα λιγο δουλεια στα σκουοτ τη θελει να λεμε την αληθεια

τωρα βεβαια τι σκατα ντιενει σκριν του κανανε του κωλου και καταλαβαν οτι ειναι ρωσικος δε ξερω αλλα αλλο θεμα αυτο

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Μία Ρωσίδα καλλονή αναστάτωσε αυτό το Σαββατοκύριακο τη Μύκονο και ειδικά την κοσμοπολίτικη παραλία Ψαρρού. Η νεαρή εμφανίστηκε με ένα στρινγκ μπικίνι που άφηνε στη φαντασία ελάχιστα με αποτέλεσμα όλοι να στρέψουν τα βλέμματα πάνω της. Εκεί κοντά η κάμερα του Mykonos Live TV «συνέλαβε» και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μάλλον αυτό που θέλει να μας πει ο ποιητής είναι ότι ο Κωστόπουλος είναι στη Μύκονο και τη Ρωσίδα την έχει χεσμένη.
ΚΟΛΟ κατάσταση...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.590
Πόντοι
12.056
Mια χαρα κωλαρακι....

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
κατ' αρχής εμείς οι άνδρες αναστατωνόμαστε εύκολα, να ξέρεις.

χαχαχα ναι σωστό! Καθομαι και το ψειριζω εγω  :2funny:

Alex τι θες παιδι μου, να σου περιγραψω τον κωλο μου? Καλος ειναι ξερω γω. :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.590
Πόντοι
12.056
Να πας και εσυ στη Μυκονο Μαρκελλα  :booty:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι ρε παιδί μου, ωραιος κωλος, μια χαρα κωλος. Απλά οχι και κώλος για ειδηση, αυτο εννοω. Καλά σκάω  :'(

οι σαπακιασμένοι κώλοι των ελλεηνίδων που βρίσκονταν στην ίδια παραλία δεν θα ήταν είδηση γιατί τους τρώμε στη μάπα κάθε καλοκαίρι :)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
χοντρός είναι και το ξέρεις ;)

μόνο με τον άλεξ έχεις τύχη εδώ μέσα :)

Και πες οτι ειμαι χοντρη και ασχημη....και πάλι εδω μεσα θα εψαχνα αντρα? :huh: Αν εισαι γυναικα οσο μπάζο και να'σαι αντρα βρισκεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom