Ετών 14
Θεσσαλονίκη.
Έτος 1997.
Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Έχω επιστρέψει από την κατασκήνωση, όπου ένας "περπατημένος" ομαδάρχης μας έχει μυήσει στο κάπνισμα του τσιγάρου λέγοντάς μας ταυτόχρονα ιστορίες για τα σπιτάκια του έρωτα, πίσω από τα δικαστήρια.
Η ψωλή μας όσο ακούγαμε τις απόλυτα περιγραφικές ιστορίες του ήταν ατσάλι! Μπετόν αρμέ!
Γυρίζω σπίτι μου, συναντώ την τσακαλοπαρέα από το σχολείο, και τους μεταλαμπαδεύω όσες γνώσεις είχα ρουφήξει σα σφουγγάρι.
Η απόφαση δεν άργησε να παρθεί.
Οι 5 από τους 7 της παρέας με 5.000 δραχμές στην τσέπη, ξεκινάμε για τα σπιτάκια του έρωτα και της ηδονής. Δεν θυμάμαι τι ψέμα είχαμε πει στους γονείς μας για το που θα πάμε εκείνο το βράδυ. Πάντως ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πίναμε sprite γρεναδίνη καπνίζοντας Marlboro στο "Καστέλο" στην παραλιακή.
Φτάνουμε στην περιοχή πέριξ των δικαστηρίων, και η αγωνία - αμηχανία- στρες χτυπάει κόκκινο.
Μετά την είσοδο στο πρώτο σπιτάκι, όλα πήραν το δρόμο τους.
Εγώ, επέλεξα ένα σπιτάκι μονοκατοικία, με πράσινη πόρτα και πράσινα παντζούρια, μέσα στο οποίο δούλευε μια ψηλή ξανθιά με αγορέ μαλλιά.
Αφήνω το παράβολο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πίπα, φιλιά στο στόμα, φιλιά στα βυζιά, χώσιμο μέσα της, τελειώνω σε 3' και μου λέει το κορίτσι "Άξιο τεκνό μανάρι μου"
Αξίζει να αναφερθεί πως οι 2 φοβητσιάρηδες που ΔΕΝ είχαν πάρει χρήματα μαζί τους, γούσταραν τόσο βλέποντας εμάς με χαμόγελα μέχρι τα αυτιά, που επέστρεψαν σπίτια τους (όσο εμείς κάναμε τσάρκα), και πήραν λεφτά για να σπρώξουν και εκείνοι με τη σειρά τους.
Επίσης δεν ξέρω αν το νιώσατε και εσείς, πάντως βγαίνοντας από το σπιτάκι έχοντας κάνει σεξ πρώτη φορά, ένιωσα ότι ήμουν 10 πόντους ψηλότερος!
Μετά από αρκετά χρόνια, με μια γκόμενα που τραβιόμουν μύρισα το άρωμά της (της ξανθιάς με το αγορέ μαλλί).
Περιττό να σας αναφέρω ότι το συγκεκριμένο άρωμα (Hypnotic poison) ακόμα και τώρα συνεχίζει να με αναστατώνει, θυμίζοντας μου την πρώτη μου φορά με γυναίκα η οποία περιελάμβανε το συγκεκριμένο κοπλιμέντο που έχω να θυμάμαι σαν πολύ θετικό!
Από τότε βέβαια, και για μερικά καλοκαίρια ακόμα είχαμε γαμηθεί να ακουμπάμε πεντοχίλιαρα στα σπιτάκια, με πολλές ωραίες αλλά και ευτράπελες στιγμές τις οποίες θα διηγηθώ σε άλλο νήμα.
Όταν ξεκόψαμε τις επισκέψεις στα σπιτάκια, ξεκίνησε ο τυφλός αγώνας αναζήτησης τεμαχίων μέσω εφημερίδων, όπου και εκεί έχω πολλά να διηγηθώ...
Από τη γριά που μύριζαν οι μασχάλες τις και τις έδωσα χρήματα προκειμένου να φύγει, μέχρι μια Μολδαβή κοκκινομάλλα με μαλλιά κοτσιδάκια ράστα, που μου ζήτησε να τελειώσω μέσα της για να κάνουμε παιδί και να πάρει ελληνική υπηκοότητα.