Ωραίο thread!!
Λοιπόν γυρίζουμε στο 1996.
13 χρόνων.
Να σημειώσω εδώ πως για την ηλικία μου σωματικά ήμουν περισσότερο ανεπτυγμένος σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου.
Εγώ έχω ακούσει από στόμα σε στόμα τότε για μια οδός φυλής η οποία είναι τα μπουρδέλα με τις πουτανες και με 3.000 δρχ. Πως γαμας !
Είμαστε μια μέρα στο αμάξι με τον πατέρα μου και γυρίζουμε απ' τη δουλειά του.
Ανεβαίνοντας την Δεριγνύ και κοιτούσα αμέριμνος τους δρόμους και τον κόσμο περνάει απ' την φυλής και μου έρχεται φλασιά!!
Αμάν λέω εδώ είναι!!!!!
Παρακολουθώ τον δρόμο για να θυμηθώ όταν πάρω χαρτζιλίκι να έρθω με τα πόδια !
Λες κι έχω ανακαλύψει την Αμερική ρε!!
Περνάνε 2 μέρες έχω μαζέψει 5 πεντακοσαρικα και ψάχνω το 6ο να συμπληρώσω τα 3.000 δρχ. Για να πάρω δρόμο και να έρθω.
Να σου ο παππούς που μου δίνει 1000 δρχ για να του πάρω 2 πακέτα τσιγάρα με 500 δρχ και τα άλλα 500 χαρτζιλίκι.
Πανηγύρι εγώ λες και κέρδισα το champions league!!!!!!
Την άλλη μέρα μπαίνω στο μπανιο τον πλένω λες κι είχα λέπρα για να μη μυρίζει και γίνω η ντροπή της φυλής .
3/4 έκανα με τα πόδια μες το λιοπυρι (καλοκαίρι ήταν) αλλά δε με ένοιαζε.Ημουν μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία να δω τι είναι ρε αυτό το μουνι που λένε όλοι.
Σίγουρα ήταν φυλής .αριθμό βάρδια και ποια ήταν μη με ρωτάτε δε θυμάμαι τίποτε.μπηκα στο σπίτι με το 1ο φωτακι αναμενο ήταν ένας μπακαλιάρος αλλά παρόλο που ανυπομονούσα είδα τους άλλους να φεύγουν και λέω κάτσε να φύγω κι εγώ γιατί ντρεπόμουν να φύγω έτσι ...φοβήθηκα μη θιχτεί η κοπέλα που την απέρριπτα.
Πάω στο δεύτερο σπίτι με το φωτάκι αναμενο και μπαίνω μόνος μου. ήταν μια μαυρομαλλα ωραία γκόμενα ρε φίλε και χαμογελάει και καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται.
Με ρωτάει αν έχω ξαναπάει με γυναίκα και της είπα με μεγααααλη ντροπή όχι φοβούμενος ότι θα με πετάξει έξω. Με βάζει στο δωμάτιο και μου λέει γδυσου κι έρχομαι σε 5 λεπτά.
Απ' τη ντροπή μου την περίμενα με τα ρούχα .
Μπαίνει με κοιτάει απορημένη μου λέει γιατί δε γδυθηκες ? Και της απάντησα σε περίμενα .
Γδυνομαι και με το που βγάζει το σουτιέν η κυρία όρθιο το παπαρι!!!!
Πιάνει το πουλί μου εν τω μεταξύ το κοιτάει αριστερά το κοιτάει δεξιά και κάνω μαύρες σκέψεις μέσα μου ( κάτι έχω και δε το έχω καταλάβει) την ρωτάω έντρομος τι έγινε ρε συ έχω τίποτα? Μήπως δε πλύθηκα καλά??? Και με ρωτάει τι ηλικία έχω και της λέω 13 .
Πετάγεται πάνω και με ρωτάει
Ποιος σε έφερε εδώ ?
Κανένας έμαθα εδώ ότι είναι τα μπουρδέλα και ήρθα.
Ντύνεται πάει μέσα και μετά από 5 λεπτά ξαναγυρίζει.
Λοιπόν μου λέει δε θα το πεις σε κανέναν
Φοβούμενος εγώ να μη χάσω την ευκαιρία της λέω όχι όχι στο υπόσχομαι!!!
Μου φοράει το προφυλακτικό και ξεκινάει το κλαρίνο και μετά με βάζει σε στάση ιεραποστολική σε πρώτη φάση και μετά από λίγο της λέω δεν αλλάζουμε ? Μου λέει συνέχισε πρέπει να τελειώσεις . Δεν τελειώνω ποτέ!!!
Φεύγω χωρίς να χω χύσει και η πρώτη φορά ήταν τόσο απογοητευτική που κάνω μαύρες σκέψεις νομίζοντας πως είμαι gay και δε τον ξερω. Μιλάμε για ΤΗΝ απογοήτευση!!!!!! Δε μιλιομουν ρε...
Λέω τόσο χαμός για αυτό το σεξ που ακούω αριστερά δεξιά ? Ε μετά από καιρό ξαναπήγα σε άλλη και όλα πήραν τον δρόμο τους ...ζησανε αυτοί καλά κι εμείς γαμησαμε καλύτερα !!!!!