Νέα

Η πραγματικότητα για τις" κοπέλες" τραβεστι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για την φίλη της asiq που ναι στην πρωτη φωτογραφια μαζί ξέρουμε τίποτα; και που τις βρίσκουμε εκτός από τηλ;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
για την φίλη της asiq που ναι στην πρωτη φωτογραφια μαζί ξέρουμε τίποτα; και που τις βρίσκουμε εκτός από τηλ;
Στο χοτέλ βασιλικό, και προσφέρουνε κοκό!
Μα μην πάς να δοκιμάσεις, γιατι θα βάρυστομαχιάσεις!!! :2funny:

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω που την πηρα πριν μια εβδομαδα δεν της επεφτε με τιποτα...

φίλε την πήραμε και μεις την τύπησα και ήταν εντέλώς ακαύλωτη η τύπησα.... και όχι μόνο εγώ αλλά και φιλαράκια το ίδιο μου έλεγαν δεν ξέρω σε σένα τι γίνεται και είναι καυλωμένη ... δίνεις ανακρίβιες πάντως και κάνεις αρκετούς να κλαίνε τα λεφτά τους. Εγώ πήρα στην ASIQ και δεν καύλωνε εντελώς ξεπέτα και βιαστική .... Σε παρακαλώ πολύ όταν λες κάτι εδώ μέσα να είναι ορθώ γιατί όπως σου πρωτοανάφερα μαλακίες λες εκτός και αν την κερνάς βιάκρα πριν κάνετε την πράξη..

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
αυτη ειναι με πολυ photoshop και εικονικα  :tits:
φίλε την πήραμε και μεις την τύπησα και ήταν εντέλώς ακαύλωτη η τύπησα.... και όχι μόνο εγώ αλλά και φιλαράκια το ίδιο μου έλεγαν δεν ξέρω σε σένα τι γίνεται και είναι καυλωμένη ... δίνεις ανακρίβιες πάντως και κάνεις αρκετούς να κλαίνε τα λεφτά τους. Εγώ πήρα στην ASIQ και δεν καύλωνε εντελώς ξεπέτα και βιαστική .... Σε παρακαλώ πολύ όταν λες κάτι εδώ μέσα να είναι ορθώ γιατί όπως σου πρωτοανάφερα μαλακίες λες εκτός και αν την κερνάς βιάκρα πριν κάνετε την πράξη..
φιλε εμενα στην πουτσα μου στην τελικη,αν υπαρχει προβλημα δεν ξαναλεω και τιποτα.εγω τις "ακρες μου τις εχω" ασε που σκεφτομαι και την περιπτωση να εχετε παει με αλλη και οχι με την ASIQ.οσοι με ξερουν ξερουν οτι δεν γραφω μαλακιες.και εμεις κατσαμε στο δωματιο της με 30 ευρω για 40 λεπτα τουλαχιστον.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
αυτη ειναι με πολυ photoshop και εικονικα  :tits:
εμενα στην πουτσα μου στην τελικη,αν υπαρχει προβλημα δεν ξαναλεω και τιποτα.εγω τις "ακρες μου τις εχω" ασε που σκεφτομαι και την περιπτωση να εχετε παει με αλλη και οχι με την ASIQ.οσοι με ξερουν ξερουν οτι δεν γραφω μαλακιες.και εμεις κατσαμε στο δωματιο της με 30 ευρω για 40 λεπτα τουλαχιστον.
"εμείς"??? είσαστε πολλοί ?

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι με πολυ photoshop και εικονικα  :tits:
εμενα στην πουτσα μου στην τελικη,αν υπαρχει προβλημα δεν ξαναλεω και τιποτα.εγω τις "ακρες μου τις εχω" ασε που σκεφτομαι και την περιπτωση να εχετε παει με αλλη και οχι με την ASIQ.οσοι με ξερουν ξερουν οτι δεν γραφω μαλακιες.και εμεις κατσαμε στο δωματιο της με 30 ευρω για 40 λεπτα τουλαχιστον.

νε ρε νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι στα πράγματα και μόνο εσύ έχεις τις άκρες σου ...τι να σου πώ πάντος μόνο εσύ πέρασες καλά μαζί της και αν κάποιος άλλος πέρασε κάτι ανάλογο με τον BRADPITT ας μας το πει.... να το μάθουμε και μείς...

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
νε ρε νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι στα πράγματα και μόνο εσύ έχεις τις άκρες σου ...τι να σου πώ πάντος μόνο εσύ πέρασες καλά μαζί της και αν κάποιος άλλος πέρασε κάτι ανάλογο με τον BRADPITT ας μας το πει.... να το μάθουμε και μείς...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
"εμείς"??? είσαστε πολλοί ?
οταν λεω εμεις εννοω αυτην και εμενα.
ρε φιλε,σου ξαναειπα,εμενα στα αρχιδια μου,εγω περασα καλα μαζι της,τωρα ουτε προσωπικο οφελος εχω να πω κατι καλο για εκεινη χωρις να ειναι ετσι ουτε τιποτα αλλο.στην τελικη μην πατε οσοι δεν θελετε. αν παει καποιος,τωρα ομως προσφατα οχι να πηγε πριν καιρο γιατι δεν ξερω πως ηταν πριν.και δεν της σηκωνετε,ασε να τα ακουσω εγω απο εκεινον.

OP
OP
Tamias

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Για πείτε μου, η Άννα τραβεστι από Άλιμο είναι καλή περίπτωση;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τι αλλο να πω....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Να και η Καμέλια

Συνημμένα

• Camelia.jpg
    Camelia.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 35

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ναι, τάφος είναι.

"Ανδρών επιφανών, πάσα γη" που λένε.

Πάρε και τη Γαρδένια

Συνημμένα

• Gardenia.jpg
    Gardenia.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 25

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πάρε και το Θρασύβουλο από το Βραχάτι.

Θέλει δουλειά στο πρόσωπο ακόμα, αλλά έχει μια [size=24pt]Ψ[/size]ωλάρα..... :pipa3:

Συνημμένα

• Thrasivoulos.jpg
    Thrasivoulos.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 32

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η πραγματικότητα για τις" κοπέλες" τραβεστι?

EXOYN:

bigdickamateur.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom