Νέα

Η πραγματικότητα για τις" κοπέλες" τραβεστι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

προσωπικα απο τον αγοραίο ερωτα εχω βρει στανταράκια

σε μερικα στουντιο

οπου δεν τα αλλάζω, και γενικα δεν ψάχνω καινούργιες διοτη δεν θελω να κλαίω τα λεφτα μου...

ποναει λιγο η τσεπη μου διοτη για να βγάλεις 50 ευρω σημερα ξεκωλιάζεσαι στην κυριολεξία,

αλλα περνάω εγω καλα....πολυ καλα ομως....

λογο τροπου σκέψης δεν θα δοκιμαζα ποτε τραβεστι, στην ομιλια και στην παρέα δεν εχω κανενα πρόβλημα..

αλλα σεξουαλικα ποτε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
προσωπικα απο τον αγοραίο ερωτα εχω βρει στανταράκια

σε μερικα στουντιο

οπου δεν τα αλλάζω, και γενικα δεν ψάχνω καινούργιες διοτη δεν θελω να κλαίω τα λεφτα μου...

ποναει λιγο η τσεπη μου διοτη για να βγάλεις 50 ευρω σημερα ξεκωλιάζεσαι στην κυριολεξία,

αλλα περνάω εγω καλα....πολυ καλα ομως....

λογο τροπου σκέψης δεν θα δοκιμαζα ποτε τραβεστι, στην ομιλια και στην παρέα δεν εχω κανενα πρόβλημα..

αλλα σεξουαλικα ποτε...
50 ευρω κοστιζει ρε;για 10 λεπτα; :o :o :o :o

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Πρεπει να πω παιδιά να προσέχετε υπάρχουν πολλές ξεπέτες στην Αθήνα με τα Τραβεστι. Συγκεκριμένα να προσέχετε τις Βουλγάρες Milenka ή Μιλενα και Asiq ή Νασια. Κυκλοφορούν στην Ικτίνου και ενίοτε εμφανίζουν προφιλ. Θαρρώ πως δεν αξίζουν καθόλου τα λεφτά που ζητάνε. Να ναι καλά οι "κοπέλες" αλλά μάλλον ψάχνουν για κορόιδα. Μπορεί να εχουν προσόντα κλπ αλλα δεν ειναι καθόλου για τις τιμές που ζητάνε.  Γενικότερα δεν πρέπει να ζητάνε, καμία πάνω απο 60 ευρω.. εκτος αν ειναι τιποτα star οπως η Joana Holmes κλπ Ειναι παράλογο να ζητάς 100 ευρω και να επικαλείσαι: " Αν τέλει, αν ντεν τέλι γκια σου ηλίτιε..." Εχουν αποθρανσει πολύ...
η Asiq δεν ειναι ξεπετα σαν τις αλλες. εκτος οτι εχει τεραστια προσοντα,ειναι και σχετικα πιο καθαρη. επισης αν τις παρεις τηλεφωνο ζητανε 60,αν πας ομως απο εκει στο ξβ και τις μιλησεις σου λενε 30  ;)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
η Asiq δεν ειναι ξεπετα σαν τις αλλες. εκτος οτι εχει τεραστια προσοντα,ειναι και σχετικα πιο καθαρη. επισης αν τις παρεις τηλεφωνο ζητανε 60,αν πας ομως απο εκει στο ξβ και τις μιλησεις σου λενε 30  ;)
ποια είναι η Asiq? εχει πουθενά προφίλ ??

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πρέπει να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό μου. Παρατηρώ μια διαρκή ανάπτυξη ή καλύτερα μια τάση ανάπτυξης των τραβεστι στον χώρο του αγοραίου έρωτα... Όλο και περισσότεροι άντρες επιλέγουν να πάνε με τραβεστι.

Περιμένω σχόλια και γνώμες.
Βάζοντας Greece στο ts-dating, βγάζει 95 records. :2funny: Χωρίς πλάκα, αν βάλεις κάτω τον πληθυσμό και συγκρίνοντας με άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης... νομίζω αυτό απαντάει στον προβληματισμό σου. :rolleyes:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Βάζοντας Greece στο ts-dating, βγάζει 95 records. :2funny: Χωρίς πλάκα, αν βάλεις κάτω τον πληθυσμό και συγκρίνοντας με άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης... νομίζω αυτό απαντάει στον προβληματισμό σου. :rolleyes:
μάθανε ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε οι γυφτοτραβεστί απ τη Βουλγαρία...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Ἐγὼ θὰ ἤθελον νὰ ἐρωτήσω τοὺς εἰδήμονας ἐὰν ὁ ὑποστὰς τὴν ἀλλαγὴν φύλου ἀνὴρ μετανοήσῃ κατὰ πόσον ὑπάρχει περίπτωσις ἐπαναφορᾶς τῶν πραγμάτων εἰς τὴν προτεραίαν κατάστασιν. Θὰ εἶναι ἄδικον ἐὰν ἀποκλείεται αὐτὴ ἡ δυνατότης. Ἴσως ἡ ἐπιστήμη θὰ πρέπῃ νὰ προσανατολισθῇ εἰς τὴν κατασκευὴν συλλογῶν (kits) τῶν σχετικῶν ἐξαρτημάτων τοποθετουμένων καὶ ἀφαιρουμένων εὐχερῶς.
σε τι διαλεκτο γραφεις;
μεσαιωνικη κοινη του 15-16 αιωνα;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Νομίζω Αρχαΐζουσα τραβεστοποιημένη. :2funny:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
[quote author=Glykomoutsounos
[/quote]

Φίλε,την έχω πάρει 2 φορές και έκλαψα πικρά. Δεν καταλαβαίνεις τον λόγο που άλαξε το όνομά της ? ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ. Η πρώτη φορά λοιπόν ήταν στο ξβ όπου με έπρηξε να φέρει για παρτούζα φίλη της. Έχει υπηρεσίες 0 στο πηλίκο εγγυημένα , προσόντα που βλέπουν μονίμως το έδαφος εγγυημένα. Την  δεύτερη φορά από την Καβάλας όταν την έβγαζε η Αλομα μαζί με άλλες και ενώ της είπα ότι ήταν ξεπέτα με έψησε τελικά και την πήρα! Από εκεί πήγαμε στο υποτιθέμενο σπίτι επί της Πειραιώς όπου με ζάλισε να δώσω παραπάνω και να δώσω παραπάνω και πάλι ξεπέτα του κερατά ήταν ΜΟΥΦΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. Αυτά έγιναν προ κρίσης . Πρόσφατα, την έχω δει στο ξβ και μου την ξανάπεσε με τις τεράστιες πράσινες ματάρες της αλλά της είπα στην ψύχρα ότι είσαι ξεπέτα. Μου λέει τώρα δεν βιάζομαι. Της λέου πάω σε άλλη Βουλγάρα πλέον και έφυγα.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
[quote author=Glykomoutsounos

Φίλε,την έχω πάρει 2 φορές και έκλαψα πικρά. Η πρώτη ήταν στο ξβ όπου με έπρηξε να φέρει για παρτούζα φίλη της. Έχει υπηρεσίες 0 στο πηλίκο εγγυημένα , προσόντα που βλέπουν μονίμως το έδαφος εγγυημένα. Την  δεύτερη φορά από την Καβάλας όταν την έβγαζε η Αλομα μαζί με άλλες και ενώ της είπα ότι ήταν ξεπέτα με έψησε τελικά και την πήρα! Από εκεί πήγαμε στο υποτιθέμενο σπίτι επί της Πειραιώς όπου με ζάλισε να δώσω παραπάνω και να δώσω παραπάνω και πάλι ξεπέτα του κερατά ήταν ΜΟΥΦΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. Αυτά έγιναν προ κρίσης . Πρόσφατα, την έχω δει στο ξβ και μου την ξανάπεσε με τις τεράστιες πράσινες ματάρες της αλλά της είπα στην ψύχρα ότι είσαι ξεπέτα. Μου λέει τώρα δεν βιάζομαι. Της λέου πάω σε άλλη Βουλγάρα πλέον και έφυγα.
εγω που την πηρα πριν μια εβδομαδα δεν της επεφτε με τιποτα...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
θεωρώ τόσο απίθανο να έχει υπηρεσίες που έτσι μου έρχεται να ξαναπάω για να το διαπιστώσω !

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom