Νέα

Η πορνεία, το πέος και η αγαθότητα του Θεού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
κανω paste μερικα απο τα τελευταια post σου σε αλλα threads

"τι να σου κατσει ρε μαλακα αγαπουλη σε μενα θα κατσει που θα την χυσω στη μαπα"  

"ορεο πσολακι ειναι"

"τ αρχιδια μου κουνιουντε"

"γιατι ρε βλακακο με τα ποστς παει η αποψη μαλακα"

"γαμησου ρε ανετα με ολο το κοσμο μη σκεφτεσαι μαλακιες"

"αξιζουνε ρε μαλακα ρολογαρες εινε λεφτα εχεις να παρεις? "

"καλα αντε σαλτα γαμησου τωρα πουστρα"

και ενα σωρο αλλα, οποιος θελει τα βλεπει... Παω στοιχημα οτι εισαι ενα φοβισμενο κακομοιρο παιδακι που εχει συχαθει να τον πλακωνουν στις φαπες ολη του τη ζωη, στο σχολειο, στη δουλεια, στην οικογενεια, στο στρατο, στα ΠΑΝΤΑ. Κατσε και βρισε μπας και νοιωσεις λιγο αντρας. Βρισε να ξεδωσεις (για λιγο). Αυριο στην πραγματικη σου ζωη ετοιμαζονται νεες φαπες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σορεος ρε μονο για το κοπο σου σου αξιζει μια πουτσα δωρο καλα ρε μαλακα με μενα ασχολεισε

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
παντως να ξερεις δεν ηθελα να σε προσβαλω απλα ειμαι αθεος

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Νομίζω πως θα ήταν πολύ βαρετός ένας κόσμος όπου θα μπορούσαμε όλοι να ελέγχουμε το πέος μας όπως ο Αδάμ στην αρχή...
Πολύ πολύ βαρετός...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ακουω κατι ποιο παλιους αμα τους πεις για καποιες σεξουαλικες φαντασιωσεις θα σε πουν αλητη και γουρουνι...  :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ..... 

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η πρώτη αταξία δημιουργήθηκε αμέσως μετά την «πτώση» των πρωτοπλάστων οπότε στη συνέχεια ο άνθρωπος γεννιέται έτσι και αλλιώς αμαρτωλός και το μόνο πού του απομένει είναι να επιδιώκει διαρκώς την χάρη του Θεού, δηλαδή της εκκλησίας..

ο άνθρωπος μπορούσε να αντισταθεί στις σαρκικές επιθυμίες και να ζήσει μια ζωή αγνότητας, όπως δηλαδή την ήθελε η εκκλησία..

Εδώ υπάρχει μια αντίφαση. Τι από τα δύο επιδιώκει τελικά η εκκλησία;

OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μεχρι πριν μερικες δεκαετιες, υπηρχαν ζευγαρια με παιδια, τα οποιο δεν εβλεπαν καν ο ενας τον αλλο γυμνο. Η δουλεια γινοταν στα σκοτεινα, κατω απο τα σκεπασματα, και μονο ιεραποστολικη σταση

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μεχρι πριν μερικες δεκαετιες, υπηρχαν ζευγαρια με παιδια, τα οποιο δεν εβλεπαν καν ο ενας τον αλλο γυμνο. Η δουλεια γινοταν στα σκοτεινα, κατω απο τα σκεπασματα, και μονο ιεραποστολικη σταση

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

quilanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
281
Δε μας λες όμως αν είχε και την επιθυμία να γαμήσει...  Εκτός κι άν... (δε το συνεχίζω).

Μακαρι καποια στιγμη να έρθεις σε συναίσθηση και να καταλάβεις πόσο άσχημο και βλάσφημο ειναι αυτο που μόλις έγραψες..

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...το υπόλοιπο της φράσης μου περι βλασφημιας δεν το συμπεριέλαβες...γιατι αραγε.. μηπως ενδομυχα το σκεφτεσαι..? :headbang:
Ρε quilanos,

Εσύ το ξεκίνησες το βιολί λέγοντας "ο Χριστος ειχε την επιθυμια να φαει, να πιει κλπ..."
Εγώ αναρωτήθηκα αν ήθελε και απ' το άλλο.  Αυτό που θέλουμε όλοι μας (ή σχεδόν όλοι μας τέλος πάντων).
Και με λες "βλάσφημο". Με λες "ασυναίσθητο", και ότι "δεν καταλαβαίνω".
Τι βλαστίμησα?
Ποιός τη μπαίνει στον άλλον?

Εν πάσει περιπτώσει, και επειδή δε κολώνω, σου λέω ότι τα περί θεού, θρησκείας, μυστηρίων, κλπ παπαριές τα έχω ΧΕΣΜΕΝΑ. Για ΟΛΕΣ τις θρησκείες, δεν αναφέρομαι μόνο στην "επικρατούσα".
Τι θες λοιπόν και μου κολλάς, ήρθες εδώ να μας κάνεις κήρυγμα? Δε μασάω ρε φίλε, δε τα πιστεύω αυτά, και όλες οι ιστορίες τις οποίες εσύ πιστεύεις και από τις οποίες αντλείς "επιχειρήματα" τις θεωρώ παραμύθια και απάτες.

Καθάρισα?

Επισκέπτης
Μακαρι καποια στιγμη να έρθεις σε συναίσθηση και να καταλάβεις πόσο άσχημο και βλάσφημο ειναι αυτο που μόλις έγραψες..
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, εφόσον είχε την επιθυμία σαρκικών αναγκών, δεν είναι εύλογο να είχε και το σεξ ανάγκη; Εκτός αν το πρόβλημα είναι επειδή ο συναγωνιστής το ανέφερε ως γαμήσι αντί σεξ ή έρωτα...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θα παρακαλούσα πολύ οι κύριοι που ποστάρουν προκλητικά και υβριστικά μυνήματα, να ανακαλέσουν. :knuppel:

εκτός κι αν αρχίσουν το κλαψομούνιασμα μετά, περί κανόνων του φόρουμ και τέτοιες άλλες παπαριές, όταν αρχίσουν οι γαμωμάνες! :uglystupid:

Επισκέπτης
Τα πάντα είναι απόδειξη για τους πιστούς. Τα πάντα είναι απόδειξη για τους άθεους.

Mπράβο στον άθεο που συμπεριφέρεται σαν καλός χριστιανός πάντως.

Τέλος η πεποίθηση ότι οι θρησκείες των αλλόδοξων είναι ψεύτικες,από τον κάθε πιστό κάθε θρησκείας φανερώνει ότι όλες είναι ψεύτικες.
Άλλο θέμα η υπάρξη ή ανυπαρξία θεού.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα παρακαλούσα πολύ οι κύριοι που ποστάρουν προκλητικά και υβριστικά μυνήματα, να ανακαλέσουν.

Φίλε, μη το παίζεις Πάγκαλος, που πετάει μια παπαριά και όταν τον ρωτήσουν ονόματα κάνει την πάπια.
Αν διάβασες κάπου "προκλητικό και υβριστικό μύνημα" πες ποιο είναι. Το site σου δίνει όλες τις τεχνικές δυνατότητες (αναφορές, παραθέσεις κλπ).

Αλλιώς λες απλώς παπαριές για να πεις κάτι.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άλλο θέμα η υπάρξη ή ανυπαρξία θεού.

Όχι μεγάλε, κάνειος λάθος.

Από ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ξεκινάνε όλα.

Πριν όμως φτάσεις στην "υπάρξη ή ανυπαρξία", ασχολήσου με τον ορισμό της έννοιας.
Τι είναι (όρισέ το) αυτό για το οποίο υπάρχουν διαφωνίες περί του αν υπάρχει ή όχι?
Δώσε ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ της λέξης "θεός".

Κι άμα βγάλεις άκρη, γράψε μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα παρακαλούσα πολύ οι κύριοι που ποστάρουν προκλητικά και υβριστικά μυνήματα, να ανακαλέσουν. :knuppel:

εκτός κι αν αρχίσουν το κλαψομούνιασμα μετά, περί κανόνων του φόρουμ και τέτοιες άλλες παπαριές, όταν αρχίσουν οι γαμωμάνες! :uglystupid:
προσεχε μπουμπου,μην σκισεις το καλσον. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom