1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
πουτανεσ στην ψυχη λες;
το μυστικό είναι ότι μένει το μπαγιόκο τσέπη.
γυναίκα που να μην είναι πουτάνα δεν υπάρχει. άρα αρχίζεις τις οικονομίες.
πουτανεσ στην ψυχη λες;
εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς αναλόγως πόσα ποντάρεις και τι βγάζεις τι να σου πω....Με τις πρώτες 65 ψήφους έχουμε:
1. Ακραίοι (Ακροαριστερός 2, Αναρχικός 7, Βασιλόφρων 4, Ακροδεξιός 6, Φασίστας 14 = 33) 50,8%
2. Μη Ακραίοι (Χριστιανοδημοκράτης 0, Φιλελεύθερος 5, Σοσιαλδημοκράτης 5, Οικολόγος 1, Κομμουνιστής 0, Αριστερός - μη κομουνιστής 8 = 19) 29,2%
3. Αδιάφοροι (Δεν έχω καμία πολιτική ταυτότητα 10 , Δεν Ξέρω - Δεν Απαντώ 3 = 13) 20%
Μήπως τώρα είναι καλύτερη η ταξινόμηση ???![]()
![]()
![]()
είπε ο gl.
ο στέκας όμως είχε πεί :δηλαδή όλη η αριστερά στο άκρο (του στέκα)
λοιπόν; ποιός λέει τί;
αποφασίστε!!!
εγω δεν παρεθεσα σε σχολιο του στεκα ουτε συμφωνω με τον διαχωρισμο που κανει για τα ακρα...εννοειται...ειπα ποια θεωρω ακρα που ειναι επικινδυνα....είπε ο gl.
ο στέκας όμως είχε πεί :δηλαδή όλη η αριστερά στο άκρο (του στέκα)
λοιπόν; ποιός λέει τί;
αποφασίστε!!!
η ταξινόμηση βελτιώθηκε, η αξιοπιστία σου χαντακώθηκε...Με τις πρώτες 65 ψήφους έχουμε:
1. Ακραίοι (Ακροαριστερός 2, Αναρχικός 7, Βασιλόφρων 4, Ακροδεξιός 6, Φασίστας 14 = 33) 50,8%
2. Μη Ακραίοι (Χριστιανοδημοκράτης 0, Φιλελεύθερος 5, Σοσιαλδημοκράτης 5, Οικολόγος 1, Κομμουνιστής 0, Αριστερός - μη κομουνιστής 8 = 19) 29,2%
3. Αδιάφοροι (Δεν έχω καμία πολιτική ταυτότητα 10 , Δεν Ξέρω - Δεν Απαντώ 3 = 13) 20%
Μήπως τώρα είναι καλύτερη η ταξινόμηση ???![]()
![]()
![]()
μάγκα δεν υπάρχεις μόνο εσύ στο φόρουμ (για τον κόσμο δεν ξέρω)εγω δεν παρεθεσα σε σχολιο του στεκα ουτε συμφωνω με τον διαχωρισμο που κανει για τα ακρα...εννοειται...ειπα ποια θεωρω ακρα που ειναι επικινδυνα....
ειρηνη συντροφια.
εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς αναλόγως πόσα ποντάρεις και τι βγάζεις τι να σου πω....
στον κοσμο υπαρχω πραγματι μονο εγω.....μάγκα δεν υπάρχεις μόνο εσύ στο φόρουμ (για τον κόσμο δεν ξέρω)
μήπως μιλάτε για κάποιον που μου μοιάζει;ιμπλις.
φωτό φέθρυ πλιζ.
είναι εδω πιο ισχυρός από ποτέ.![]()
και στο φόρουμ;στον κοσμο υπαρχω πραγματι μονο εγω.....![]()
![]()
![]()
![]()
όχι καλέ. ιδέα σου είναι.μήπως μιλάτε για κάποιον που μου μοιάζει;
αγαπητέ ότι σε μισή ώρα έκανες δυο διαφορετικές χαρτογραφήσεις των περιβόητων "άκρων" κατι δείχνει για το κριτήριό σου...Μπορείς να κάνεις μια δική σου ομαδοποίηση, πχ στα άκρα οι φιλελεύθεροι και οι οικολόγοι, μη ακραίοι οι αναρχικοί και οι βασιλόφρονες......
ε μα τι να σου πω αφου δεν εχουν ειρμο τα γραφομενα σου...ζητας απαντησεις κι οταν τις παιρνεις ειρωνευεσαι...εμενα δεν ρωτησες πριν;ποιος ηθελες να σου απαντησει;ο στεκας;και στο φόρουμ;
αγαπητέ ότι σε μισή ώρα έκανες δυο διαφορετικές χαρτογραφήσεις των περιβόητων "άκρων" κατι δείχνει για το κριτήριό σου...
και είμαι καλύτερος απ' ότι στις άλλες ζωές μου;όχι καλέ. ιδέα σου είναι.
πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι.και είμαι καλύτερος απ' ότι στις άλλες ζωές μου;
εσύ μετά μπαίνεις και λες άκρα είναι όσοι καίνε κλπ...Με τις πρώτες 50 ψήφους έχουμε:
1. Αριστερό Άκρο (Κομμουνιστής, Αριστερός - μη κομουνιστής, Ακροαριστερός, Αναρχικός) 30%
2. Δεξιό Άκρο (Βασιλόφρων, Ακροδεξιός, Φασίστας ) 28%
3. Αδιάφορος (Δεν έχω καμία πολιτική ταυτότητα, Δεν Ξέρω - Δεν Απαντώ) 24%
4. Κέντρο (Χριστιανοδημοκράτης, Φιλελεύθερος, Σοσιαλδημοκράτης, Οικολόγος) 18%
Τα άκρα έχουν ως τώρα την πλειοψηφία, κάτι που το υποψιαζόμουν εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν περίμενα τέτοια κατάσταση![]()
![]()
![]()
Για να δούμε τη συνέχεια.....