Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το μουνι μιλαει...σου λεει "Τα κλασα απο το πολυ γαμησι...." :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
οταν ημουν φοιτητης στην θεσσαλονικη εβγαινα με ενα 19αρικο μωρο που με ειχε συναρπασει το στηθος του (στην οψη παντα)...καναμε ολα τα σχετικα, αλλα θυμαμα που δε με πολυαφηνε να της το χουφτωνω....
Με τα πολλα τη ριχνω στο κρεβατι, κανω να της βγαλω το σουτιεν οπου μετα λυπης διαπιστωσα οτι αυτο ζυγιζε περιπου 4 κιλα κανω μια να το πεταξω στην καρεκλα και η καρεκλα εκανε 5 ποντους πισω απο το βαρος. Η κοπελα ηταν παντελως αβυζη και το σουτιεν ολο φουσκωμενα μπαλωνακια. Δηλαδη ρε παιδες οχι μονο ηταν αβυζη η γυναικα, αλλα ηθελε να το παιξει κ ΠΑΜΕΛΑ να πουμε .ΕΛΕΟΣ.....Οχι αλλη απατη πια...

Περιττο να πω οτι μου επεσε απαξ δια νυκτος και το μονο που καταφερα ηταν να εξασκησω λιγο την αφη μου στα αποκρυφα σημεια της...

Ασε φίλε το εχω πάθει παλιά με μια Σέρβα.....Λεω ρε που΄στη μου θα κάνω κάτι ισπανικές γαμάτες, και βγάζει σουτιέν μάγκες και δεν βλέπω τίποτα, οπτικά εφε....Μιλάμε ξενέερααααααααααααααααααααααααα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
Ασε φίλε το εχω πάθει παλιά με μια Σέρβα.....Λεω ρε που΄στη μου θα κάνω κάτι ισπανικές γαμάτες, και βγάζει σουτιέν μάγκες και δεν βλέπω τίποτα, οπτικά εφε....Μιλάμε ξενέερααααααααααααααααααααααααα
Εκει πρεπει να αρχισεις κ εσυ να βγαζεις εφημεριδες απο τα αρχιδια σου :tooth:

tteeoo

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
απ' ότι βλέπω σε πολλούς ''αρέσουν οι βυζάρες'' στο παρόν θρέντ...
η πρώτη ''σχέση'' μου ήταν με μπροστόβαρο  :boobies: στο οποίο μετα βίας κατάφερνα να πιάσω το ένα με τα δύο χέρια!!!
από τότε έγινα φανατικός κ ψάχνομαι τρελά για βυζοβουτιές :dancing:
στο θέμα μας τώρα... αν βγάλει το γκομενάκι το σουτιέν κ έχει βυζιά = σπυράκια σαν να την έχει τσιμπήσει κουνούπι μπορεί κ να μη μου σηκωθεί καθόλου!

tteeoo

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ξενέρα Νο2: να είσαι στο μπαλαμούτι μέσα σε αυτοκίνητο κ να σου εξιστορεί η γκόμενα, που έχεις γνωρίσει στο κλαμπ 2 ώρες πριν, τις γυναικολογικές επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει όταν είχε πρόβλημα με τα υδραυλικά της (δεν θυμάμαι ακριβές νόσημα) :headbang:!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
φιλε αυτο μου συνεβει και εμενα σχετικα προσφατα με πουτανα ιεροδουλο,μουναρα του θανατα / καθονταν απο πανω μου και ακουω ενα κλασιμο απο το μουνι που με πιασανε τα γελια / ψιλοξενερωσα λιγο αλλα ηταν τοσο μουναρα η κοπελα που και σκατα στα μουτρα μου να εκανε εγω δεν θα εβγαζα ουτε κιχ ..... / μαλλον αυτο με το μουνι καποιος αερας θα ειναι που βγαινει / ειναι αυτο που λεμε : πηρε το μουνι της "αερα" ....

Ετσι υπουργε μου. Μπαινει αερας αναλογα τη σταση περισοτερος.
Και εκει θελει λεπτο χειρισμο γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο για μια γυναικα να συμβει αυτο. Μη λεμε για τα δικα μας μονο. Προσεχετε πως θα το χειριστειτε.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η βρώμα και η αξύριστες μασχάλες είναι για μένα ότι χειρότερο ...
Οποτε μου έχει τύχει την κάνω με ελαφρά ...

Ενα κωλο-μπάνιο δεν μπορούν να κάνουν οι βρωμιάρες ???
Και μετά σου λένε ότι είδαν τη διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ και κάνουν οικονομία στο νερό για το καλοκαίρι ...  :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παρατηρηση 1 οταν τον χωνετε σε κωλο τι περιμενετε να βρειτε; κι ο δικος σας τα ιδια εχει εκτος κι αν εχει προηγηθει κλισμα
παρατηρηση 2 τα μουνι που κλανει ειναι κατι τελειως φυσιολογικο και καθολου βρωμικο γτ απλα ειναι αερας που εχει πει εκεινη την ωρα και βγαινει αμεσως
παρατηρηση 3 που πατε και τις βρισκετε τετοιες βρωμιαρες, στην τελικη αμα πες τυχει και ειναι η μερα τετοια και δεν ειναι καθαρη η γκομενα δεν μπορει να βρει μια δικαιολογια για να μην το κανει εκεινη την μερα αλλα να δωσει αναβολη για την επομενη; :rolleyes: :rolleyes:

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παρατηρηση 1 οταν τον χωνετε σε κωλο τι περιμενετε να βρειτε; κι ο δικος σας τα ιδια εχει εκτος κι αν εχει προηγηθει κλισμα

ο δικος μας, μπορει να εχει τα ιδια αλλα, εμας δεν προκειτε να μας γαμησει κανεις....ενω η καριολα που δεν τον εχει πλυνει ,ξερει οτι μπορει και να τον φαει....
το χειροτερο παντως ειναι ,να εχει απλυτες μασχαλες...μιλαμε για τις μυρουδιες του θανατου!!
ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕς!!!!

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Εγώ είχα φάει τη φρίκη του αιώνα με μια γκόμενα μια καθηγήτρια αγγλικών σε λύκειο 35αρα.
Ενώ είχε καλό σωματάκι πήγαινε και γυμναστήριο τίποτα δε με προιεδίαζε για αυτό που θα αντίκρυζα. Λοιπόν μ..νι πευκόδασος, μασχάλες ζούγκλα του αμαζονίου και φόραγε καλσόν αυτά που φοράνε οι θείτσες τα καφέ και βράκα αντί για στριγκάκι Και απο σεξ βράστα και άστα μονο ιεραποστολικό ήθελε...Φυσικά δεν υπήρχε καμιά συνέχεια με την τύπισσα..
Μαλλον φιλαρακι επεσες σε Ποντια 100%
Οι Ποντιες έχουν τρίχες παντου.  :helpplea:  :headbang:

Συνημμένα

• nel012FOT_164198055.jpg
    nel012FOT_164198055.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 31

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.933
Πόντοι
6.925
παρατηρηση 3 που πατε και τις βρισκετε τετοιες βρωμιαρες, στην τελικη αμα πες τυχει και ειναι η μερα τετοια και δεν ειναι καθαρη η γκομενα δεν μπορει να βρει μια δικαιολογια για να μην το κανει εκεινη την μερα αλλα να δωσει αναβολη για την επομενη; :rolleyes: :rolleyes:

Εγώ είχα μια σπαστικιά - στην άλλη οχθη - που πριν το κανουμε πήγαινε και έκανε μπανιο. Τις μισες φορές βαριομουνα και ξενερωνα.

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τα είχα με μια guys,αξύρηστα πόδια συνέχεια(έβγαζε σπυράκια λέει...),αξύριστο μουνί,όταν τη χαμούρευα κρατούσε σφιχτά τα μπουτια κλειστά,δεν έπαιρνε καν πίπα(κουλούρι???χαχαχαχχ καλό).
Είχα καιρό να συναντήσω γκόμενα που να μην με φτιάχνει!
Κατά τα άλλα σε οποιο μαγαζί καθομασταν ήθελε χαμούρεμα και γλωσσοφίλια(τρομάρα της) αλλά κατά τα άλλα ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ...  :2funny: :2funny:

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom