nightwish1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ε?
Οταν διαπίστωσα ότι το μουνί της ήταν απεριποίητο και θα χρειαζόμουν τζουγκράνα για να της ανοίξω τα μουνόχειλα...
+1 ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΟΓΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΛΟΓΩ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΜΟΥΝΟΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΤΥΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΔΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΒΥΖΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΗ ΚΙΛΩΤΑ!!!! ΑΥΤΑ.-
Ποια ειναι η Ντολορες kritike ?
- ΥΓ - Γιαυτο παιδες να πηγαινετε μονο με στριπτηζουδες.. Ειναι παντα "στην τριχα" ..
χειροτερο απο το να κατεβαινεις γλυφωντας και να σου ερθει η μυρωδια απο την ψαριλα δεν υπαρχει!
το απολυτο ξενερωμα!
πραγματικα και να μην εχει το τελειο βυζι που νομιζες ή το τελειο σωμα, το ξεπερνας...
αλλα αυτη η μυρωδια δεν παιζεται με τιποτα...
ευτυχως μονο μια φορα μου εχει τυχει και αισθανομαι πολυ τυχερος με τοσα που ακουω!!
δηλαδη πανε να γαηθουν με την ψαριλα?
αν ειναι δυνατον τοσο ειναι μερικες!
δεν την εστελνες σε οφθαλμιατρο κ συ?
Η φυσικη οσμη της ειχε μια τρελη ξυνιλα, το πραμα της ηταν απλυτο και ειχε πρασινοκιτρινες βλένες, τα βυζια της ηταν πεσμένα. Μιλαμε για τρελη αηδία, εμετοοοοοος
Εγώ είχα φάει τη φρίκη του αιώνα με μια γκόμενα μια καθηγήτρια αγγλικών σε λύκειο 35αρα.
Ενώ είχε καλό σωματάκι πήγαινε και γυμναστήριο τίποτα δε με προιεδίαζε για αυτό που θα αντίκρυζα. Λοιπόν μ..νι πευκόδασος, μασχάλες ζούγκλα του αμαζονίου και φόραγε καλσόν αυτά που φοράνε οι θείτσες τα καφέ και βράκα αντί για στριγκάκι Και απο σεξ βράστα και άστα μονο ιεραποστολικό ήθελε...Φυσικά δεν υπήρχε καμιά συνέχεια με την τύπισσα..