Νέα

Η πιο σέξι Ελληνίδα τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takhs andr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.695
Πόντοι
206
Λοιπόν μάγκες είμαι 18 και έχω πολύ καυλα με τις τρανς αλλά δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο για τη πρώτη φορά και θέλω να είμαι μόνο ενεργητικός θέλει κάποιος να μου προτείνει κάποια κοπέλα?

Ναι Εύα Νίκαια εγγύηση τίμια επιλογή αλλιώς Ελίνα στούντιο φυλης 104 εγγύηση πολύ καλό παιδί !!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
Ναι Εύα Νίκαια εγγύηση τίμια επιλογή αλλιώς Ελίνα στούντιο φυλης 104 εγγύηση πολύ καλό παιδί !!!
Αυτη ρε φιλε στ 104 αν δεν τ σκασεις εχει μονο τ βασικο προγραμμα απο τ ξερω οσο για τ Ευα ωρα αλλα δεν ειναι κ γ συνεχεια

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
456
Πόντοι
21
Εγώ την Ρία έχω απωθημενο και τώρα που είναι Αθήνα θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Μετά θα κάνω και μια επίσκεψη στην Εύα στη Νίκαια γιατί πάντα είχε σέξυ φωτό και πιστεύω θα είναι πολύ καυλιάρα στο ραντεβού.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
919
Πόντοι
81
Απο τις παλιες Αλισα, Ρια κι αλλη μια που δεν θυμαμαι.
Την Αλισα την εχω επισκεφτει 3 φορες με τελευταια το 2021. Αν και μεγαλωσε κρατιοταν ακομα.
Τη Ρια δεν καταφερα να τη συναντησω.
Αυτη που δεν θυμαμε ηταν ενα ωραιο τραβελακι απο τα πρωτα που γαμησα πριν απο 20 και βαλε χρονια σε ενα υπογειο διαμερισμα στην πλ. Αμερικης.

Απο τις καινουριες εχω βαλει στο ματι αυτη.

αμηα εχει καποιος εμπειρια ας μας πει αν αξιζει

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
456
Πόντοι
21
Πολλές είναι οι καινούργιες που είναι μουνάρες αλλά κατά την άποψή μου καμία δεν θα άξιζε για τα 150 και βάλε που ζητάνε.

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
11
Like
1.171
Πόντοι
371

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
11
Like
1.171
Πόντοι
371
Aς πούμε ότι δεν ήταν αυτο που περίμενα αλλά οκ μιά χαρά , γιά 30€
Από τις περισσότερες στην γύρω περιοχή και πολλές ανεξάρτητες φόλες κ ξεπετες που κυκλοφορούν είναι πολύ καλύτερη.
Τώρα για το 30αρι αξίζει παραπάνω.
Δίνεις 30 και περνάς γεμάτα και δίνεις 50αρια και 150 και είναι ΓΤΠ.
Και συμπληρώνω...
Elena Sunrise κούκλα και τίμια...
Εύα από Νίκαια επίσης .

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
Η βυκη απο αγκηρας καλη αν δεν υπαχει κατυ αλλο κ εισαι βιαστικος δεν την λες κ μοντελο αλλα κ μεις δεν ειμαστε αλλοστε οποτε οκ φαση ...εμενα προσωπικα μ εχει σοσει πολλες φορες υδικα οταν δεν θελω κατυ πετιτ και ψαχνω κατυ ποιο αγριο σ εμφανιση ....

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Πολλές είναι οι καινούργιες που είναι μουνάρες αλλά κατά την άποψή μου καμία δεν θα άξιζε για τα 150 και βάλε που ζητάνε.
Μην το λες υπάρχουν πολλές πιτσιρίκες που τα αξίζουν!!! Εγω πέρασα με Ελινα τον πήρε όλο μέσα στον λάρυγγα , στην κυριολεξία την ξεκωλιασα μετα έχυσα. στις χειλαρες της ! Δεν παραπονέθηκε κ έδειξε να το απόλαυσε!

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
456
Πόντοι
21
Μην το λες υπάρχουν πολλές πιτσιρίκες που τα αξίζουν!!! Εγω πέρασα με Ελινα τον πήρε όλο μέσα στον λάρυγγα , στην κυριολεξία την ξεκωλιασα μετα έχυσα. στις χειλαρες της ! Δεν παραπονέθηκε κ έδειξε να το απόλαυσε!
Μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την αξία του χρήματος. Και αναφέρεσαι και στην Ελίνα, που δουλεύει ανεξάρτητη για 100 ή 150 και στο studio για 50. Κοροϊδία κατά την άποψή μου.

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom