Νέα

Η πιο όμορφη πόλη της Ελλάδος. Ψηφοφορία

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η πιο όμορφη πόλη της Ελλάδος (Ψηφίστε ελεύθερα όσες πόλεις θέλετε και θεωρείτε όμορφες)

• Ορεστιάδα

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Αλεξανδρούπολη

Ψήφοι: 11 4,6%
  • Κομοτηνή

Ψήφοι: 3 1,2%
  • Ξάνθη

• Καβάλα

Ψήφοι: 15 6,2%
  • Δράμα

Ψήφοι: 5 2,1%
  • Σέρρες

• Κιλκίς

• Πολύγυρος

• Θεσσαλονίκη

Ψήφοι: 37 15,4%
  • Κατερίνη

Ψήφοι: 1 0,4%
  • Γιαννιτσά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Έδεσσα

Ψήφοι: 8 3,3%
  • Βέροια

• Νάουσα

Ψήφοι: 4 1,7%
  • Κοζάνη

• Πτολεμαίδα

• Γρεβενά

• Καστοριά

Ψήφοι: 15 6,2%
  • Φλώρινα

• Γιάννενα

Ψήφοι: 26 10,8%
  • Ηγουμενίτσα

• Άρτα

• Πρέβεζα

• Λάρισα

• Τρίκαλα

• Καρδίτσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Λαμία

• Λειβαδιά

Ψήφοι: 7 2,9%
  • Άμφισσα

• Αγρίνιο

• Καρπενήσι

• Χαλκίδα

Ψήφοι: 6 2,5%
  • Θήβα

• Αθήνα

Ψήφοι: 33 13,7%
  • Κόρινθος

• Ναύπλιο

Ψήφοι: 53 22,0%
  • Άργος

• Τρίπολη

• Σπάρτη

• Πάτρα

Ψήφοι: 9 3,7%
  • Πύργος

• Καλαμάτα

Ψήφοι: 20 8,3%
  • Χανιά

Ψήφοι: 33 13,7%
  • Ρέθυμνο

Ψήφοι: 12 5,0%
  • Ηράκλειο

• Άγιος Νικόλαος

• Βόλος

Ψήφοι: 21 8,7%
  • Μεσολόγγι

• Ιεράπετρα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    241

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
αν ξεραμε το επιθετο του θα τον βρισκαμε,πες μας θειτο σε τι τελειωνει το επιθετο σου,σε πουλος,ακης,ιδης,αδης,ελλης,ογλου,η ειμαι δισυλλαβο,πες μας μονο σε τι τελειωνει αν εχεις κοτσια.
Nαι, εσένα περίμενα να μου πεις από που κατάγομαι!
-πούλος από Πελοπόνησο
-ακης από Κρήτη
-ίδης από Πόντο
-άδης, -έλλης δεν ξέρω
-όγλου Τούρκος!
-δισύλλαβο επίσης δεν ξέρω.

Εγώ όμως δεν καταλαβαίνω το εξής: Εγώ είμαι πολύ περήφανος που είμαι Αθηναίος. Εσύ γιατί δεν είσαι περήφανος που είσαι βλαχαδερό? Φτύνεις την καταγωγή σου? :S

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Γιάννενα με διαφορά για μενα
Μουνακια παντού, κρύο και φοβερό τοπιο

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.351
Πόντοι
786
δούμπας βαρώνος

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Ποιο ομορφες δεν ξερω αλλα πιο ασχημες ειναι το αγρινιο το αιγιο η κορινθος η τριπολη καρλοβασι σαμου.
Λιγοτερο ασχημες πατρα πυργος μεσσολογγι αθηνα.

Πύργος ρε φίλε μακράν η πιο τραγική και άσχημη πόλη.
Και με τον χειρότερο και πιο ελεεινό κόσμο...:confused:
Η Πάτρα δεν είναι ωραία αλλά εχει ωραια μέρη κοντά,όπως και η Τρίπολη(από όταν πεζοδρομηθηκε το κέντρο ομόρφυνε αρκετά),είναι κοντά σε πανέμορφα μέρη.
Αντικειμενικά οι πιο όμορφες πόλεις ειναι τα Τρικαλα,η Ερμούπολη,τα Χανιά,το Ναύπλιο,η Καλαμάτα,το Καρπενήσι,τα Γιάννενα,η Αλεξανδρούπολη,η Ρόδος,η Κέρκυρα και φυσικά η Θεσσαλονίκη!
Προσωπική άποψη πάντα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Μένω Αθήνα !! Ναύπλιο & Θεσ/νίκη πολλύ αγαπημένες πόλεις !! Φυσικά και από τις άλλες η κάθε μία έχει την ομορφιά της !!
:hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Αθήνα το 15Αύγουστο και την εβδομάδα του Πάσχα που έχει φύγει η βλαχιά για τα χωριά κι είμαστε άνετοι κι ωραίοι, στην πιο όμορφη πόλη! :dancing:
ελα ρε θειτσο καραβλαχος εισαι και εσυ
Ίσα ρε χωριαταρέα! Επειδή είσαι εσύ βλαχαδερό με το λλλλι και το νννννι νομίζεις ότι είναι όλοι? 6 γενιές Αθήνα καράβλαχε. Άντε τώρα τράβα άρμεξε καμιά κατσίκα :tooth:

6 γεννιές τύπε μιλάμε για 200 χρόνια.Τοτε η Αθήνα είχε Αρβανίτες,Αλβανους και Τούρκους...:confused:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Αθήνα , γιατί είναι η πιο ιστορική και λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού.
Καλαμάτα πανέμορφη και με φοβερή ρυμοτομία (δεν έχω καταγωγή από κει)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.505
Πόντοι
2.306
Για να εχει καποιος αποψη εστω και υποκειμενική θα πρέπει να τις έχει επισκεφθει όλες. Ειδάλλως δεν ψηφίζουμε για την "πιο ομορφη πολη της Ελλαδας" αλλά για την "πιο ομορφη πολη που εχουμε επισκεφθει". Εμένα ας πούμε για παράδειγμα , μου λείπουν οι μισές από τις πόλεις του Βορρά. Αντίστοιχα οι βόρειοι είναι μάλλον απίθανο να εχουν επισκεφθει όλο τον Νότο. Ως ες τουτου θα ψηφισω Ναυπλιο ως ομορφοτερη πολη της νοτιας Ελλαδας.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Για να εχει καποιος αποψη εστω και υποκειμενική θα πρέπει να τις έχει επισκεφθει όλες. Ειδάλλως δεν ψηφίζουμε για την "πιο ομορφη πολη της Ελλαδας" αλλά για την "πιο ομορφη πολη που εχουμε επισκεφθει". Εμένα ας πούμε για παράδειγμα , μου λείπουν οι μισές από τις πόλεις του Βορρά. Αντίστοιχα οι βόρειοι είναι μάλλον απίθανο να εχουν επισκεφθει όλο τον Νότο. Ως ες τουτου θα ψηφισω Ναυπλιο ως ομορφοτερη πολη της νοτιας Ελλαδας.

Μπορώ να πω ότι έχω πάει σε όλες τις πόλεις από αρκετές φορές.
:wink:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αν ξεραμε το επιθετο του θα τον βρισκαμε,πες μας θειτο σε τι τελειωνει το επιθετο σου,σε πουλος,ακης,ιδης,αδης,ελλης,ογλου,η ειμαι δισυλλαβο,πες μας μονο σε τι τελειωνει αν εχεις κοτσια.
Nαι, εσένα περίμενα να μου πεις από που κατάγομαι!
-πούλος από Πελοπόνησο
-ακης από Κρήτη
-ίδης από Πόντο
-άδης, -έλλης δεν ξέρω
-όγλου Τούρκος!
-δισύλλαβο επίσης δεν ξέρω.

Εγώ όμως δεν καταλαβαίνω το εξής: Εγώ είμαι πολύ περήφανος που είμαι Αθηναίος. Εσύ γιατί δεν είσαι περήφανος που είσαι βλαχαδερό? Φτύνεις την καταγωγή σου? :S
ρε χαζουλη θειτσο αν την εφτυνα δεν θα το λεγα κιολας οτι εχω καταγωγη απο το λεοντιο.
Μπορει να γεννηθηκα αθηνα αλλα ο παππους μου γεννηθηκε εκει.
Εσυ παλι κρυβεσαι,φοβασε να πεις σε τι τελειωνει το επωνυμο σου φοβασε να πεις απο που κραταει η σκουφια σου ασε τα υπολοιπα.
Εδω μεσα οταν θα κρινεις τους αλλους για τα επαγγελματα την καταγωγη κλπ θα λες και τα δικα σου να μην τα κρυβεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αθήνα το 15Αύγουστο και την εβδομάδα του Πάσχα που έχει φύγει η βλαχιά για τα χωριά κι είμαστε άνετοι κι ωραίοι, στην πιο όμορφη πόλη! :dancing:
Ίσα ρε χωριαταρέα! Επειδή είσαι εσύ βλαχαδερό με το λλλλι και το νννννι νομίζεις ότι είναι όλοι? 6 γενιές Αθήνα καράβλαχε. Άντε τώρα τράβα άρμεξε καμιά κατσίκα :tooth:

6 γεννιές τύπε μιλάμε για 200 χρόνια.Τοτε η Αθήνα είχε Αρβανίτες,Αλβανους και Τούρκους...:confused:
πε ςτου τα αλλα δεν καταλαβαινει.
Με λιγα λογια η τουρκοσπορος ειναι η αρβανιτης μην το ψαχνουμε,ελληνας δεν ειναι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποιο ομορφες δεν ξερω αλλα πιο ασχημες ειναι το αγρινιο το αιγιο η κορινθος η τριπολη καρλοβασι σαμου.
Λιγοτερο ασχημες πατρα πυργος μεσσολογγι αθηνα.

Πύργος ρε φίλε μακράν η πιο τραγική και άσχημη πόλη.
Και με τον χειρότερο και πιο ελεεινό κόσμο...:confused:
Η Πάτρα δεν είναι ωραία αλλά εχει ωραια μέρη κοντά,όπως και η Τρίπολη(από όταν πεζοδρομηθηκε το κέντρο ομόρφυνε αρκετά),είναι κοντά σε πανέμορφα μέρη.
Αντικειμενικά οι πιο όμορφες πόλεις ειναι τα Τρικαλα,η Ερμούπολη,τα Χανιά,το Ναύπλιο,η Καλαμάτα,το Καρπενήσι,τα Γιάννενα,η Αλεξανδρούπολη,η Ρόδος,η Κέρκυρα και φυσικά η Θεσσαλονίκη!
Προσωπική άποψη πάντα.
η πιο ομορφη πολη της Πελοποννήσου ειναι το Ναύπλιο και νομιζω κερδιζει με διαφορα της αλλες.
Καλύτερα να βρουμε της πιο ομορφες πολεις ανα γεωγραφικο διαμερισμα και μετα τις συγκρινουμε μεταξι τους.
Στην κρητη πιστευω τα χανια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536

πε ςτου τα αλλα δεν καταλαβαινει.
Με λιγα λογια η τουρκοσπορος ειναι η αρβανιτης μην το ψαχνουμε,ελληνας δεν ειναι.

Μεγάλη κουβέντα αυτό.Οι Αρβανίτες έχουν 100% Ελληνική συνείδηση.
Τώρα τι είναι ο καθένας 300-400 χρόνια πίσω,επίσης είναι μεγάλη κουβέντα.
Με τις καταγωγές κτλ μόνο κάτι ναζίδια ασχολούνται.Γάμηστο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
στο ερώτημα πρέπει να διευκρινιστεί αν περιλαμβάνεται και το πως περνάς στην πολη, οι δυνατότητες που σου δίνει και ο τρόπος ζωής...
ή αν αφορά μόνο στη φυσική ομορφιά.

εάν το πρώτο είναι το ζητούμενο, και μιλώντας ως κάποιος που γεννήθηκε και μεγάλωσε αθήνα - το τονίζω αυτό, νομίζω πως η αθήνα είναι μονόδρομος.
άντε ίσως και η θεσσαλονίκη αλλά και πάλι δύσκολα.

αν αναφερόμαστε στο φυσικό κάλλος φυσικά υπάρχουν πολλές όμορφες ελληνικές πόλεις
Μάλλον δεν αναφέρεται στον τρόπο ζωής γιατί τότε μόνον μεγάλες πόλεις αφορά το ερώτημα. Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μετά Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο που αν θυμάμαι καλά είναι αυτές που έχουν πάνω από 100.000 δημότες.
Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα, θα έλεγα ότι οι περισσότερες πόλεις έχουν κάποια όμορφα σημεία, άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα. Κατά τη γνώμη μου στο σύνολο η πιο όμορφη είναι το Ναύπλιο. Και η πιο βαρετή τα Γρεβενά.

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1
Καλυτερη μακραν συνδυαζοντας πολλα στοιχεία γεωγραφικά, κλιματικα, ζωη κοινωνικη ,ποιοτητα ζωης κλπ..

Μονο Βολος!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν, ειδικά από μια ηλικία και μετά, την ηρεμία ζωής που προσφέρει μια μικρή πολη...
ακόμα και ενα χωριό
Αυτό είναι λογικό. Προτεραιότητες, προσανατολισμοί και στόχοι αλλάζουν με τα χρόνια.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.786
Πόντοι
5.396
Ξάνθη πανέμορφη πόλη.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Αν το πάρουμε απο αισθητική θα σου έλεγα Ερμούπολη / Χανιά / Ναύπλιο / Ιωάννινα / Καβάλα. Προφανώς την αισθητική και την αρχιτεκτονική τη βλέπεις σε ένα κομμάτι της πόλης οπότε οι μικρές πόλεις έχουν πλεονέκτημα (βλ. Ρέθυμνο) γιατί έχουν μικρό κομμάτι με πολυκατοικίες και ακαλαίσθητο. Αντίστοιχα Αθήνα (ιστορικό κέντρο, παραλιακό μέτωπο, Κηφισιά) και Θεσσαλονίκη (παραλία, παλιά πόλη) έχουν πολύ όμορφα κομμάτια.

Αν το πάρεις σαν ζωή εκεί το χάνουν οι μικρές επαρχιακές πόλεις, ειδικά το χειμώνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom