Νέα

Η πιο όμορφη ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα αλάνι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας αγαπητοί συναθλητές! Είμαι καινούργιος στο σάιτ και επειδή ασχολούμαι και εγώ με το άθλημα ήρθα και εγώ στην παρέα σας. Να σας μιλήσω για την αγαπημένη μου ιερόδουλη, την πιο όμορφη κοπέλα που έχω πάει. Βαρδάρη, Προμηθέως 19, το μπλε σπιτάκι. Η Μαίρη. Εχει το πιο όμορφο στήθος στον κόσμο. Την επισκέπτομαι 5-6 χρονια περίπου. Δεν την αλλάζω με καμμία, είναι η αγαπημένη μου. Το δέρμα της είναι λευκό και απαλό. Έχω πολύ καιρό να την επισκεφτώ, αλλά θα πάω σύντομα. Καμμία δεν έχει τόσο όμορφες βυζάρες και τόσο σφιχτό μουνάκι.
Μου αρέσει πολύ να γλείφω τα πατουσάκια της. Κάθε φορά τα γλείφω. Το έχει κάνει κανείς αυτό σε μπουρδέλο; Και αν ναι, πως αντέδρασε η κοπέλα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γεια σας αγαπητοί συναθλητές! Είμαι καινούργιος στο σάιτ και επειδή ασχολούμαι και εγώ με το άθλημα ήρθα και εγώ στην παρέα σας. Να σας μιλήσω για την αγαπημένη μου ιερόδουλη, την πιο όμορφη κοπέλα που έχω πάει. Βαρδάρη, Προμηθέως 19, το μπλε σπιτάκι. Η Μαίρη. Εχει το πιο όμορφο στήθος στον κόσμο. Την επισκέπτομαι 5-6 χρονια περίπου. Δεν την αλλάζω με καμμία, είναι η αγαπημένη μου. Το δέρμα της είναι λευκό και απαλό. Έχω πολύ καιρό να την επισκεφτώ, αλλά θα πάω σύντομα. Καμμία δεν έχει τόσο όμορφες βυζάρες και τόσο σφιχτό μουνάκι.
Μου αρέσει πολύ να γλείφω τα πατουσάκια της. Κάθε φορά τα γλείφω. Το έχει κάνει κανείς αυτό σε μπουρδέλο; Και αν ναι, πως αντέδρασε η κοπέλα;

ρε τυπε αλλο η πιο ομορφη και αλλο οι πιο ομορφες βυζαρες. τι διαολο πια

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
μυρίζει......απάτη το θεμα

ή μήπως σκευωρία? :huh:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γλυφεις τα πατουσακια ?  :headbang:
Ξερεις πως περπατανε ξυπολυτες αρκετη ωρα εκει μεσα οι κοπελες φανταζομαι ετσι ?  :think:
Εκτος κι αν τα πλενουν μπροστα σου τα ποδια τους .......  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
[move][size=28pt]Ζάνα .... τέλος !!!![/size][/move]

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε τυπε αλλο η πιο ομορφη και αλλο οι πιο ομορφες βυζαρες. τι διαολο πια
Είναι γενικώς πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Λεπτή, ψηλή, σφιχτό κορμί, καθόλου κυτταρίτιδα, ωραίο δέρμα, ωραία φατσούλα, κ.τ.λ.

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γλυφεις τα πατουσακια ?  :headbang:
Ξερεις πως περπατανε ξυπολυτες αρκετη ωρα εκει μεσα οι κοπελες φανταζομαι ετσι ?  :think:
Εκτος κι αν τα πλενουν μπροστα σου τα ποδια τους .......  :headbang:
Τί είναι αυτά που λες τώρα... Αφού η κοπέλα είναι πολύ καθαρή και προσέχει. Τα παπαούτσια τα βγάζει μόλις ξαπλώσει στο κρεββάτι και τα ξαναβάζει αμέσως πρίν σηκωθεί. Στο κάτω κάτω, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Τί είναι αυτά που λες τώρα... Αφού η κοπέλα είναι πολύ καθαρή και προσέχει. Τα παπαούτσια τα βγάζει μόλις ξαπλώσει στο κρεββάτι και τα ξαναβάζει αμέσως πρίν σηκωθεί. Στο κάτω κάτω, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό.

και εμείς που το ξέρουμε αυτο?? :dancing: :idiot:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Άντε ρε παιδιά, απαντήστε μου επιτέλους σε αυτό που σας ρωτάω.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
6 χρόνια επισκέψεις ?
σίγουρα της πήρες ήδη το πρώτο διαμέρισμα !  :grin:

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κανένας που να έχει φετίχ με τα πόδια τελοσπάντων;

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
6 χρόνια επισκέψεις ?
σίγουρα της πήρες ήδη το πρώτο διαμέρισμα !  :grin:
Αυτοκίνητο δεν οδηγάω. Και ούτε πρόκειται.
Έξω δεν βγαίνω συχνά. Λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα.
Δεν πίνω. 2-3 ποτά κάθε 15 μέρες.
Γκόμενα δεν έχω.
Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom