Νέα

i phone...μιά βοήθεια πρίν την αγορά..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΥΓ τί σημαίνει σωστά στο ebay,πέρα από πληρωμή με paypal?

oι πολλές καλές κριτικές δεν είναι κριτήριο?
ετσι ακριβως..
θα κοιτας επισης και το ποσο προσφατες ειναι..
λ.χ. ποσες θετικες εχει το τελευταιο εξαμηνο..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
άρα στην Ελλάδα θα εμφανιστεί το πρόβλημα,αν εμφανιστεί δηλαδή?

αλλά οι πιθανότητες να το ανοίξουν είναι απειροελάχιστες μάλλον....

και γιατί θέλει εκτελωνισμό δηλαδή?

ΥΓ τί σημαίνει σωστά στο ebay,πέρα από πληρωμή με paypal?

oι πολλές καλές κριτικές δεν είναι κριτήριο?
Το προβλημα εμφανιζεται οταν το δεμα φτανει στην Ελλαδα.
Εαν στο στειλει με courier τοτε οι πιθανοιτητες δεν ειναι απειροελαχιστες,αλλα 100%...ΟΛΑ τα δεματα ανοιγονται.
Εκτος και εαν εχει δηλωσει οτι ειναι ΔΩΡΟ (gift) η οτι εχει μικρη χρηματικη αξια,κατω απο 100 δολλαρια.(Ολα τα δεματα που στελνονται στην Ελλαδα απο χωρες εκτος Ευρωπαικης ενωσης ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ αυτοι που το στελνουν,να δηλωνουν επανω στο δεμα ποσο κοστιζει)..
Σε αυτη τη περιπτωση δεν τα ανοιγουν ολα...Αλλα και παλι το εχουν παρει χαμπαρι το παραμυθι και δεν το χαβουν οι τελωνιακοι...
Η μονη ελπιδα να τη γλυτωσεις ειναι να στο στειλει με EMS που συνεργαζεται με τα Ελληνικα Ταχυδρομεια και εκει ειναι αργοσχολοι και βαριουνται να ανοιγουν δεματα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οχι γκιφτ ρε παιδια..την εχουν ψιλιαστει οι μαλακες στο τελωνειο..
καλυτερα να γραψει πανω 30-40ευρω..εγω ποτε δεν ειχα προβλημα..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οχι γκιφτ ρε παιδια..την εχουν ψιλιαστει οι μαλακες στο τελωνειο..
καλυτερα να γραψει πανω 30-40ευρω..εγω ποτε δεν ειχα προβλημα..
Να σου πω την αληθεια ουτε εγω,αλλα και τις 3 φορες που εχω παρει 1 απο Αμερικη και 2 απο Χονγκ Κονγκ,μου το στειλανε με EMS και μετα το παρελαβαν τα Ελληνικα Ταχυδρομεια και μου το εστειλαν με το ταχυδρομο πορτα-πορτα.Βεβαια εχασα 10 χρονια ζωης απο την αγωνια μεχρι να ερθουν σπιτι τα δεματα...
Απο οτι ξερω ομως ΜΑΚΡΙΑ απο DHL και SPEEDEX...Αυτοι τα ανοιγουν ΟΛΑ...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Μονο το  oτι υποστηριζει μονο  microsim και σε δεσμευει να την χρησιμοποιεις μονο στο  iphone  επειδη δεν υποστηριζεται σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη , ειναι ενας σημαντικος λογος να μην το παρεις...
Εγω ο βλακας δεν το γνωριζα και σημερα που το παρελαβα το εμαθα ...
Μεγαλη μαλακια ....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Μονο το  oτι υποστηριζει μονο  microsim και σε δεσμευει να την χρησιμοποιεις μονο στο  iphone  επειδη δεν υποστηριζεται σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη , ειναι ενας σημαντικος λογος να μην το παρεις...
Εγω ο βλακας δεν το γνωριζα και σημερα που το παρελαβα το εμαθα ...
Μεγαλη μαλακια ....

Λυνεται το προβλημα. Παιρνεις μια κανονικη καρτα, την κοβεις και κρατας το "πλαισιο" αν χρειαστει να την βαλεις σε κανονικο κινητο απλα κουμπωνει μεσα στο παισιο και μπαινει στο τηλεφωνο που θες. Για σιγουρια ενα κομματι σελοτεϊπ και το συστημα δουλευει. Σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει κινητο με τις γνωστες καρτες αλλωστε!!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Δεν γινεται αυτο που λες φιλε μου νομιζω

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Λυνεται το προβλημα. Παιρνεις μια κανονικη καρτα, την κοβεις και κρατας το "πλαισιο" αν χρειαστει να την βαλεις σε κανονικο κινητο απλα κουμπωνει μεσα στο παισιο και μπαινει στο τηλεφωνο που θες. Για σιγουρια ενα κομματι σελοτεϊπ και το συστημα δουλευει. Σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει κινητο με τις γνωστες καρτες αλλωστε!!
το χεις δοκιμασει?
μπακαλιστικα μου ακουγονται ολα αυτα..

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
υπαρχει "διακορευτης" με τις διαστασεις της "μεγαλης" καρτας οπου μετα το "κοψιμο" σου αφηνει το πλαισιο σε πολυ καλη κατασταση. οποτε κανει για τη χρηση που προανεφερα.
Το εχω δει να δουλευει, δεν το εχω χρειαστει ο ιδιος γιατι απλα πηρα αμεσα multi sim οπου εχεις μια μικρη και δυο μεγαλες στο ιδιο νουμερο. Αλλα αυτο δε ξερω αν παιζει στην Ελλαδα!

Τελος για να μπουν σε μια σειρα τα πραγματα, μπορει να ειναι οτι ειναι η Apple, αλλα αυτη τη στιγμη ΟΛΑ τα κινητα hi end ΟΛΩΝ των κατασκευαστων προσπαθουν να την αντιγραψουν, καποιοι το κανουν καλα, καποιοι απλα μας παιδευουν, αλλα η Apple εκανε τα smart mobiles οπως ειναι σημερα!

jimmis_id

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφέρεται κανείς για iphone 4 16GB Black ????? Ολοκαίνουργιο ( απλά άνοιξα τη συσκευασία ) . To πουλάω γιατί απο λάθος μου το πήρε η κοπέλα μου ενώ ήθελα το Blackberry !!!! 500 ευρώ μάγκες !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom