Επισκέπτης
Επειδή είπα τι εξοπλισμό χρησιμοποίησαν σημαίνει ότι τους υποτίμησα;Ο διαγωνισμός απευθυνόταν και σε επαγγελματίες οπότε το ήξερα ότι θα βρεθούν άτομα με καλύτερο εξοπλισμό να έχουν βγάλει καλύτερες φωτογραφίες.Είναι άτομα που ασχολούνται ως επί το πλείστον με φωτογραφία άγριων ζώων.Εγώ έτυχε να δω την πέρδικα και έβγαλα ότι έβγαλα.Ευτυχώς που δεν έβγαλαν στις πρώτες θέσεις οικόσιτα ζώα,όπως ένα άλογο με καπιστράνα,τίγρεις και καμηλοπαρδάλεις από τον ζωολογικό κήπο.Και η πρώτη φωτογραφία και η δεύτερη είναι πολύ καλές.Η τρίτη,το τοπίο,εξίσου καλή αλλά θεωρώ ότι άλλη έπρεπε να πάρει θέση.
Στις πρώτες θέσεις εγώ θα έβγαζα αυτές τις φωτογραφίες:
Με τυχαία σειρά..Και πολλές έχουν βγει με καλύτερο εξοπλισμό από το δικό μου,αλλά είναι εξαιρετικές.Αυτό που δεν μου άρεσε σε αυτό τον διαγωνισμό ήταν ότι δεν "έκοψα" όσες φωτογραφίες δεν ήταν σχετικές με το θέμα του διαγωνισμού και έπρεπε να ξεπεράσω άλογα τίγρεις καμηλππαρδάλεις,σκυλιά γατιά για να βρεθώ στην τελική επιλογή.Και ιδίως για εμένα που "μπήκα" αργά στον διαγωνισμό είχα να ξεπεράσω πολλές άσχετες με το θέμα φωτογραφίες.
Στις πρώτες θέσεις εγώ θα έβγαζα αυτές τις φωτογραφίες:
Με τυχαία σειρά..Και πολλές έχουν βγει με καλύτερο εξοπλισμό από το δικό μου,αλλά είναι εξαιρετικές.Αυτό που δεν μου άρεσε σε αυτό τον διαγωνισμό ήταν ότι δεν "έκοψα" όσες φωτογραφίες δεν ήταν σχετικές με το θέμα του διαγωνισμού και έπρεπε να ξεπεράσω άλογα τίγρεις καμηλππαρδάλεις,σκυλιά γατιά για να βρεθώ στην τελική επιλογή.Και ιδίως για εμένα που "μπήκα" αργά στον διαγωνισμό είχα να ξεπεράσω πολλές άσχετες με το θέμα φωτογραφίες.