alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν σιχαινεσαι ρε φιλε?με φοβίζει θα ερθεις και εσυ μαζι με κανα δυο αλλους.
Δεν σιχαινεσαι ρε φιλε?με φοβίζει θα ερθεις και εσυ μαζι με κανα δυο αλλους.
ποιον τον τρουμπα η τους δυο άλλους.Δεν σιχαινεσαι ρε φιλε?
Την συγκεκριμενη.ποιον τον τρουμπα η τους δυο άλλους.
Ηρωας...δεν φοβουνται τα παληκαρια...
ελα και συ να παιξουμε μπλαιντ τειστ,θα μας τσιμπουκωνει και θα πρεπει να βρει ποιος ειναι ποιος.Την συγκεκριμενη.
αλεξη για πες τι εχει σιχαμενο η πενταγιω ρε να γλυτωσουμε τον μπαρακοΗρωας...
Καλο...ελα και συ να παιξουμε μπλαιντ τειστ,θα μας τσιμπουκωνει και θα πρεπει να βρει ποιος ειναι ποιος.
Ρε τύπε γούστα ειναι αυτα, αν δεν σε πειραζει που εχει παρει πεντε καραβιές μαύρους, πακιστανους, τζαμαικανους απο καθε τρύπα της, εμενα μου περισσευει.αλεξη για πες τι εχει σιχαμενο η πενταγιω ρε να γλυτωσουμε τον μπαρακο
Ναι και θα βουταω μετα το πουλι μου σε λυστεριν. Αστο τύπε.ελα και συ να παιξουμε μπλαιντ τειστ,θα μας τσιμπουκωνει και θα πρεπει να βρει ποιος ειναι ποιος.
τα σεβη μου μυστηΦίλε Νάσο να σου πώ από κοντά πολύ ευχαρίστως.
Έχω ξοδέψει πάρα πολύ χρήμα και με κόπο για να μάθω όσα γνωρίζω πλέον με όλες τις πληροφορίες που έχω και τα κονέ από μέσα από την πορνοβιομηχανία.
Δεν θα'θελα να μοιραστώ τόσο delicate info εδώ μέσα,με τόσους ungrateful άσχετους με τον χώρο..
χονδροΡε τύπε γούστα ειναι αυτα, αν δεν σε πειραζει που εχει παρει πεντε καραβιές μαύρους, πακιστανους, τζαμαικανους απο καθε τρύπα της, εμενα μου περισσευει.
Ρε τύπε γούστα ειναι αυτα, αν δεν σε πειραζει που εχει παρει πεντε καραβιές μαύρους, πακιστανους, τζαμαικανους απο καθε τρύπα της, εμενα μου περισσευει.
αντι να τον βουτας βαλτην να κανει μπουκωματα με μπεταντιν.Ναι και θα βουταω μετα το πουλι μου σε λυστεριν. Αστο τύπε.
Ρε τύπε γούστα ειναι αυτα, αν δεν σε πειραζει που εχει παρει πεντε καραβιές μαύρους, πακιστανους, τζαμαικανους απο καθε τρύπα της, εμενα μου περισσευει.
σκασε εσυ,εχει υγρασια και ζεστη σημερα.του αλεκου του σφαζουμε μια παρθενα καθε μηνα δεν παει με οποια οποια
αφου εισαι κουρουτα...ετσι ειναι στα τροπικα κλιματασκασε εσυ,εχει υγρασια και ζεστη σημερα.