Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.275
- Πόντοι
- 26.227
του αλεκου του σφαζουμε μια παρθενα καθε μηνα δεν παει με οποια οποια
είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινόοος
με προβληματιζει,γυναικα που αποριπτει ο αλεξανδρος φαντασου κατι βρωμαει.είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινόοος
με προβληματιζει,γυναικα που αποριπτει ο αλεξανδρος φαντασου κατι βρωμαει.
και καρπουζα
Σφάζεις με βαμβάκι και χαμόγελοοοο
Φιλί κι απάτη - Βαρδής Αντώνης
Αλέξη το ίδιο και οι βερόνικες, γκλαμουριότισες, gdeτισες, παντώς τύπου ρωσσίδια ρουμανίδια κτλ και τα χρυσώνουμε για να πάμε ...
Μη πω για τις γκόμενες - γυναίκες μας τι μας πασάρουν και τι έχουν κάνει πριν
Οι γυναίκες δεν έχουν ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ να γράφει
με προβληματιζει,γυναικα που αποριπτει ο αλεξανδρος φαντασου κατι βρωμαει.
δλδ τον απεριψες για ποιον λογο το σκεφτηκες καλαψαφου εφαγε χυλοπιτα βγαζει ξινιλα..τι να κανουμε αυτα εχει η ζωηηη
Ναι ναι εφαγα χυλοπιτα. Δικιο εχεις. Εγω χανω. Ασχολησου με τους αλλους, κανενα προβλημα.αφου εφαγε χυλοπιτα βγαζει ξινιλα..τι να κανουμε αυτα εχει η ζωηηη
Α εσυ το πιστεψες κιολας.Το οτι γυναίκες σαν εσένα ρίχνουν και χυλόπιτες στους άντρες με προβληματίζει για το μέλλον......σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;;!
Μου λες;;;;;;
Το θεμα ειναι αν θα κολλησει ή αν εχει κολλησει τιποτα?Η πενταγιω εχει πάει με αράπια,πακιστάνια και γυφταριά..Λες να κολλήσει σε κάποιον;;;
παρακαλω εχετε τον λογο να μαθουμε την αληθεια,ειστε υποχρεωμενος σαν νομικος να μας διαφωτισετε για το συμβαν.Ναι ναι εφαγα χυλοπιτα. Δικιο εχεις. Εγω χανω. Ασχολησου με τους αλλους, κανενα προβλημα.
αν εχει μεταδωσει σε καποιον εννοει ο διαολος.Το θεμα ειναι αν θα κολλησει ή αν εχει κολλησει τιποτα?
Δεν ξερω ρε τύπε, αν την θελετε πάρτε την, απ' ό,τι καταλαβαινω στην πραξη καλη πρεπει να ειναι, ο καθενας εχει δικαιωμα να ρισκαρει σε αυτη τη ζωη. Εγω αποχωρω απο το νημα της γιατι δεν θελω να της δινω και θεαματικοτητα.παρακαλω εχετε τον λογο να μαθουμε την αληθεια,ειστε υποχρεωμενος σαν νομικος να μας διαφωτισετε για το συμβαν.
φίλε δε νομίζω οτι ανησυχεί για την δική της υγεία αλλα για του ταλαίπωρου που θα καβατζωσει μια χρονια προστάτιδα απο τις καραβιες τις αραπιάς
Κακό σκυλί ψόφο δεν εχει!!!!Δεν παθαίνει τπτ!!!
pentagiotissa πόσα κιλά και τι ύψος έχεις?Παντως κανενας δε μ εχει προτεινει μεχρι στιγμης κανα ωραιο μεροςςς..
Παντως κανενας δε μ εχει προτεινει μεχρι στιγμης κανα ωραιο μεροςςς..