Νέα

Η ωραιότερη κοπέλα σε στριπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
μακραν παιδια η ωραιοτερη μουναρα ειναι η λαουρα του λολιτα........!!!!!!με δευτερη και καταιδρωμενη μουναρα παλι την μαρινα απο gold!!!!!!!

Καψουρης και εσυ με τη Λαουρα / πατουρα τρελη η Αλβανεζα / εγω παιδια δεν ξερω ποια να σας πω / καθε φορα που παω στριπ βλεπω ολο και πιο ομορφες κοπελες / ολες μου φαινονται μου@@@ρες .......

xonetos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγω Ζανα,απο Princess,δαγκωτο!Ξερει κανεις που δουλευει τωρα;;;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ψηφίζω τη μαύρη γαλλίδα (από κάποια γαλλική υπερπόντια κτήση της οποίας το όνομα μου διαφεύγει- και της υπερπόντιας κτήσης και της γαλλίδας) που δουλευε στο Ρασπούτιν...Έτσι για σπάσιμο στους λάτρεις της λευκής σάρκας και στους νιγηριανές aidsαρες μάυρες που έχουν κατακλύσει τα μαγαζιά...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια μηπως κανεις ξερει καμμια που να γαμιετε απο αυτες που αναφερετε παραπανω επιχρημασι?? ωραιες ειναι τις πιανεις τισ μπαλαμουτιαζεις σου ριχνουν και κ;ανενα βιζοσκαμπιλο κανενα φραπεδακι.. τις κερναμε και στο τελος δεν τις γαμαμε...μηπως ισχυει το ρητο αλλοι γαμανε και αλλοι τα ακουμπανε????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Συστηματικά δεν πρεπει να εκδίδεται καμία τους..Τώρα αν το δίνουν σε λίγους και εκλεκτούς (είτε καλούς πελάτες είτε κάποιους που γούσταραν) δεν το ξέρω και δε λέω τίποτα...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παιδια μηπως κανεις ξερει καμμια που να γαμιετε απο αυτες που αναφερετε παραπανω επιχρημασι?? ωραιες ειναι τις πιανεις τισ μπαλαμουτιαζεις σου ριχνουν και κ;ανενα βιζοσκαμπιλο κανενα φραπεδακι.. τις κερναμε και στο τελος δεν τις γαμαμε...μηπως ισχυει το ρητο αλλοι γαμανε και αλλοι τα ακουμπανε????

φιλαρακι, σε μια κουβεντα που ειχα με καποια στριπτηζου μου ειπε πως η δουλεια τους ειναι να κοροιδευουν τους ανδρες, να τους πουλανε αγαπες και ερωτες για να βγαινει το νυχτοκαματο.(σωωπα...). μην περιμενεις να γαμησεις σε τετειο μαγαζι. και να το καταφερεις θα σου κοστισει πανακριβα, τι να το κανεις να ριξεις ενα πουτσο των 1000, 1500 ή 2000 ευρω?  :headbang:
απο κει και περα υπαρχει και η (απειροελαχιστη) πιθανοτητα να σε γουσταρει η γκομενα και να βγειτε μαζι χωρις να σου? χει κοστισει απολυτως τιποτα. 
εξαλλου σκεψου οτι σ? ενα μαγαζι που δουλευουν 20 κοριτσια, η καθε μια εχει και την δικια της ξεχωριστη προσωπικοτητα και χαρακτηρα. αλλη ψαχνει τον λεφτα που για να του κατσει θα του τα φαει χοντρα, αλλες (οι περισσοτερες) σου τα τρωνε στο μαγαζι πουλωντας σου ελπιδες και ερωτες, υπαρχουν και καποιες που ψαχνουν ενα καλο παιδι να παντρευτουν και να φυγουν απο τη νυχτα (ελαχιστες, αλλα υπαρχουν..) και πολλες πολλες αλλες περιπτωσεις που βαριεμαι να γραψω αυτη τη στιγμη..

το στριπτιζαδικο, για ολους εμας που το γουσταρουμε, θεωρω πως ειναι μια μορφη διασκεδασης και τιποτα παραπανω.. διασκεδαση που αν δεν την εχεις υπο τον απολυτο ελεγχο σου μπορει να αποδειχθει καταστροφικη για την τσεπη, ακομα και για τον οικογενειακο περιγυρο σου.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
φιλαρακι, σε μια κουβεντα που ειχα με καποια στριπτηζου μου ειπε πως η δουλεια τους ειναι να κοροιδευουν τους ανδρες, να τους πουλανε αγαπες και ερωτες για να βγαινει το νυχτοκαματο.(σωωπα...). μην περιμενεις να γαμησεις σε τετειο μαγαζι. και να το καταφερεις θα σου κοστισει πανακριβα, τι να το κανεις να ριξεις ενα πουτσο των 1000, 1500 ή 2000 ευρω?  :headbang:
απο κει και περα υπαρχει και η (απειροελαχιστη) πιθανοτητα να σε γουσταρει η γκομενα και να βγειτε μαζι χωρις να σου? χει κοστισει απολυτως τιποτα. 
εξαλλου σκεψου οτι σ? ενα μαγαζι που δουλευουν 20 κοριτσια, η καθε μια εχει και την δικια της ξεχωριστη προσωπικοτητα και χαρακτηρα. αλλη ψαχνει τον λεφτα που για να του κατσει θα του τα φαει χοντρα, αλλες (οι περισσοτερες) σου τα τρωνε στο μαγαζι πουλωντας σου ελπιδες και ερωτες, υπαρχουν και καποιες που ψαχνουν ενα καλο παιδι να παντρευτουν και να φυγουν απο τη νυχτα (ελαχιστες, αλλα υπαρχουν..) και πολλες πολλες αλλες περιπτωσεις που βαριεμαι να γραψω αυτη τη στιγμη..

το στριπτιζαδικο, για ολους εμας που το γουσταρουμε, θεωρω πως ειναι μια μορφη διασκεδασης και τιποτα παραπανω.. διασκεδαση που αν δεν την εχεις υπο τον απολυτο ελεγχο σου μπορει να αποδειχθει καταστροφικη για την τσεπη, ακομα και για τον οικογενειακο περιγυρο σου
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος θυμάται τη Μπέλλα που δούλευε Aphrodite πριν 4 χρόνια? Απίστευτο κουκλί, απίστευτος χορός! Μαζί ήταν και Κατρίν, φοβερό πρόσωπο που την είχα πετύχει αργότερα Baby Gold αλλά τελευταία είχε χαθεί.

Μαρίνα πολύ όμορφη επίσης και Άννα, τι υπέροχο πρόσωπο (πάντα για Gold λέμε), η Modesta δεν ξέρω ποια είναι με ιντργκάρατε τώρα θα πρέπει να πάω να δω!

Στο Rasputin μέχρι πριν μερικούς μήνες δούλευαν μια φοβερή Γαλλιδούλα μιγάδα αδύνατη και πανύψηλη σαν μοντέλο και μία χυμώδης blonde bombshell, εντυπωσιακές και οι 2.
Αν λες την Μπελα που μεχρι περθσι δουλευε rasputin .συμφωνω και επαυξάνω.....

merc

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ramoute!!!!
δουλευει στιs Μουσεs

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παλι νομιζω οτι η μαρια απο λολιτα,η ξενια(πρωην λιντο) και η ελενα(πρωην σιροκκο....με τον κωλο σε σχημα orange!ειναι+ all the money......

Επισκέπτης
παπαζογλου μιλησα με πανο και λυπαμαι πολυ!!!!για την ξενια δεν θελω να μιλησω!!απλα ειναι σπανιο πλασμα!!

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνω και εγω... Ξενια και ξερω ψωμι!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!