Νέα

Η ωραιότερη κοπέλα σε στριπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Όχι, λέει την κοντή με το απίστευτο κωλαράκι που το χειμώνα την είδαν λουλουδού στην Ζήνα!
Ήταν φοβερό τσαπερδονοκωλοσφυριχτράκι με απαρχή το μικρό Άφρο, συνέχεια αρχικό Baby O, Baby O ii (now gold), Gold και λήξης. Επίσης το προσωπάκι της γαμηστερό.
Δεν λέει την θρυλική ξηγημένη μούρη, ψηλή Λάουρα (μόνο στο Αφρο ΙΙ και μετά Λίντο ώς Μαργαρίτα).

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Όχι, λέει την κοντή με το απίστευτο κωλαράκι που το χειμώνα την είδαν λουλουδού στην Ζήνα!
Ήταν φοβερό τσαπερδονοκωλοσφυριχτράκι με απαρχή το μικρό Άφρο, συνέχεια αρχικό Baby O, Baby O ii (now gold), Gold και λήξης. Επίσης το προσωπάκι της γαμηστερό.
Δεν λέει την θρυλική ξηγημένη μούρη, ψηλή Λάουρα (μόνο στο Αφρο ΙΙ και μετά Λίντο ώς Μαργαρίτα).
Ναι αυτο το μωρακι λέω.Ξερει κανεις που βρισκεται????

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τα βυζιά της δέχτηκαν ενίσχυση επι gold. Πρίν το μικρό Άφρο δούλευε Athens Queens με ξανθά πολλά μακριά πλεγμένα αφρικάνικα κοτσίδια. Αλλά είχε ξεκινήσει ως barwoman στο μικράκι απέναντι πριν το AQ που ονομάστηκε μετά String.

Απο το βιβλίο The Journey Of (strip) Man

υποκλινομαι σεβασμιοτατε..........

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ναι αυτο το μωρακι λέω.Ξερει κανεις που βρισκεται????

Τελευταίο siting του homus τσαπερδονοκωλοσφιρίχτριους Margaret the kolious καταγράφηκε ώσ λουλουδού στην Πέγκυ Ζήνα.
Άν δεν φανεί ξανά σε στρίπ, τότε ρωτάμε τον Φοίβο!  :grin:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Με βυζιά που τις πάνε φοβερά (τα έβαλε επι Ανατολή ΙΙ). Φοβερός τύπος γυναίκας. Πολύ δυνατή παρουσία και ντυμένη. All time favorite. Δυστυχώς clean dance (μέχρι Ανατολή ΙΙ μετά δεν ξέρω). Larissa Larissa se eida kai laxtarisa!

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Σε ό,τι αφορά το Lido, για χρόνια δούλευε εκεί (μπορεί ακόμα) μια ψηλή εντυπωσιακή ξανθιά (Βερόνικα?), ενώ το 2004 είχα πετύχει και τη Λάνα, φοβερό κορμί.

Αλλά μια που είχα ξεχάσει εντελώς και ξύπνησε η μνήμη μου διαβάζοντας τα γύρω thread και τα post-αναμνήσεις των συναγωνιστών ήταν ένα απίστευτο κοντούλι ξανθούλι με τα πιο ωραία εκφραστικά μάτια (ήταν μεγάλα, κάπως γατίσια, τρέλλα!) που έχω δει ever, φόραγε τότε (2003-2004) ένα ζεβρέ άσπρο-μαύρο στρινγκάκι-σουτιενάκι. 2 φορές που την είχα πάρει χορό, άρχιζε με στάνταρ ατάκα "τι ζώδιο είσαι?", χαμογελαστή, κεφάτη, φοβερό χορό με πρόσωπο από τα λίγα. Από τις λίγες που όταν τέλειωνε ο χορός, είχα χαζέψει!

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Αν λέμε την ίδια (ξανθιά κορμάρα), προσκυνώ, πολύ ωραίο μωρό! Μου έλεγε ότι μένει Βάρη και ότι θέλει να μάθει Ισπανικά και κάτι τέτοια. Τα θυμάμαι γιατί ήταν από τις λίγες φορές που είχε κάτσει κουβέντα χωρίς να ζητάει ποτά όλη την ώρα. Με είχε ρωτήσει και που μένω κλπ.

Κώλωσα τότε (2003-2004) να μάθω περισσότερα (μουτζώστε ελεύθερα) και φέτος μου έκατσε άνευ πληρωμής μια πολύ μετριότερη από άλλο κατάστημα (δεν το παίζω γαμίκουλας μία μόνο έχει κάτσει!)

Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!

(Αν λέγαμε για τη χειρότερη αυτή θα ήταν ένα μυξιάρικο που έμοιαζε με 13 χρονών στο Aphrodite προ τετραετίας, μικροκαμωμένο, ζήταγε όλη την ώρα ποτά, σπαστικό τελείως!)

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
μαγκες η paola απο baby gold ειναι η πιο ομορφη και χαμογελαστη απο ολες τις αλλες τις κακομουτσουνες που παρακαλανε για χορο

Επισκέπτης
φιλε Δαντη....ενα θα σου πω κ θα αναρωτηθω....ειχες παει στο μαγαζι πριν γινει η ΠΑΟΛΑ γνωστη απ το παιχνιδι του "μεγαλου" καναλιου ??? Αν ειχες παει...ξερεις οτι αυτο που λες ειναι ακυρο...αν δν ειχες παει...εχασες λιγο γελιο..(βλεποντας ΚΑΙ την ΠΑΟΛΑ να παρακαλαει...)!!!:):):)

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
ναι αλλα μετα το παιχνιδι δεν πουλαει μουρη και να το παιζει και καλα.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Από Θεσσαλονίκη (βέβαια έχω να πάω καιρό σε αυτό για διάφορους λόγους) Blue Iguana ήταν και δεν ξέρω αν είναι ακόμη η Myra από Ουγγαρία (καρκίνος στο ζώδιο :)) από τις πιο όμορφες κοπέλες που γνώρισα σε στριπτιζάδικο μέσα με πραγματικά υπέροχο χαμόγελο!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
athens queens, καθησε στο τραπεζι (και αργοτερα πανω μου) η απολυτη-για μενα- γυναικα η οποια μου ειπε πως ειναι απο το βλαδιβοστοκ απο πατερα ιαπωνα και μανα ρωσιδα (η απολυτη μιξη)!!!! δε θυμαμαι το ονομα της πιθανοτατα απο τα απανωτα εγκεφαλικα που με βαρεσαν βλεποντας αυτο το μουναρο!! :o :cheesy: :cheesy: :o

Επισκέπτης
Για την Αντριάνα που δουλεύει (η δούλευε)  στο Babyo Πειραιώς (και παλιότερα Ανατολή και Lido) τι έχετε να πείτε. Δεν ξέρω αν είναι απ τις πιο όμορφες αλλά είναι τέλεια στο να στα τρώει και να τρως και κόλλημα μαζί της....με κινητά και υποσχέσεις...που μείναν μόνο υποσχέσεις.. αλλά πιστεύω κι άλλοι θα την έχουν πατήσει μαζί της.  Η φωτο απο το site του babyo είναι η μελαχρινή με το κότσο με το πορτοκαλί..

Συνημμένα

• duos03_b.jpg
    duos03_b.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 54

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Οντως αυτη η Αντριαννα πολύ καλή!
Το πατσοκοιλο στα αριστερα γιατι το βαλανε και χαλαει τη φωτογραφία???

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πρόταση: Να κάνουμε outing όσες κοροϊδεύουν συστηματικά τους πελάτες πουλώντας υποσχέσεις. Το πόστ του φίλου είναι μία καλή αρχή ώστε να απομονώνονται και να τρώνε εμπάργκο.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
νομιζω οτι μια απο τις πιο ομορφες κοπελες σε στριπ που εχω δει ποτε μου ηταν πριν 2-3 χρονια το πολυ στο lido palace,μια μελαχροινη κουκλαρα ψηλη γυρω στο 1.77 με απιστευτα καλοσχηματισμενα βυζια και κορμι,την ειχα παρει πριβε χωρις φραπε και εχυσα μεσα σε 2 λεπτα απο τον εκπληκτικο χωρο της!!!!!!!αν μπορει κανεις ας με βοηθησει!

broker

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε pervertboy το πατσοκοιλο αριστερα κανει λεσβειακο σοου Αντριαννα με δονητες και τα σχετικα εινε πολυ καλη :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Ναι το πατσόκοιλο είναι ρουμάνα και πολύ καβλοτική θα λεγα την είχα βοηθήσει μια φορα με το δονητή όταν έκανε show. Είχε ζητήσει από ενα φίλο μου να της βάλει το δονητή αλλά εκείνος απ τη συγκίνηση είχε κάποιες δυσκολείες να της το βάλει, όχι γιατι είναι στενομούνα  :grin: αλλά γιατί της το έβαζε βιδωτά. :cheesy:  Είχε πολύ πλάκα και να λέει ο dj βάλτο αγόρι μου (ήταν τότε με το τρίποντο στον ημιτελικό) και το βουτάω εγώ και της το χώνω και λέει ο dj ανέλαβε ο παλιός..  :sunglasses: Μετά μου ήρθε στο τραπέζι και μου λεγε καλά ό φίλος σου τι το πέρασε το νιμου μου, έτσι μαμάει στριφογυριστά;  :) ... μετά την πήρα για χορό και πριν το καταλάβω μου τον είχε βγάλει και τον έγλυφε, τη σταμάτησα (να λείπει το βύσσινο)... μετά από αυτό τη ρώτησα αν το πάει το γραμμα εκτός του μαγαζιού και είπε φυσικά αρκεί να με μάθει (με μερικά ποτάκια) για να δει ότι δεν είμαι μπάτσος...  :grin: Δεν την κέρασα οπότε δεν είχα άλλη πληροφόρηση... Κανένας άλλος fun της Αντριάννας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom