Νέα

Η ωραιότερη κοπέλα σε στριπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Αυτή δεξιά που λές αν και πάω σπάνια στο Πειραιώς όποτε την πήρε το μάτι μου ήταν τραπεζωμένη και ρούφαγε ποτά. Τέτοιες ούτε τις πλησιάζω. Χορό καλό κάνει?

Επισκέπτης
τελικα κουφαλιτσες ολοι θυμαστε τη ξενια  ;)!!εχει σταματησει να δουλευει!!μπορει ομως να ξαναρχισει!!προς το παρον δεν ειναι πουθενα!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φοβάμαι ότι ο Βάσος νόμισε ότι του απάντησες για την μελαχροινή 1.77  :)

Επισκέπτης
Αυτή δεξιά που λές αν και πάω σπάνια στο Πειραιώς όποτε την πήρε το μάτι μου ήταν τραπεζωμένη και ρούφαγε ποτά. Τέτοιες ούτε τις πλησιάζω. Χορό καλό κάνει?

Ναι ρουφάει τα ποτά και τα λεφτά... ξέρει να μιλάει και σε ανεβάζει για αυτό παίρνει πολλά ποτά. Και από χορό καλή είναι η Αντριάνα...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Κατάλαβα, μούφα σε όλα η γκόμενα. Οι φραπεδιάρες προτείνουν. Τώρα άμα είναι να φάμε 1000Ε να μας κάνουν κανα καλό, γάματα! Καλά τις κόβω εγώ τις παραμυθατζούδες και την κάνω αλάργα...

Επισκέπτης
Πρόταση: Να κάνουμε outing όσες κοροϊδεύουν συστηματικά τους πελάτες πουλώντας υποσχέσεις. Το πόστ του φίλου είναι μία καλή αρχή ώστε να απομονώνονται και να τρώνε εμπάργκο.

Καλή πάντως η πρότασή σου, να φτιάξουμε black list με τις πολλά υποσχόμενες και να τους ρίξουμε εμπάργκο...  :ak:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ε τι τώρα, άλλο να την ψάχνεις σόνυ και καλά με μία γκόμενα και να σου λέει θα, θα, να σε αποφεύγει, και άλλο να δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα της συμπάθειας και να σου δίνει και τηλ και θα πηδηχτούμε κλπ για να τα τρώει. Και καπάκι να έχει άλλον στην σειρά απο τραπέζι σε τραπέζι! Αυτό είναι το απεχθέστερο σύστημα και καλά έκανες και την έδωσες! Ρε πίσσα και πούπουλα!

Επισκέπτης

Ναι παίζει με την αντρική ψυχολογία το χει μελετήσει το πράγμα, σου γίνεται
εθιστική πολύ εύκολα, ακόμα και να βλέπεις ότι σε κοροιδεύει δεν μπορείς να ξεκολλήσεις εύκολα... να σκεφτείς σήκωνε και το τηλ κανα δυο φορές και μιλαγαμε, για να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις... Την είχα δει μετά από πολυ καιρό πάλι και με θυμόταν...μάλλον θα διατηρεί βαση δεδομένων από αυτούς που τα τρώει...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Η προληπτική συνταγή αλλά και θεραπεία είναι Lido και Gold με τις σούπερ μουνάρες αλλά Μαρίνα κλπ. (που άμα συγκρίνεις αυτή στη φωτό που λές, με Μαρίνα, είναι σαν FIAT δίπλα σε Aston Martin) φραπεδάκι κανονικά, απλά και ξάστερα, και έτσι δημιουργείται το καθαρό μυαλό, και το αλάρμ αντιμουφέξ βαράει αυτόματα στο εξής.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τελικά εδώ κρίνουμε εμφάνιση ή service; Γιατί αυτά σπάνια συμβαδίζουν... Εγώ πάντως όσον αφορά το service θυμάμαι ονόματα μόνο όσων με έχουν περιποιηθεί, όσες κοροϊδεύουν τις ξεχνάω αμέσως!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τελικά εδώ κρίνουμε εμφάνιση ή service; Γιατί αυτά σπάνια συμβαδίζουν... Εγώ πάντως όσον αφορά το service θυμάμαι ονόματα μόνο όσων με έχουν περιποιηθεί, όσες κοροϊδεύουν τις ξεχνάω αμέσως!

εκει στην πειραιως να αποφευγετε και την βαλεντινα!!!!!!!!!μακρια και αγαπημενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με το να θυμασαι cptn γλιτωνεις ομως λεφτακια!!!!!

Επισκέπτης
γιατι ρε συ vaso....οταν πας σ'ενα μαγαζι δν θυμασαι το προσωπο της καθε κοπελας ??? (ευκολοτερο ειναι να θυμασαι ονομα η προσωπο+χαρακτηριστικα???)
Εγω παρολο που δν θυμαμαι ονοματα σ'αυτες που δν μ'ενδιαφερουν θυμαμαι τα προσωπα τους,μη σου πω κ το στυλ τους....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Vasos, κάποια λεφτά δεν τα γλιτώνεις.. για να μαθαίνεις... τα λεγόμενα και "δίδακτρα". Πάντως το ψάχνω πολύ πριν τα αφήσω τώρα πια...

kingal13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ολγα....παλιο APhrodite ...ο πρωτος μου χωρος ever...1999-2000, Μπέλλα...(παλιό aphrodite)...η πιό όμορφη και ο πιο αισθησιακός χώρος...(δεν ξεχναω ποτέ τα γλωσόφυλλα)...Αννίτα ή ʼννα....(παλιό -πρώτο Βαβυ Ο) ο καλυτερος κώλος που πέρασε ποτέ απο Ελληνικό Στριπτητζάδικο..keyra agustina φάση....
αυτα

Επισκέπτης
μακραν παιδια η ωραιοτερη μουναρα ειναι η λαουρα του λολιτα........!!!!!!με δευτερη και καταιδρωμενη μουναρα παλι την μαρινα απο gold!!!!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom