Νέα

Η Μουνάρα Διευθύντρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zourpenko

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε Λιόμας πως δεν ακουμπάς γυναικα πάνω απο 25? Αφου είσαι παντρεμένος με παιδί, λογικά η γυναίκα σου θα είναι ή θα κοντευει τα 25...

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
Η συγκεκριμένη θα πρεπει να ειναι τωρα τελη 30, αλλά τότε τουλάχιστον ήταν καλυτερη απο τις περισσότερες 20αρες. Μη στελνετε mail ποια ειναι. Δεν θελω να δωσω άλλες πληροφορίες. Εγω τα 2 σκηνικά ηθελα απλά να περιγράψω γιατι ηταν από τα πιο καβλωτικά πράγματα που μου έχουν συμβεί.

alexandros69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βασικα καλα εξηγηθηκε αλλα επρεπε να την επαιρνε και κανα φραγκο εφοσον ειχε τετοια θεση.εχει λεφτα.
αυτα ειναι τα καλα οταν εισαι σε μια μεγαλη εταιρεια.πολλα ατομα-πολλα γαμησια..

Επισκέπτης
Ρε Λιόμας πως δεν ακουμπάς γυναικα πάνω απο 25? Αφου είσαι παντρεμένος με παιδί, λογικά η γυναίκα σου θα είναι ή θα κοντευει τα 25...

Ναι είναι πάνω από 25... αλλά δεν μιλάμε για την γυναίκα μου, μιλάμε για τις υπόλοιπες :) Και όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να "μικρύνω" την γυναίκα μου, με τις άλλες όμως έχω δικαίωμα επιλογής. Και οι επιλογές μου είναι πάντα στο < 25 ;)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όπως και να το κάνουμε ο λιόμας έχει δίκιο. Άλλο 22 άλλο 32. Ακόμα και η πιο μουνάρα 32-άρα στα 22 ήταν θεόμουνο x 10. Ο χρόνος δεν κάνει εξαιρέσεις σε κανέναν.

ironmike90

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα η πρώην διευθύντριά μου είναι ακριβώς 40 και εγώ 30, τώρα που άλλαξα εργασιακό χώρο και δεν έχω και ανάγκη κανέναν από εκεί, είμαι διατεθειμένος για χοντρό πέσιμο και ότι βγει. Είναι ανύπαντρη, πολύ εμφανίσιμη, πολυάσχολη και βγάζει έναν αέρα σκύλας που αν τον βγάλει στο κρεβάτι θα περάσουμε τέλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom