Νέα

Η Μουνάρα Διευθύντρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
hahaha επεσες και εσύ στην περίπτωση..Καλα τι τα ειχες με την πρωτη 35αρα που ειχε γερασμενη και ασχημόφατσα αμα ηταν να τα χαλας σε ποτα για να αντέχεις να την βλέπεις:P

Με την πρώτη ούτε κατά διάνοια τα είχα, και αυτό ενίσχυσε τη νεύρωσή της. Και μόνο που τη θυμάμαι μου έρχεται αναγούλα. Ήμουν δυστυχώς υποχρεωμένος να την ανέχομαι για άλλους λόγους και προσπαθούσε να μου σπάσει τα νεύρα για να εκδικηθεί για την αδιαφορία μου προς τη γερασμένη μουτσούνα της.

Ενταξει..
Σε σενα παει αυτο που λεμε "πετυχε,δεν ετυχε"
Δεν παει να πει ομως οτι ΟΛΕΣ ειμαστε νευρωτικες και πως αν δεν ειμαστε γινομαστε... :P :grin:
Αφου βλεπεις οτι δεν σε πανε οι 35αρες...Η κατεβα πιο κατω σε ηλικια η ανεβα :sunglasses:

Σιγά μη πάμε και στις 50άρες  :rolleyes:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σιγά μη πάμε και στις 50άρες  :rolleyes:

Δεν μπορουμε ομως να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο my dear ;)
Οι μικρες γινονται νευρωτικες,οι ανω των 30 ειναι ηδη,μεγαλυτερη δεν θες...
Αποφασισε :rolleyes:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θα προτιμήσω τις μικρές, αν είναι και μουγκές ακόμα καλύτερα.

Επισκέπτης
hahaha προσεξε μονο μην κατεβεις πολυ το οριο και πας σε 8ακτρωνα που εχουν τις λιγοτερες νευρωσεις

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι έγινε ρε παιδιά,εξέφρασα μία προτίμηση και πέσατε όλοι/ες να με κράξετε?"Γούστα είναι αυτά είπε η μαιμού κι έφαγε το σαπούνι".Ισχύει για όλους μας,άλλος τη βρίσκει με πιπίνια, άλλος με μεγαλύτερες και άλλος με πουρά..Νεφελάκι συγνώμη αλλά δεν..
[move] :knockinb: :knockinb:ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb:[/move]

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά,εξέφρασα μία προτίμηση και πέσατε όλοι/ες να με κράξετε?"Γούστα είναι αυτά είπε η μαιμού κι έφαγε το σαπούνι".Ισχύει για όλους μας,άλλος τη βρίσκει με πιπίνια, άλλος με μεγαλύτερες και άλλος με πουρά..Νεφελάκι συγνώμη αλλά δεν..
[move] :knockinb: :knockinb:ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb:[/move]

Ναι δεν αντιλέγουμε αλλα οσο να ναι ακουγεται γελοιο να λες οτι μετά τα 25 η γυναίκα παει για γεροκόμηση.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για κάτσε βρε tobok...οι 35άρες γερασμένες...μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο?...οι περισσότερες πλέον κορμάρες είναι...εκτός αν έπεσες στην περίπτωση...αλλά εγώ τις βλέπω μια χαρά...γυναικάρες..'όχι όλες είπαμε....

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ε, όχι και η γυναίκα να πηγαίνει για γηροκόμηση μετά τα 25. Τώρα πάλι που το σκέφτομαι βέβαια έχοντας υπόψη ότι η γυναίκα σκέφτεται το σεξ στα τρία της χρόνια, το σκέφτεται σοβαρά στα έξι της, φοβάται τη δέσμευση στα δέκα της, πηδιέται άνετα αλλά και με αναστολές στα 13 της παντρεύεται στα 40 της όταν όλα φαίνονται μάταια και χωρίζει στα 41 με ένα παιδί για να ξαναρχίσει από την αρχή δεν είναι κακή ιδέα η γηροκόμηση μετά τα 25 (καιρό είχα να μπω, ξανάχει πλάκα ....)

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το post ήταν για την διευθύντρια πιστεύω...οχι για την ηλικία...
για πες εξελιξεις... σε τι εταιρεια εισαι? οχι ονομα...σε τι ειδικευεται εννοω...

για πες κανα σκηνικο "παιχνιδιού"

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
H τελευταία εμπειρία με 35άρα ήταν σκέτος εφιάλτης. Έβλεπε πόσο σιχαινόμουν το γερασμένο μούτρο της και έκανε σα μαινάδα. Φυσικά ούτε σκέψη να της τον ακουμπήσω γιατί και μόνο που έβλεπα τη νευρωτική φάτσα της σκεφτόμουν να πάω στο μπαρ δίπλα να κατεβάσω 1-2 ποτά για να έρθω στα ίσα μου.

Με την προηγούμενη 35άρα που έτυχε στο διάβα μου είπα να προχωρήσω, κι εκεί που έπιανα το μπουτάκι άρχισε να μου πετάει για γάμο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ πλακα εχεις todok.εγω παντως ενα ψωλοχυσιμο στα μουτρα της θα το εδινα

Επισκέπτης
Ε, όχι και η γυναίκα να πηγαίνει για γηροκόμηση μετά τα 25. Τώρα πάλι που το σκέφτομαι βέβαια έχοντας υπόψη ότι η γυναίκα σκέφτεται το σεξ στα τρία της χρόνια, το σκέφτεται σοβαρά στα έξι της, φοβάται τη δέσμευση στα δέκα της, πηδιέται άνετα αλλά και με αναστολές στα 13 της παντρεύεται στα 40 της όταν όλα φαίνονται μάταια και χωρίζει στα 41 με ένα παιδί για να ξαναρχίσει από την αρχή δεν είναι κακή ιδέα η γηροκόμηση μετά τα 25 (καιρό είχα να μπω, ξανάχει πλάκα ....)

Μα δεν την πάει κανείς... μόνη της πάει! Ξεκινάνε να βαράνε οι ορμόνες για παιδί. Όσο πάει προς τα πρώτα -άντα και δεν έχει βρει κάποιον τρελαίνεται. Ε, και μετά τα 32-33 που πλέον οι ελπίδες μειώνονται σημαντικά... άστα να πάνε!

Πάντως εγώ γυναίκα πάνω από 25 δεν ακουμπάω. Προτιμώ να ανέχομαι μαλακίες που λένε τα πιτσιρικάκια παρά τις υστερίες μιας 25άρας+++.

Και κάτι για αυτούς που λένε για τις μεγαλύτερες, η γριά κότα έχει το ζουμί, κτλ, κτλ... δεν ξέρετε αυτό που λένε "αν είναι να γλύψεις κοκκαλάκι, εσύ με σούπα θα την βγάλεις?" :cheesy:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μα δεν την πάει κανείς... μόνη της πάει! Ξεκινάνε να βαράνε οι ορμόνες για παιδί. Όσο πάει προς τα πρώτα -άντα και δεν έχει βρει κάποιον τρελαίνεται. Ε, και μετά τα 32-33 που πλέον οι ελπίδες μειώνονται σημαντικά... άστα να πάνε!

Πάντως εγώ γυναίκα πάνω από 25 δεν ακουμπάω. Προτιμώ να ανέχομαι μαλακίες που λένε τα πιτσιρικάκια παρά τις υστερίες μιας 25άρας+++.

Και κάτι για αυτούς που λένε για τις μεγαλύτερες, η γριά κότα έχει το ζουμί, κτλ, κτλ... δεν ξέρετε αυτό που λένε "αν είναι να γλύψεις κοκκαλάκι, εσύ με σούπα θα την βγάλεις?" :cheesy:
+10000000000 αδελφέ ομοιδεάτη...

Επισκέπτης
Xμμμμ.... δεν νομίζω να είναι θέμα ιδεών και απόψεων. Απλά έτσι είναι τα πράγματα! Δεν μπορείς να πας κόντρα στην φύση :)

Δηλαδη εγω που γουσταρω μια 30αρα για να την πηδηξω απλα οχι σχεση κτλ αλλα δεν 8α λεγα οχι και σε μια καλοδιατηρημενη 40αρα τι ειμαι?Alien?Εκτος ανθρωπινης φύσης?:p

Επισκέπτης
Δηλαδη εγω που γουσταρω μια 30αρα για να την πηδηξω απλα οχι σχεση κτλ αλλα δεν 8α λεγα οχι και σε μια καλοδιατηρημενη 40αρα τι ειμαι?Alien?Εκτος ανθρωπινης φύσης?:p

Mην ταράζεσαι, δεν μίλησα για άντρες και φύση. Για το γυναικείο nature-calls μίλησα. Γάμα ότι θες, εγώ θα σου πω ποια να γαμήσεις?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε παιδιά χαλαρώστε, ο καθένας έχει τα γούστα του και όλες οι ηλικίες στη γυναίκα έχουν ups and downs.
Εμένα για παράδειγμα μ'αρέσουν οι βυζοπούλες μιλφέιγ. Αλλουνού του αρέσουν τα πιπίνια του γάλακτος κ.ο.κ.
Πού είπαμε ότι δουλεύει η διαβόητη Διευθύντρια; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom