Επισκέπτης
www.bourdela.com/content/view/1046/246/]Το thread αυτό αναφέρεται σε δημοσιευμένη Ερωτική Ιστορία[/url]
Έχουμε κι εμείς μία πραγματικά ΜΟΥΝΑΡΑ δ/ντρια marketing εδώ στην εταιρία, ανύπαντρη, η οποία με παίζει τρελά (και μαζί κι άλλους 5-6 ταυτόχρονα!). Είναι αντικειμενικά πολύ καλό μουνί. Ψηλή, αδύνατη με βυζόμπαλο 3άρι+ το οποίο δεν παραλείπει ποτέ να επιδεικνύει με wonderbra και κάτι ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό!
Ωστόσο... η γκόμενα είναι άνω των 30 (32-33 την κόβω) οπότε... χτυπάει αμέσως ο εσωτερικός μου συναγερμός για φαρμακομουνίαση! (Γενικά αυτό ισχύει για όλες τις καμένες άνω των 25). Την παίζω λοιπόν κι εγώ όσο θέλει μέχρι που το χοντραίνει και βρίσκει "τοίχο". Και ξανά-μανά από την αρχή... και πάλι φλερτάκι και πάλι τοίχος... φλερτάκι-τοίχος, φλερτάκι-τοίχος... Έχει πολύ γέλιο ώρες-ώρες!
Καλά της κάνεις!Πάνω από 25 χρονών τι να την κάνεις τη γυναίκα?Να τη γηροκομήσεις??Έχουμε κι εμείς μία πραγματικά ΜΟΥΝΑΡΑ δ/ντρια marketing εδώ στην εταιρία, ανύπαντρη, η οποία με παίζει τρελά (και μαζί κι άλλους 5-6 ταυτόχρονα!). Είναι αντικειμενικά πολύ καλό μουνί. Ψηλή, αδύνατη με βυζόμπαλο 3άρι+ το οποίο δεν παραλείπει ποτέ να επιδεικνύει με wonderbra και κάτι ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό!
Ωστόσο... η γκόμενα είναι άνω των 30 (32-33 την κόβω) οπότε... χτυπάει αμέσως ο εσωτερικός μου συναγερμός για φαρμακομουνίαση! (Γενικά αυτό ισχύει για όλες τις καμένες άνω των 25). Την παίζω λοιπόν κι εγώ όσο θέλει μέχρι που το χοντραίνει και βρίσκει "τοίχο". Και ξανά-μανά από την αρχή... και πάλι φλερτάκι και πάλι τοίχος... φλερτάκι-τοίχος, φλερτάκι-τοίχος... Έχει πολύ γέλιο ώρες-ώρες!
Δυστυχώς οι υποτίθεται ώριμες 30+ όχι μόνο έχουν σιτέψει αλλά έχουν τέτοιες νευρώσεις που αν πας να τις γαμήσεις θα σου δημιουργηθούν κι εσένα νευρώσεις.
Oι νευρωτικές μικρές παραμένουν νευρωτικές και γίνονται και χειρότερες μετά τα 30, οι μη νευρωτικές αποκτούν νευρώσεις στη διαδρομή.
Με τον ενα η τον αλλο τροπο 8α γινεται ολες νευρωτικες!Νο escape!!!
Καλα το τι ασχημες εμπειριες εχω με κοριτσια εκτος μπουρδελων ειναι αλλο θλιβερο κεφάλαιο και χωρις να προκειται για νευρωτικες...
Καλά της κάνεις!Πάνω από 25 χρονών τι να την κάνεις τη γυναίκα?Να τη γηροκομήσεις??
www.smilies.4-user.de] [/url]
Καλά της κάνεις!Πάνω από 25 χρονών τι να την κάνεις τη γυναίκα?Να τη γηροκομήσεις??
www.smilies.4-user.de] [/url]
Ίσα ίσα μετά τα 20++ πιστευω αξίζει η γυναίκα...Τα 16χρονα 17χρονα πιπινια οσο ωραια και να είναι δεν μπορούν να συγκριθουν με μια πιο έμπειρη και ώριμη γυνάικα...Εγω προσωπικά τα αποφευγω,άσε που αρκετά απο αυτα δεν ξέρουν τι θελουν και στα πρήζουν απλά για να στα πρήξουν
H τελευταία εμπειρία με 35άρα ήταν σκέτος εφιάλτης. Έβλεπε πόσο σιχαινόμουν το γερασμένο μούτρο της και έκανε σα μαινάδα. Φυσικά ούτε σκέψη να της τον ακουμπήσω γιατί και μόνο που έβλεπα τη νευρωτική φάτσα της σκεφτόμουν να πάω στο μπαρ δίπλα να κατεβάσω 1-2 ποτά για να έρθω στα ίσα μου.
Με την προηγούμενη 35άρα που έτυχε στο διάβα μου είπα να προχωρήσω, κι εκεί που έπιανα το μπουτάκι άρχισε να μου πετάει για γάμο.