Νέα

Η Μουνάρα Διευθύντρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχουμε κι εμείς μία πραγματικά ΜΟΥΝΑΡΑ δ/ντρια marketing εδώ στην εταιρία, ανύπαντρη, η οποία με παίζει τρελά (και μαζί κι άλλους 5-6 ταυτόχρονα!). Είναι αντικειμενικά πολύ καλό μουνί. Ψηλή, αδύνατη με βυζόμπαλο 3άρι+ το οποίο δεν παραλείπει ποτέ να επιδεικνύει με wonderbra και κάτι ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό!

Ωστόσο... η γκόμενα είναι άνω των 30 (32-33 την κόβω) οπότε... χτυπάει αμέσως ο εσωτερικός μου συναγερμός για φαρμακομουνίαση! (Γενικά αυτό ισχύει για όλες τις καμένες άνω των 25). Την παίζω λοιπόν κι εγώ όσο θέλει μέχρι που το χοντραίνει και βρίσκει "τοίχο". Και ξανά-μανά από την αρχή... και πάλι φλερτάκι και πάλι τοίχος... φλερτάκι-τοίχος, φλερτάκι-τοίχος... Έχει πολύ γέλιο ώρες-ώρες! :cheesy:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχουμε κι εμείς μία πραγματικά ΜΟΥΝΑΡΑ δ/ντρια marketing εδώ στην εταιρία, ανύπαντρη, η οποία με παίζει τρελά (και μαζί κι άλλους 5-6 ταυτόχρονα!). Είναι αντικειμενικά πολύ καλό μουνί. Ψηλή, αδύνατη με βυζόμπαλο 3άρι+ το οποίο δεν παραλείπει ποτέ να επιδεικνύει με wonderbra και κάτι ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό!

Ωστόσο... η γκόμενα είναι άνω των 30 (32-33 την κόβω) οπότε... χτυπάει αμέσως ο εσωτερικός μου συναγερμός για φαρμακομουνίαση! (Γενικά αυτό ισχύει για όλες τις καμένες άνω των 25). Την παίζω λοιπόν κι εγώ όσο θέλει μέχρι που το χοντραίνει και βρίσκει "τοίχο". Και ξανά-μανά από την αρχή... και πάλι φλερτάκι και πάλι τοίχος... φλερτάκι-τοίχος, φλερτάκι-τοίχος... Έχει πολύ γέλιο ώρες-ώρες! :cheesy:

Σωστόοοοος !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486

Καλά της κάνεις!Πάνω από 25 χρονών τι να την κάνεις τη γυναίκα?Να τη γηροκομήσεις??
www.smilies.4-user.de] [/url]

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικα πιστευω οτι οι μικρες 8α σοθ δημιουργήσουν τις νευρωσεις που δεν ξέρουν τι θέλουν..Οπως ειπε πριν και το νεφελακι μετα τα 25 ξέρουν τι 8έλουν (οι περισσότερες)..και εξάλου οπως και να το κάνουμε ο παλιός έιναι αλλιώς:p

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oι νευρωτικές μικρές παραμένουν νευρωτικές και γίνονται και χειρότερες μετά τα 30, οι μη νευρωτικές αποκτούν νευρώσεις στη διαδρομή.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Oι νευρωτικές μικρές παραμένουν νευρωτικές και γίνονται και χειρότερες μετά τα 30, οι μη νευρωτικές αποκτούν νευρώσεις στη διαδρομή.

E!Μα,ολες νευρωτικες ειμαστε δλδ? :o

Επισκέπτης
Με τον ενα η τον αλλο τροπο 8α γινεται ολες νευρωτικες!Νο escape!!!

Επισκέπτης
Καλα το τι ασχημες εμπειριες εχω με κοριτσια εκτος μπουρδελων ειναι αλλο θλιβερο κεφάλαιο και χωρις να προκειται για νευρωτικες...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Καλα το τι ασχημες εμπειριες εχω με κοριτσια εκτος μπουρδελων ειναι αλλο θλιβερο κεφάλαιο και χωρις να προκειται για νευρωτικες...

Μα για κοριτσακια εκτος μπουρδελων μιλαμε αν καταλαβα καλα... :o
Δεν παυουν παντως να ειναι κακιες εμπειριες ;)

Επισκέπτης
Καλά της κάνεις!Πάνω από 25 χρονών τι να την κάνεις τη γυναίκα?Να τη γηροκομήσεις??
www.smilies.4-user.de] [/url]

Σίγααα ρε...Δηλαδή οι 30αρες σε χαλάνε?Γρίες θεωρούνται?Εγω πιστευω και 40 χρονών αμα ειναι εμφανίσιμη και καλοδιατηρημένη γιατι όχι για μια φάση?Δεν σου πα να σαι εσυ 25 και αυτη 40 να την παντρευτεις αλλα για φάση γιατί όχι?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Ίσα ίσα μετά τα 20++ πιστευω αξίζει η γυναίκα...Τα 16χρονα 17χρονα πιπινια  οσο ωραια και να είναι δεν μπορούν να συγκριθουν με μια πιο έμπειρη και ώριμη γυνάικα...Εγω προσωπικά τα αποφευγω,άσε που αρκετά απο αυτα δεν ξέρουν τι θελουν και στα πρήζουν απλά για να στα πρήξουν

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ίσα ίσα μετά τα 20++ πιστευω αξίζει η γυναίκα...Τα 16χρονα 17χρονα πιπινια  οσο ωραια και να είναι δεν μπορούν να συγκριθουν με μια πιο έμπειρη και ώριμη γυνάικα...Εγω προσωπικά τα αποφευγω,άσε που αρκετά απο αυτα δεν ξέρουν τι θελουν και στα πρήζουν απλά για να στα πρήξουν

Καλα δεν ειπαμε να το πας και για γαμο εσυ... :grin:
Αλλα ενταξει μια κοπελα θεωρειται γυναικα μετα τα 25...που ξερει και τι θελει ;)
Οι παρουσες εξαιρουνται βεβεαια :sunglasses:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
H τελευταία εμπειρία με 35άρα ήταν σκέτος εφιάλτης. Έβλεπε πόσο σιχαινόμουν το γερασμένο μούτρο της και έκανε σα μαινάδα. Φυσικά ούτε σκέψη να της τον ακουμπήσω γιατί και μόνο που έβλεπα τη νευρωτική φάτσα της σκεφτόμουν να πάω στο μπαρ δίπλα να κατεβάσω 1-2 ποτά για να έρθω στα ίσα μου.

Με την προηγούμενη 35άρα που έτυχε στο διάβα μου είπα να προχωρήσω, κι εκεί που έπιανα το μπουτάκι άρχισε να μου πετάει για γάμο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δυστυχώς οι υποτίθεται ώριμες 30+ όχι μόνο έχουν σιτέψει αλλά έχουν τέτοιες νευρώσεις που αν πας να τις γαμήσεις θα σου δημιουργηθούν κι εσένα νευρώσεις.

Επισκέπτης
hahaha επεσες και εσύ στην περίπτωση..Καλα τι τα ειχες με την πρωτη 35αρα που ειχε γερασμενη και ασχημόφατσα αμα ηταν να τα χαλας σε ποτα για να αντέχεις να την βλέπεις:P

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
H τελευταία εμπειρία με 35άρα ήταν σκέτος εφιάλτης. Έβλεπε πόσο σιχαινόμουν το γερασμένο μούτρο της και έκανε σα μαινάδα. Φυσικά ούτε σκέψη να της τον ακουμπήσω γιατί και μόνο που έβλεπα τη νευρωτική φάτσα της σκεφτόμουν να πάω στο μπαρ δίπλα να κατεβάσω 1-2 ποτά για να έρθω στα ίσα μου.

Με την προηγούμενη 35άρα που έτυχε στο διάβα μου είπα να προχωρήσω, κι εκεί που έπιανα το μπουτάκι άρχισε να μου πετάει για γάμο.

Ενταξει..
Σε σενα παει αυτο που λεμε "πετυχε,δεν ετυχε"
Δεν παει να πει ομως οτι ΟΛΕΣ ειμαστε νευρωτικες και πως αν δεν ειμαστε γινομαστε... :P :grin:
Αφου βλεπεις οτι δεν σε πανε οι 35αρες...Η κατεβα πιο κατω σε ηλικια η ανεβα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom