Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για τον Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τον Δήμο της Αθήνας?

• Νικήτας Κακλαμάνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Γιώργος Καμίνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Νίκος Σοφιανός

Ψήφοι: 10 3,9%
  • Ελένη Πορτάλιου

Ψήφοι: 14 5,4%
  • Γιώργος Αμυράς

Ψήφοι: 16 6,2%
  • Πέτρος Κωνσταντινίδης

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Ψήφοι: 39 15,1%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 21 8,1%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 63 24,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    259

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχουνε ανήξει πυρ στην Ελβετία;;; :2funny:

ναι αρκετές φορές σε αλλοδαπούς απο ασιατικές χώρες και αφρική ...

πίστεψέ με ζω περιοδικά στο Lugano - σύνορα με Ιταλία, και έχω  δει αρκετά ... και πραγματικά εχουμε πολλά να μάθουμε απο τον τροπο που εργάζονται ... αθόρυβα μεθοδικά και αποτελεσματικά ,.....

Επισκέπτης
ναι αρκετές φορές σε αλλοδαπούς απο ασιατικές χώρες και αφρική ...

πίστεψέ με ζω περιοδικά στο Lugano - σύνορα με Ιταλία, και έχω  δει αρκετά ... και πραγματικά εχουμε πολλά να μάθουμε απο τον τροπο που εργάζονται ... αθόρυβα μεθοδικά και αποτελεσματικά ,.....
Ντάξει αν βγει η Χ.Α. στον δήμο Αθήνας θα μας τα μάθει τα κόλπα ευρέως!!! :P

Υ.Γ.Όχι ότι κ οι δικοί μας δεν στέλνουνε αδιάβαστο που κ που κανέναν μετανάστη αλλά με την Χ.Α. θα αρχίσει επαγγελματική δουλειά... :rockon:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ντάξει αν βγει η Χ.Α. στον δήμο Αθήνας θα μας τα μάθει τα κόλπα!!! :P

μα δεν είναι θεμα ΧΑ η κάποιου άλλου συνδιασμού ....  είναι βασικά θεματα που όλοι πρέπει να εφαρμόσουν ...

αν θελετε η ελλάδα να παραμεινει ελληνική .... αν οχι θα μεταβληθεί σε μια πολυεθνική βαβέλ με όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει σημερα το κέντρο της αθήνας ...

εσύ βλεπεις κατι το διαφορετικό να συμβαίνει ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Εξ άλλου αν πρόσεξες εγω τον Γιώργο Αμυρά επιλέγω για αρχοντα των Αθηναίων ...

Επισκέπτης
μα δεν είναι θεμα ΧΑ η κάποιου άλλου συνδιασμού ....  είναι βασικά θεματα που όλοι πρέπει να εφαρμόσουν ...

αν θελετε η ελλάδα να παραμεινει ελληνική .... αν οχι θα μεταβληθεί σε μια πολυεθνική βαβέλ με όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει σημερα το κέντρο της αθήνας ...

εσύ βλεπεις κατι το διαφορετικό να συμβαίνει ?
Η πολυεθνική Βαβέλ με τα σημερινά προβλήματα είναι αποτέλεσμα γενικά της κατάστασης στην Ελλάδα...

Σε όλα τα προοδευτικά κράτη η πολυπολιτισμικότητα υπάρχει την αποδέχονται κ μια χαρά ζούνε...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η πολυεθνική Βαβέλ με τα σημερινά προβλήματα είναι αποτέλεσμα γενικά της κατάστασης στην Ελλάδα...

Σε όλα τα προοδευτικά κράτη η πολυπολιτισμικότητα υπάρχει την αποδέχονται κ μια χαρά ζούνε...

ποιάς κατάστασης ? 

ναι ... πηγαινε Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο να δεις τι καλά που ειμαι με Πακηδες Ινδούς μαυρους Τούρκους .... όλοι ζουν ευτυχισμένοι ...

μα τι λες ? μολις προσφατα η Καγκελάριος Μέρκελ κατηγγειλε οτι το πολυπολιτισμικό πειραμα απέτυχε ...

Επισκέπτης
1)ποιάς κατάστασης ?  

ναι ... πηγαινε Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο να δεις τι καλά που ειμαι με Πακηδες Ινδούς μαυρους Τούρκους .... όλοι ζουν ευτυχισμένοι ...

2)μα τι λες ? μολις προσφατα η Καγκελάριος Μέρκελ κατηγγειλε οτι το πολυπολιτισμικό πειραμα απέτυχε ...
1)Του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί στην χώρα.

Γιατί δεν ζούνε καλά τόσα χρόνια;;;

2)Nαι ντάξει επειδή το είπε η ανέραστη Καγκελάριος Μέρκελ έτσι είναι κιόλας... :P

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1)Του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί στην χώρα.

Γιατί δεν ζούνε καλά τόσα χρόνια;;;

2)Nαι ντάξει επειδή το είπε η ανέραστη Καγκελάριος Μέρκελ έτσι είναι κιόλας... :P

σε μια χωρα μπαχαλο θα φερεις και μυριους τόσους ασιατες - αφρικανούς - πανφτωχους αλλοδαπους ? τι θα κερδίσει η χώρα ?

αν ζουν καλά το γνωρίζουν οι ίδιοι ....

τα λόγια της Μερκελ ειναι λογια του γερμανικού κράτους δεν ειναι μονο δικά της .... απλά αυτη τα εκφράζει λογω θέεως ...

ανέραστη ? απο που αυτο ? γνωρίζεις την προσωπική της ιστορία ? και τι σχέση η προσωπική ζωή στο συγκεκριμένο θε΄μα ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στην ψηφοφορία βλέπω τον Πουστροδημαρχο να προηγήτε και μετα έπονται ο Κμίνης και ο χρυσαυγήτης κοντόχοντροπουστρας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
1)σε μια χωρα μπαχαλο θα φερεις και μυριους τόσους ασιατες - αφρικανούς - πανφτωχους αλλοδαπους ? τι θα κερδίσει η χώρα ?

αν ζουν καλά το γνωρίζουν οι ίδιοι ....

2)τα λόγια της Μερκελ ειναι λογια του γερμανικού κράτους δεν ειναι μονο δικά της .... απλά αυτη τα εκφράζει λογω θέεως ...

ανέραστη ? απο που αυτο ? γνωρίζεις την προσωπική της ιστορία ? και τι σχέση η προσωπική ζωή στο συγκεκριμένο θε΄μα ?
1)Ρε πουλάκι μου δεν τους φέρνεις,μόνοι τους έρχονται επειδή έχουνε κάτι να κάνουνε ακόμα...

2)Ναι όπως κ οι δικοί μας πολιτικοί άλλωστε...

''ανέραστη ? απο που αυτο ? γνωρίζεις την προσωπική της ιστορία ? και τι σχέση η προσωπική ζωή στο συγκεκριμένο θε΄μα ?''

Να μην πω κ γω καμία  :jerking: μόνο εσύ;;;; :rolleyes:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1)Ρε πουλάκι μου δεν τους φέρνεις,μόνοι τους έρχονται επειδή έχουνε κάτι να κάνουνε ακόμα...

2)Ναι όπως κ οι δικοί μας πολιτικοί άλλωστε...

''ανέραστη ? απο που αυτο ? γνωρίζεις την προσωπική της ιστορία ? και τι σχέση η προσωπική ζωή στο συγκεκριμένο θε΄μα ?''

Να μην πω κ γω καμία  :jerking: μόνο εσύ;;;; :rolleyes:

εγω συζητώ σοβαρα ...

εφοσον έρχονται παράνομα να υποστούν τις συνέπειες λοιπόν ...

οι πολιτικοί εκφράζουν τον λαό που εκπροσωπούν ... ο οποίος και τους εκλέγει ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ελληνικής προέλευσης;;; :cheesy:

Εεε μόνο άντρες στην χρυσή αυγή τί να κάνουνε τα ''παλικάρια'' πρέπει κάπως να την βρούνε.... :2funny:

όντος μόνο ελληνοψυχους άντρες πέρνει ο κοντοχοτροφασίστας, πάκια και αλμπανα τα αποβάλει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom