Επισκέπτης
Έχουνε ανήξει πυρ στην Ελβετία;;;Για πηγαινε ελβετία να δεις ...
Έχουνε ανήξει πυρ στην Ελβετία;;;Για πηγαινε ελβετία να δεις ...
Έχουνε ανήξει πυρ στην Ελβετία;;;
Ντάξει αν βγει η Χ.Α. στον δήμο Αθήνας θα μας τα μάθει τα κόλπα ευρέως!!!ναι αρκετές φορές σε αλλοδαπούς απο ασιατικές χώρες και αφρική ...
πίστεψέ με ζω περιοδικά στο Lugano - σύνορα με Ιταλία, και έχω δει αρκετά ... και πραγματικά εχουμε πολλά να μάθουμε απο τον τροπο που εργάζονται ... αθόρυβα μεθοδικά και αποτελεσματικά ,.....
Ντάξει αν βγει η Χ.Α. στον δήμο Αθήνας θα μας τα μάθει τα κόλπα!!!
Η πολυεθνική Βαβέλ με τα σημερινά προβλήματα είναι αποτέλεσμα γενικά της κατάστασης στην Ελλάδα...μα δεν είναι θεμα ΧΑ η κάποιου άλλου συνδιασμού .... είναι βασικά θεματα που όλοι πρέπει να εφαρμόσουν ...
αν θελετε η ελλάδα να παραμεινει ελληνική .... αν οχι θα μεταβληθεί σε μια πολυεθνική βαβέλ με όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει σημερα το κέντρο της αθήνας ...
εσύ βλεπεις κατι το διαφορετικό να συμβαίνει ?
Η πολυεθνική Βαβέλ με τα σημερινά προβλήματα είναι αποτέλεσμα γενικά της κατάστασης στην Ελλάδα...
Σε όλα τα προοδευτικά κράτη η πολυπολιτισμικότητα υπάρχει την αποδέχονται κ μια χαρά ζούνε...
1)Του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί στην χώρα.1)ποιάς κατάστασης ?
ναι ... πηγαινε Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο να δεις τι καλά που ειμαι με Πακηδες Ινδούς μαυρους Τούρκους .... όλοι ζουν ευτυχισμένοι ...
2)μα τι λες ? μολις προσφατα η Καγκελάριος Μέρκελ κατηγγειλε οτι το πολυπολιτισμικό πειραμα απέτυχε ...
1)Του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί στην χώρα.
Γιατί δεν ζούνε καλά τόσα χρόνια;;;
2)Nαι ντάξει επειδή το είπε η ανέραστη Καγκελάριος Μέρκελ έτσι είναι κιόλας...
1)Ρε πουλάκι μου δεν τους φέρνεις,μόνοι τους έρχονται επειδή έχουνε κάτι να κάνουνε ακόμα...1)σε μια χωρα μπαχαλο θα φερεις και μυριους τόσους ασιατες - αφρικανούς - πανφτωχους αλλοδαπους ? τι θα κερδίσει η χώρα ?
αν ζουν καλά το γνωρίζουν οι ίδιοι ....
2)τα λόγια της Μερκελ ειναι λογια του γερμανικού κράτους δεν ειναι μονο δικά της .... απλά αυτη τα εκφράζει λογω θέεως ...
ανέραστη ? απο που αυτο ? γνωρίζεις την προσωπική της ιστορία ? και τι σχέση η προσωπική ζωή στο συγκεκριμένο θε΄μα ?
EΛΛΗΝΑΣ όμως,γνήσιος εθνικιστής κ πατριώτης!!!Στην ψηφοφορία βλέπω τον Πουστροδημαρχο να προηγήτε και μετα έπονται ο Κμίνης και ο χρυσαυγήτης κοντόχοντροπουστρας.
Να μην πω κ γω καμία μόνο εσύ;;;;
EΛΛΗΝΑΣ όμως,γνήσιος εθνικιστής κ πατριώτης!!!
Δεν ομιλώ με πτώματα...το πρόβλημα είναι ότι μόνο λές...
1)Ρε πουλάκι μου δεν τους φέρνεις,μόνοι τους έρχονται επειδή έχουνε κάτι να κάνουνε ακόμα...
2)Ναι όπως κ οι δικοί μας πολιτικοί άλλωστε...
''ανέραστη ? απο που αυτο ? γνωρίζεις την προσωπική της ιστορία ? και τι σχέση η προσωπική ζωή στο συγκεκριμένο θε΄μα ?''
Να μην πω κ γω καμία μόνο εσύ;;;;
Ελληνικής προέλευσης;;;Με τον κωλο του χωνι
Ελληνικής προέλευσης;;;
Εεε μόνο άντρες στην χρυσή αυγή τί να κάνουνε τα ''παλικάρια'' πρέπει κάπως να την βρούνε....
To πιστεύεις πραγματικά αυτό;;;οι πολιτικοί εκφράζουν τον λαό που εκπροσωπούν ...
To πιστεύεις πραγματικά αυτό;;;
Δηλαδή ότι πράττει αυτήν την στιγμή το ΠΑΣΟΚ έχει την πλειοψηφιά υπερ;;;
Aφού αλλά λένε κ άλλα κάνουνε ρεεεε!!!