Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για τον Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τον Δήμο της Αθήνας?

• Νικήτας Κακλαμάνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Γιώργος Καμίνης

Ψήφοι: 47 18,1%
  • Νίκος Σοφιανός

Ψήφοι: 10 3,9%
  • Ελένη Πορτάλιου

Ψήφοι: 14 5,4%
  • Γιώργος Αμυράς

Ψήφοι: 16 6,2%
  • Πέτρος Κωνσταντινίδης

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Ψήφοι: 39 15,1%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 21 8,1%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 63 24,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    259

Επισκέπτης
+1...
Η βία πρέπει να περιορίζεται στο απολύτως αναγκαίο μέτρο και εντός αυστηρών ορίων και προϋποθέσεων...
Κυρίως διότι αν ξεφύγει η βία, δεν μαζεύεται εύκολα και χτυπά δίκαιους και αδίκους...
ακριβώς!
με τη συμπλήρωση του ότι στην περίπτωση της Αθήνας, η βία έχει ήδη ξεφύγει απο τα όρια από την πλευρά των αλλοδαπών μεταναστών! Ειναι μαθηματικά βέβαιο πως είναι θέμα χρονου να υπαρξει αντίδραση απο την άλλη πλευρά μιας και το κράτος έχει αποδείξει πως δεν είναι καν αδέκαστος παρατηρητής αλλά ενεργός υποστηρικ΄της της βιαιοπραγούσης πλευράς!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
με την πλέμπα που κυκλοφορεί στους δρόμους της πολης δε βλέπω να αποφευγουμε την παράλογη βία ....

θα με θυμηθείς στο αμέσως επόμενο δια΄στημα .... λιγοι μηνες ....

Κοίτα...
Αν βγουν τίποτα μεμέτια με ματσέτες στους δρόμους, προφανώς η απόλυτα αναγκαία βία είναι η χρήση πυροβόλων όπλων χωρίς οικονομία στα πυρομαχικά...
Αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από τον ξυλοδαρμό σκουρόχρωμων...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

η κατσαρόλα βράζει βράζει στη φωτιά και καποτε ξεχειλίζει ...

η έκρηξη θαρθει απο την πλευρά των λαθραίων και η αντίδραση απο τους νοικοκυραίων ....

προσωπικά διαπστώσεις κάνω ....

έχεις καμιά αμφιβολία οτι κατι ψήνεται στη φωτιά ?  εγω έχω την εντυπωση οτι και οι 2 μας ειμαστε απο την ίδια πλευρά .... η μηπως θα σε δω να συμπαριστασαι στους πακηδες ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα...
Αν βγουν τίποτα μεμέτια με ματσέτες στους δρόμους, προφανώς η απόλυτα αναγκαία βία είναι η χρήση πυροβόλων όπλων χωρίς οικονομία στα πυρομαχικά...
Αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από τον ξυλοδαρμό σκουρόχρωμων...

εφαρμογή του νομου ... αυτο ζήτησα ... και τιποτα περισσοτερο ....

εσυ βλεπεις να εφαρμοζεται σημερα ?

τον μαυρο που θα πουλαει cd που θα παταει το πρασινο που θα περιφέρεται μαστουρωμέος που θα πουλα ναρκωτικά που θα συμμετέχει στην παραμικρή παρανομία θα τον τσακίσω .... πλυ περισσότερο απο τον ιθαγεννή έλληνα διοτε κανεις δεν τον κάλεσε εδω ... παρα΄νομα ηρθε και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του ...

αν η αντιμετώπιση των λαθράιων ειναι πολιτισμένη οπως ζητουν οι τσιπρες και λοιποί θα πλημυρίσουμε απο αυτούς δεσομένου οτι θα γνωρίζουν οτι θα τους υποδεχθούεμ ραίνοντάς τους με λουλουδάκια ....

ενω αν γνωρίζουν οτι εδω τους περιμένει οτι το χειροτερο εσυ τι λες να κάνουν ? να συνεχισουν ναρχονται ? ε τοτε κακό του κεφαλιού τους ....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
έχεις καμιά αμφιβολία οτι κατι ψήνεται στη φωτιά ?  εγω έχω την εντυπωση οτι και οι 2 μας ειμαστε απο την ίδια πλευρά .... η μηπως θα σε δω να συμπαριστασαι στους πακηδες ?

κοίτα, εγώ απλώς με τα τωρινά δεδομένα δεν βλέπω πώς μπορεί να καταλήξουμε σε γενικευμένες οδομαχίες-συρράξεις μεταξύ Ελλήνων-μεταναστών (μου φαίνεται απίθανο το σενάριο, ακόμα όμως και να συμβεί δεν θεωρώ ότι θα προλάβει να λάβει μεγάλες διαστάσεις, έχω εμπιστοσύνη ότι η αστυνομία θα επέμβει καίρια:άλλωστε το γεγονός ότι δεν μπαγλαρώνει τους ανάρχες που διαπράττουν παρανομίες δεν σημαίνει ότι θα κάνουν το ίδιο και σε περίπτωση που στην θέση τους θα είναι αλλοδαποί...)

εντάξει, στο απίθανο σενάριο πολέμου πόλεως λες να πάω με τους πάκηδες? :sunglasses:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοίτα, εγώ απλώς με τα τωρινά δεδομένα δεν βλέπω πώς μπορεί να καταλήξουμε σε γενικευμένες οδομαχίες-συρράξεις μεταξύ Ελλήνων-μεταναστών (μου φαίνεται απίθανο το σενάριο, ακόμα όμως και να συμβεί δεν θεωρώ ότι θα προλάβει να λάβει μεγάλες διαστάσεις, έχω εμπιστοσύνη ότι η αστυνομία θα επέμβει καίρια:άλλωστε το γεγονός ότι δεν μπαγλαρώνει τους ανάρχες που διαπράττουν παρανομίες δεν σημαίνει ότι θα κάνουν το ίδιο και σε περίπτωση που στην θέση τους θα είναι αλλοδαποί...)

εντάξει, στο απίθανο σενάριο πολέμου πόλεως λες να πάω με τους πάκηδες? :sunglasses:

τωρα ησύχασα ...

wait and see...

υ.γ. πόσο χρονών είσαι ?  πιτσιρίκος μου φαίνεσαι ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τωρα ησύχασα ...

wait and see...

υ.γ. πόσο χρονών είσαι ?  πιτσιρίκος μου φαίνεσαι ...

χαχαχαχαχαχα γιατί πιτσιρίκος?προφανώς από τον τρόπο που γράφω, αλλά πάλι...δεν με τιμάει ιδιαίτερα αυτό... :think:
28

Xrusaugitis

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

elavgi3.jpg

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

βρε δε ντρέπονται λιγάκι αυτο  το παραμύθι περί φασισμού να το επαναφέρουν οποτε τα βρουν σκουρα σε μια συζήτηση ....

οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα ειναι οι πρώτοι που το κατάλαβαν .... θα ακολουθήσουν και όλοι οι έλληνες ....

Επισκέπτης
Νικήτας Κακλαμάνης - 28 (17.5%)
Γιώργος Καμίνης - 24 (15%)
Νίκος Σοφιανός - 8 (5%)
Ελένη Πορτάλιου - 11 (6.9%)
Γιώργος Αμυράς - 8 (5%)
Πέτρος Κωνσταντινίδης - 2 (1.3%)
Νικόλαος Μιχαλολιάκος - 27 (16.9%) :o
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ - 15 (9.4%)
ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ - 37 (23.1%)

Eδώ μέσα πάντως κ στον Αγ. Παντελεήμονα υπερβολικά καλά πάει η Χ.Α.!!! :P

Πάμε για ένα Γ΄ Ραιχ  γερά!!! :rockon:

Συνημμένα

• hitler-picachu.jpg
    hitler-picachu.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 46

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Νικήτας Κακλαμάνης - 28 (17.5%)
Γιώργος Καμίνης - 24 (15%)
Νίκος Σοφιανός - 8 (5%)
Ελένη Πορτάλιου - 11 (6.9%)
Γιώργος Αμυράς - 8 (5%)
Πέτρος Κωνσταντινίδης - 2 (1.3%)
Νικόλαος Μιχαλολιάκος - 27 (16.9%) :o
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ - 15 (9.4%)
ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ - 37 (23.1%)

Eδώ μέσα πάντως κ στον Αγ. Παντελεήμονα υπερβολικά καλά πάει η Χ.Α.!!! :P

Πάμε για ένα Γ΄ Ραιχ  γερά!!! :rockon:

και λοιπόν ?  τι έχεις να φοβηθείς εσύ ?

θα δώσουν λύση στα προβλήματα της περιοχή η οχι ?

Επισκέπτης
και λοιπόν ?  τι έχεις να φοβηθείς εσύ ?

θα δώσουν λύση στα προβλήματα της περιοχή η οχι ?
Koίτα όταν ξεκάνουνε τους μετανάστες θα συνεχίσουνε μέχρι να μείνουνε αυτοί μόνο όπως το 67'...

Αλλά κ στο θέμα του μεταναστευτικού δεν νομίζω ότι είναι λύση οι ομαδικές εκτελέσεις...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Koίτα όταν ξεκάνουνε τους μετανάστες θα συνεχίσουνε μέχρι να μείνουνε αυτοί μόνο όπως το 67'...

Αλλά κ στο θέμα του μεταναστευτικού δεν νομίζω ότι είναι λύση οι ομαδικές εκτελέσεις...

κοίτα ... οι λαθραίοι στην ελλάδα υπερβάινουν ο 2 εκ ,.,... ειναι φυσικά αδύνατο να <ξεκάνουν> αυτούς τους ανθρώπους ... μην λέμε υπερβολες  ....

απλά να κάνουν σύντομα οσα γοα χρονια δεν έκαναν καθόλου ... για παραδειγματισμό ...

ούτε φυσικά μαζικές εκτελέσεις δεν προκειται να γινουν ... ειμαστε ΕΕ και δεν κάνουμε κατι που αντιτιθεται στον ευραωπαικο μας χαρακτήρα ....

απλά να κάνουμε κατι ... αυτο ζητούν όλοι ..... η απραξία ειναι κατακριτέα ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή;;;

Ποια είναι η λύση;;;

μηδενική ανοχή στον αστικό ιστό - η παραμικρή παρανομία τιμωρείται .... οι λαθραιοι τοποθετούνται σε ξερονήσια μεχρι την απέλαση τους και τα συνπρα φυλάσονται αυστηρά με οδηγίες βολής σε κάθε παρανομως εισερχόμενο ....

και πολλά πολλά άλλα αν'αλογα ...

Επισκέπτης
μηδενική ανοχή στον αστικό ιστό - η παραμικρή παρανομία τιμωρείται .... οι λαθραιοι τοποθετούνται σε ξερονήσια μεχρι την απέλαση τους και τα συνπρα φυλάσονται αυστηρά με οδηγίες βολής σε κάθε παρανομως εισερχόμενο ....

και πολλά πολλά άλλα αν'αλογα ...
Ήμουν σίγουρος!!! :2funny:

Επισκέπτης
διαφωνείς ? εχεις εναλλακτική προταση που να λύνει όμως το πρόβλημα ?

πες την !!
Όχι αλοίμονο,δεν υπάρχει άλλη λύση από τα σκοπευτήρια στα σύνορα με ελευθερία πυρ κ την κράτηση σε φυλακές-ξερονήσια!!! :jerking:

Λοιπόν:

A)Eνσωμάτωση με ιθαγένεια σε όσους έχουνε δουλειές νόμιμες...

B)Στους υπόλοιπους ανοχή αλλά αν εγκληματήσουνε στην στενή ή απέλαση...

Γ)Ελεγχός συνόρων.

Y.Γ.Αυτές είναι περίπου οι λύσεις σε δημοκρατικά-ανθρώπινα καθεστώτα....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όχι αλοίμονο,δεν υπάρχει άλλη λύση από τα σκοπευτήρια στα σύνορα με ελευθερία πυρ κ την κράτηση σε φυλακές-ξερονήσια!!!

Λοιπόν:
A)Eνσωμάτωση με ιθαγένεια σε όσους έχουνε δουλειές νόμιμες...

B)Στους υπόλοιπους ανοχή αλλά αν εγκληματήσουνε στην στενή ή απέλαση...

Y.Γ.Αυτές είναι λύσεις σε δημοκρατικά-ανθρώπινα καθεστώτα....

Α. Το μονο που θα συμβεί θα ειναι να πλημυρίσουμε με αλλοδαπούς γιατι αυτοί ειναι πολλοί και εμεις ενα συγκεκριμένο πλήθος .... η ιθαγένεια θα τους δωσει το δικαίωμα να φερουν και άλλους συγγενείς τους οπως κάνουν και αυτοί που λαθραία σήμερα εισβάλουν στην ευρώπη με την  προοπτική να πανε σε συγγενείς τους που ζουν σε κάποια ευρωπαική χώρα.

Β. Γιατί ανοχή ? σε ποιά στενη ? ηδη στις ελληνικές φυλακές ζουν 8500 άτομα εκ των οποίων οι 6000 ειναι αλλοδαποί ...  η στενότητα και η ασφυξία είναι αφάνταστη ... δεν υπάρχει κανενας χώρος και αναγκάζεται το κρατος να απελευθερωσει πολλούς πρόωρα ... απέλαση ? που ? με τι χρη,ματα θα απελάσεις εκατονταδες χιλιάδες ασιάτες και αφρικανούς ?

ΥΓ εμένα με ενδιαφέρουν οι βιώσιμες λύσεις που να βοηθούν τη χώρα μου ... οι παπαριές για ανθρώπινα - δημαοκρατικά καθεστώτα αλλού ...
Για πηγαινε ελβετία να δεις ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom