alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Το Μακεδοσλαβια δεν θα ηταν κακη ιδεα επομενως?όχι μικρή λουλού!
οι εθνικά μακεδόνες είναι σλάβοι. τι να κάνουμε... that's life!
Το Μακεδοσλαβια δεν θα ηταν κακη ιδεα επομενως?όχι μικρή λουλού!
Αμα γινει η απλη αναλογικη και μπαινουν στην βουλη και κομματα με 0,33333%, αυτα θα γινονται και εκει.
και ξαναρωταω εγω, αφου ειναι σλαβοι πως ειναι δυνατον να ειναι μακεδονες, και κατι τελευταιο, αλλο βουλγαρος αλλο σλαβος....
Σχηματισμός του βουλγαρικού έθνουςκαι ξαναρωταω εγω, αφου ειναι σλαβοι πως ειναι δυνατον να ειναι μακεδονες, και κατι τελευταιο, αλλο βουλγαρος αλλο σλαβος....
Το Μακεδοσλαβια δεν θα ηταν κακη ιδεα επομενως?
το χεις παρει πρεφα οτι αυτοαναιρεισαι?? μηπως να πουμε και τους Τουρκους εθνικα Κινεζους??όχι μικρή λουλού!
είδαμε τα καλιμέντα σας και σας, των πασοκονούδούκων, των "μεγάλων και σοβαρών"
Συγνωμη, επειδη δεν εκανα τον κοπο να διαβασω τις σελιδες πισω, ακομη και σε αυτο το θρεντ καταληξαμε να μιλαμε για τη Μακεδονια?
προφανως ο παπιας δεν κανει τον κοπο να διαβασει ιστορια, η διαβαζει και κανει τον μαλακα..........πως ειναι δυνατον λοιπον οι σκοπιανοι που δηλωναν βουλγαροι μεχρι μερικες δεκαετιες πριν τωρα να ισχυριζονται οτι ειναι σλαβοι;;Σχηματισμός του βουλγαρικού έθνους
Οι σύγχρονοι Βούλγαροι είναι απόγονοι των πρωτοβούλγαρων, ενός ημινομαδικού, αγροτικού και πολεμικού, τουρκόφωνου λαού ο οποίος κατά τον 2ο αιώνα μετανάστευσε από την Κεντρική Ασία στην περιοχή του Βόλγα στις βόρειες στέπες του Καυκάσου και από εκεί εγκαταστάθηκε στη Βαλκανική χερσόνησο το 679, και των σλαβικών φυλών που είχαν μετακινηθεί στα Βαλκάνια τον προηγούμενο αιώνα.
Οι πρωτοβούλγαροι μαζί με τους Σλάβους, απορροφώντας και διάφορα άλλα αυτόχθονα φύλα της περιοχής όπως οι Θράκες, οι Δάκες και οι Γέτες, διαμόρφωσαν το Βουλγαρικό έθνος, το οποίο είχε περισσότερα σλαβικά χαρακτηριστικά καθώς οι Σλάβοι ήταν περισσότεροι και αυξήθηκαν δυσανάλογα, αφομοιώνοντας γλωσσικά και πολιτιστικά τους πρωτοβούλγαρους, οι οποίοι όμως έδωσαν το όνομά τους στο νέο αυτό έθνος.
Επίσης μέσα στο βουλγαρικό έθνος, αφομοιώθηκαν και άλλα φύλα της περιοχής, δηλαδή Κουμάνοι, Πετσενέγκοι, Βλάχοι και Άβαροι, τα οποία αφομοιώθηκαν πλήρως εκτός από έναν αριθμό Βλάχων που διατηρούν την ιδιαίτερη κουλτούρα τους.
Πηγη: Ιστορια Β Λυκειου
Αρα εισαι υπερ του να μπει στη βουλη η Χ.Α., εστω και με κατω απο 3%.
Εγω δεν ειμαι.
προφανως ο παπιας δεν κανει τον κοπο να διαβασει ιστορια, η διαβαζει και κανει τον μαλακα..........πως ειναι δυνατον λοιπον οι σκοπιανοι που δηλωναν βουλγαροι μεχρι μερικες δεκαετιες πριν τωρα να ισχυριζονται οτι ειναι σλαβοι;;
μηπως ξερεις να μας πεις λοιπον ποσοι ηταν οι ''εθνικα μακεδονες'' στην ελληνικη επικρατεια πριν το '40 που ισχυριζεσαι οτι ηταν πλειοψηφια σε καποιες περιοχες;;;αυτά λύσε τα εσύ στο μικρό σου μυαλουδάκι. αυτοί τα χουν λύσει!
Σε ολες τις Μπαϊσεξουαλ φοιτητριουλες αρεσει !κι εμένα μ' αρέσει το beach volley!
τα ερωτηματα ειναι συγκεκριμενα, απαντα αν σε κατι διαφωνεις....προφανώς λες ότι θες...
να μπει όποιος λάβει τη λαϊκή ψήφο!
Σλαβοι ισχυριζονταν πως ειναι επι Γκλιγκορωφ! Τωρα ισχυριζονται πως ειναι απευθειας απογονοι του Μ.Αλεξανδρου!προφανως ο παπιας δεν κανει τον κοπο να διαβασει ιστορια, η διαβαζει και κανει τον μαλακα..........πως ειναι δυνατον λοιπον οι σκοπιανοι που δηλωναν βουλγαροι μεχρι μερικες δεκαετιες πριν τωρα να ισχυριζονται οτι ειναι σλαβοι;;
οι βουλγαροι παντα θεωρουσαν τα σκοπια σαρξ εκ της σαρκος τους...Σλαβοι ισχυριζονταν πως ειναι επι Γκλιγκορωφ! Τωρα ισχυριζονται πως ειναι απευθειας απογονοι του Μ.Αλεξανδρου!
Και να φανταστεις πως υπαρχουν ακομη ανθρωποι που παιρνουν στα σοβαρα τους πυροβολημενους εθνικιστες των Σκοπιων....
Σταματακι-πισωγλεντακι