Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τη περιφέρεια Αττικής?

• Γιάννης Σγουρός - ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 61 9,7%
  • Βασίλης Κικίλιας - ΝΔ

Ψήφοι: 89 14,1%
  • Παφίλης Θανάσης - ΚΚΕ

Ψήφοι: 35 5,5%
  • Άδωνης Γεωργιάδης - ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 95 15,0%
  • Αλέξης Μητρόπουλος - ΣΥΝ

Ψήφοι: 28 4,4%
  • Αλέκος Αλαβάνος - συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 17 2,7%
  • Γρηγόρης Ψαριανός - Δημοκρατική Αριστερά

Ψήφοι: 37 5,9%
  • Κώστας Διάκος - Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Γιάννης Δημαράς - ΑΝΕΞ ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 78 12,3%
  • Άγγελος Χάγιος - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 22 3,5%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 37 5,9%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 125 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    632

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μου είναι δύσκολο να τσαντιστώ πραγματικά με κάποιον που πιστεύει ότι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna ή ότι η διαφοροποίηση από τα πολιτικά πιστεύω του παππού μου συνιστά εσχάτη προδοσία...
Είναι σα να τσαντίζεσαι με ένα παιδί που πάσχει από σύνδρομο dawn που δεν καταλαβαίνει τη μέθοδο των τριών...
Βέβαια, έχω αρχίσει ήδη να κατανοώ γιατί κάποτε διάφορα μέλη της ιστοσελίδας τον έλουζαν με μπινελίκια και βρισιές για όλο του το σόι και τότε φυσικά ο θρασύπουστας, δεν έβγαινε να απειλήσει πχ τον πλε ή τον πε ότι θα τρώνε με καλαμάκι...
Προφανώς η δικιά μου ευγένεια και ανοχή σε ένα άτομο με εμφανή ψυχική διαταραχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία...

Συνέχισε να απολογείσαι.
Έτσι, βεντούζα!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου είναι δύσκολο να τσαντιστώ πραγματικά με κάποιον που πιστεύει ότι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna ή ότι η διαφοροποίηση από τα πολιτικά πιστεύω του παππού μου συνιστά εσχάτη προδοσία...
Είναι σα να τσαντίζεσαι με ένα παιδί που πάσχει από σύνδρομο dawn που δεν καταλαβαίνει τη μέθοδο των τριών...
Βέβαια, έχω αρχίσει ήδη να κατανοώ γιατί κάποτε διάφορα μέλη της ιστοσελίδας τον έλουζαν με μπινελίκια και βρισιές για όλο του το σόι και τότε φυσικά ο θρασύπουστας, δεν έβγαινε να απειλήσει πχ τον πλε ή τον πε ότι θα τρώνε με καλαμάκι...
Προφανώς η δικιά μου ευγένεια και ανοχή σε ένα άτομο με εμφανή ψυχική διαταραχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία...

Ώπα; Τα είχε σπάσει παλιά με τον Πρέζουρα και τον κρυφόGAYro κακέκτυπό του, τον Περσόνα; Μή μου τα λες αυτά διότι κερδίζει τη συμπάθειά μου. Δεν ήταν ένα σώμα-μια ψυχή με αυτούς τους δύο;

ΥΓ: Για αυτό επανεμφανίστηκε μόνο μετά την εξαφάνισή τους;  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

προφανως.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ώπα; Τα είχε σπάσει παλιά με τον Πρέζουρα και τον κρυφόGAYro κακέκτυπό του, τον Περσόνα; Μή μου τα λες αυτά διότι κερδίζει τη συμπάθειά μου. Δεν ήταν ένα σώμα-μια ψυχή με αυτούς τους δύο;

Ώστε κώλωνα να τα βάλω μ' αυτούς, ε;
Για ρώτα και κανέναν παλιότερο, "αδέκαστε" και "αντικειμενικέ".  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Συνημμένα

• κοτα.jpg
    κοτα.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 13

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά δικαιώματα (μάθε πρώτα να το γράφεις σωστά, βλάκα) είναι μήπως παράνομο και δεν το ξέρω;
Έχει σκοτώσει ή τραυματίσει κάποιον;
Όσο για το οτι έχει "χαρακτηριστεί" Σιν Φέιν της 17Ν (απο ποιους άραγε; ), εσύ ο έγκριτος νομικός θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα οτι αυτό δεν συν συνιστά καμμια απόδειξη.
Κι εγώ μπορώ να "ισχυριστώ" πως παίρνεις επί χρήμασι πίπες στη Συγγρού (κάτι που μου φαίνεται πιο πιθανό απ αυτό που εσύ λες για το Δίκτυο), αυτό όμως δεν λέει κάτι επί της ουσίας.
Νύχτα σου δώσανε το πτυχίο;
Ή ήτανε μήπως ρουμάνικο;

Κατεστραμμένε, ζήτησες συλλογικότητες που συμπαραστάθηκαν στη 17Ν...
Από την βλακώδη απάντησή σου, επιβεβαίωσες ότι το Δίκτυο (σιγά μη θυμάμαι την ακριβή ονομασία- σιδηρόδρομο κάθε ομαδούλας) συμπαραστάθηκε στη 17Ν...
Επίσης τουμπεκί για τις συλλογικότητες που συμπαραστάθηκαν ανοιχτά σε καταδικασθέντες για πράξεις βίας...

Συνέχισε να απολογείσαι.
Έτσι, βεντούζα!     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι που τρέμω ότι θα με κάνεις να τρώω με καλαμάκι...

Το τραγικωμικό είναι ότι ο θρασύπουστας τότε με εγκαλούσε γιατί δεν του συμπαραστεκόμουν στα μπινελίκια που του έριχναν ο πε, ο πλε, ο δωρητής και ένα σωρό άλλοι...
Τόσο πουστράκος ήταν που ζητούσε προστασία σαν καλή πουτάνα από άλλα μέλη του σάιτ...
Και πίστεψέ με, αν διάβαζες τους διαλόγους, μάλλον θα έβλεπες πε και πλε με άλλο μάτι, πιο θετικό.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κατεστραμμένε, ζήτησες συλλογικότητες που συμπαραστάθηκαν στη 17Ν...
Από την βλακώδη απάντησή σου, επιβεβαίωσες ότι το Δίκτυο (σιγά μη θυμάμαι την ακριβή ονομασία- σιδηρόδρομο κάθε ομαδούλας) συμπαραστάθηκε στη 17Ν...

Έχεις καμμιά απόδειξη επ' αυτού ή έισαι -ως συνήθως- ένας κοινός συκοφάντης;
Κανονικά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα έπρεπε να επιλαμβανόταν για την περιπτωσή σου.
Αλλά.....

Υ.Γ. Πόσο πάει στη Συγγρού;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα εκοψε τη παραθεση στο μισο, για τα αλλα αβαβα. ρε το μαλακα  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έχεις καμμιά απόδειξη επ' αυτού ή έισαι -ως συνήθως- ένας κοινός συκοφάντης;
Κανονικά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα έπρεπε να επιλαμβανόταν για την περιπτωσή σου.
Αλλά.....

Υ.Γ. Πόσο πάει στη Συγγρού;

Σάλτα και γαμήσου που θα με απειλήσεις κίολας σπερματοσακούλα του σάιτ!
Δεν υπάρχει κανείς συγγενής σου να σε μαζέψει βρωμόγερε;

Όσο για τη Συγγρού, ρίξε τις τιμές γιατί άσχημος, γέρος και πούστης, θα πεθάνεις από την πείνα και θα κατηγορείς μετά το ΔΝΤ, τη ΧΑ και τον ιμπεριαλισμό.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το τραγικωμικό είναι ότι ο θρασύπουστας τότε με εγκαλούσε γιατί δεν του συμπαραστεκόμουν στα μπινελίκια που του έριχναν ο πε, ο πλε, ο δωρητής και ένα σωρό άλλοι...
Τόσο πουστράκος ήταν που ζητούσε προστασία σαν καλή πουτάνα από άλλα μέλη του σάιτ...

Καλά τί αντικείμενο είχαν οι αντεγκλήσεις; Βάζελο-GAYro ή στα πολιτικά νήματα; Διότι τους κόβω στο ίδιο στρατόπεδο εγω. Καλά ο Περσόνας μπορούσε να τσακωθεί και με τον εαυτό του.

Και πίστεψέ με, αν διάβαζες τους διαλόγους, μάλλον θα έβλεπες πε και πλε με άλλο μάτι, πιο θετικό.

Λες, ε; Βασικά μου είναι απίστευτο αλλά για να το λες, κάτι ξέρεις ως παλαιότερος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Σάλτα και γαμήσου που θα με απειλήσεις κίολας σπερματοσακούλα του σάιτ!
Δεν υπάρχει κανείς συγγενής σου να σε μαζέψει βρωμόγερε;

Όσο για τη Συγγρού, ρίξε τις τιμές γιατί άσχημος, γέρος και πούστης, θα πεθάνεις από την επίνα και θα κατηγορείς μετά το ΔΝΤ, τη ΧΑ και τον ιμπεριαλισμό.

Ηλίθιε,

Αυτά που ποστάρισες λένε οτι το Δίκτυο συμπαραστάθηκε στην πρακτική της 17Ν να σκοτώνει, ή μήπως ζητάνε απλώς να γίνει τίμια δίκη της;
Εκτος απο μουνόπανο, είσαι τόοοοοοσο αγράμματος πια;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το δίκτυο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είχε χαρακτηριστεί ως και σιν φέην της 17Ν;
Δηλώσεις συμπαράστασης από διάφορα γκρούπουσκουλα και οργανώσεις δεν έγιναν;
Άλλες "συλλογικότητες" δεν διοργανώνουν διαρκώς συναυλίες και εκδηλώσεις συμπαράστασης για καταδικασθέντες, όπως ο Δημητράκης και όχι απλά συλληφθέντες;
Ποιος δουλεύει ποιον;

Εδώ για πολλά - πολλά χρόνια λέγονταν το "Γειά στα χέρια τους". Ευρέως και όχι σε συλλογικότητες.

Και άμα θυμίσεις ότι σκότωσε 3 Τουρκαλάδες και μερικούς βιομηχάνους θα βγουν αμέσως - αμέσως εδώ μέσα καμιά 200αριά να το ξαναπούνε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εδώ για πολλά - πολλά χρόνια λέγονταν το "Γειά στα χέρια τους". Ευρέως και όχι σε συλλογικότητες.

Και άμα θυμίσεις ότι σκότωσε 3 Τουρκαλάδες και μερικούς βιομηχάνους θα βγουν αμέσως - αμέσως εδώ μέσα καμιά 200αριά να το ξαναπούνε.

Τι ακριβώς μας λες εδώ, πάνσοφε δημογέροντα;
Γίνεται να είσαι σαφής;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά τί αντικείμενο είχαν οι αντεγκλήσεις; Βάζελο-GAYro ή στα πολιτικά νήματα; Διότι τους κόβω στο ίδιο στρατόπεδο εγω. Καλά ο Περσόνας μπορούσε να τσακωθεί και με τον εαυτό του.

Λες, ε; Βασικά μου είναι απίστευτο αλλά για να το λες, κάτι ξέρεις ως παλαιότερος.

Πέραν κάποιων οπαδικών, ο φέθρυ είχε επιχειρήσει να αιτιολογήσει- δικαιολογήσει την ενέργεια εκείνου του αποβράσματος που είχε πυροβολήσει το Σολωμό Σολωμού στον ιστό της σημαίας...
Δεν σου λέω τίποτ' αλλο...

Ηλίθιε,

Αυτά που ποστάρισες λένε οτι το Δίκτυο συμπαραστάθηκε στην πρακτική της 17Ν να σκοτώνει, ή μήπως ζητάνε απλώς να γίνει τίμια δίκη της;
Εκτος απο μουνόπανο, είσαι τόοοοοοσο αγράμματος πια;

Πουστόγερε, ζήτησες συλλογικότητες που συμπαραστάθηκαν στη 17Ν και σου έδωσε πέντε λινκ και όχι από το σάιτ της ΧΑ...
Τα υπόλοιπα είναι πίπες δικές σου.

Υ/γραφο: Εν δευτέροις, δεν ξέρω ΚΑΜΜΙΑ συλλογικότητα που να υπερασπίζεται τη 17Ν.
Εν τρίτοις ΠΟΤΕ και ΠΟΥ είδες πορείς στήριξης της 17Ν; Και ποια συλλογικότητα κάλεσε σε αυτή την πορεία που λες;

Αυτή ήταν η ερώτησή σου...
Για να μην κλαίγεσαι σαν την πουστρίτσα που την άφησε ο γαμιάς της ότι σε παραποιούμε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πουστόγερε, ζήτησες συλλογικότητες που συμπαραστάθηκαν στη 17Ν και σου έδωσε πέντε λινκ και όχι από το σάιτ της ΧΑ...
Τα υπόλοιπα είναι πίπες δικές σου.

Όπου κανένα απ' αυτά τα λινκ δεν απέδειξε όμως τον ισχυρισμό σου.

Το παρατσούκλι σου στη Συγγρού είναι "Σερένα" ή είσαι απ' αυτές με τα φτερά;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάτι τέτοια επιχειρήματα είχε και ο Κούγιας στη δίκη Κορκονέα και είδαμε όλοι την απόφαση.
Συνέχισε ίσιε μου τον ...δικηγορικό αγώνα τον καλό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom