Το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά δικαιώματα (μάθε πρώτα να το γράφεις σωστά, βλάκα) είναι μήπως παράνομο και δεν το ξέρω;
Έχει σκοτώσει ή τραυματίσει κάποιον;
Όσο για το οτι έχει "χαρακτηριστεί" Σιν Φέιν της 17Ν (απο ποιους άραγε; ), εσύ ο έγκριτος νομικός θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα οτι αυτό δεν συν συνιστά καμμια απόδειξη.
Κι εγώ μπορώ να "ισχυριστώ" πως παίρνεις επί χρήμασι πίπες στη Συγγρού (κάτι που μου φαίνεται πιο πιθανό απ αυτό που εσύ λες για το Δίκτυο), αυτό όμως δεν λέει κάτι επί της ουσίας.
Νύχτα σου δώσανε το πτυχίο;
Ή ήτανε μήπως ρουμάνικο;
Κατεστραμμένε, ζήτησες συλλογικότητες που συμπαραστάθηκαν στη 17Ν...
Από την βλακώδη απάντησή σου, επιβεβαίωσες ότι το Δίκτυο (σιγά μη θυμάμαι την ακριβή ονομασία- σιδηρόδρομο κάθε ομαδούλας) συμπαραστάθηκε στη 17Ν...
Επίσης τουμπεκί για τις συλλογικότητες που συμπαραστάθηκαν ανοιχτά σε καταδικασθέντες για πράξεις βίας...
Είναι που τρέμω ότι θα με κάνεις να τρώω με καλαμάκι...
Ώπα; Τα είχε σπάσει παλιά με τον Πρέζουρα και τον κρυφόGAYro κακέκτυπό του, τον Περσόνα; Μή μου τα λες αυτά διότι κερδίζει τη συμπάθειά μου. Δεν ήταν ένα σώμα-μια ψυχή με αυτούς τους δύο;
ΥΓ: Για αυτό επανεμφανίστηκε μόνο μετά την εξαφάνισή τους;
Το τραγικωμικό είναι ότι ο θρασύπουστας τότε με εγκαλούσε γιατί δεν του συμπαραστεκόμουν στα μπινελίκια που του έριχναν ο πε, ο πλε, ο δωρητής και ένα σωρό άλλοι...
Τόσο πουστράκος ήταν που ζητούσε προστασία σαν καλή πουτάνα από άλλα μέλη του σάιτ...
Και πίστεψέ με, αν διάβαζες τους διαλόγους, μάλλον θα έβλεπες πε και πλε με άλλο μάτι, πιο θετικό.