Πάμε λοιπόν ένα-ένα.
Είναι πολιτικό κόμμα και μετέχει στις εκλογές. Δεν είναι παράνομο.
Όσον αφορά στο τί θα βγάλει η κάλπη, μου φαίνεται καλό να εκφράζεται η λαϊκή βούληση. Θεωρώ όμως ότι εκπροσωπούνται τόσο λίγοι άνθρωποι διότι μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που θα ψήφιζε κάτι άλλο και όχι τη Χ.Α δεν προσήλθε στην κάλπη και ΒΟΥΑΛΑ.
Δεν έχω πρόβλημα με το να εκφράζεται ο λαός και ό, τι βγει ρε φίλε. Εάν αυτό θέλουμε, αυτό. Τί να κάνουμε τώρα; Εάν τα ποσοστά της είναι ικανά για να της εξασφαλίσουν έδρα στο Δήμο Αθηναίων τότε ας είναι. Εάν τα ποσοστά της είναι ικανά ώστε να της εξασφαλίσουν έδρα και στη Βουλή, τότε πάλι ας είναι. Θα κριθεί και εάν είναι θα ξαναψηφιστεί ή θα πάει από εκεί που ήλθε.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ λοιπόν είναι ότι πρέπει να εκφράζονται οι απόψεις και να τις κρίνουμε εφ' όσον τις ακούσουμε. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να απαγορευτεί η κάθοδος στις εκλογές κάποιου ή η είσοδός του στην εκπροσώπηση εφ' όσον έχει ικανό ποσοστό. Συνεπώς ΌΧΙ, δεν έχω κατ' αρχήν πρόβλημα με την εκπροσώπησή τους εφ' όσον το κέρδισαν δημοκρατικά.
ΥΓ: Εάν με ρωτάς γενικώς τότε θα πρέπει να έχουμε το νου μας διότι η ακροδεξιά ιστορικά άλωσε εκ των έσω τη δημοκρατία (σε αντίθεση με το άλλο άκρο που είχε ως όπλο την επανάσταση) και χρησιμοποίησε την ελευθερία που της παρέχεται για να τη στρέψει εναντίον της τελικώς. Κάτι τέτοιο όμως στην Ελλάδα είναι πιο κοντά στη σφαίρα της φαντασίας παρά στη σφαίρα της πραγματικότητος.
Σε ρώτησα μερικά πολύ απλά πράγματα και -ως συνήθως- απάντησες σε άλλα αντ άλλων.
Διότι δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να μας λες τη γνώμη σου για την ίδια την οργάνωση Χρυσή Αυγή, τις ιδέες και την πρακτική της.
Περιορίστηκες απλώς σε ένα λογίδριο υπέρ της δήθεν ελευθερίας του λόγου.
Μετά, μην απορείς που δεν σε παίρνω στα σοβαρά.