Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τη περιφέρεια Αττικής?

• Γιάννης Σγουρός - ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 61 9,7%
  • Βασίλης Κικίλιας - ΝΔ

Ψήφοι: 89 14,1%
  • Παφίλης Θανάσης - ΚΚΕ

Ψήφοι: 35 5,5%
  • Άδωνης Γεωργιάδης - ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 95 15,0%
  • Αλέξης Μητρόπουλος - ΣΥΝ

Ψήφοι: 28 4,4%
  • Αλέκος Αλαβάνος - συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 17 2,7%
  • Γρηγόρης Ψαριανός - Δημοκρατική Αριστερά

Ψήφοι: 37 5,9%
  • Κώστας Διάκος - Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Γιάννης Δημαράς - ΑΝΕΞ ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 78 12,3%
  • Άγγελος Χάγιος - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 22 3,5%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 37 5,9%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 125 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    632

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάμε λοιπόν ένα-ένα.
Είναι πολιτικό κόμμα και μετέχει στις εκλογές. Δεν είναι παράνομο.
Όσον αφορά στο τί θα βγάλει η κάλπη, μου φαίνεται καλό να εκφράζεται η λαϊκή βούληση. Θεωρώ όμως ότι εκπροσωπούνται τόσο λίγοι άνθρωποι διότι μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που θα ψήφιζε κάτι άλλο και όχι τη Χ.Α δεν προσήλθε στην κάλπη και ΒΟΥΑΛΑ.

Δεν έχω πρόβλημα με το να εκφράζεται ο λαός και ό, τι βγει ρε φίλε. Εάν αυτό θέλουμε, αυτό. Τί να κάνουμε τώρα; Εάν τα ποσοστά της είναι ικανά για να της εξασφαλίσουν έδρα στο Δήμο Αθηναίων τότε ας είναι. Εάν τα ποσοστά της είναι ικανά ώστε να της εξασφαλίσουν έδρα και στη Βουλή, τότε πάλι ας είναι. Θα κριθεί και εάν είναι θα ξαναψηφιστεί ή θα πάει από εκεί που ήλθε.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ λοιπόν είναι ότι πρέπει να εκφράζονται οι απόψεις και να τις κρίνουμε εφ' όσον τις ακούσουμε. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να απαγορευτεί η κάθοδος στις εκλογές κάποιου ή η είσοδός του στην εκπροσώπηση εφ' όσον έχει ικανό ποσοστό. Συνεπώς ΌΧΙ, δεν έχω κατ' αρχήν πρόβλημα με την εκπροσώπησή τους εφ' όσον το κέρδισαν δημοκρατικά.

ΥΓ: Εάν με ρωτάς γενικώς τότε θα πρέπει να έχουμε το νου μας διότι η ακροδεξιά ιστορικά άλωσε εκ των έσω τη δημοκρατία (σε αντίθεση με το άλλο άκρο που είχε ως όπλο την επανάσταση) και χρησιμοποίησε την ελευθερία που της παρέχεται για να τη στρέψει εναντίον της τελικώς. Κάτι τέτοιο όμως στην Ελλάδα είναι πιο κοντά στη σφαίρα της φαντασίας παρά στη σφαίρα της πραγματικότητος.

Σε ρώτησα μερικά πολύ απλά πράγματα και -ως συνήθως- απάντησες σε άλλα αντ άλλων.
Διότι δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να μας λες τη γνώμη σου για την ίδια την οργάνωση Χρυσή Αυγή, τις ιδέες και την πρακτική της.
Περιορίστηκες απλώς σε ένα λογίδριο υπέρ της δήθεν ελευθερίας του λόγου.
Μετά, μην απορείς που δεν σε παίρνω στα σοβαρά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αυτο οσο αφορα την πρωτη τοποθετηση σου

Προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη/1977-04 Απάντηση στα κόμματα και στις οργανώσεις
< Προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη
Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Προς την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"
Σας στέλνουμε το παρά κάτω κείμενο μας και σας ζητάμε τη δημοσίευση του. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η εφημερίδα σας κάθε άλλο παρά συμφωνεί με τις απόψεις μας, αλλά σας το στέλνουμε για τους δυο πάρα κάτω λόγους.
1) Η εφημερίδα σας υπήρξε η μόνη που σεβάστηκε στοιχειωδώς την αλήθεια σε σχέση με τις ενέργειες μας.
2) Η εφημερίδα σας έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν σειρά από κείμενα κομμάτων, όπως και διαφόρων οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, με τις οποίες κάθε άλλο παρά ταυτίζεται. Έχει δημοσιεύσει μεταξύ άλλων κείμενα του ΚΚΕ και του ΚΚΕ εσ. Πέρσυ δημοσίευσε σε ειδική έρευνα σειρά από κείμενα όλων σχεδόν των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Το καλοκαίρι ήταν η μόνη που δημοσίευσε το κείμενο του Γερμανού Αγωνιστή Ρ. Πόλε.
Το κείμενο μας βέβαια είναι μεγάλο, θα μπορούσε όμως να δημοσιευτεί σε δυο-τρεις συνέχειες.
Στέλνουμε το κείμενο μόνο στην εφημερίδα σας, χωρίς να το στείλουμε αλλού, θα περιμένουμε μια βδομάδα. Σε περίπτωση που διάφορες πιέσεις σας εμποδίσουν να το δημοσιεύσετε, θα στείλουμε μετά τη βδομάδα, αλλού.
Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ Απρίλης 1977

Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού επιδοκίμασε με ενθουσιασμό τη δίκαια ενέργεια μας. Κι ο λαός πανηγύριζε, τα κόμματα έτρεξαν να την καταδικάσουν. Απ' τη μια ο λαός πανηγύριζε, κι απ' την άλλη οι ηγεσίες μαζί με την αντίδραση που ανησυχούσε. Αυτό το χάσμα (που τονίστηκε άλλωστε στην έρευνα της "Ελευθεροτυπίας") ανάμεσα στη βάση και τη κορυφή, ανάμεσα στο λαό και στις ηγεσίες, δεν είναι κάτι το καινούργιο. Είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της πολιτικής κατάστασης. Απλώς, η ενέργεια μας το έδειξε με τρόπο τελείως ξεκάθαρο.
Στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 60 και κυρίως μετά το 65, με την ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος, πλατειά λαϊκά στρώματα συνειδητοποιούν τη φύση του συστήματος και τα συνθήματα του αγώνα μετατρέπονται από αφηρημένα δημοκρατικά σε συγκεκριμένα ενάντια στο παρακράτος, δηλαδή το φασιστικό μηχανισμό και ενάντια στον ιμπεριαλισμό, δηλαδή ενάντια στα παρακοινοβουλευτικά κέντρα εξουσίας και το ίδιο το σύστημα. Παράλληλα αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο των κομμάτων, και ο αγώνας απ' το Κοινοβούλιο, τις ηγεσίες, τα γραφεία, μαζικοποιείται και περνάει στο δρόμο. Στα Ιουλιανά μπαίνουν αυθόρμητα τα πρώτα συνθήματα ενάντια στο NATO, ενάντια στο βασιλιά, κτλ., και στελέχη της τότε ΕΔΑ κυνηγάνε στο δρόμο όσους τα ρίχνουνε. Οι στόχοι αυτοί εξακολουθούν να είναι οι στόχοι των περισσότερων αντιστασιακών οργανώσεων στη περίοδο της δικτατορίας, ενώ οι ίδιες οι εφημερίδες των ΚΚ στο εξωτερικό αναγνωρίζουν ότι η αντίσταση η πραγματική βρίσκεται πολύ πιο κάτω απ' τις θέσεις του λαού. Τέλος η λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου δείχνει ότι τα θέματα αυτά αγκαλιάζονται από ακόμα πλατύτερες μάζες. Η εξέγερση έγινε όχι μόνο έξω απ' τα κόμματα γιατί τα κόμματα δεν λειτουργούσαν, αλλά και ενάντια στη θέληση των περισσότερων, θυμίζουμε τη δήλωση του Δρακόπουλου τη πρώτη μέρα της κατάληψης ότι προβοκάτορας στο Πολυτεχνείο βάζουν σε κίνδυνο τη φιλελευθεροποίηση του Παπαδόπουλου.

-αγνοεις την πορεια και τα συνθηματα που ειχαν γραφει στο κτιριο της τραπεζας της ελλαδος στην πανεπιστημιου;;;

-αγνοει την προταση τσιγαριδα για ερανο υπερ των οικογενειων των συντοφων που ειναι φυλακη;;;
-η αφελης εισαι η επικινδυνος..

Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απαντάς με γενικότητες.
Όπως λέγατε και πριν μερικές μέρες, αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις κλπ), όλα τα άλλα είναι κολοκύθια με τη ρίγανη.
Εφόσον λοιπόν σε είχα προειδοποιήσει, άντε γειά.
Μην μου ξανααπευθύνεις το λόγο.
Και να το κάνεις, έχεις ήδη συνδεθεί με Κάιρο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εν πρώτοις, η 17Ν έχει καταδικαστεί απο το δικαστήριο.
Εν δευτέροις, δεν ξέρω ΚΑΜΜΙΑ συλλογικότητα που να υπερασπίζεται τη 17Ν.
Εν τρίτοις ΠΟΤΕ και ΠΟΥ είδες πορείς στήριξης της 17Ν; Και ποια συλλογικότητα κάλεσε σε αυτή την πορεία που λες;
Όπως βλέπεις, απάντησα σε όλα όσα ρώτησες.
Για να έχουμε όμως σωστές εξηγήσεις απο την αρχή, σε προειδοποιώ πως αν δεν μου απαντήσεις ευθέως και καθαρά στις δικές μου ερωτήσεις, εις το εξής θα σε αγνοώ.
ΟΚ;

εσυ τωρα δηλαδη απαντησες ευθεως ποια η ΔΙΚΗ ΣΟΥ γνωμη για τη 17Ν?
απαντηση: εχει καταδικαστει απο το δικαστηριο.  :jerking:

ηλιθιε μπαρμπα που καθονται και σου μιλανε κιολας  :jerking:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α, εσύ εισαι με το Βουλγαράκη λοιπόν.
Που είναι τώρα αυτός ο νόμιμος "λεβέντης";

εγω είμαι με τον ισχύοντα νομο ....

αλλά βλέπω οτι δεν υπάρχει διάθεση για ουσιαστικό διάλογο ... περισσότερο για πλάκα ειστε εδω ,,,,,

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσυ τωρα δηλαδη απαντησες ευθεως ποια η ΔΙΚΗ ΣΟΥ γνωμη για τη 17Ν?
απαντηση: εχει καταδικαστει απο το δικαστηριο.  :jerking:

ηλιθιε μπαρμπα που καθονται και σου μιλανε κιολας  :jerking:

Μνημείο αγραμματοσύνης, συνέχισε.  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγω είμαι με τον ισχύοντα νομο ....

αλλά βλέπω οτι δεν υπάρχει διάθεση για ουσιαστικό διάλογο ... περισσότερο για πλάκα ειστε εδω ,,,,,

Τι απεφάνθη λοιπόν ο "ισχύων νόμος" για τον ΥΠΑΡΧΗΓΟ της Χρυσής Αυγής Περίανδρο;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απαντάς με γενικότητες.
Όπως λέγατε και πριν μερικές μέρες, αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις κλπ), όλα τα άλλα είναι κολοκύθια με τη ρίγανη.
Εφόσον λοιπόν σε είχα προειδοποιήσει, άντε γειά.
Μην μου ξανααπευθύνεις το λόγο.
Και να το κάνεις, έχεις ήδη συνδεθεί με Κάιρο.
εισαι επικινδυνος, δεν λες την γνωμη σου αλλα επικαλεισαι τα''δημοκρατικα'' αντανακλαστικα οταν δεν εχεις απαντηση, δεν διαφερεις σε απολυτως τιποτα απο τους χρυσαυγιτες, τα ιδια σκατα κουβαλατε στο κεφαλι, εκεινοι υπερασπιζονται το δικαιωμα να λεγονται ελληνες και τη καθαροτητα της φυλης με αστεια επιχειρηματα και εσυ το δικαιωμα να εισαι ''δημοκρατης'' με το ιδιο αστεια επιχειρηματα, και οι δυο εγκρινετα την χρηση βιας και δεν καταδικαζεται τα αυτονοητα, σκατομυαλοι λοιπον εισαστε και σκατομυαλοι θα παραμεινετα και οι 2

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εισαι επικινδυνος, δεν λες την γνωμη σου αλλα επικαλεισαι τα''δημοκρατικα'' αντανακλαστικα οταν δεν εχεις απαντηση, δεν διαφερεις σε απολυτως τιποτα απο τους χρυσαυγιτες, τα ιδια σκατα κουβαλατε στο κεφαλι, εκεινοι υπερασπιζονται το δικαιωμα να λεγονται ελληνες και τη καθαροτητα της φυλης με αστεια επιχειρηματα και εσυ το δικαιωμα να εισαι ''δημοκρατης'' με το ιδιο αστεια επιχειρηματα, και οι δυο εγκρινετα την χρηση βιας και δεν καταδικαζεται τα αυτονοητα, σκατομυαλοι λοιπον εισαστε και σκατομυαλοι θα παραμεινετα και οι 2

Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο, με την Κωνσταντίνα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μνημείο αγραμματοσύνης, συνέχισε.  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μιλησε το μνημειο της ευθυτητας.  :jerking: απαντα στις ερωτησεις ρε μαλακα καραγκιοζη η τραβα παραπερα, εγω δεν ειμαι ισιος που αδιανοητα σου χαριζεται στα μπινελικια που σου πρεπουν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μιλησε το μνημειο της ευθυτητας.  :jerking: απαντα στις ερωτησεις ρε μαλακα καραγκιοζη η τραβα παραπερα, εγω δεν ειμαι ισιος που αδιανοητα σου χαριζεται στα μπινελικια που σου πρεπουν.

Ξέρω, ξέρω.
Είσαι ο γελωτοποιός του φόρουμ.
Συνέχισε.
Σε παίρνει να γίνεις και Λίλας.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε ρώτησα μερικά πολύ απλά πράγματα και -ως συνήθως- απάντησες σε άλλα αντ άλλων.
Διότι δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να μας λες τη γνώμη σου για την ίδια την οργάνωση Χρυσή Αυγή, τις ιδέες και την πρακτική της.
Περιορίστηκες απλώς σε ένα λογίδριο υπέρ της δήθεν ελευθερίας του λόγου.
Μετά, μην απορείς που δεν σε παίρνω στα σοβαρά.

Ποιά πρακτική της; Εάν με ρωτάς να σου απαντήσω για το ότι κατεβαίνει στο δρόμο και ασκεί βία, ακόμη να το πάρεις χαμπάρι ότι δεν μου αρέσουν τέτοιες πρακτικές;

Για την ιδεολογία της τα έχουμε ξαναπει. Φυλετικές καθαρότητες και λοιπές ανοησίες περί κληρονομικότητας δαρβινισμού στην πολιτική και ανώτερης φυλής δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε εμένα. Ας πάνε να τα πούν σε κανέναν αγράμματο.

ΕΣΥ ψάξε το με τις συνεχείς σου αναφορές σε DNA λες και η πολιτική τοποθέτηση του ανθρώπου δεν είναι προϊόν της κουλτούρας, των βιωμάτων και της εποχής του, αλλά προϊόν κληρονομικότητας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξέρω, ξέρω.
Είσαι ο γελωτοποιός του φόρουμ.
Συνέχισε.
Σε παίρνει να γίνεις και Λίλας.

ετσι μπραβο. οταν ντρεπεσαι να απαντησεις κανε νιαου νιαου βουγιουκλακη να αλλαξει η σελιδα. αμπαλλε βλακα. το πιο ευκολο γλεντι εισαι, σε δυο γραμμες σε τυλιγω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εν πρώτοις, η 17Ν έχει καταδικαστεί απο το δικαστήριο.
Εν δευτέροις, δεν ξέρω ΚΑΜΜΙΑ συλλογικότητα που να υπερασπίζεται τη 17Ν.
Εν τρίτοις ΠΟΤΕ και ΠΟΥ είδες πορείς στήριξης της 17Ν; Και ποια συλλογικότητα κάλεσε σε αυτή την πορεία που λες;
Όπως βλέπεις, απάντησα σε όλα όσα ρώτησες.
Για να έχουμε όμως σωστές εξηγήσεις απο την αρχή, σε προειδοποιώ πως αν δεν μου απαντήσεις ευθέως και καθαρά στις δικές μου ερωτήσεις, εις το εξής θα σε αγνοώ.
ΟΚ;

Το δίκτυο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είχε χαρακτηριστεί ως και σιν φέην της 17Ν;
Δηλώσεις συμπαράστασης από διάφορα γκρούπουσκουλα και οργανώσεις δεν έγιναν;
Άλλες "συλλογικότητες" δεν διοργανώνουν διαρκώς συναυλίες και εκδηλώσεις συμπαράστασης για καταδικασθέντες, όπως ο Δημητράκης και όχι απλά συλληφθέντες;
Ποιος δουλεύει ποιον;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα μου ντε!
Και μετά θες να μιλάμε και σοβαρά!   :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε μεγάλε δεν ασχολούμαι με τη Χρυσή Αυγή να ξέρω τί κάνει και τί ράνει. Πώς να το κάνουμε τώρα; Απλά υποθέτω εννοείς τη βία και επί αυτού απαντώ.

Μην είσαι κολλημένος με τη Χρυσή Αυγή. Έλεος, τόσο σημαντική είναι για εσένα; Δεν ασχολούμαι με αυτό το πράγμα να ξέρω τί κάνει και να σου απαντώ σε ό, τι ερώτηση κάνεις περί αυτής.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ετσι μπραβο. οταν ντρεπεσαι να απαντησεις κανε νιαου νιαου βουγιουκλακη να αλλαξει η σελιδα. αμπαλλε βλακα. το πιο ευκολο γλεντι εισαι, σε δυο γραμμες σε τυλιγω.

Ναι, ε;
Και πως και δεν το έκανες τότε, βλάκα;

:2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μου είναι δύσκολο να τσαντιστώ πραγματικά με κάποιον που πιστεύει ότι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna ή ότι η διαφοροποίηση από τα πολιτικά πιστεύω του παππού μου συνιστά εσχάτη προδοσία...
Είναι σα να τσαντίζεσαι με ένα παιδί που πάσχει από σύνδρομο dawn που δεν καταλαβαίνει τη μέθοδο των τριών...
Βέβαια, έχω αρχίσει ήδη να κατανοώ γιατί κάποτε διάφορα μέλη της ιστοσελίδας τον έλουζαν με μπινελίκια και βρισιές για όλο του το σόι και τότε φυσικά ο θρασύπουστας, δεν έβγαινε να απειλήσει πχ τον πλε ή τον πε ότι θα τρώνε με καλαμάκι...
Προφανώς η δικιά μου ευγένεια και ανοχή σε ένα άτομο με εμφανή ψυχική διαταραχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το δίκτυο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είχε χαρακτηριστεί ως και σιν φέην της 17Ν;
Δηλώσεις συμπαράστασης από διάφορα γκρούπουσκουλα και οργανώσεις δεν έγιναν;
Άλλες "συλλογικότητες" δεν διοργανώνουν διαρκώς συναυλίες και εκδηλώσεις συμπαράστασης για καταδικασθέντες, όπως ο Δημητράκης και όχι απλά συλληφθέντες;
Ποιος δουλεύει ποιον;

Το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά δικαιώματα (μάθε πρώτα να το γράφεις σωστά, βλάκα) είναι μήπως παράνομο και δεν το ξέρω;
Έχει σκοτώσει ή τραυματίσει κάποιον;
Όσο για το οτι έχει "χαρακτηριστεί" Σιν Φέιν της 17Ν (απο ποιους άραγε; ), εσύ ο έγκριτος νομικός θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα οτι αυτό δεν συν συνιστά καμμια απόδειξη.
Κι εγώ μπορώ να "ισχυριστώ" πως παίρνεις επί χρήμασι πίπες στη Συγγρού (κάτι που μου φαίνεται πιο πιθανό απ αυτό που εσύ λες για το Δίκτυο), αυτό όμως δεν λέει κάτι επί της ουσίας.
Νύχτα σου δώσανε το πτυχίο;
Ή ήτανε μήπως ρουμάνικο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom